Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 102 от 7.XII

НАРЕДБА ЗА ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № 8121з-919 ОТ 2017 Г. ЗА РАЗМЕРА НА ОСНОВНИТЕ МЕСЕЧНИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ПО ЧЛ. 142, АЛ. 1, Т. 1 И АЛ. 3 ОТ ЗАКОНА ЗА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И РАЗМЕРА НА НАЧАЛНИТЕ И МАКСИМАЛНИТЕ ЗАПЛ

 

НАРЕДБА ЗА ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № 8121з-919 ОТ 2017 Г. ЗА РАЗМЕРА НА ОСНОВНИТЕ МЕСЕЧНИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ПО ЧЛ. 142, АЛ. 1, Т. 1 И АЛ. 3 ОТ ЗАКОНА ЗА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И РАЗМЕРА НА НАЧАЛНИТЕ И МАКСИМАЛНИТЕ ЗАПЛАТИ ЗА ДЛЪЖНОСТ НА ЛИЦАТА, РАБОТЕЩИ ПО ТРУДОВО ПРАВООТНОШЕНИЕ (ДВ, БР. 60 ОТ 2017 Г.)

Издадена от министъра на вътрешните работи

Обн. ДВ. бр.102 от 7 Декември 2021г.

Параграф единствен. Създава се чл. 7:

"Чл. 7. (1) Размерът на индивидуалната заплата за ЛРТП, заето по допълнителен щат за подпомагане на дейностите по управление и/или изпълнение на програми и проекти, финансирани със средства, предоставени на МВР от фондове на Европейския съюз и от други международни програми и договори, при наличието на финансови средства по конкретния проект, програма или договор, се определя съобразно изпълняваната длъжност съгласно таблица - приложение № 3 към чл. 5 и чл. 6, ал. 6, и може да бъде завишен до 50 на сто от максималния размер на заплатата за длъжност за сметка на съответната програма, проект или договор.

(2) Всички разходи за възнаграждения и други плащания за служителите по ал. 1 се финансират със средства от фондове на Европейския съюз и от други международни програми и договори."

Промени настройката на бисквитките