Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 66 от 23.VIII

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 212 ОТ 18 АВГУСТ 2016 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ТАРИФА № 4 ЗА ТАКСИТЕ, КОИТО СЕ СЪБИРАТ В СИСТЕМАТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ПО ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ТАКСИ, ПРИЕТА С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 53 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 1998

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 212 ОТ 18 АВГУСТ 2016 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ТАРИФА № 4 ЗА ТАКСИТЕ, КОИТО СЕ СЪБИРАТ В СИСТЕМАТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ПО ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ТАКСИ, ПРИЕТА С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 53 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 1998 Г. (ДВ, БР. 27 ОТ 1998 Г.)

Обн. ДВ. бр.66 от 23 Август 2016г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


§ 1. В чл. 19 се създава т. 9:

"9. от членовете на военния и цивилния състав на щабове, командвания и други структури на Организацията на Северноатлантическия договор (НАТО) и зависимите от тях лица, които влизат и пребивават в Република България във връзка със службата им в тях."

§ 2. В раздел VІІа се създава чл. 45и:

"Чл. 45и. От заплащане на посочените в този раздел такси се освобождават членовете на военния и цивилния състав на щабове, командвания и други структури на НАТО и зависимите от тях лица, които влизат и пребивават в Република България във връзка със службата им в тях."

§ 3. В чл. 52 се създава т. 4:

"4. членовете на военния и цивилния състав на щабове, командвания и други структури на НАТО и зависимите от тях лица, които влизат и пребивават в страната във връзка със службата им в тях."

§ 4. След раздел ХІ "Такси по Закона за електронните съобщения" се създава допълнителна разпоредба с нов § 1:

"Допълнителна разпоредба

§ 1. По смисъла на тарифата "Зависими лица" са лицата по § 1, т. 8 от допълнителните разпоредби на Закона за преминаването през и пребиваването на територията на Република България на съюзнически и на чужди въоръжени сили."

§ 5. Досегашните § 1 и 2 от заключителните разпоредби стават съответно § 2 и 3.

§ 6. Досегашният § 2а става § 4 и в ал. 1 от него думите "по § 2, ал. 1" се заменят с "по § 3, ал. 1".

Промени настройката на бисквитките