Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 27 от 15.III

РЕШЕНИЕ ОТНОСНО СТРАТЕГИЯТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА "БУЛГАРТАБАК ХОЛДИНГ" - АД, СОФИЯ

 

РЕШЕНИЕ ОТНОСНО СТРАТЕГИЯТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА "БУЛГАРТАБАК ХОЛДИНГ" - АД, СОФИЯ

Обн. ДВ. бр.27 от 15 Март 2002г., отм. ДВ. бр.109 от 16 Декември 2003г.

Отменено с т. 1 на Решение за одобряване на Стратегията за приватизация на "Булгартабак холдинг" - АД, София - ДВ, бр. 109 от 16 декември 2003 г.


Народното събрание на основание чл. 86, ал. 1 от Конституцията на Република България


РЕШИ:


Одобрява Стратегията за приватизация на "Булгартабак холдинг" - АД, София, със следните промени:

1. В раздел пети, т. 3 изречението: "Индикативните оферти съдържат следните елементи:" се променя така: "Индикативните оферти съдържат следните елементи, подредени в низходящ ред по важност:".

2. В раздел пети, т. 3 изречението: "Представяне на комплексна бизнес програма, съдържаща конкретни предложения относно:" се променя така: "Представяне на комплексна бизнес програма, съдържаща конкретни предложения, подредени в низходящ ред по важност относно:".

3. В раздел пети, т. 3 изречението: "Предложение за количествата тютюн, които ще бъдат изкупувани от българските производители на тютюн и за какъв срок;" се променя така: "Предложение за количествата тютюн, които ще бъдат изкупувани от българските производители на тютюн и за какъв срок, съгласно националната стратегия за развитие на тютюнопроизводството."

4. В раздел пети, т. 3 изречението: "Целесъобразността на представените индикативни оферти ще бъде преценена на база на анализ на баланса между:" се променя така: "Целесъобразността на представените индикативни оферти ще бъде преценена на база на анализ на баланса между следните компоненти, подредени в низходящ ред по важност:".

5. В раздел пети, т. 3 изречението: "Затова, след като бъдат разгледани предложенията на всички участници, в съответствие с държавните приоритети, могат да бъдат определени минимални задължителни изисквания относно количествените параметри на елементите, които се съдържат в бизнес-план" се променя така: "Затова, след като бъдат разгледани предложенията на всички участници, в съответствие с държавните приоритети, ще бъдат определени минимални задължителни изисквания относно количествените параметри на елементите, които се съдържат в бизнес-плана."

6. В раздел пети, т. 3 изречението: "В зависимост от приоритетите на държавата през втората фаза може да бъде поставено изискване пред потенциалните купувачи за задължително изкупуване на определени минимални количества тютюн или да бъде предложена алтернативна програма за социално подпомагане на тютюнопроизводителите." се променя така: "В зависимост от приоритетите на държавата през втората фаза ще бъде поставено изискване пред потенциалните купувачи за задължително изкупуване на определени минимални количества тютюн или да бъде предложена алтернативна програма за социално подпомагане на тютюнопроизводителите."

7. В раздел пети, т. 3 изречението: "Предложенията включват следните елементи:" се променя така: "Предложенията включват следните елементи, подредени по степен на важност:".

8. В раздел пети, т. 3 изречението: "Количество тютюн, което ще бъде изкупувано и за какъв период от време (по сортове и по години);" се променя така: "Количество тютюн, което ще бъде изкупувано от български производители и за какъв период от време (по сортове и години), съгласно националната стратегия за развитие на тютюнопроизводството."

Решението е прието от ХХХIХ Народно събрание на 7 март 2002 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.


Промени настройката на бисквитките