Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 41 от 9.V

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 67 ОТ 3 МАЙ 2023 Г. ЗА ЗАКРИВАНЕ НА ФАКУЛТЕТ "СТОПАНСКО УПРАВЛЕНИЕ" В СТРУКТУРАТА НА ЛЕСОТЕХНИЧЕСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 67 ОТ 3 МАЙ 2023 Г. ЗА ЗАКРИВАНЕ НА ФАКУЛТЕТ "СТОПАНСКО УПРАВЛЕНИЕ" В СТРУКТУРАТА НА ЛЕСОТЕХНИЧЕСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ

В сила от 01.07.2023 г.

Обн. ДВ. бр.41 от 9 Май 2023г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


Член единствен. Закрива факултет "Стопанско управление" в структурата на Лесотехническия университет - София.

Преходни и Заключителни разпоредби

§ 1. Студентите от закрития факултет продължават обучението си при условията и по реда, при които са приети, както следва:

1. По специалност "Стопанско управление" за придобиване на образователно-квалификационните степени "бакалавър" по чл. 42, ал. 1, т. 1, буква "б" от Закона за висшето образование и "магистър" - във факултет "Горско стопанство" в структурата на Лесотехническия университет - София.

2. По специалност "Алтернативен туризъм" за придобиване на образователно-квалификационна степен "бакалавър" по чл. 42, ал. 1, т. 1, буква "б" от Закона за висшето образование - във факултет "Екология и ландшафтна архитектура" в структурата на Лесотехническия университет - София.

3. По специалност "Управление на алтернативния туризъм" за придобиване на образователно-квалификационна степен "магистър" - във факултет "Екология и ландшафтна архитектура" в структурата на Лесотехническия университет - София.

§ 2. Докторантите от закрития факултет по докторски програми "Икономика и управление (Горско стопанство и Горска индустрия)" и "Организация и управление на производството (Горско стопанство и Горска индустрия)" продължават обучението си при условията и по реда, при които са приети, във факултет "Горско стопанство" в структурата на Лесотехническия университет - София.

§ 3. Постановлението се приема на основание чл. 9, ал. 3, т. 3, буква "а" от Закона за висшето образование.

§ 4. Постановлението влиза в сила от 1 юли 2023 г.

Промени настройката на бисквитките