Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 84 от 21.X

ПРЕКРАТЯВАНЕ ДЕЙСТВИЕТО НА СПОРАЗУМЕНИЕТО МЕЖДУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА ВЗАИМНА ЗАЩИТА НА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ(Утвърдено с Решение № 556 от 27 август 2007 г. на Министерския съвет - ДВ, бр. 10

 

ПРЕКРАТЯВАНЕ ДЕЙСТВИЕТО НА СПОРАЗУМЕНИЕТО МЕЖДУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА ВЗАИМНА ЗАЩИТА НА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ

(Утвърдено с Решение № 556 от 27 август 2007 г. на Министерския съвет - ДВ, бр. 108 от 2007 г. В сила от 30 август 2007 г.)

Издадено Държавната комисия по сигурността на информацията

Обн. ДВ. бр.84 от 21 Октомври 2022г.





№ 17-00-155

 

Министерството на външните работи на Република България поднася своите почитания на Посолството на Руската федерация в София и има честта да го уведоми за намерението на българската страна да прекрати Споразумението между Правителството на Република България и Правителството на Руската федерация за взаимна защита на класифицирана информация, подписано в Москва на 8 май 2007 г., при условията на чл. 14, т. 3 от същото.

Действието на горецитираното Споразумение следва да се счита за прекратено след изтичане на шест месеца от датата на получаване на настоящото уведомление, както е предвидено в разпоредбите на чл. 14, т. 3.

Министерството на външните работи любезно моли почитаемото Посолство да го уведоми за датата на получаване на настоящата нота с оглед определяне датата на прекратяване на действието на Споразумението.

Министерството на външните работи на Република България се ползва от случая да поднови пред Посолството на Руската федерация в София уверенията в отличната си към него почит.

София, 18 април 2022 г.

ДО

ПОСОЛСТВОТО НА

РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ

СОФИЯ

             

           ПОСОЛСТВО
НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ
В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

              № 553/н

Посолството на Руската федерация в Република България поднася своите почитания на Министерството на външните работи на Република България и в отговор на неговата нота № 17-00-155 от 18 април 2022 година има честта да съобщи за получаване от Посолството на горепосочения документ на 19 април 2022 година.

Посолството се ползва от случая, за да поднови пред Министерството уверенията в най-високата си към него почит.

София, 25 април 2022 година

         ДО МИНИСТЕРСТВОТО

      НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ

НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

              гр. София

 

Промени настройката на бисквитките