Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 17 от 23.II

ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТТА НА ФОНДА ЗА КОМПЕНСИРАНЕ НА ИНВЕСТИТОРИТЕ (ДВ, БР. 69 ОТ 2005 Г.)

 

ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТТА НА ФОНДА ЗА КОМПЕНСИРАНЕ НА ИНВЕСТИТОРИТЕ (ДВ, БР. 69 ОТ 2005 Г.)

Издаден от Комисията за финансов надзор

Обн. ДВ. бр.17 от 23 Февруари 2018г.

§ 1. В чл. 3 се правят следните изменения и допълнения:

1. Алинея 4 се изменя така:

"(4) Председателят на управителния съвет получава основно месечно възнаграждение в размер 75 на сто от възнаграждението на председателя на Народното събрание."

2. Създават се ал. 5 и 6:

"(5) Заместник-председателят на управителния съвет получава основно месечно възнаграждение в размер 90 на сто от основното възнаграждение на председателя на управителния съвет, а останалите членове на управителния съвет получават основно възнаграждение в размер 40 на сто от основното възнаграждение на председателя на управителния съвет.

(6) Справка за възнаграждението на председателя на Народното събрание за съответното тримесечие, което служи като база за определяне на възнагражденията на членовете на УС на ФКИ, се получава от Народното събрание на Република България на основание чл. 77е, ал. 8 ЗППЦК и този правилник."

§ 2. В чл. 5, ал. 4 думите "на членовете на управителния съвет и" се заличават.

Промени настройката на бисквитките