Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 86 от 18.X

Неофициален раздел - бр. 86 1991г.

СЪДИЛИЩА

Русенският районен съд, 2 бр. състав, призовава X.X.X. с последен адрес с. Червена вода, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 27.XI.1991 г. в 8 ч. и 15 мин. като ответница по гр.д. № Б 515/91, заведено от X.X.X. от с. Червена вода, за развод. Ответницата да посочи съдебен адрес в раЙона на съда, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

8142

Шести районен съд - София, гр. колегия, 10 състав, призовава X.X.X. с последен адрес София, ж.к. Младост 3, бл. 347, вх. 3, ап. 59, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 28.XI.1991 г. в 13 ч. и 30 мин. като ответница по гр.д. № 964/91, заведено от фирма "Завод за изчислителна техника" - София, на основание чл. 37, ал. 7 ЗНО. Ответницата да посочи съдебен адрес в страната, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

8087

Благоевградският окръжен съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за дружествени фирми под № 3546 от 28.VI.1991 г. дружествена фирма "Калифорния - СД" със седалище Банско, ул. Даме Груев 5, и с предмет на дейност: транспортни услуги - превоз на пътници и товари в страната и в чужбина; всички видове шивашки дейности и услуги, както и пласмента им в страната и в чужбина; копирни услуги и експлоатация на електронна и компютърна техника; строително-монтажна дейност; бръснаро-фризьорски услуги; организиране и реализация на музикални и атракционни програми; оказионна и комисионна търговия, бутик; авторемонтни, автотенекеджийски, автобояджийски услуги и продажба на авточасти; машинописни услуги и преводи; производство, изкупуване, преработка и продажба на селскостопанска продукция растителна и животинска; организиране на вътрешен и международен туризъм; търговска, външнотърговска и външноикономическа дейност; записи върху аудио- и видеокасети - продажба, замяна и даване под наем; хотелиерство и ресторантьорство; организиране на поръчкови концертни и официални тържества; информационна и консултативна дейност; производство и продажба на тестени и сладкарски изделия; проектно-конструкторска, инженерно-внедрителска, технологична и строителна дейност; търговско посредничество и представителство, и с уставен фонд 10 000 лв. Фирмата се представлява от X.X.X..

7844

Благоевградският окръжен съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа във II регистър за дружествени, акционерни и фирми с ограничена и неограничена отговорност под № 63 от 28.VI.1991 г. акционерна фирма "Белатур " със седалище гр. Петрич, Софийска област, и с предмет на дейност: хотелиерство, ресторантьорство, външноикономическа дейност, продажба на вносни и местно производство стоки, музикално-артистична дейност, екскурзии в страната и в чужбина, предоставяне на транспортни, информационни, комунално-битови, рекламни, спортни, анимационни, културни и други видове допълнителни услуги, свързани с международния и вътрешния туризъм, в основна сфера на дейност - отрасъл "Туризъм", и с уставен фонд 12 622 хил. лв. Фирмата се представлява от X.X.X. и поема активите и пасивите на ДФ "Белатур" - Петрич, по баланса й към 31 май 1991 г., както и другите права и задължения.

7845

Ловешкият окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 8.VIII.1991 г. по ф. д. № 277/91 вписа в търговския регистър за еднолични търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност "Либекс лимитед - ООД" със седалище Ловеч, ул. Е. Костов 15, и с предмет на дейност: организация, производство, преработка и търговия в страната и в чужбина със и без посредник с месо, птици, гъши и патешки черен дроб, гъби, растителна и животинска продукция, дивеч, промишлени, битови и хранителни стоки, строителни материали и суровини, инженерингова дейност в областта на селското стопанство и хранителната промишленост, квалификация и преквалификация на кадрите за селскостопанска дейност, дървообработване, търговска дейност с всички видове стоки, незабранени със закон, оказионна, комисионна и консигнационна търговия, търговско посредничество и представителство на български и чужди фирми, канцеларски услуги, преводаческа дейност, копирни услуги, хотелиерство и почивно дело, вътрешен и международен туризъм, услуги със селскостопанска техника, транспортни услуги - превози на пътници и товари, комплексна автосервизна дейност, внос на резервни части, изграждане и експлоатация на заведения за електронни игри, строително-монтажни работи в страната и в чужбина, внос и износ във връзка с предмета на дейност на дружеството. Дружеството е с капитал 50 хил. лв. и се представлява от управителя X.X.-Пенкова.

