Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 75 от 18.IX

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 205 ОТ 5 СЕПТЕМВРИ 2007 Г. ЗА ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА НАУЧНО-ПРИЛОЖНИЯ ИНСТИТУТ ПО ПОЖАРНА И АВАРИЙНА БЕЗОПАСНОСТ В НАУЧНО-ПРИЛОЖЕН ИНСТИТУТ ПО ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 205 ОТ 5 СЕПТЕМВРИ 2007 Г. ЗА ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА НАУЧНО-ПРИЛОЖНИЯ ИНСТИТУТ ПО ПОЖАРНА И АВАРИЙНА БЕЗОПАСНОСТ В НАУЧНО-ПРИЛОЖЕН ИНСТИТУТ ПО ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО

Обн. ДВ. бр.75 от 18 Септември 2007г., отм. ДВ. бр.19 от 13 Март 2009г.

Отменено с § 2 от заключителните разпоредби на Постановление № 47 от 4 март 2009 г. за преобразуване на Научно-приложния институт по пожарна безопасност и защита на населението в Научно-приложен институт по пожарна безопасност и спасяване - ДВ, бр. 19 от 13 март 2009 г.


МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


Чл. 1. (1) Преобразува Научно-приложния институт по пожарна и аварийна безопасност в Научно-приложен институт по пожарна безопасност и защита на населението при Генерална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Национална служба "Пожарна безопасност и защита на населението" на Министерството на вътрешните работи.

(2) Научно-приложният институт по пожарна безопасност и защита на населението е със статут на научно-приложен институт и има функциите по чл. 98 от Закона за Министерството на вътрешните работи.


Чл. 2. Министърът на вътрешните работи утвърждава Правилника за устройството и дейността на Научно-приложния институт по пожарна безопасност и защита на населението.


Заключителни разпоредби

§ 1. Постановлението се приема на основание чл. 19 от Закона за Министерството на вътрешните работи и отменя Постановление № 59 на Министерския съвет от 11 март 1998 г. за преобразуване на Научноизследователския институт по противопожарна охрана в Научно-приложен институт по пожарна и аварийна безопасност (ДВ, бр. 32 от 1998 г.).


§ 2. Изпълнението на постановлението се възлага на министъра на вътрешните работи.


Промени настройката на бисквитките