Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 41 от 3.VI

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 106 ОТ 31 МАЙ 2022 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 105 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2022 Г. ЗА ОДОБРЯВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ ПО БЮДЖЕТИТЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ И НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЗА 2022 Г. ЗА АВА

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 106 ОТ 31 МАЙ 2022 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 105 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2022 Г. ЗА ОДОБРЯВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ ПО БЮДЖЕТИТЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ И НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЗА 2022 Г. ЗА АВАНСОВО ФИНАНСИРАНЕ НА РАЗХОДИ ЗА ЛИЦА, ТЪРСЕЩИ ВРЕМЕННА ЗАКРИЛА В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ВСЛЕДСТВИЕ НА ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ В УКРАЙНА

В сила от 03.06.2022 г.

Обн. ДВ. бр.41 от 3 Юни 2022г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


§ 1. В чл. 1, ал. 1, т. 1, буква "б" думите "Държавната агенция за бежанците при Министерския съвет" се заменят с "администрацията на Министерския съвет".

§ 2. В чл. 2 се правят следните изменения и допълнения:

1. В ал. 2 думите "по "Други бюджетни програми", бюджетна програма "Убежище и бежанци" се заменят с "Област "Осигуряване на дейността и организацията на работата на Министерския съвет", бюджетна програма "Министерски съвет и организация на дейността му".

2. Създават се ал. 4 и 5:

"(4) По "Политика в областта на осъществяването на държавните функции на територията на областите в България", бюджетна програма "Осъществяване на държавната политика на областно ниво", да се създаде администриран разходен параграф "Разходи за лица, търсещи временна закрила в Република България вследствие на военните действия в Украйна" със сумата по ал. 1.

(5) По Област "Осигуряване на дейността и организацията на работата на Министерския съвет", бюджетна програма "Министерски съвет и организация на дейността му", да се създаде администриран разходен параграф "Разходи за лица, търсещи временна закрила в Република България вследствие на военните действия в Украйна" със сумата по ал. 2."

§ 3. В чл. 7, ал. 1 думите "Други бюджетни програми", бюджетна програма "Убежище и бежанци" се заменят с "Област "Осигуряване на дейността и организацията на работата на Министерския съвет", бюджетна програма "Министерски съвет и организация на дейността му".

§ 4. В § 1 от заключителните разпоредби думите "чл. 77, ал. 2" се заменят с "чл. 74, ал. 1 и чл. 77, ал. 2".

Заключителни разпоредби

§ 5. Постановлението влиза в сила от деня на обнародването му в "Държавен вестник".

Промени настройката на бисквитките