8012

Пловдивският окръжен съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10345 от 17.IX.1991 г. по т.д. № 9249/91 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност ООД "Изотоп" със седалище Пловдив, с предмет на дейност: проектиране, производство, монтаж, сервиз и доставка на електронна апаратура и търговия, транспортна дейност, посредническа дейност, ремонт на електродомакинска техника, проектиране и монтаж на електрически инсталации с основен капитал 50 700 лв., с равни права за учредителите по 3900 лв., със съдружници учредители: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X.. Дружеството се представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

8188

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал.1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 302 от 24.IX.1991 г. дружество с ограничена отговорност с фирма "Тексим" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Овча купел", ул. Ангелов връх 1, вх. А, ет. 5, със съдружници X.X.X. и X.X.X. и с предмет на дейност: транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина; автосервизна и ремонтна дейност; вътрешна и външна търговия на едро и на дребно; проектантска и строителна дейност; производство на стоки с цел продажба; туристическа дейност; външноикономическа дейност; представителство, посредничество и агентство на български и чужди юридически и физически лица; хотелиерство, ресторантьорство, кафетерии; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; производство и реализация на селскостопанска продукция; рекламно-информационна дейност (без кино и печат). Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от управителите X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

8162

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал.1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 14 от 30.IX.1991 г. еднолично дружество с ограничена отговорност с държавно имущество с фирма "РУМ - Деница" - еднолично ООД със седалище и адрес на управление София, община "Възраждане", ул. Княз Борис I 172, и с предмет на дейност: търговия на едро и дребно, посредническа и външнотърговска дейност на основата на държавното имущество на районните универсални магазини "Черни връх", "Студентски град", "Дружба", "Ян Бибиян", "Деница I", "Деница II", магазина, намиращ се на ул. Трети април 30 - София, и складовото стопанство в с. Долни Богров на бившето Търговско предприятие "Промишлени стоки" - София. Дружеството е с капитал 22 680 хил. лв. и се представлява от управителя X.X.X.. С Рш на МС № 202 дружеството поема правата и задълженията на ДФ "РУМ - Деница".

8163

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал.1 във връзка с чл. 119, ал.2 ТЗ регистрира под № 327 от 26.IX.1991 г. дружество с ограничена отговорност с фирма "Интерведимекс" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Красно село", ул. Предел 7, ет. 4, със съдружници X.X.X. и X.X.X., и с предмет на дейност: производствена и търговска дейност, инженеринг и сервиз в сферата на селското стопанство, леката и хранително-вкусовата промишленост, медицината, електрониката, строителството и транспорта у нас и в чужбина; организиране на складови бази, технологии за опаковъчни линии, консигнационна търговия и участие в безмитни зони, зареждане и обслужване на пътнически и транспортни кораби и самолети в същите; внос на нова и употребявана селскостопанска техника, технологии и резервни части за тях, транспортни средства и съоръжения, вкл. и репатрация; проектиране и реализация на технологии и съоръжения за хранително-вкусовата промишленост, вкл. и сервиз; производство и търговия на едро и дребно в страната и в чужбина с безалкохолни и алкохолни (без собствено производство) напитки и хранителни стоки; производство на стоки от леката промишленост и реализацията им в страната и в чужбина; търговско представителство и посредничество; обменно-валутни сделки с конвертируема и неконвертируема валута; изпращане на специалисти в страната и в чужбина и оказване на научно-техническо съдействие при изграждане на комплектни обекти; туроператорски услуги в страната и в чужбина хотелиерство и ресторантьорство; лизингови и бартерни сделки; джойнт-венчър; маркетинг и разработване на фирмени икономически стратегии; рекламно-издателска дейност (без кино и печат); превозваческа и спедиторска дейност в страната и в чужбина; таксиметрови превози на пътници и товари; подпомагане и осъществяване на сделки с недвижимо имущество; вътрешна търговия, вкл. на консигнация и комисионерство; разкриване и експлоатация на верига от фирмени магазини; внос, износ, реекспорт, клиринг и специфични обвързани операции; занаятчийски и битово-комунални услуги; визово-паспортни услуги. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от съдружниците учредители, управителите X.X.X. и X.X.X., и се управлява от общото събрание.

