Новини

Изпрати статията по email

Всички
 • 04 юни 2019

  Благодарствено писмо за "Сиела" от председателя на РИК Ловеч за машинното гласуване

  След успешното приключване на изборите за членове на Европейския парламент и проведеното машинно гласуване в 3000 секции в цяла България, „Сиела Норма“ АД, като изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Наемане на 3000 специализирани устройства с инсталиран софтуер за електронно машинно гласуване.........“, получи много благодарности за свършената работа.

  Част от тях е и специалното благодарствено писмо от председателя на Районна избирателна комисия Ловеч, г-жа Валентина Недялкова.

 • Сиела Норма осигури 3000 машини за гласуване за Европейските избори
  29 май 2019

  Сиела Норма осигури 3000 машини за гласуване за Европейските избори

  „Сиела Норма“ АД е изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Наемане на 3000 специализирани устройства с инсталиран софтуер за електронно машинно гласуване, както и логистично осигуряване и обслужване на специализираните устройства до секционните избирателни комисии в страната, обучение на персонал за работа с устройствата за произвеждане на избори за членове на Европейския парламент от Република България на 26.05.2019 г.“

 • В деня на Българската конституция и юриста, специално предложение от Сиела
  16 април 2019

  В деня на Българската конституция и юриста, специално предложение от Сиела

  Честит професионален празник на всички юристи!

   

  На 16 април отбелязваме Деня на Българската конституция, а именно 140 години от приемането на Търновската конституция и възстановяването на българската държавност.

   

   

 • Абсолвентите по право в Пловдивския университет 'Паисий Хилендарски' получиха награди от Сиела
  04 април 2019

  Абсолвентите по право в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" получиха награди от Сиела

  На 29 март 2019 г. се състоя дипломирането на студентите по право в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". 190 абсолвенти получиха своите свидетелства за юристи, като 10 от тях са с отличен успех.

  В духа на дългогодишните традиции "Сиела Норма" да подкрепя академичната общност, завършващите получиха подаръци, а тези с най-висок успех, специализирани правни книги от издателството.

 • Сиела подкрепи абсолвентите по право на УНСС
  28 март 2019

  Сиела подкрепи абсолвентите по право на УНСС

  На 27 март 2019 г. на тържествена церемония своите дипломи получиха абсолвентите от специалност Право в Университета за национално и световно стопанство. Сиела Норма, в лицето на Веселин Тодоров, е партньор на УНСС и подкрепя бъдещите юристи.