Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 39 от 27.V

РЕШЕНИЕ ЗА ЗАДЪЛЖАВАНЕ НА СМЕТНАТА ПАЛАТА ДА ВНЕСЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ОКОНЧАТЕЛЕН ОДИТЕН ДОКЛАД ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ ПРИ СКЛЮЧВАНЕТО И ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ДОГОВОРИТЕ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ НА АГЕНЦИЯ "ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА" ВЪВ ВРЪЗКА С ПРОЕКТИРАНЕТО, ИЗГРАЖД

 

РЕШЕНИЕ ЗА ЗАДЪЛЖАВАНЕ НА СМЕТНАТА ПАЛАТА ДА ВНЕСЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ОКОНЧАТЕЛЕН ОДИТЕН ДОКЛАД ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ ПРИ СКЛЮЧВАНЕТО И ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ДОГОВОРИТЕ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ НА АГЕНЦИЯ "ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА" ВЪВ ВРЪЗКА С ПРОЕКТИРАНЕТО, ИЗГРАЖДАНЕТО И ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА ЗА СЪБИРАНЕ НА ТАКСИ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА РЕПУБЛИКАНСКА ПЪТНА МРЕЖА ОТ НАЧАЛОТО НА ПРОЕКТИРАНЕТО НА СИСТЕМАТА ДО КРАЯ НА 2020 Г.

Издадено от Народното събрание

Обн. ДВ. бр.39 от 27 Май 2022г.

Народното събрание на основание чл. 86, ал. 1 от Конституцията на Република България, чл. 84, ал. 1 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание и чл. 62, ал. 3 във връзка с ал. 1, т. 3 от Закона за Сметната палата


РЕШИ:


1. Сметната палата да внесе в Народното събрание окончателен одитен доклад по извършен одит за съответствие при сключването и изпълнението на договорите за обществени поръчки на Агенция "Пътна инфраструктура" във връзка с проектирането, изграждането и експлоатацията на електронна система за събиране на такси за ползване на републиканска пътна мрежа от началото на проектирането на системата до края на 2020 г.

2. Срокът за внасяне в Народното събрание на окончателния одитен доклад е до 15 юни 2022 г.

------------------------

Решението е прието от 47-ото Народно събрание на 18 май 2022 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.

Промени настройката на бисквитките