Книги

Изпрати статията по email

 • 13 юни 2024

  Конспирацията "Кремъл"

  Хората смятат, че агресивната стратегия на Путин е създала нова Студена война, която след нападението над Украйна заплашва да се превърне в нов глобален конфликт, една немислима доскоро възможност. Дъглас Бойд обаче ясно обяснява защо това всъщност не е нова война, а продължение на старата...

 • 20 май 2024

  Гръцко синьо

  Кой е най-хубавият плаж в Гърция? Къде е подходящо за почивка с деца? Кой остров посреща гостите си най-сърдечно? "Гръцко синьо" дава отговор на тези и много други въпроси.

 • 25 април 2024

  Рапсодия

  Сирената Калипсо Лилис има чудесната професия на свръхестествен частен детектив, която ѝ позволява да използва силите си за любимото си хоби - да наказва лоши мъже за злите им дела...

 • 15 април 2024

  Великите владетели на Второто българско царство

  Във времена на храбри рицари, пагубни нашествия и чумни епидемии, на дворцови интриги, възходи и падения на огромни империи българският народ не само оцелява, но и оставя своя значим отпечатък върху световната история.

 • 11 март 2024

  Всичко, което исках да кажа

  Историята е плод на авторовото въображение. Изданието може да съдържа експлицитен език и/или графично описание на сцени на насилие, секс, психически и физически тормоз и други действия, които могат да навредят на психичното ви здраве.

Промени настройката на бисквитките