Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 111 от 22.XII

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 245 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 20 ДЕКЕМВРИ 1995 Г. ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ СРЕДСТВА ОТ ФОНД"ЦЕЛЕВА СОЦИАЛНА ЗАЩИТА" ЗА ДРУГИ СОЦИАЛНИ ПЛАЩАНИЯ НА ОБЩИНИТЕ

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 245 ОТ 20 ДЕКЕМВРИ 1995 Г. ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ СРЕДСТВА ОТ ФОНД"ЦЕЛЕВА СОЦИАЛНА ЗАЩИТА" ЗА ДРУГИ СОЦИАЛНИ ПЛАЩАНИЯ НА ОБЩИНИТЕ

Обн. ДВ. бр.111 от 22 Декември 1995г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:

Член единствен. (1) Предоставя допълнителни целеви средства в размер 400 млн. лв. за осигуряване изплащането на разходи за социално подпомагане и издръжка на домовете за социални грижи.

(2) Министърът на финансите да осигури средствата по ал. 1 за сметка на реализирани икономии по разходната част на републиканския бюджет - чл. 1, ал. 2, т. 1.9 - Национален фонд "Целева социална защита", от Закона за държавния бюджет на Република България за 1995 г.

(3) Министърът на финансите и министърът на труда и социалните грижи да определят реда и начина за разпределяне на посочената в ал. 1 сума по видове разходи и по общини, като средствата се преведат до 25 декември 1995 г.

(4) Кметовете на общините и ръководителите на регионалните и общинските центрове за социални грижи да осигурят предоставянето на средствата в съответствие с нормативните актове в областта на социалното подпомагане на населението и за целите, посочени в ал. 1.


Промени настройката на бисквитките