Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 104 от 20.XII

МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО

ЗАПОВЕД № 247 от 7 декември 1994 г.

На основание чл. 3, ал. 1, т. 1, чл. 20, 23 и чл. 25, ал. 2 във връзка с ал. 1, т. 4 ЗППДОбП, чл. 3 от Наредбата за условията и реда за придобиване при облекчени условия на дялове и акции - собственост на държавата и общините, и за безвъзмездно получаване на акции и дялове - собственост на държавата и Заповед № 80 от 1994 г. за приватизация на “Агромелиорации - Добруджа” - ЕООД, Силистра (ДВ, бр. 63 от 1994 г.), нареждам:

1. Да се пристъпи към продажбата на дялове от “Агромелиорации - Добруджа” - ЕООД, Силистра, като:

а) до 20 на сто се предложат на лицата по чл. 5, ал. 2 ЗППДОбП за закупуване на общ дял при облекчени условия;

б) останалите 80 на сто се предложат за продажба чрез преговори с потенциални купувачи.

2. За начална дата за продажба на дялове при облекчени условия да се счита датата на обнародването на заповедта в “Държавен вестник”. Декларации за придобиването им се подават в тримесечен срок в дружеството.

Министър: Р. Христов

35202

МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА

ЗАПОВЕД № РД 09 - 641 от 25 ноември 1994 г.

На основание чл. 3, ал. 1, т. 1 и чл.21 ЗППДОбП нареждам:

1. Да се открие процедура за приватизация на “Издателска къща “Пейо К.Яворов” - ЕООД, София.

2. Да не се извършват разпоредителни сделки с дълготрайните активи на дружеството, сключване на договори за дялово участие, съвместна дейност, обезпечаване на вземанията и сключване на договори за кредити.

Министър: И. Знеполски

35780

 

МИНИСТЕРСТВО НА ПРОМИШЛЕНОСТТА

ЗАПОВЕД № РД - 21 - 281 от 6 декември 1994 г.

На основание чл. 3, ал. 1, т. 1 и чл. 21 ЗППДОбП нареждам:

1. Да започне процедура за приватизация на “Системхим” - ЕАД, София.

2. Да не се извършват разпоредителни сделки с дълготрайните активи на предприятието и да не се сключват договори за дялово участие, съвместна дейност, обезпечаване на вземания, както и договори за кредит.

Министър: В. Еленков

35365

 

ЗАПОВЕД № РД - 21 - 282 от 6 декември 1994 г.

На основание чл. 3, ал. 1, т. 1 и чл. 21 ЗППДОбП нареждам:

1. Да започне процедура за приватизация на “Метал” - ЕАД, Варна.

2. Да не се извършват разпоредителни сделки с дълготрайните активи на предприятието и да не се сключват договори за дялово участие, съвместна дейност, обезпечаване на вземания, както и договори за кредит.

Министър: В. Еленков

35366

 

МИНИСТЕРСТВО НА ТЕРИТОРИАЛНОТО РАЗВИТИЕ И СТРОИТЕЛСТВОТО

ЗАПОВЕД № РД - 02 - 14 - 601 от 5 декември 1994 г.

На основание чл. 3, ал. 1, т. 1 и ал. 3, чл. 21 във връзка с чл. 4, ал. 1, т. 2 ЗППДОбП нареждам:

1. Да се открие процедура за приватизация на “АСИ - Главпроект” - ЕООД, София.

2. Да не се извършват разпоредителни сделки с дълготрайните активи на “АСИ - Главпроект” - ЕООД, сключване на договори за съвместна дейност, обезпечаване на вземания и сключване на договори за кредит.

3. Упълномощавам Агенцията за приватизация да осъществи приватизационната сделка.

Министър: Д. Левиев

35764

 

ЗАПОВЕД № РД - 02 - 14 - 617 от 8 декември 1994 г.

На основание чл. 3, ал. 1, т. 1, чл. 34, ал. 1 и 2 ЗППДОбП и Заповед № РД - 02 - 14 - 149 от 13.IV.1994 г. за приватизация на “Проекта” - ЕООД, Сливен (ДВ, бр. 34 от 1994 г.), нареждам:

1. Да се приватизира “Проекта” - ЕООД, Сливен, чрез отдаване под наем за срок до 8 години с клауза за изкупуване.

2. Купувачът да се определи чрез конкурс.

3. Конкурсът да се проведе при следните условия:

а) запазване предмета на дейност на дружеството;

б) запазване на работните места;

в) приобретателят няма право да продава обекта на конкурса 5 години след придобиване на собствеността;

г) участниците в конкурса да бъдат физически и юридически лица, притежаващи професионален опит и квалификация в областта на предмета на дейност на дружеството.

4. Да се считат за приоритетни условията по т. 3, букви “а” и “б”.

Министър: Д. Левиев

35191

 

МИНИСТЕРСТВО НА ТЪРГОВИЯТА

ЗАПОВЕД № РД - 21 - 355 от 21 ноември 1994 г.

На основание чл. 3, ал. 1, т. 1 във връзка с чл. 4, ал. 1, т. 5, чл. 21 ЗППДОбП, чл. 4 от Наредбата за реда за изкупуване на предприятия и обособени техни части без търг или конкурс от лицата по чл. 35 ЗППДОбП, чл. 2, ал. 1 от ПМС № 155 от 1992 г. и чл. 3 от Наредбата за оценка на обектите, подлежащи на приватизация нареждам:

1. Да се приватизира магазин за авточасти “Москвич”, Габрово - обособена част от “Търново - авто” - ЕООД, Велико Търново.

2. Да се извърши анализ на правното състояние и приватизационна оценка на магазин за авточасти “Москвич”, Габрово - обособена част от “Търново - авто” - ЕООД, Велико Търново.

3. Да не се извършват разпоредителни сделки с имуществото на магазин за авточасти “Москвич”, Габрово, както и сключването на договори за дялово участие, съвместна дейност, обезпечаване на вземания и сключване на договори за кредит.

Министър: К. Велев

35198

 

БЪЛГАРСКА НАРОДНА БАНКА

РЕШЕНИЕ № 377 от 15 декември 1994 г.

