Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 87 от 1.XI

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 222 ОТ 21 ОКТОМВРИ 2005 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТТА НА НАЦИОНАЛНИЯ СЪВЕТ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО ПО ЕТНИЧЕСКИТЕ И ДЕМОГРАФСКИТЕ ВЪПРОСИ КЪМ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ, ПРИЕТ С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 333 НА МИНИСТ

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 222 ОТ 21 ОКТОМВРИ 2005 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТТА НА НАЦИОНАЛНИЯ СЪВЕТ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО ПО ЕТНИЧЕСКИТЕ И ДЕМОГРАФСКИТЕ ВЪПРОСИ КЪМ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ, ПРИЕТ С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 333 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2004 Г. (ДВ, БР. 110 ОТ 2004 Г.)

Обн. ДВ. бр.87 от 1 Ноември 2005г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


§ 1. В чл. 3 се правят следните изменения и допълнения:

1. Алинея 2 се изменя така:

"(2) Председател на съвета е заместник министър-председател, определен с решение на Министерския съвет по предложение на министър-председателя."

2. В ал. 3, т. 1 след думата "икономиката" се добавя "и енергетиката", а думите "младежта и спорта, както и ръководителите на Националния статистически институт" се заменят с "както и ръководителите на Националния статистически институт, Държавната агенция за младежта и спорта".


§ 2. В чл. 5 ал. 2 се изменя така:

"(2) Председател на комисията е заместник министър-председател, определен с решение на Министерския съвет по предложение на министър-председателя."


Промени настройката на бисквитките