Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 96 от 2.XII

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 318 ОТ 24 НОЕМВРИ 2016 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА НАРЕДБА ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ НА ОБРАЗОВАТЕЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН "БАКАЛАВЪР" ПО СПЕЦИАЛНОСТИ ОТ РЕГУЛИРАНАТА ПРОФЕСИЯ "ИНЖЕНЕР В ИНВЕСТИЦИОННОТО ПРОЕ

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 318 ОТ 24 НОЕМВРИ 2016 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА НАРЕДБА ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ НА ОБРАЗОВАТЕЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН "БАКАЛАВЪР" ПО СПЕЦИАЛНОСТИ ОТ РЕГУЛИРАНАТА ПРОФЕСИЯ "ИНЖЕНЕР В ИНВЕСТИЦИОННОТО ПРОЕКТИРАНЕ" И НА НАРЕДБА ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ НА ОБРАЗОВАТЕЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН "МАГИСТЪР" ПО СПЕЦИАЛНОСТИ ОТ РЕГУЛИРАНАТА ПРОФЕСИЯ "ИНЖЕНЕР В ИНВЕСТИЦИОННОТО ПРОЕКТИРАНЕ"

В сила от учебната 2017/2018 г.

Обн. ДВ. бр.96 от 2 Декември 2016г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


Чл. 1. Приема Наредба за държавните изисквания за придобиване на висше образование на образователно-квалификационна степен "бакалавър" по специалности от регулираната професия "Инженер в инвестиционното проектиране".

Чл. 2. Приема Наредба за държавните изисквания за придобиване на висше образование на образователно-квалификационна степен "магистър" по специалности от регулираната професия "Инженер в инвестиционното проектиране".

Заключителни разпоредби

§ 1. Постановлението се приема на основание чл. 9, ал. 3, т. 5 от Закона за висшето образование.

§ 2. Постановлението влиза в сила от учебната 2017 - 2018 г.

Промени настройката на бисквитките