Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 28 от 17.IV

ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА ДЕЙНОСТТА НА КОМИСИЯТА ЗА РАЗКРИВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ И ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ КЪМ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ И НА НЕЙНАТА

 

ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА ДЕЙНОСТТА НА КОМИСИЯТА ЗА РАЗКРИВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ И ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ КЪМ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ И НА НЕЙНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ (ДВ, БР. 41 ОТ 2007 Г.)

Издаден от Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия

Обн. ДВ. бр.28 от 17 Април 2015г.

§ 1. В чл. 34, ал. 1 думите "началника на Националната служба за охрана" се заменят с "директора на Главна дирекция "Национална полиция".

§ 2. В § 3 от заключителните разпоредби накрая се поставя запетая и се добавят думите "изменен с Решение на комисията и Протокол № 11 от 17.03.2015 г.".

§ 3. В приложението към чл. 18, ал. 2 числото "33" се заменя с "32", а числото "16" се заменя със "17".

Промени настройката на бисквитките