8086

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал.1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 416 от 7.Х.1991 г. дружество с ограничена отговорност с фирма "Хелиос - СС" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Възраждане", ул. Княз Борис I 174, със съдружници Синдикален съюз на работещите във фирмите на "Мототехника" - София, Национална синдикална федерация "Металелектро" - София, Федерация на независимите синдикати в БНА - София, СД "ДАВ - Веселинов" - Пловдив, Едноличен търговец "БАК - 54 - X.X." - Пловдив Национален синдикат на работещите в "Обществено хранене и хотелиерство" - София, и с предмет на дейност: производство, изкупуване и реализация на резервни части и материали, предназначени за ремонт и експлоатация на моторни превозни средства; маркетингови проучвания, прогнози, консултации и съдействие на български, чуждестранни и смесени предприятия за стоковата, инвестиционната, пласментната, сервизната и рекламно-информационната политика на вътрешния и международния пазар; търговия - вътрешна и външна; внос, износ, реекспорт; бартерни сделки, посредническа, агентска и рекламна дейност (без кино и печат); ресторантьорство, хотелиерство; транспортни и туристически услуги; представителство (без процесуално) и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Дружеството е с капитал 304 000 лв. и се представлява от управителя X.X.X..

8189

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал.1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 404 от З.Х.1991 г. акционерно дружество с фирма "Булфининженеринг" - АД, със седалище и адрес на управление София, община "Оборище", ул. Екзарх Йосиф 54, със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., и с предмет на дейност: инвестиции в страната и в чужбина, финансови сделки и парични обменни операции в рамките на разрешеното със закон; търговска, маркетингова, посредническа и агентска дейност в страната и в чужбина; международно сътрудничество; сделки с движимо и недвижимо имущество, с вещни и облигационни права и права върху обекти на интелектуалната собственост и други сделки в страната и в чужбина, разрешени със закон; вътрешна и външнотърговска дейност. Дружеството е с капитал 4 млн. лв. и се представлява от УС (колективно) и председателя на същия заедно и поотделно с останалите членове на УС.

8190

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал.1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 319 от 24.IX.1991 г. дружество с ограничена отговорност с фирма "Темел" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Илинден", ул. Хр. Калайджиев, бл. 315 Б, вх. А, ап. 13, и с предмет на дейност: производство и търговия със строителни продукти. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от управителя X.X.X. със съдружник X.X.X..

7724

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 79 от 20.VIII.1991 г. дружество с ограничена отговорност фирма "Солекс - П.К." - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Средец", бул. Патриарх Евтимий 16А, със съдружници X.X.X. и X.X.X.и с предмет на дейност: изкупуване и преработка на селскостопанска и животинска продукция; разкриване на магазини за продажба на хранителни и промишлени стоки, кафе-аперитиви, ресторанти, хотели и къмпинги; откриване на цехове за производство на местни продукти и стоки за бита; покупко-продажба на недвижими имоти и транспортни услуги; внос-износ на всички стоки и изделия, незабранени със закон; откриване на представителства в страната и в чужбина със съвместно участие на местни и чуждестранни-физически и юридически лица за съвместна дейност и всяка друга стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от управителя съдружник X.X.X..

7886

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за фирми на обществени организации под № 150 от 27.VI.1991 г. фирма "Издателска къща "Летописи" на обществена организация "Съюз на българските писатели" със седалище София, община "Средец , пл. Славейков 2а, и с предмет на дейност: издаване на списание "Летописи" с библиотеки и притурки към него и на други периодични и непериодични издания; копродукции за непериодични и периодични издания с чуждестранни и български издателства права върху авторски произведения и други обекти на интелектуалната собственост; полиграфически услуги; местна и световна книгопоща; разпространение на периодични и непериодични издания у нас и в чужбина; мениджмънт и маркетинг; рекламно-информационна дейност (без кино и печат); организиране и провеждане на рекламни кампании и изяви, изложби и спектакли, конкурси, ревюта, конференции, курсове; културно-развлекателна дейност; производство и реализация на рекламни материали и предмети (без кино и печат); организиране на рекламни и информационни журналистически, фотографски и бизнесагенции; проектиране, изработка и реализация на предмети с художествена стойност (без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата), оказион и антиквариат (без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата); проектиране, строителство, наемане и даване под наем; организиране и експлоатация на базари, търговски павилиони, магазини, бутици, изложби, панаири, обекти за обществено хранене; търговия на едро и дребно; бартерни сделки; представителство и посредничество; производство и реализация на стоки за народно потребление и промишлени детайли; организиране на съвместни научно-технически и пазарни пробиви; производство и търговско коопериране с български и чуждестранни фирми; консултантски, търговски, комисионерски, спедиторски (без колетни и пощенски пратки); пласментно-снабдителски, товарно-разтоварни, транспортни, таксиметрови, финансово-счетоводни, хотелиерски и туристически услуги; строителна дейност. Фирмата е с уставен фонд 50 000 лв. и се представлява от временно управляващия X.X.X..

