Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 96 от 20.XI

НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА НАРЕДБА № Н-15 ОТ 2010 Г. ЗА УСЛОВИЯТА, РАЗМЕРИТЕ И РЕДА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ ЗА СПЕЦИФИЧНИ УСЛОВИЯ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ВОЕННАТА СЛУЖБА НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ И ЗА СПЕЦИФИЧНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД НА ЦИВИЛНИТЕ СЛУЖИ

 

НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА НАРЕДБА № Н-15 ОТ 2010 Г. ЗА УСЛОВИЯТА, РАЗМЕРИТЕ И РЕДА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ ЗА СПЕЦИФИЧНИ УСЛОВИЯ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ВОЕННАТА СЛУЖБА НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ И ЗА СПЕЦИФИЧНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД НА ЦИВИЛНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА, СТРУКТУРИТЕ НА ПРЯКО ПОДЧИНЕНИЕ НА МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА И БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ (ДВ, БР. 36 ОТ 2010 Г.)

В сила от 20.11.2018 г.
Издадена от министъра на отбраната

Обн. ДВ. бр.96 от 20 Ноември 2018г.

§ 1. Наименованието на раздел XIІI се изменя така:

"Допълнителни възнаграждения за специфични условия при изпълнение на военната служба на военнослужещите и за специфични условия на труд на цивилните служители в състава на многонационални формирования или на длъжности в международни организации или в други международни инициативи на територията на страната".

§ 2. В чл. 35 се правят следните изменения:

1. В ал. 1 думите "На цивилните служители, командировани" се заменят с "На военнослужещите и цивилните служители, изпълняващи военна служба/командировани".

2. В ал. 3 думите "На военнослужещите, изпълняващи военна служба" се заменят с "На военнослужещите и цивилните служители, изпълняващи военна служба/командировани за изпълнение на длъжности".

Заключителни разпоредби

§ 3. Наредбата влиза в сила от деня на обнародването ѝ в "Държавен вестник".

Промени настройката на бисквитките