На основание чл. 25 от Закона за Българската народна банка Управителният съвет на Българската народна банка

РЕШИ:

Пуска в обращение от 21 декември 1994 г. банкнота с номинал 2000 лв., емисия 1994 г., със следното описание:

Технически параметри и защитни знаци

формат ­ 155 х 77 мм;

основен цвят ­ тъмносин с фон във виолетов цвят;

хартия с бледосин цвят и воден знак, представляващ полутонов портрет на X.X.;

осигурителна нишка ­ вградена в хартията тъмна лента със светъл микротекст “БНБ”;

регистър на проглед ­ изображение на буквата “Б”, което се формира при наблюдение срещу светлина в правоъгълен елемент, отпечатан в долната дясна част на лицевата страна на банкнотата;

микротекст ­ “две хиляди лева”, отпечатан хоризонтално вляво от портрета на лицевата страна, и “Българска народна банка две хиляди лева” ­ вертикално в лявата част на обратната страна на банкнотата;

скрит образ ­ изображение на текста “лева” в антикопирната ивица на лицевата страна на банкнотата;

антикопирна ивица, която променя цвета си при различен ъгъл на падане на светлината. Върху нея е отпечатано изображение на числото 2000, а в лявата страна на ивицата вертикално е отпечатан светъл микротекст “2000 БНБ”;

знак за слепи граждани ­ два правоъгълника, отпечатани с релеф в долния десен ъгъл на лицевата страна на банкнотата.

При осветяване на банкнотата с ултравиолетова светлина изображенията в средната част на лицевата и обратната страна флуоресцират в жълто - зелен цвят, а в хартията се виждат флуоресциращи в син, червен и зелен цвят влакна.

Графични елементи

Лицева страна

Основен мотив на лицевата страна на банкнотата е портретът на X.X. (1800 ­ 1881) ­ самоук майстор строител, един от родоначалниците на новобългарската монументална архитектура. Образът е създаден по рисунка на профила му от X.X., претворена в анфас от X.X. при консултацията на проф. Й. Йорданов ­ директор на Института по клетъчна биология и морфология при БАН.

Фон на лицевата страна са изображения на построените от X.X. “Николи хан” и църквата “Св.св. Константин и Елена” във Велико Търново. Вдясно от портрета е изобразен щит със зидарски инструменти, символизиращи живота и дейността на майстора, и е отпечатано факсимиле от негов ръкопис и подпис.

Текстът “Българска народна банка” е отпечатан вертикално в дясната крайна ивица на банкнотата.

Номиналът “2000” е отпечатан с големи цифри вдясно под бялото поле на банкнотата и вертикално върху антикопирната ивица в лявата част на банкнотата. Текстът “Две хиляди лева” е отпечатан във виолетов цвят вертикално вляво от портрета.

Серийният номер, състоящ се от две букви и седем цифри, е отпечатан в черен цвят под портрета и в горната дясна част на банкнотата.

Обратна страна

На обратната страна на банкнотата са разположени изображения на построените от X.X. мост над река Янтра при Бяла и на сградата на трикорабната базилика “Света Троица” в Свищов. Върху тях е отпечатано факсимиле от ръкопис и подпис на майстора.

Текстът “Българска народна банка” е отпечатан вертикално в лявата ивица на банкнотата.

Номиналът “2000” е отпечатан с големи цифри вляво под бялото поле на банкнотата и отвесно в нейната дясна част. Текстът “Две хиляди лева” е отпечатан в тъмносин цвят над бялото поле.

Управител: Т. Вълчев

36213

 

ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ “ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ”

ЗАПОВЕД № Р 33/2698 от 12 декември 1994 г.

На основание Решение № 269 на Министерския съвет от 1994 г. и чл. 3, т. 9 от Закона за академична автономия на висшите учебни заведения, чл. 5, ал. 1, т. 1 и ал. 3 от Наредба № 4 от 1993 г. за условията и реда за приемане и обучение на аспирантите (ДВ, бр. 58 от 1993 г.) обявявам конкурси за редовни аспиранти - държавна поръчка за 1994 г., по 05.07.03 Методика на обучението по математика - един, и 05.04.18 Славянски езици - стилистика на руския език - един, срок 1 месец от обнародването на заповедта в “Държавен вестник”. Документи се подават в ректората, ул. Цар Асен 24, стая 111, тел.22 - 53 - 85.

Ректор: О. Сапарев

35867

 

ИНСТИТУТСКА БОЛНИЦА ПО ЕНДОКРИНОЛОГИЯ И ГЕРОНТОЛОГИЯ ПРИ ВМИ - СОФИЯ

ЗАПОВЕД № 305 от 14 ноември 1994 г.

На основание решение на Академичния съвет на ВМИ - София, от 13.VII.1994 г. обявявам конкурс за редовен аспирант по специалност 03.01.16 Ендокринология и болести на обмяната към Клиничния център по ендокринология и геронтология на МФ - София, със срок на обучение 3 години.

На основание Наредба № 4 от 1993 г. на МОНК за аспиранти могат да кандидатстват лица с висше медицинско образование не по - възрастни от 30 години (към датата на подаване на документите). Мъжете кандидати да са отбили военната си служба или да са отложени от нея.

В 60 - дневен срок от обнародването на заповедта в “Държавен вестник” кандидатите подават молба за участие в конкурса до ръководителя на КЦЕГ, към която прилагат:

1. автобиография;

2. диплома за завършено висше образование по медицина (с приложението) или нотариално заверен препис от нея;

3. списък на публикувани научни трудове, рационализации и др. (ако има такива);

4. две препоръки от научни работници, хабилитирани по ендокринология;

5. медицинско свидетелство;

6. документ за отбита или отложена военна служба.

Програмата за конкурсния изпит по ендокринология ще бъде предоставена на кандидатите не по - късно от 60 дни преди датата на изпита. До изпит по един избран чужд език (английски, френски, немски или испански) се подускат само кандидатите, успешно положили писмения и устния изпит по специалността (със средна оценка най - малко “много добър” 5,00).

