Новини

Изпрати статията по email

Всички
 • 6 нови бланки в 'Сиела-Процедури', свързани с удължен срок за регистрацията на кладенците
  20 ноември 2020

  6 нови бланки в "Сиела-Процедури", свързани с удължен срок за регистрацията на кладенците

  Срокът за регистрация на кладенците в населени места да се удължи до 28 ноември 2022 г., предвиждат промените в ЗООС, приети на първо четене в парламента. Бланките, изисквани по този административен ред, са налични в "Сиела Процедури".

 • Мажоритарният собственик на 'Сиела Норма' с награда за цялостен принос в бизнеса
  19 ноември 2020

  Мажоритарният собственик на "Сиела Норма" с награда за цялостен принос в бизнеса

  Юбилейното издание на конкурса "Мистър Икономика" и "Мисис Икономика" отличи мениджърите и предприемачите, допринесли най-много за развитието на успешен и устойчив бизнес в България за последните 30 г. Сред тях е проф. д-р Иван Тодоров, мажоритарен собственик на "Сиела Норма" АД и управляващ съдружник в адвокатско дружество "Георгиев, Тодоров и Ко".

 • Активирайте 'Сиела Инфо' с подарък 3 книги
  16 ноември 2020

  Активирайте "Сиела Инфо" с подарък 3 книги

  Всеки нов клиент, който закупи продукта "Сиела Инфо" от 16 ноември до 15 декември 2020 г. (включително), чрез търговски представител, дистрибутор на "Сиела Норма" АД в страната или от електронния магазин e-ciela.net, ще получи като подарък три книги, издадени от "Сиела Норма" АД: Българо-английски албум "България. Природа. Човек. Цивилизация", "Умни пари" и "Нови 101 отбивки".

 • Новите ограничителни мерки в заповед на МЗ - вече в продукт 'Сиела Здравеопазване'
  28 октомври 2020

  Новите ограничителни мерки в заповед на МЗ - вече в продукт "Сиела Здравеопазване"

  С издадена от министъра на здравеопазването заповед се въвеждат редица ограничителни мерки във връзка с нарастналите случаи на заболели от коронавирус. По предложение от Главния държавен здравен инспектор те са валидни на територията на Република България считано от 29.10 до 12.11.2020 г.

 • Регламент на МОН за преминаване към дистанционно обучение
  27 октомври 2020

  Регламент на МОН за преминаване към дистанционно обучение

  Новата Заповед № РД0-2426/26.10.2020 г. относно дистанционно обучение  във връзка с висок брой на ученици и учители, заразоносители на COVID-19 или с грипоподобни симптоми, вече е достъпна в продукт "Сиела Образование Директор".