Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 102 от 22.XII

НАРЕДБА ЗА ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № Н-19 ОТ 2010 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА РАЗРАБОТВАНЕТО И ПЛАНИРАНЕТО НА КУРСОВЕ ЗА ПРИДОБИВАНЕ, ПОВИШАВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯТА И ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯТА, КАКТО И ЗА КАНДИДАТСТВАНЕТО НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ И ЦИВИЛНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ О

 

НАРЕДБА ЗА ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № Н-19 ОТ 2010 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА РАЗРАБОТВАНЕТО И ПЛАНИРАНЕТО НА КУРСОВЕ ЗА ПРИДОБИВАНЕ, ПОВИШАВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯТА И ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯТА, КАКТО И ЗА КАНДИДАТСТВАНЕТО НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ И ЦИВИЛНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА, СТРУКТУРИТЕ НА ПРЯКО ПОДЧИНЕНИЕ НА МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА И БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕ В ТЯХ (ДВ, БР. 53 ОТ 2010 Г.)

В сила от 22.12.2011 г.
Издадена от Министерството на отбраната

Обн. ДВ. бр.102 от 22 Декември 2011г.

§ 1. В допълнителната разпоредба се създава § 1a:

"§ 1a. Предварителната и непосредствена подготовка на войниците от военните формирования за участие в операции и мисии извън територията на страната, назначени на длъжност "Автоматчик", да се счита за преминат курс за преквалификация за длъжността за конкретната операция или мисия. След успешното сертифициране на подразделенията командирът на военното формирование, чиято отговорност е подготовката на формированието, да издава удостоверение за преминат от войника курс за преквалификация."


Заключителни разпоредби

§ 2. Наредбата влиза в сила от деня на обнародването й в "Държавен вестник".


Промени настройката на бисквитките