Кандидатите за аспиранти подават необходимите документи в служба “Личен състав” на болницата, ул. Дамян Груев 6 (тел. 87 - 72 - 01, вътр. 245) в обявения 60 - дневен срок.

Медицински директор: Г. Дашев

35378

АГЕНЦИЯ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ

РЕШЕНИЕ № 35 - 5 от 8 декември 1994 г.

за приватизация на Строителна база на отдел “Капитално строителство” - обособена част от “ЕЛПО” - ООД, гр. Николаево

На основание чл. 3, ал. 1, т. 2 във връзка с чл. 35, ал.1, т. 1 ЗППДОбП и чл. 4 от Наредбата за реда за изкупуване на предприятия и обособени техни части без търг или конкурс от лицата по чл. 35 ЗППДОбП Агенцията за приватизация открива процедура за приватизация на Строителна база на отдел “Капитално строителство” - обособена част от “ЕЛПО” - ООД, гр. Николаево, Хасковска област.

За изпълнителен директор: Б. Кабакчиев

35863

 

ОБЩИНИ

 

ОБЩИНА - ГР. ЯМБОЛ

РЕШЕНИЕ № 49 от 9 декември 1994 г.

На основание чл. 3, ал. 1, т. 4 ЗППДОбП, чл. 3, ал. 1 от Наредбата за търговете във връзка с Решение № 47 от 28.Х.1994 г. и Решение № 42 от 29.IV.1994 г. Общинският съвет - Ямбол,

РЕШИ:

1. Да се проведе на 24.I.1995 г. в клуба на ул. Ал. Стамболийски 29 търг с явно наддаване за продажба на общински имот - бивш магазин “Бор”, на ул. Г.С. Раковски 34, при следните условия:

а) начална цена - 20 722 000 лв.;

б) предназначение - банкова дейност.

2. Да се проведе на 25.I.1995 г. в клуба на ул. Ал. Стамболийски 29 търг с явно наддаване за продажба на следните обекти: магазин кл. 202, ул. Н. България 10, с начална цена 1 000 000 лв.; магазин кл. 220, ул. Н. България 10 - 1 053 000 лв.; незавършена сграда в ж.к. Зл.рог - 749 000 лв.

3. Депозитът за участие в размер 10 на сто от началната цена за всеки обект да се внесе по банкова сметка № 561 104 092 038 5 при “Търговска банка” - АД - Ямбол.

4. Цената да се изплати до 48 часа след сключване на договора за продажба по посочената банкова сметка.

5. Утвърждава представените тръжни документации и договори за продажба и определя цена 1000 лв. за всеки комплект.

6. Възлага подготовката и провеждането на търга на “АУПС” - ЕООД - Ямбол.

Председател: Ст. Лазаров

35899

ОБЯВЛЕНИЯ И СЪОБЩЕНИЯ

 

МИНИСТЕРСТВА И ДРУГИ ВЕДОМСТВА, АКАДЕМИИ, УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ И ИНСТИТУТИ

23. - Университетът за национално и световно стопанство - София, обявява конкурси за: доцент по математически анализ със срок 2 месеца; двама асистенти по приложение на изчислителната техника в икономиката със срок 2 месеца; четирима хонорувани асистенти по статистика със срок 3 месеца; преподавател по баскетбол със срок 2 месеца от обнародването в “Държавен вестник”. Справки - на тел. 62 - 52 - 390.

35767

109. - Техническият университет - София, обявява конкурси за: асистенти по: електродинамика и антенно - фидерни устройства (радиовълни и радиолинии) - един, със срок 3 месеца; теоретични основи на комуникационна техника (цифрова обработка на сигнали) - един, със срок 1 месец, двата към катедра “Радиотехника”; двама преподаватели по технология на машиностроенето (стругарство и шлосерство) към секция “Учебна практика” със срок 2 месеца от обнародването в “Държавен вестник”. Документи - в университета, отдел “Персонал”, Студентски град “X.X.”, тел. 636 - 32 - 05.

35784

981. - Пловдивският университет “X.X.” обявява конкурси за: асистенти по: латински език - един; систематика на растенията - един; информатика (математическо осигуряване) - един; римско право - един; гражданско и търговско право - двама; гражданско и семейно право - един; хоноруван асистент по органична химична технология със срок 1 месец от обнародването в “Държавен вестник”. Документи - в ректората, ул. Цар Асен 24, стая 111, тел. 22 - 53 - 85.

35868

264. - Институтската болница “Александровска” към ВМИ - София, обявява конкурси към Катедрата по пропедевтика на вътрешните болести за професори по: вътрешни болести - един; кардиология - един, със срок 2 месеца от обнародването в “Държавен вестник”. Документи - в катедрата, ул. Св. Г.Софийски 1, тел. 51 - 87 - 91.

35895

854. - Институтът по електроника при БАН - София, обявява конкурс за старши научен сътрудник II ст. по радиофизика и физическа електроника, вкл. статистическа радиофизика и разпространение на електромагнитни вълни, със срок 2 месеца от обнародването в “Държавен вестник”. Документи - в института, бул. Цариградско шосе 72, тел. 74 - 311 (552).

34913

2474. - Националният институт по метеорология и хидрология при БАН - София, обявява конкурси за старши научни сътрудници II ст. по: дистанционни изследвания на Земята и планетите към секция “Агрометеорология” - един, метеорология към секция “Динамика на атмосферните процеси и дългосрочни метеорологични прогнози” - един, със срок 2 месеца от обнародването в “Държавен вестник”. Документи - в института, бул. Цариградско шосе 66, тел. 70 - 20 - 24.

35211

429. - Институтът по полимери при БАН - София, обявява конкурс за научен сътрудник по химия на високомолекулните съединения (по чл. 68 КТ) със срок 1 месец от обнародването в “Държавен вестник”. Документи - в института, ул. Акад. Г. Бончев, бл. 103А, тел. 70 - 03 - 09.

