Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 79 от 3.X

ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТТА НА КОМИСИЯТА ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО И НА НЕЙНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ (ДВ, БР. 49 ОТ 2013 Г.)

 

ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТТА НА КОМИСИЯТА ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО И НА НЕЙНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ (ДВ, БР. 49 ОТ 2013 Г.)

В сила от 03.10.2017 г.
Издаден от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество

Обн. ДВ. бр.79 от 3 Октомври 2017г.

§ 1. В чл. 12 се създава т. 16:

"16. определя списък на длъжностите в администрацията на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество, за които се изисква достъп до класифицирана информация, както и съответните нива на достъп за съответната длъжност, съгласно Закона за защита на класифицираната информация."

§ 2. В чл. 24 се правят следните изменения:

1. В т. 32 думата "методическо" се заличава.

2. В т. 35 думата "методически" се заличава.

§ 3. В чл. 26 думите "Методологично осигуряване на дейността и международно сътрудничество" се заменят с "Международна дейност, координация и контрол".

§ 4. В чл. 27 се правят следните изменения:

1. В ал. 1 думите "Методологично осигуряване на дейността и международно сътрудничество" се заменят с "Международна дейност, координация и контрол".

2. В ал. 2:

а) точки 5 - 13 се отменят;

б) в т. 24 думите "осъществява протоколната дейност на комисията и нейната администрация в страната и в чужбина и" се заличават;

в) в т. 25 думата "протоколна" се заличава, а след думата "кореспонденция" се поставя запетая и се добавя "във връзка с правомощията на дирекцията".

§ 5. В чл. 28, ал. 2 се правят следните изменения и допълнения:

1. Точка 14 се отменя.

2. В т. 15 след думите "Окръжен съд - Стара Загора" се поставя запетая и се добавя "Окръжен съд - Хасково, и Окръжен съд - Кърджали".

3. В т. 17 след думата "Окръжен съд - Благоевград" се поставя запетая и се добавя "и Окръжен съд - Кюстендил;".

4. Точка 18 се отменя.

Преходни и Заключителни разпоредби

§ 6. Правилникът за изменение и допълнение на Правилника за устройството и дейността на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество и на нейната администрация е приет с решение на комисията от 20.09.2017 г., взето с протокол № 770, и влиза в сила от деня на обнародването му в "Държавен вестник".

Промени настройката на бисквитките