Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 43 от 31.V

ПОПРАВКА

 

ПОПРАВКА

Обн. ДВ. бр.43 от 31 Май 2019г.

Поправка. Министерството на правосъдието прави следните поправки в имената на подписалите лица Договора между правителството на Република България и правителството на Ливанската република за правна помощ по граждански дела, Договора между правителството на Република България и правителството на Ливанската република за правна помощ по наказателни дела, Договора между правителството на Република България и правителството на Ливанската република за екстрадиция и Договора между правителството на Република България и правителството на Ливанската република за трансфер на осъдени лица, обнародвани в "Държавен вестник", бр. 45 от 2004 г.:

1. Думите "За правителството на Република България: Петко Димитров, директор на дирекция "Близък изток и Африка" в Министерството на външните работи на Република България" да се четат: "За правителството на Република България: г-н Марин Райков, заместник-министър на външните работи на Република България".

2. Думите "За правителството на Ливанската република: Н.Пр. г-жа Мишлин Аби Самра, извънреден и пълномощен посланик на Ливанската република в Република България" да се четат: "За правителството на Ливанската република: г-н Самир Джисър, министър на правосъдието на Ливанската република".

Промени настройката на бисквитките