35783

 

ОБЩИНИ

69. - Столичната голяма община на основание чл. 82, ал. 2 ППЗТСУ съобщава, че със заповед № РД - 09 - 50 - 665 от 6.II.1994 г. на главния архитект на София е одобрен проект за застроителен и регулационен план за квартали 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11 и 12, местност Красно село - Стрелбище - урбанистичен блок 29, в граници: бул. Гоце Делчев, ул. Дойран, ул. Атанас Ненов, който е изложен в община “Красно село”, бул. Цар Борис III № 124. Недоволните могат да обжалват плана по реда на чл. 138 ЗТСУ пред Софийския градски съд.

35770

115. - Столичната голяма община на основание чл. 82, ал. 2 ППЗТСУ съобщава, че със заповед № РД - 09 - 50 - 606 от 18.XI.1994 г. на главния архитект на София е одобрен проект за линейна регулация на бул. Тотлебен в участъка от Руски паметник до бул. П. Славейков, местност бул. Цар Борис III, който е изложен в община “Красно село”. Недоволните могат да обжалват плана по реда на чл. 138 ЗТСУ пред СГС.

35915

1377. - Общинската поземлена комисия - гр. Кубрат, Русенска област, на основание чл. 25, ал. 4 ППЗСПЗЗ съобщава, че е одобрен коригираният проект на плана за земеразделяне на землището на с. Беловец (ЕКНМ 03575), който е изложен в кметството на селото. На основание чл. 25, ал. 5 ППЗСПЗЗ жалби срещу одобрения план за земеразделяне могат да се подават в 14 - дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” чрез общинската поземлена комисия до окръжния съд. Жалбата се придружава от скица - проект за изменение, изготвена от включени в списъка по чл. 59, т. 11 ППЗСПЗЗ правоспособни лица.

35775

6014. - Община - гр. Луковит, Ловешка област, на основание чл. 39, ал. 1, т. 1 ППЗЕК и чл. 69, ал. 1 ППЗТСУ съобщава, че са изработени кадастрални планове и проекти за застроителни и регулационни планове на селата Беленци и Дъбен, които са изложени в кметствата им. На основание чл. 40 ППЗЕК и чл. 70 ППЗТСУ в 14 - дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” заинтересуваните могат да направят писмени възражения по плановете и проектите до общината.

35911

14. - Община - гр. Никопол, на основание чл. 82, ал. 2 ППЗТСУ съобщава, че със заповед № 241 от 30.XI.1994 г. на кмета на общината е одобрен застроителният и регулационен план на с. Жернов, Ловешка област, който е изложен в кметството. На основание чл. 138, ал. 1 ЗТСУ недоволните могат да обжалват плана пред Окръжния съд - Плевен.

35371

2198. - Общинската поземлена комисия - гр. Нова Загора, на основание чл. 32, ал. 2 ППЗСПЗЗ съобщава на заявителите за възстановяване собствеността върху земеделска земя в землището на с. Събрано (ЕКНМ 70456), Бургаска област, в срок 30 дни от обнародването в “Държавен вестник” да се явят в кметството на селото за извършване на въвод във владение. Графикът за извършване на въвода във владение по местности и дати и съобщението в “Държавен вестник” са изложени в поземлената комисия и кметството на селото. Земите, върху които не се извърши въвод, на основание чл. 32, ал. 5 ППЗСПЗЗ ще се предоставят за стопанисване на общината.

35776

724. - Общинската поземлена комисия - гр. Пловдив, на основание чл. 25, ал. 4 ППЗСПЗЗ съобщава, че е одобрен коригираният проект на плана за земеразделяне на м. Гъсти могили, Пловдив (ЕКНМ 56784), който е изложен в Дома на техниката, ул. Гладстон 1. На основание чл. 25, ал. 5 ППЗСПЗЗ жалби срещу одобрения план за земеразделяне могат да се подават в 14 - дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” чрез общинската поземлена комисия до окръжния съд. Жалбата се придружава от скица - проект за изменение, изготвена от включени в списъка по чл. 59, т. 11 ППЗСПЗЗ правоспособни лица.

35908

97. - Общинската поземлена комисия - с. Трекляно, Софийска област, на основание чл. 18д, ал. 4 ППЗСПЗЗ съобщава на заявителите за възстановяване собствеността върху земеделска земя в землището на селата Брест (ЕКНМ 06392) и Сушица (ЕКНМ 70411), Софийска област, в срок 45 дни от обнародването в “Държавен вестник” да се явят за съвместно уточняване границите на земеделски земи, разположени в териториите по чл. 18г, ал.1, т. 2 и 3 ППЗСПЗЗ. Графиците за уточняване на земите по местности и дати и съобщението в “Държавен вестник” са изложени в кметствата на селата. Земите с неуточнена собственост на основание чл. 18д, ал. 5 ППЗСПЗЗ ще се предоставят за стопанисване на общината.

35914

 

СЪДИЛИЩА

Русенският окръжен съд призовава X.X.X. с последен адрес Русе, кв. Здравец, бл. Потсдам 2, вх. А, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 28.II.1995 г. в 8 ч. и 30 мин. като ответник по гр.д. № 778/94, заведено от “Сирма Приста” - ЕООД, Русе, по чл. 200, ал. 2 ЗЗД, за 233 536,93 лв. Призованият да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35889

Русенският окръжен съд призовава X.X.X. с последен адрес Пловдив, бул. Хр. Ботев 42, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 28.II.1995 г. в 8 ч. и 30 мин. като ответник по гр.д. № 1097/94, заведено от ЗК “Братство” - в ликвидация, с. Малко Враново, Русенска област, по чл. 79 ЗЗД, за 129 531 лв. Призованият да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35890

Софийският градски съд, VI - Г търг. отделение, призовава X.X.X. с последен адрес София, ж.к. Люлин, бл. 535, вх. Б, ет. 4, ап. 83, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 21.II.1995 г. в 13 ч. и 30 мин. като ответник по гр.т.д. № 1480/93, заведено от хотел “Витоша” - АД, София, бул. Джеймс Баучер 100, за иск за 8218,96 щ.долара. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35874

