Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 70 от 28.VIII

РЕШЕНИЕ № 519 ОТ 31 ЮЛИ 2007 Г. ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ ДЕЙСТВИЕТО НА МЕЖДУНАРОДНИ СПОГОДБИ

 

РЕШЕНИЕ № 519 ОТ 31 ЮЛИ 2007 Г. ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ ДЕЙСТВИЕТО НА МЕЖДУНАРОДНИ СПОГОДБИ

Обн. ДВ. бр.70 от 28 Август 2007г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

РЕШИ:


Прекратява действието на следните спогодби:

1. Русия

Спогодба между Комитета по стандартизация и метрология на Република България и Държавния комитет по стандартизация и метрология на Руската федерация за сътрудничество в областта на взаимното признаване на резултатите от работите по сертификация, сключена на 7 юни 1999 г.

2. Казахстан

Спогодба между правителството на Република България и правителството на Република Казахстан за сътрудничество в областта на стандартизацията, метрологията и сертификацията, сключена на 15 септември 1999 г.

3. Армения

Спогодба между правителството на Република България и правителството на Република Армения за сътрудничество в областта на стандартизацията, метрологията и сертификацията, сключена на 1 декември 1999 г.

4. Азербайджан

Спогодба между правителството на Република България и правителството на Република Азербайджан за сътрудничество в областта на стандартизацията, метрологията и сертификацията, сключена на 2 декември 1999 г.

5. Хърватска

Спогодба между Държавната агенция по стандартизация и метрология на Република България и Държавната служба за стандартизация и метрология на Република Хърватска за сътрудничество в областта на стандартизацията, метрологията, сертификацията и акредитацията, сключена на 11 юли 2000 г.

6. Украйна

Спогодба между Държавната агенция за метрология и технически надзор на Република България и Държавния комитет на Украйна за техническо регулиране и потребителска политика за сътрудничество в областта на взаимното признаване на резултатите от оценяване на съответствието, сключена на 30 юни 2004 г.


Промени настройката на бисквитките