Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 102 от 22.XII

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 310 ОТ 17 ДЕКЕМВРИ 2009 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 84 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2007 Г. ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА РЕДА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И НАБЛЮДЕНИЕ НА ИНСТРУМЕНТА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА БЮДЖЕТНИТЕ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ И ЗА ПОДПОМАГАНЕ ИЗПЪЛНЕНИЕТО Н

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 310 ОТ 17 ДЕКЕМВРИ 2009 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 84 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2007 Г. ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА РЕДА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И НАБЛЮДЕНИЕ НА ИНСТРУМЕНТА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА БЮДЖЕТНИТЕ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ И ЗА ПОДПОМАГАНЕ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ШЕНГЕНСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ (ДВ, БР. 35 ОТ 2007 Г.)

В сила от 22.12.2009 г.

Обн. ДВ. бр.102 от 22 Декември 2009г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


§ 1. В чл. 2, ал. 4 думите "дирекция "Управление на средствата от Европейския съюз на Министерството на финансите" се заменят с "дирекция "Мониторинг на средствата от Европейския съюз" в администрацията на Министерския съвет".


§ 2. В чл. 3 се правят следните изменения:

1. Алинея 2 се изменя така:

"(2) Председател на комитета по ал. 1 е министърът на вътрешните работи, а членове са: заместник-министърът на финансите, отговарящ за управлението на средствата от ЕС; заместник-министърът на външните работи, отговарящ за консулската дейност; заместник-министър на вътрешните работи; заместник-председателят на Държавна агенция "Национална сигурност", отговарящ за взаимодействието със структурите на ЕС, и представител на дирекция "Мониторинг на средствата от Европейския съюз" в администрацията на Министерския съвет."

2. В ал. 4 думите "дирекция "Управление на средствата от Европейския съюз" се заменят с "дирекция "Мониторинг на средствата от Европейския съюз" в администрацията на Министерския съвет".


Заключителни разпоредби

§ 3. Постановлението влиза в сила от деня на обнародването му в "Държавен вестник".


Промени настройката на бисквитките