Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 97 от 10.XII

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 310 ОТ 5 ДЕКЕМВРИ 2019 Г. ЗА ОДОБРЯВАНЕ НА ВЪТРЕШНОКОМПЕНСИРАНИ ПРОМЕНИ НА УТВЪРДЕНИТЕ РАЗХОДИ ПО ОБЛАСТИ НА ПОЛИТИКИ/БЮДЖЕТНИ ПРОГРАМИ ПО БЮДЖЕТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ЗА 2019 Г.

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 310 ОТ 5 ДЕКЕМВРИ 2019 Г. ЗА ОДОБРЯВАНЕ НА ВЪТРЕШНОКОМПЕНСИРАНИ ПРОМЕНИ НА УТВЪРДЕНИТЕ РАЗХОДИ ПО ОБЛАСТИ НА ПОЛИТИКИ/БЮДЖЕТНИ ПРОГРАМИ ПО БЮДЖЕТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ЗА 2019 Г.

В сила от 10.12.2019 г.

Обн. ДВ. бр.97 от 10 Декември 2019г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


Чл. 1. Одобрява вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи по области на политики/бюджетни програми по бюджета на Министерството на вътрешните работи за 2019 г., както следва:

1. намалява утвърдените разходи по:

а) "Политика в областта на пожарната безопасност и защитата на населението при извънредни ситуации", бюджетна програма "Пожарна безопасност и защита на населението при пожари, бедствия и извънредни ситуации", с 1914,0 хил. лв.;

б) "Политика в областта на управлението и развитието на системата на Министерството на вътрешните работи", в т. ч. по бюджетна програма "Информационно осигуряване и административно обслужване", с 11 002,0 хил. лв.;

2. увеличава утвърдените разходи по:

а) "Политика в областта на противодействието на престъпността и опазването на обществения ред", бюджетна програма "Противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и превенция", с 11 866,0 хил. лв.;

б) "Политика в областта на управлението и развитието на системата на Министерството на вътрешните работи", в т. ч. по бюджетна програма "Научни изследвания и разработки, обучение и квалификация", с 1050,0 хил. лв.

Чл. 2. Министърът на вътрешните работи да извърши налагащите се от чл. 1 промени по бюджета на Министерството на вътрешните работи за 2019 г. и да уведоми министъра на финансите.

Заключителни разпоредби

§ 1. Постановлението се приема на основание чл. 109, ал. 1 от Закона за публичните финанси.

§ 2. Изпълнението на постановлението се възлага на министъра на вътрешните работи.

§ 3. Постановлението влиза в сила от деня на обнародването му в "Държавен вестник".

Промени настройката на бисквитките