Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 111 от 21.XII

РЕШЕНИЕ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА РЕШЕНИЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С РАЗИСКВАНИЯ ПО ПИТАНЕТО НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ЛЪЧЕЗАР ТОШЕВ И ЙОРДАН НИХРИЗОВ КЪМ ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА ЛИДИЯ ШУЛЕВА (ДВ, БР. 81

 

РЕШЕНИЕ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА РЕШЕНИЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С РАЗИСКВАНИЯ ПО ПИТАНЕТО НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ЛЪЧЕЗАР ТОШЕВ И ЙОРДАН НИХРИЗОВ КЪМ ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА ЛИДИЯ ШУЛЕВА (ДВ, БР. 81 ОТ 2004 Г.)

Обн. ДВ. бр.111 от 21 Декември 2004г.

Народното събрание на основание чл. 86, ал. 1 от Конституцията на Република България


РЕШИ:


1. Срокът по т. 6 от Решение на Народното събрание във връзка с разискванията по питането на народните представители Лъчезар Тошев и Йордан Нихризов към заместник министър-председателя и министър на икономиката Лидия Шулева се удължава с 5 месеца.

2. Създават се точки 7 и 8:

"7. Задължава Подкомисията по приватизационен контрол към Комисията по икономическата политика на Народното събрание да представи съответната информация за външнотърговските дружества към "Българска телекомуникационна компания" - АД, "Балканкар - Холдинг" - ЕАД, Параходство "Български морски флот" - ЕАД, и "Булгартабак - Холдинг" - АД, които в момента са в процедура на приватизация.

8. Обръща внимание на министрите и ръководителите на служби, които не са представили в срок необходимата информация относно външнотърговските дружества, образувани до 1990 г., и препоръчва на министъра на вътрешните работи да осъществи контрол на ръководителите на съответните служби, неизпълнили своите задължения."

Решението е прието от ХХХIХ Народно събрание на 10 декември 2004 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.


Промени настройката на бисквитките