Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 6 от 21.I

РЕШЕНИЕ № 1732-НС ОТ 16 ЯНУАРИ 2020 Г. ОТНОСНО ОБЯВЯВАНЕ НА ДЕАН СТОЯНОВ СТАНЧЕВ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ ТРИДЕСЕТИ ИЗБОРЕН РАЙОН – ШУМЕНСКИ

 

РЕШЕНИЕ № 1732-НС ОТ 16 ЯНУАРИ 2020 Г. ОТНОСНО ОБЯВЯВАНЕ НА ДЕАН СТОЯНОВ СТАНЧЕВ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ ТРИДЕСЕТИ ИЗБОРЕН РАЙОН – ШУМЕНСКИ

Издадено от Централната избирателна комисия

Обн. ДВ. бр.6 от 21 Януари 2020г.

С писмо вх. № НС-02-1 от 15.01.2020 г. в ЦИК е получен заверен препис на решение на Народното събрание за персонални промени в Министерския съвет на Република България, прието на 15 януари 2020 г., с което на основание чл. 84, т. 6 и чл. 108 от Конституцията на Република България народният представител Емил Димитров Симеонов от Тридесети изборен район - Шуменски, издигнат от коалиция "ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ - НФСБ, АТАКА и ВМРО", е избран за министър на околната среда и водите.

Съгласно чл. 68, ал. 2 от Конституцията на Република България народен представител, избран за министър, прекъсва пълномощията си за времето, през което е министър, като се замества по съответния ред.

Предвид горното и на основание чл. 57, ал. 1, т. 1, чл. 302, ал. 2 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия


РЕШИ:


Обявява за народен представител от Тридесети изборен район - Шуменски, Деан Стоянов Станчев, под № 4 от листата на коалиция "ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ - НФСБ, АТАКА и ВМРО", за времето, през което Емил Димитров Симеонов изпълнява функциите на министър на околната среда и водите.

Решението да се обнародва в "Държавен вестник".

Промени настройката на бисквитките