Книги

Изпрати статията по email

 • 18 септември 2023

  Новата къща

  Стейси и Филикс са собственици на Стъклената къща – луксозно модернистично жилище, което малцина могат да си позволят. Мили и Том пък са техни съседи, които открай време смятат Стъклената къща за своята мечта. Сега те могат да я сбъднат. За тази цел...

 • 05 септември 2023

  Всичко свършва в полунощ

  Миналото преследва Силви и Тес от много време. Те се опитват да се скрият от него - всяка по своя начин, но онова, което се е случило в последната им гимназиална година, отказва да се изпари от съзнанието им.

 • 16 август 2023

  На юг от чинара

  Бътънууд, Алабама е малко градче, сгушено дълбоко в американския Юг и като във всеки малък град всеки знае всичко за всеки, а семейното ти име може да бъде едновременно титла и присъда.

 • 02 август 2023

  Queen - Как започна всичко

  Тази биографична книга е дело на двама от най-големите и предани фенове на групата. Джаки Смит е председател на фенклуба на "Световните рекорди на Гинес" и на този на Queen от около четиресет години.

 • 19 юли 2023

  Час, изпълнен с плам

  В последния си час Хару Уено съзерцаваше цвете и мислеше: "Едно цвете съсредоточава всичко". Неговият живот всъщност беше следвал три нишки - цвете, изкуство и Роз, до която му е забранено да се доближава, въпреки че тя олицетворява тайната, истината и вероятно душата на цялото му съществуване.

Промени настройката на бисквитките