Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 47 от 30.V

ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА РАБОТА И СЪСТАВА НА КОНСУЛТАТИВНИЯ СЪВЕТ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО МЕЖДУ ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ И ЛИЦАТА, ОСЪЩЕСТВЯВАЩИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ, СВЪРЗАНИ С НЕФТ И ПРОДУКТИ ОТ НЕФТЕН ПРОИЗХОД (ДВ,

 

ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИКА ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА РАБОТА И СЪСТАВА НА КОНСУЛТАТИВНИЯ СЪВЕТ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО МЕЖДУ ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ И ЛИЦАТА, ОСЪЩЕСТВЯВАЩИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ, СВЪРЗАНИ С НЕФТ И ПРОДУКТИ ОТ НЕФТЕН ПРОИЗХОД (ДВ, БР. 73 ОТ 2020 Г.)

В сила от 30.05.2023 г.
Издаден от министъра на икономиката и индустрията

Обн. ДВ. бр.47 от 30 Май 2023г.

§ 1. В чл. 5, ал. 1 думите "Министерството на икономиката" и "Министерството на земеделието, храните и горите" се заменят съответно с "Министерството на икономиката и индустрията" и "Министерството на земеделието", а след думите "Националната агенция за приходите" се добавя "Комисията за защита на конкуренцията, Държавна агенция "Национална сигурност".

§ 2. В чл. 9, ал. 2 думите "на три месеца" се заменят с "на шест месеца".

§ 3. Навсякъде в текста на правилника думите "Министерството на икономиката", "министърът на икономиката" и "министъра на икономиката" се заменят съответно с "Министерството на икономиката и индустрията", "министърът на икономиката и индустрията" и "министъра на икономиката и индустрията".

Заключителни разпоредби

§ 4. Правилникът влиза в сила от деня на обнародването му в "Държавен вестник".

Промени настройката на бисквитките