Плевенският районен съд призовава X.X.X. с последен адрес Плевен, ж.к. Дружба, бл. 126, вх. Б, ап. 12, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 27.II.1995 г. в 8 ч. като ответник по гр.д. № 1533/93, заведено от X.X.X. от Плевен, ул. Враня 9, за иск по чл. 86 СК. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35871

Плевенският районен съд призовава X.X.X. с последен адрес Плевен, бул. Русе 23, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 27.II.1995 г. в 8 ч. като ответница по гр.д. № 2894/94, заведено от X.X.X. от Плевен, ж.к. Дружба, бл. 111, вх. Б, ап. 21, за иск по чл. 79 СК. Ответницата да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35872

Плевенският районен съд призовава X.X.X. и X.X.X. с последен адрес Плевен, ж.к. Сторгозия, бл. 72, вх. Г, ет. 7, ап. 20, сега с неизвестни адреси, да се явят в съда на 27.II.1995 г. в 8 ч. като ответници по гр.д. № 2897/94, заведено от X.X.X. от Плевен, ул. П.Р.Славейков 51, за иск по чл. 19, ал. 3 ЗЗД. Ответниците да посочат съдебни адреси, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35873

Сливнишкият районен съд призовава X.X.X. с последен адрес гр. Костенец, кв. Момин проход, ул. Княз Борис 25, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 3.II.1995 г. в 10 ч. на II с.з. по гр.д. № 349/94, заведено от X.X.X. от Сливница, за развод. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35886

Софийският районен съд, гр.колегия, 83 състав, призовава X.X.X. с последен адрес София, ж.к. Младост, бл. 205, вх. 8, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 27.II.1995 г. в 9 ч. и 30 мин. като ответник по гр.д. № 2861/94, заведено от X.X.X. - Недялкова от София, за развод. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35876

Софийският районен съд, гр.колегия, 80 състав, призовава X.X.X. с последен адрес София, ул. Цар Самуил 79, вх. А, ет. 1, ап. 2, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 30.I.1995 г. в 9 ч. като ответница по гр.д. № 3642/94, заведено от X.X.X. от София, за развод. Ответницата да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35877

Софийският районен съд, 27 състав, призовава X.X.X. с последен адрес София, ул. Съби Димитров, бл. 254, вх. А, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 17.II.1995 г. в 15 ч. като ответница по гр.д. № 1442/92, заведено от X.X.X. от София, за собственост. Ответницата да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35878

Софийският районен съд, гр.колегия, 85 състав, призовава X.X.X. с последен адрес София, ж.к. Надежда, бл. 266, вх. Г, ет. 1, ап. 46, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 23.II.1995 г. в 9 ч. като ответник по гр.д. № 1687/94, заведено от X.X.X. от София, за развод. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35879

Софийският районен съд, гр.колегия, 89 състав, призовава X.X.X. с последен адрес София, кв. Суходол, ул. Овчо поле 28, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 22.II.1995 г. в 9 ч. като ответник по гр.д. № 2461/94, заведено от X.X.X. от София, за развод. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35882

Софийският районен съд, 27 състав, призовава X.X.X. с последен адрес София, ул. Цар Самуил 25, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 2.II.1995 г. в 15 ч. като ответник по гр.д. № 7132/94, заведено от X.X.X. от София, за облигационен иск. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35891

Софийският районен съд, гр. колегия, 66 състав, призовава “X.X. и СиЕ” с последен адрес София, ж.к. Красна поляна, бл. 201А, вх. Г, ет. 1, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 9.II.1995 г. в 14 ч. и 30 мин. като ответник по гр.д. № 602/93, заведено от “Българска захар” - ООД, Долна Митрополия, за личен иск. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35892

Софийският районен съд, гр. колегия, 66 състав, призовава X.X.X. с последен адрес София, ул. Васил Димитров, бл. 4, вх. Б, ет. 4, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 9.II.1995 г. в 14 ч. и 30 мин. като ответник по гр.д. № 2324/93, заведено от ТКЗС “Алдомировци” - с. Алдомировци, за личен иск. Ответникът да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35893

Софийският районен съд, 31 състав, призовава X.X.X. с последен адрес София, бул. Левски 9, вх. В, ет. 4, ап. 40, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 6.II.1995 г. в 14 ч. като ответник по гр.д. № 5553/93, заведено от X.X.X. от София, за личен иск. Ответникът да посочи съдебен адрес в страната, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35251

Софийският районен съд, 31 състав, призовава X.X.X. с последен адрес София, ул. Иван Вазов, бл. 29, вх. Б, ет. 7, ап. 13, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 6.II.1995 г. в 14 ч. като ответник по гр.д. № 5553/93, заведено от X.X.X. от София, за личен иск. Ответникът да посочи съдебен адрес в страната, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

35252

Шуменският районен съд призовава X.X.X. с последен адрес Варна, ул. Македония 69, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 2.II.1995 г. в 8 ч. като ответник по гр.д. № 2294/94, заведено от X.X.X. от Варна, по чл. 99 СК. Ответникът да посочи съдебен адрес в страната, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК.

32055

 

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 73, т. 1, р. 1, стр. 148, по ф.д. № 1271/93 дружество с ограничена отговорност с фирма “Пирин - текс” - ООД, със седалище и адрес на управление гр. Гоце Делчев, ул. Драма 50, с предмет на дейност: производство и реализация в страната и в чужбина на облекла, вътрешно - и външнотърговска дейност, всякаква друга дейност, незабранена със закон, с капитал 50 000 лв. и със съдружници “Пирел” - ООД, гр. Гоце Делчев, и “Катерина” - ООД, гр. Катерини, Гърция. Дружеството е с неопределен срок и се представлява и управлява от Роланд Шемел.

97

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 320, т. 4, р. 1, стр. 34, по ф.д. № 3722/93 еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Омега Комерс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. Петрич, ул. Даме Груев 3, с предмет на дейност: производствена и търговска дейност в страната и в чужбина, внос, износ, реекспорт, външноикономическа дейност, посредничество и агентство, транспорт и спедиция, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, производство на всякакъв вид стоки, незабранени със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок и се представлява и управлява от собственика X.X.X..

