Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 105 от 1.XII

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 224 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 23 НОЕМВРИ 1995 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 107 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 1995 Г. ЗА РАБОТНАТА ЗАПЛАТА В МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА, МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И В ДРУГИТЕ ВОЕН

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 224 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 23 НОЕМВРИ 1995 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 107 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 1995 Г. ЗА РАБОТНАТА ЗАПЛАТА В МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА, МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И В ДРУГИТЕ ВОЕНИЗИРАНИ ВЕДОМСТВА И ОРГАНИЗАЦИИ НА БЮДЖЕТНА ИЗДРЪЖКА ПРЕЗ 1995 Г.

Обн. ДВ. бр.105 от 1 Декември 1995г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:

§ 1. В чл. 3 се създава ал. 3:

"(3) Във връзка с чл. 2 считано от 1 октомври 1995 г. се определят средни месечни брутни работни заплати на едно лице, в това число за волнонаемния състав (гражданската администрация и помощния персонал), в Министерството на отбраната, Министерството на вътрешните работи и в другите военизирани ведомства и организации на бюджетна издръжка съгласно приложение № 6 (секретно)."


Заключителни разпоредби

§ 2. Необходимите средства за изпълнение на постановлението се осигуряват от одобрените със Закона за държавния бюджет за 1995 г. средства за работна заплата по бюджетните сметки на Министерството на отбраната, Министерството на вътрешните работи и на другите военизирани ведомства и организации, от извънбюджетните източници и от икономии по другите разходи.


§ 3. Министърът на финансите да отрази по бюджетните и извънбюджетните сметки на организациите съответните изменения, произтичащи от изпълнението на постановлението.


Промени настройката на бисквитките