Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 58 от 30.VI

РЕШЕНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С РАЗИСКВАНИЯТА ПО ПИТАНЕТО НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ РУМЕН ГЕЧЕВ И ГЕОРГИ СВИЛЕНСКИ КЪМ МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ ОТНОСНО "НОВА КОНЦЕПЦИЯ ЗА ОБЛАГАНЕ НА ХАЗАРТНИТЕ ИГРИ", ДЕКЛАРИРАНА ОТ МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ ВЛАДИ

 

РЕШЕНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С РАЗИСКВАНИЯТА ПО ПИТАНЕТО НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ РУМЕН ГЕЧЕВ И ГЕОРГИ СВИЛЕНСКИ КЪМ МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ ОТНОСНО "НОВА КОНЦЕПЦИЯ ЗА ОБЛАГАНЕ НА ХАЗАРТНИТЕ ИГРИ", ДЕКЛАРИРАНА ОТ МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАРТ 2016 Г.

Издадено от Народното събрание

Обн. ДВ. бр.58 от 30 Юни 2020г.

Народното събрание на основание чл. 90, ал. 2 от Конституцията на Република България и чл. 105, ал. 1 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание


РЕШИ:


В срок до 10 юли 2020 г. министърът на финансите да представи пред Народното събрание детайлна информация за броя на организаторите на хазартни игри, както и за бюджетните постъпления от такси и данъци от хазартния сектор за последните пет години.

-------------------------

Решението е прието от 44-то Народно събрание на 26 юни 2020 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.

Промени настройката на бисквитките