Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 32 от 8.IV

ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТТА НА РЕГИОНАЛНИТЕ ИНСПЕКТОРАТИ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО (ДВ, БР. 61 ОТ 2003 Г.)

 

ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТТА НА РЕГИОНАЛНИТЕ ИНСПЕКТОРАТИ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО (ДВ, БР. 61 ОТ 2003 Г.)

Издаден от Министерството на образованието и науката

Обн. ДВ. бр.32 от 8 Април 2014г.

§ 1. В чл. 6 ал. 2 се изменя така:

"(2) Длъжностното разписание в регионалния инспекторат по образованието се утвърждава от министъра на образованието и науката."


§ 2. В чл. 12 се създава изречение второ: "Началникът на регионалния инспекторат по образованието изпраща плана в МОН в срок до 10 септември на съответната календарна година."


§ 3. В чл. 22, ал. 1 т. 7 се изменя така:

"7. книга за регистриране на протоколите и на картите за първична оценка на общото развитие на дете или ученик със специални образователни потребности от екипа за комплексно педагогическо оценяване по чл. 18 от Наредба № 1 от 2009 г. за обучението на деца и ученици със специални образователни потребности и/или с хронични заболявания (ДВ, бр. 11 от 2009 г.);".


§ 4. Навсякъде в текста думите "министъра на образованието, младежта и науката", "Министерството на образованието, младежта и науката" и "МОМН" се заменят съответно с "министъра на образованието и науката", "Министерството на образованието и науката" и "МОН".


Промени настройката на бисквитките