198

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 319, т. 4, р. 1, стр. 32, по ф.д. № 3721/93 дружество с ограничена отговорност с фирма “Сом” - ООД, със седалище и адрес на управление гр. Сандански, ул. Македония 54, с предмет на дейност: хотелиерство и ресторантьорство, външно - и вътрешнотърговска дейност, търговско посредничество, представителство, агентство, оказионна, комисионна, консигнационна и антикварна търговия, спедиторска, превозна, строително - монтажна, туристическа дейност в страната и в чужбина, импресарска, рекламна, консултантска дейност, дейност в областта на текстилната, хранително - вкусовата промишленост, производство, изкупуване и продажба на промишлени, текстилни, хранителни стоки, строителни материали, течни, твърди горива, животинска и растителна продукция, хлебни, сладкарски изделия, алкохолни и безалкохолни напитки, шивашка и плетаческа дейност, печатарска и издателска дейност, туризъм, организиране на клубове за спортни игри, пласментно - снабдителска дейност, производство, разпространение и продажба на видео - и звукозаписи, с капитал 50 000 лв. и със съдружници X.X.X., Лутер Хендрик и Граш Любо. Дружеството се представлява и управлява от Лутер Хендрик.

199

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 321, т. 4, р. 1, стр. 36, по ф.д. № 3723/93 еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Илона - С” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Благоевград, ул. Сава Михайлов 10, с предмет на дейност: счетоводно - икономически услуги, ресторантьорство, транспортни услуги, продажба и отдаване под наем на МПС, туристически услуги, изкупуване, производство, преработка и продажба на селскостопанска и промишлена продукция, бартерни, компенсаторни сделки и реекспорт, комисионна търговия, маркетинг, лизинг, външнотърговска и външноикономическа дейност, оказионна търговия и търговия със стоки, незабранени със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок и се представлява и управлява от собственика X.X.X..

200

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 312, т. 4, р. 1, стр. 18, по ф.д. № 3688/93 дружество с ограничена отговорност с фирма “Агромес” - ООД, със седалище и адрес на управление гр. Гоце Делчев, ул. Тодор Каблешков 9а, с предмет на дейност: вътрешна търговия на едро и дребно с всички видове стоки - промишлени, непромишлени, на хранително - вкусовата промишленост, дървен материал, петролни продукти, външнотърговска дейност - внос, износ, реекспорт, бартерни сделки с промишлени и непромишлени стоки, външноикономическа дейност, услуги по външнотърговския стокообмен и представителство в страната и в чужбина, лизинг на комисионни начала и със собствени средства, посредническа, спедиторска и туристическа дейност в страната и в чужбина, ресторантьорство, хотелиерство, производство и продажба на изделия от дърво и метал, издателска и рекламна дейност, търговия и разпространение на видео - и аудиопродукти, изграждане и експлоатация на магазини, туристически и хотелиерски обекти, ксероксни, машинописни услуги и ситопечат, сделки с недвижимо имущество, търговия с чуждестранна валута, производство, изкупуване, преработка и търговска дейност със селскостопанска и животинска продукция, производство на опаковки и пакетиране на същите по лиценз на наши и чуждестранни фирми, всякаква друга дейност, незабранена със закон, с капитал 50 000 лв. и със съдружници X.X.X. и X.X.X.. Дружеството се представлява и управлява от съдружниците заедно и поотделно.

201

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 318, т. 4, р. 1, стр. 30, по ф.д. № 3720/93 дружество с ограничена отговорност с фирма “Рила - 93” - ООД, със седалище и адрес на управление Благоевград, ул. Стефка Филипова 11, с предмет на дейност: покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, консигнационна и оказионна търговия, търговско представителство и посредничество, бартерни сделки, хотелиерска, туристическа и рекламна дейност, превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, производство и продажба на хляб и хлебни изделия, производство на филми, видео - и звукозаписи, продажба на валута (след получаване на съответно разрешение), търговия с хранителни и промишлени стоки, външнотърговска дейност, с капитал 50 000 лв. и със съдружници X.X.X. и X.X.X.. Дружеството се представлява и управлява от съдружниците заедно и поотделно.

202

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 137, т. 5 и чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа по ф.д. № 4519/93 промяна за “Диамант” - ООД: освобождаване на управителя Кахраман Ердинч; нов управител съдружникът Яшар Гюлер.

363

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 6279, т. 9, р. 1, парт. 456, стр. 308, по ф.д. № 6279/93 дружество с ограничена отговорност “Мембург” - ООД, със седалище и адрес на управление Бургас, ул. Батенберг 3Б, пристанище, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на ценни книжа с цел продажба, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, валутни сделки, сделки с интелектуална собственост, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска или предоставянето на други услуги, производство на филми, видео - и звукозаписи, всякакви други дейности, издателска или печатарска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, шипинг, импорт, експорт, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се представлява от управителя X.X.X..

364

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 6353 от 8.XII.1993 г. вписа в търговския регистър по ф.д. № 6353/93 еднолично дружество с ограничена отговорност “Иълдъз” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Бургас, ж.к. Славейков, бл. 64, вх. 8, ет. 7, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова дейност, лизинг, търговско представителство и посредничество, валутни сделки, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, внос - износ, реекспорт, бартерни сделки, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Нурсет Озан.

365

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 6731 от 28.XII.1993 г., р. 1, т. 10, парт. 495, стр. 252, по ф.д. № 6731/93 еднолично дружество с ограничена отговорност “Перин” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Бургас, западно пристанище, с предмет на дейност: производство на стоки с цел продажба, покупка на ценни книжа с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, валутни сделки, разрешени със закон, превозна дейност, хотелиерство (извън дома), туристическа, рекламна, информационна или предоставяне на други услуги, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, агентиране на кораби, спедиторска, стефадорска и талиманска дейност. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

366

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.XII.1993 г. по ф.д. № 6733/93, р. 1, т. 10, парт. 497, стр. 268, регистрира дружество с ограничена отговорност “Бургас - прес” - ООД, със седалище и адрес на управление Бургас, ул. К. Фотинов 13, и с предмет на дейност: разпространение на печатни и периодични издания, книгоразпространение, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска или предоставянето на други услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео - и звукозаписи, други подобни дейности, издателска или печатарска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, рекламна и други услуги в страната и в чужбина и други дейности, разрешени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

367

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 6687 от 24.XII.1993 г. по ф.д. № 6687/93 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност с фирма “Дактон” - ООД, със седалище и адрес на управление Бургас, ул. Босна 2, и с предмет на дейност: производство на ПВС дограма, транспортна и спедиторска дейност, вътрешно - и външнотърговска дейност, бартерни, реекспортни, компенсационни и специфични сделки от всякакъв вид, туристически услуги, търговско представителство и посредничество. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от управителя X.X.X..

