Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 98 от 29.XI

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 274 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 17 НОЕМВРИ 1994 Г. ЗА ВЪЗЛАГАНЕ ПРАВОМОЩИЯ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА БЮДЖЕТНИТЕ СМЕТКИ ЗА РАЗХОДИ НА МИНИСТЕРСТВАТА, ВЕДОМСТВАТА, ВИСШИТЕ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ И ДРУГИТЕ БЮДЖЕТНИОРГАНИЗАЦ

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 274 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 17 НОЕМВРИ 1994 Г. ЗА ВЪЗЛАГАНЕ ПРАВОМОЩИЯ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА БЮДЖЕТНИТЕ СМЕТКИ ЗА РАЗХОДИ НА МИНИСТЕРСТВАТА, ВЕДОМСТВАТА, ВИСШИТЕ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ И ДРУГИТЕ БЮДЖЕТНИОРГАНИЗАЦИИ, ФИНАНСИРАНИ ОТ РЕПУБЛИКАНСКИЯ БЮДЖЕТ ЗА 1994 Г.

Обн. ДВ. бр.98 от 29 Ноември 1994г.

Изтекъл срок на действие.


МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


Член единствен. (1) Възлага на Министерството на финансите да извършва промени в бюджетните сметки за разходи на министерствата, ведомствата, висшите учебни заведения и другите бюджетни организации в съответствие с изискванията на чл. 10 от Закона за държавния бюджет на Република България за 1994 г.

(2) Увеличаването на разходите да се извършва на основата на очаквано изпълнение, разработено съвместно с ръководствата на съответните организации, и след използване на всички свободни извънбюджетни средства.


Промени настройката на бисквитките