Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 102 от 22.XII

ЗАКОН ЗА РАТИФИЦИРАНЕ НА ДОГОВОРА ЗА ЛИЦЕНЗ МЕЖДУ АВСТРАЛИЙСКИЯ СЪЮЗ, ПРЕДСТАВЛЯВАН ОТ ДЕПАРТАМЕНТА ПО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ЗАСТАРЯВАНЕ, И РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ПРЕДСТАВЛЯВАНА ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ОТНОСНО ОПРЕДЕЛЕНИ ПРАВА НА ИЗПОЛЗВАНЕ НА

 

ЗАКОН ЗА РАТИФИЦИРАНЕ НА ДОГОВОРА ЗА ЛИЦЕНЗ МЕЖДУ АВСТРАЛИЙСКИЯ СЪЮЗ, ПРЕДСТАВЛЯВАН ОТ ДЕПАРТАМЕНТА ПО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ЗАСТАРЯВАНЕ, И РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ПРЕДСТАВЛЯВАНА ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ОТНОСНО ОПРЕДЕЛЕНИ ПРАВА НА ИЗПОЛЗВАНЕ НА КЛАСИФИКАЦИОННАТА СИСТЕМА AR-DRG

Обн. ДВ. бр.102 от 22 Декември 2011г.

Член единствен. Ратифицира Договора за лиценз между Австралийския съюз, представляван от Департамента по здравеопазване и застаряване, и Република България, представлявана от Министерството на здравеопазването, относно определени права на използване на Класификационната система AR-DRG, сключен на 4 ноември 2011 г.


Заключителни разпоредби

Параграф единствен. Схемата на договореностите - приложение към договора по член единствен (поверителна), да не се обнародва в "Държавен вестник".

-------------------------

Законът е приет от 41-ото Народно събрание на 14 декември 2011 г. и е подпечатан с официалния печат на Народното събрание.


Промени настройката на бисквитките