368

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 6780 от 30.XII.1993 г., р. 1, т. 10, парт. 498, стр. 278, по ф.д. № 6780/93 еднолично дружество с ограничена отговорност “Интер комерс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Бургас, ж.к. Изгрев, бл. 55, вх. 10, ет. 6, ап. 16, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, валутни сделки, разрешени със закон, превозна дейност, хотелиерство (извън дома), туристическа, рекламна, информационна или предоставянето на други услуги, покупка на ценни книжа с цел продажба, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X..

369

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.XII.1993 г. по ф.д. № 6887/93 вписа в търговския регистър, парт. 35, т. 36, стр. 136, дружество с ограничена отговорност “ЕМС” - ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Владиславово, бл. 308, вх. 10, ап. 8, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно, внос и износ, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представитлство и посредничество, информационна, програмна, консултантска или предоставяне на всички видове дейности с интелектуална собственост и други подобни дейности, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, и с капитал 51 000 лв. Дружеството е с неопределен срок, със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. - Найденова и се управлява и представлява от X.X.X..

217

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.XII.1993 г. по ф.д. № 6977/93 вписа в търговския регистър, парт. 38, т. 36, стр. 147, дружество с ограничена отговорност “Европа - 93” - ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Мусала 7, с предмет на дейност: търговска и стопанска дейност; проектиране, строителство, инженеринг, туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, внос, износ, реекспорт; производство и търговия с текстилни изделия, млечни продукти и изделия на хранително - вкусовата промишленост; транспортна дейност в страната и в чужбина; обмяна на валута; търговско представителство и посредничество, като обмяна на валута (след получаване на съответно разрешение), и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок, със съдружници Билял Бозер, Сефер Бал и Дженгиз Йьойкю и се управлява и представлява от тримата съдружници заедно и поотделно.

218

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 6.XII.1993 г. по ф.д. № 6434/93 вписа в търговския регистър, парт. 47, т. 36, стр. 179, дружество с ограничена отговорност “Роял кафе - интернационал” - ООД, със седалище и адрес на управление с. Аксаково, ул. Г. Петлешев 1, Варненска област, с предмет на дейност: производство и продажба на хранителни стоки, внос и износ на стоки, външнотърговска дейност, транспорт, туризъм, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок, със съдружници Хадел Микаел Кордахи и Мишел Юсеф и се управлява и представлява от управителя Хадел Микаел Кордахи и съдружника Мишел Юсеф.

219

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.XII.1993 г. по ф.д. № 6773/93 вписа в търговския регистър, парт. 46, т. 37, стр. 169, дружество с ограничена отговорност “Елсим - инженеринг” - ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Студентска 1, с предмет на дейност: научноизследователска, внедрителска, проектно - конструкторска, сервизна, производствена дейност с битово и промишлено предназначение в областта на електрониката, електротехниката, заваръчната техника, реализация на произведената продукция в страната и в чужбина, търговия, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

220

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.XII.1993 г. по ф.д. № 7019/93 вписа в търговския регистър, парт. 20, т. 38, стр. 69, дружество с ограничена отговорност “Елантра” - ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Цани Гинчев, бл. 8, ап. 5, с предмет на дейност: производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, борсови сделки; въшноикономическа дейност, валутни сделки (след съответно разрешение); превозна, спедиционна, рекламна, комисионна, лизингова, складова, хотелиерска, ресторантьорска, информационна дейност и предоставяне на други услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; производство на видео - и звукозаписи, издателска и печатарска дейност, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок, със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

221

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 30.XI.1993 г. по ф.д. № 6989/93 вписа в търговския регистър, парт. 50, т. 37, стр. 184, еднолично дружество с ограничена отговорност “Диат” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Вл. Варненчик, бл. 210, вх. 3, ап. 57, с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина; търговско представителство и посредничество; производство на стоки с цел продажба; хотелиерство, ресторантьорство, туристическа и транспортна дейност; строително предприемачество, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик X.X.X..

222

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.XII.1993 г. по ф.д. № 6840/93 вписа в търговския регистър, парт. 19, т. 38, стр. 64, еднолично дружество с ограничена отговорност “Интер трейд - РНМ” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Трошево, ул. Младежка, бл. 2, вх. Г, ет. 2, ап. 25, с предмет на дейност: покупка на промишлени и хранителни стоки и продажбата им в страната и в чужбина; производство и реализация на стоки в завършен и незавършен вид и реализацията им в страната и в чужбина; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; обменни бюра (след съответно разрешение от БНБ); превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност; ресторантьорство, занимателни игри и заведения за хранене, вкл. изграждане и експлоатацията им; издателска и печатарска дейност; строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба (без забранените за покупко - продажба от чуждестранни лица и дружества и дружества с чуждестранно участие); участие в безмитни зони; външнотърговска дейност с кожи и кожени изделия, преработка на кожи от всякакъв вид; внос и износ на петролни продукти и търговия с тях, всякаква друга дейност, незабранена със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от едноличния собственик Хенри Робърт Мод.

