Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 94 от 30.XI

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 297 ОТ 22 НОЕМВРИ 2012 Г. ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ БЮДЖЕТНИ КРЕДИТИ ПО БЮДЖЕТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ ЗА ОТПУСКАНЕ НА ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ ЗА СИРИЙСКИТЕ БЕЖАНЦИ В СЪСЕДНИ НА СИРИЯ ДЪРЖАВИ В ПОЛЗА НА РЕВИЗИРАНИЯ РЕГИО

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 297 ОТ 22 НОЕМВРИ 2012 Г. ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ БЮДЖЕТНИ КРЕДИТИ ПО БЮДЖЕТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ ЗА ОТПУСКАНЕ НА ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ ЗА СИРИЙСКИТЕ БЕЖАНЦИ В СЪСЕДНИ НА СИРИЯ ДЪРЖАВИ В ПОЛЗА НА РЕВИЗИРАНИЯ РЕГИОНАЛЕН ПЛАН ЗА СИРИЯ НА СЛУЖБАТА НА ВЪРХОВНИЯ КОМИСАР НА ООН ЗА БЕЖАНЦИТЕ

В сила от 21.11.2012 г.

Обн. ДВ. бр.94 от 30 Ноември 2012г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


Чл. 1. (1) Одобрява допълнителни бюджетни кредити в размер 200 000 лв. по бюджета на Министерството на външните работи за 2012 г. за отпускане на хуманитарна помощ за сирийските бежанци в съседни на Сирия държави в полза на ревизирания Регионален план за Сирия на Службата на Върховния комисар на ООН за бежанците.

(2) Бюджетните кредити по ал. 1 се одобряват за сметка на предвидените в централния бюджет за 2012 г. средства за официална помощ за развитие.


Чл. 2. Организирането, координирането и предоставянето на помощта по чл. 1 се възлагат на министъра на външните работи.


Чл. 3. Министърът на финансите по предложение на министъра на външните работи да извърши налагащите се промени по бюджета на Министерството на външните работи и по централния бюджет за 2012 г. по реда на чл. 34, ал. 1 от Закона за устройството на държавния бюджет.


Заключителни разпоредби

§ 1. Постановлението се приема на основание чл. 28, ал. 1 от Закона за устройството на държавния бюджет.


§ 2. Изпълнението на постановлението се възлага на министъра на финансите и на министъра на външните работи.


§ 3. Постановлението влиза в сила от 21 ноември 2012 г.


Промени настройката на бисквитките