8034

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 189 от 2.IХ.1991 г. дружество с ограничена отговорност с фирма "ООД - Алси - Александър Мигинеишвили" със седалище и адрес на управление София, община "Лозенец", ул. А. Гергов 76, бл. 5, вх. В, и с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина; внос, износ, реекспорт, обменни сделки (без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата); представителство (без процесуално), посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица и фирми; търговия на едро и дребно с местни и вносни стоки; оказионна и консигнационна търговия; консултантска, транспортна и лизингова дейност; сервизно обслужване на стоки, машини и съоръжения, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, всички разрешени със закон дейности. Дружеството е с капитал 50 000 лв., учредено е за срок 5 години от обнародването в "Държавен вестник" и се управлява от общото събрание, управителя и зам.-управителя, а се представлява от управителя X.X.X.еишвили.

7566а

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 105 от 26.VIII.1991 г. еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма "Елена - П - ЕООД" със седалище и адрес на управление София, община "Лозенец", ул. Д. Стоянов, бл. 64, вх. В, ап. 26, и с предмет на дейност: външноикономическа дейност; външна търговия; бартерни, реекспортни, обменни и други специфични външнотърговски операции; търговия на едро и дребно в страната с промишлени и непромишлени стоки; разкриване на магазинна мрежа в страната; производство на селскостопанска продукция; модни и луксозни стоки тип "бутик" (без влагане на благородни метали и скъпоценни камъни); строителни и строително-ремонтни работи; хотелиерство и ресторантьорство; организиране на екскурзии в страната и в чужбина; таксиметров превоз на пътници и товари и други превозни услуги; рекламна дейност (без кино и печат); консултантска дейност в областта на иновационните процеси; управление на малките предприятия, маркетингови проучвания и финансови анализи; административно-правни услуги (без процесуално представителство); представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица. Дружеството, образувано за неопределен срок, е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X.-X..

7885

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 178 от 5.IX.1991 г. дружество с ограничена отговорност с фирма "Фамакс" - ООД, със седалище и адрес на управление София, община "Червена звезда", ул. Чехов 59, бл. 217, и с предмет на дейност: производство и търговия с промишлени стоки за бита и със селскостопанска продукция; лизинг; маркетинг; инженерингова дейност; автосервизни услуги и проектантска дейност; спедиторска и транспортна дейност в страната и в чужбина; организиране и провеждане на образователни курсове и школи; трансфер на научноизследователски и технологични продукти; преводи; предпечатна подготовка на издания; финансово-счетоводни и административно-правни услуги (без процесуално представителство); организиране и провеждане на ревюта, търгове, конкурси, базари; импресарска дейност; хотелиерство и ресторантьорство; туристически екскурзии и услуги в страната и в чужбина; оказионна, комисионна търговия; търговия на едро и дребно; продажба на стоки на консигнация; внос, износ, специфични външнотърговски операции. Дружеството е с капитал 60 000 лв. и се управлява и представлява от управителя X.X.X. със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

7906

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за фирми с ограничена отговорност под № 535 от 28.VI.1991 г. фирма с ограничена отговорност "Алфаком" със седалище София, община "Слатина", ул. Акад. Г. Бончев, бл. 2, и с предмет на дейност: научно-приложни изследвания; проектиране и изработка на образци в областта на силовата и битовата електроника, електронизираните, информационните и комуникационните технологии; внедряване на разработки, в т.ч. с предимство на Института по компютърни системи; производство, асемблиране; производство на ишлеме; продажби в страната и в чужбина на апаратни, програмни и други технически средства и системи, изделия, блокове, възли и инсталации в областта на силовите електронни преобразуватели, битовата електроника, електронизираните технологии, персоналните компютри и комуникационните технологии; гаранционен и извънгаранционен сервиз; подготовка на обслужващ персонал; вътрешно- и външнотърговска дейност, вкл. по каталог; техническа помощ на академични институти в областта на научния експеримент; представителство на чужди фирми. Фирмата е с уставен фонд 55 000 лв. и се представлява от президента X.X.X..

