Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 30 от 13.IV

РЕШЕНИЕ № 2444-НС ОТ 11 АПРИЛ 2021 Г. ОТНОСНО ОБЯВЯВАНЕ НА АНТОН ЙОРДАНОВ АДАМОВ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В ДВАДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТИ ИЗБОРЕН РАЙОН - СОФИЯ, В ЧЕТИРИДЕСЕТ И ПЕТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

 

РЕШЕНИЕ № 2444-НС ОТ 11 АПРИЛ 2021 Г. ОТНОСНО ОБЯВЯВАНЕ НА АНТОН ЙОРДАНОВ АДАМОВ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В ДВАДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТИ ИЗБОРЕН РАЙОН - СОФИЯ, В ЧЕТИРИДЕСЕТ И ПЕТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

Издадено от Централната избирателна комисия

Обн. ДВ. бр.30 от 13 Април 2021г.

Постъпило е заявление с вх. № НС-10-226/10.04.2021 г. от Николай Стефанов Радулов - регистриран кандидат за народен представител от кандидатската листа на партия "ИМА ТАКЪВ НАРОД" в Двадесет и четвърти изборен район - София, с което иска да бъде заличен от кандидатската листа на партия "ИМА ТАКЪВ НАРОД" и да не бъде обявен за избран за народен представител в Двадесети и четвърти изборен район - София.

С Решение № 2438-НС от 9 април 2021 г. Николай Стефанов Радулов е обявен за избран за народен представител партия "ИМА ТАКЪВ НАРОД" в Двадесет и четвърти изборен район - София. Подаденото заявление следва да се счита като заявление от Николай Стефанов Радулов да не бъде обявен за избран за народен представител и да не встъпи в правомощията си, тъй като същото е подадено след приемането на Решение № 2438-НС от 9 април 2021 г. на ЦИК, поради което следва да се обяви следващият кандидат в листата за избран.

Въз основа на подаденото заявление от Николай Стефанов Радулов същият следва да бъде заличен от листата на партия "ИМА ТАКЪВ НАРОД" в Двадесет и четвърти изборен район - София.

На основание чл. 57, ал. 1, т. 1 и чл. 302, ал. 1 от Изборния кодекс Централната избирателна комисия


РЕШИ:


Обявява за народен представител от Двадесет и четвърти изборен район - София, Антон Йорданов Адамов, ЕГН ..., под № 3 от листата на партия "ИМА ТАКЪВ НАРОД" в Двадесет и четвърти изборен район - София, на мястото на Николай Стефанов Радулов.

Промени настройката на бисквитките