Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 62 от 27.VII

РЕШЕНИЕ ЗА ИЗБИРАНЕ НА ВРЕМЕННА КОМИСИЯ ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА ПРОЕКТ НА ПРАВИЛНИК ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА ЧЕТИРИДЕСЕТ И ШЕСТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

 

РЕШЕНИЕ ЗА ИЗБИРАНЕ НА ВРЕМЕННА КОМИСИЯ ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА ПРОЕКТ НА ПРАВИЛНИК ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА ЧЕТИРИДЕСЕТ И ШЕСТОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

Издадено от Народното събрание

Обн. ДВ. бр.62 от 27 Юли 2021г.

Народното събрание на основание чл. 73 и чл. 86, ал. 1 от Конституцията на Република България


РЕШИ:


1. Създава Временна комисия за изработване на проект на Правилник за организацията и дейността на Четиридесет и шестото Народно събрание в състав от 18 народни представители, избрани на паритетен принцип - по трима от всяка парламентарна група.

2. Комисията изработва проекта по т. 1 в срок до 27 юли 2021 г. включително.

3. След внасянето на изработения проект по т. 1 народните представители могат да правят писмени предложения за изменения и допълнения в проекта в срок до 2 дни от предоставянето му. Комисията разглежда и обсъжда предложенията, изготвя и внася съответен доклад.

4. Избира ръководство и състав на Временната комисия, както следва:

Председател: Виктория Димитрова Василева.

Членове: Ива Митева Йорданова-Рупчева, Христо Михайлов Дочев, Димитър Борисов Главчев, Анна Василева Александрова, Христо Георгиев Гаджев, Филип Стефанов Попов, Тодор Байчев Байчев, Крум Костадинов Зарков, Атанас Владиславов Славов, Димитър Петров Сяров, Надежда Георгиева Йорданова, Йордан Кирилов Цонев, Хамид Бари Хамид, Халил Реджепов Летифов, Мария Василева Капон, Румен Маринов Йончев и Меглена Хари Гунчева.

5. Комисията се избира за срок до окончателното приемане на Правилник за организацията и дейността на Четиридесет и шестото Народно събрание.

-------------------------

Решението е прието от 46-ото Народно събрание на 22 юли 2021 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.

Промени настройката на бисквитките