7914

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за фирми с ограничена отговорност под № 550 от 28.VI.1991 г. фирма с ограничена отговорност "Бултехникс" със седалище София, община "Красно село", ул. Балканджи Йово 19, и с предмет на дейност: монтаж, сервиз и ремонт на електроинсталации, електросъоръжения, електроапаратура за индустриални, медицински, съобщителни и битови цели техническо проектиране на електроинсталации и технологично проектиране на обекти с електрооборудване; архитектурно проектиране на сгради; производство на електросъоръжения, електроапаратура, резервни части и др.; програмно осигуряване на компютърни системи; вътрешно- и външнотърговска дейност; транспортна дейност в страната и в чужбина; превоз на пътници и товари; спедиторска и рекламна дейност; представителство, посредничество и агентство на фирми в страната и в чужбина; туристическа дейност в страната и в чужбина; производство, преработка и продажба на селскостопанска продукция; производство на стоки за ширпотреба и услуги на предприятия, фирми и граждани. Фирмата е с уставен фонд 51 000 лв. и се представлява от директора X.X.X..

7915

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за държавни фирми под № 433 от 17.VI.1991 г. държавна фирма "Агрохранекспо" със седалище София, община "Витоша", ул. Братя Бъкстон 35А, и с предмет на дейност: организиране на национални и международни панаири, конференции и семинари; маркетинг; рекламна дейност (без кино и печат) и дизайн на опаковките за хранителни продукти; методическа и консултантска помощ при разработването на стандартизационни документи в селското стопанство и хранителната промишленост; информационно обслужване в областта на международните норми за качество и безопасност на хранителните продукти; представителство и посредничество на български и чуждестранни юридически и физически лица, в основна сфера на дейност - селско стопанство и хранителна промишленост. Фирмата е с уставен фонд 556 708 лв. и се представлява от временно управляващия X.X.X.. С Решение № 529 от 11.III.1991 г. на МЗХП се прекратява като юридическо лице от обнародването в "Държавен вестник" на решението за регистриране на фирмата Център за нови стоки, качество и стандартизация - София, като държавната фирма поема активите и пасивите на прекратеното предприятие по баланса му към 31 януари 1991 г., както и другите права и задължения.

7916

ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА

312. - АД "Булен" - София, на основание чл. 223 ТЗ по писмено искане на акционерите - правоприемници на прекратената ДФ "Перун" - Самоков, свиква общо събрание на акционерите на 26.XI.1991 г. в 14 ч. в София, ул. Аксаков 31, в заседателната зала на "Промпроект" при следния дневен ред: 1. приемане на отчет от УС за стопанските и финансовите резултати от дейността на акционерното дружество за периода от учредяването му до края на III тримесечие на 1991 г.; 2. освобождаване от отговорност на досегашния УС; 3. утвърждаване на нова система за управление на дружеството (едностепенна или двустепенна) в съответствие с изискванията на чл. 241 или 244 ТЗ и избор на членове на определения нов колективен орган за управление; 4. разпределение на печалбата от досегашната дейност на дружеството, респ. капитализирането й, с увеличаване на дяловото участие на акционерите в уставния фонд; 5. заличаване акционерното участие в дружеството на учредителите, които не са внесли заявените от тях имуществени вноски (дялове) в уставния фонд, респ. не направят това в срок съгласно чл. 189 - 190 ТЗ; 6. приемане на нови акционери - юридически и физически лица, за увеличаване средствата на дружеството но уставния фонд с оглед възможностите за развитие на стопанската му дейност; 7. определяне на вида (поименни или на приносител), броя и номиналната стойност на акциите, които трябва да се издадат от дружеството и поемат от акционерите, в съответствие със средствата по уставния фонд; 8. обсъждане и решаване на други въпроси, предоставени в компетенцията на общото събрание от Търговския закон и устава на дружеството. Писмените материали по въпросите на дневния ред за общото събрание са на разположение на акционерите в счетоводството на дружеството - ул. Алабин 46, и ще им се предоставят при поискване.

8088

517. - АД "Биолема" - Пловдив, ул. Младежка 1, на основание чл. 223 ТЗ свиква общо събрание на акционерите на 19.ХII.1991 г. в 11 ч. в заседателната зала на дружеството, ул. Младежка 1, Пловдив, при следния дневен ред: 1. приемане на нов устав на АД "Биолема" в съответствие с изискванията на Търговския закон; 2. информация за досегашната дейност и определяне стратегията за бъдещото развитие на дружеството; 3. избиране на органи за управление на АД; 4. назначаване на експерт-счетоводители.

Промени настройката на бисквитките