Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 50 от 1.VI

УКАЗ № 134 ОТ 17.05.2001 Г. ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ИВАЙЛО ПЕЛОВ ТРИФОНОВ ОТ ДЛЪЖНОСТТА ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В СЪЮЗНА РЕПУБЛИКА ЮГОСЛАВИЯ, ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЯНИ МИХАЙЛОВ МИЛЧАКОВ ОТ ДЛЪЖНОСТТА ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН П

 

УКАЗ № 134 ОТ 17.05.2001 Г. ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ИВАЙЛО ПЕЛОВ ТРИФОНОВ ОТ ДЛЪЖНОСТТА ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В СЪЮЗНА РЕПУБЛИКА ЮГОСЛАВИЯ, ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЯНИ МИХАЙЛОВ МИЛЧАКОВ ОТ ДЛЪЖНОСТТА ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В СЛОВАШКАТА РЕПУБЛИКА И ЗА НАЗНАЧАВАНЕТО МУ ЗА ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В СЪЮЗНА РЕПУБЛИКА ЮГОСЛАВИЯ

Обн. ДВ. бр.50 от 1 Юни 2001г.

На основание чл. 98, т. 6 от Конституцията на Република България


ПОСТАНОВЯВАМ:


1. Освобождавам Ивайло Пелов Трифонов от длъжността извънреден и пълномощен посланик на Република България в Съюзна република Югославия.

2. Освобождавам Яни Михайлов Милчаков от длъжността извънреден и пълномощен посланик на Република България в Словашката република.

3. Назначавам Яни Михайлов Милчаков за извънреден и пълномощен посланик на Република България в Съюзна република Югославия.

Изпълнението на указа възлагам на министъра на външните работи.

Издаден в София на 17 май 2001 г.

Подпечатан с държавния печат.


Промени настройката на бисквитките