223

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 15.XII.1993 г. по ф.д. № 7336/93 вписа в търговския регистър, парт. 13, т. 38, стр. 44, еднолично дружество с ограничена отговорност “Дион - М” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, бул. Вл. Варненчик 86, бл. 2, ет. 6, ап. 21, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно, внос и износ, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, счетоводна дейност, туристически услуги, хотелиерство и ресторантьорство, покупка на ценни книжа с цел продажба (след съответно разрешение); строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, откриване на обменни бюра за валутни сделки (след съответно разрешение), производство и разпространение на филми, видео - и звукозаписи, и с капитал 500 000 лв. Дружеството е с неопределен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик X.X.X..

224

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 24.XI.1993 г. регистрира промени по ф.д. № 8812/91 за “Варна - автотранспорт” - ЕООД (обявление № 541, ДВ, бр. 12/92): увеличава капитала от 4 468 000 лв. на 22 261 000 лв.; допълва предмета на дейност с “лизингова дейност”.

225

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.XI.1993 г. регистрира промени по ф.д. № 9872/92 за “ТПО - Варна - център за проучване, проектиране и бизнес осигуряване” - ЕООД (обявление № 1984, ДВ, бр. 23/93): заличава като управител X.X.X.; вписва за управляващ и представляващ дружеството X.X.X. за срок 3 години.

226

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 1.XII.1993 г. регистрира промени по ф.д. № 8814/91 за “Варна транскибернетика” - ЕООД (обявление № 283, ДВ, бр. 9/92): заличава като управител X.X.X.; вписва за управляващ и представляващ дружеството X.X.X..

227

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2, чл. 261 и 262 ТЗ с решение от 16.XII.1993 г. по ф.д. № 7455/93 вписа в търговския регистър под парт. 16, т. 38, стр. 54, преобразуването на СД “Петросилко” в дружество с ограничена отговорност “Петросилко” - ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Козлодуй 58, с предмет на дейност: монтаж, ремонт, почистване и експлоатация на резервоари, бензиностанции и други съоръжения и инсталации с петролни продукти, производствена, вътрешно - и външнотърговска дейност, маркетинг, трансфер, инженеринг и технологии, промишлен и битов дизайн, проектиране и строителство, транспортни, сервизни, битови и специализирани дейности, търговско представителство и посредничество, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., управлява се и се представлява от X.X.X. и е правоприемник на всички активи, пасиви и други права и задължения на събирателното дружество.

228

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.XII.1993 г. по ф.д. № 6999/93 вписа в търговския регистър под парт. 46, т. 36, стр. 175, дружество с ограничена отговорност “Бернар - СМХ” - ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Мадара 28, бл. 7, ет. 1, ап. 3, с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, покупка на ценни книжа с цел продажба, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, валутни сделки (след съответно разрешение), превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност и предоставянето на други услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео - и звукозаписи и други подобни дейности, издателска и печатарска дейност, проучване, проектиране, инвестиране, строеж и обзавеждане на всякакви обекти (недвижими имоти) с цел продажба, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

229

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.XII.1993 г. по ф.д. № 7080/93 вписа в търговския регистър под парт. 34, т. 36, стр. 132, дружество с ограничена отговорност “Сакура М” - ООД, със седалище и адрес на управление Варна, бул. Сливница, бл. 114, ап. 7, с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на ценни книжа с цел продажба, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, валутни сделки (след съответно разрешение), превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство на филми, видео - и звукозаписи, издателска и печатарска дейност, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок, със съдружници Хасан Ал Биб и Мохамад Ал Биб и се управлява и представлява от двамата съдружници заедно и поотделно.

230

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.XI.1993 г. по ф.д. № 6046/93 вписа в търговския регистър под парт. 27, т. 36, стр. 104, еднолично дружество с ограничена отговорност “Конфидънс партнър” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Гладстон, бл. 6, вх. Г, ет. 5, ап. 87, с предмет на дейност: производство и покупка на стоки с цел продажба, външна и вътрешна търговия, покупка на ценни книжа с цел продажба (след съответно разрешение), валутни сделки (след съответно разрешение), сделки с интелектуална собственост, предприемаческа дейност - покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба (при условията на законодателството на РБ), превозна, комисионна, спедиционна, складова, туристическа, рекламна, информационна, програмна, хотелиерска и ресторантьорска дейност, производство и разпространение на филми, видео - и звукозаписи (по съответния ред), предоставяне на услуги на населението, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик X.X.X..

231

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.XI.1993 г. по ф.д. № 6691/93 вписа в търговския регистър под парт. 40, т. 37, стр. 147, еднолично дружество с ограничена отговорност “Зухур” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Иван Шишман 28, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, хотелиерство и ресторантьорство, транспортна, туристическа, рекламна и информационна дейност, търговия на едро и дребно, внос и износ, външнотърговска дейност, реекспорт, лизингова дейност, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик Карим Слифо Слифо.

232

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 25.XI.1993 г. по ф.д. № 6763/93 вписа в търговския регистър под парт. 32, т. 37, стр. 114, еднолично дружество с ограничена отговорност “Джи ен” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Братя Георгиевич, бл. 15, вх. Ж, ап. 46, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на ценни книжа с цел продажба; производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, превозна, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейност, радиоразпространение (след съответно разрешение), сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; производство на филми, видео - и звукозаписи; издателска и печатарска дейност, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик Ибрахим Сайед.

233

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 25.XI.1993 г. по ф.д. № 6650/93 вписа в търговския регистър, парт. 42, т. 37, стр. 155, дружество с ограничена отговорност “Варненска морска частна групировка” - ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Плиска 6, с предмет на дейност: издателска и посредническа дейност, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

234

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.XII.1993 г. по ф.д. № 6928/93 вписа в търговския регистър, парт. 39, т. 37, стр. 143, еднолично дружество с ограничена отговорност “Холидей и райзен” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Македония 129, ет. 4, ап. 14, с предмет на дейност: туристическа дейност, хотелиерство и ресторантьорство, търговска дейност в страната и в чужбина, комуникативни услуги, транспортни услуги - превоз на пътници и товари, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик X.X.X..

235

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.XII.1993 г. по ф.д. № 7079/93 вписа в търговския регистър, парт. 52, т. 37, стр. 191, еднолично дружество с ограничена отговорност “Раим” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. А. Рачински 13, вх. Б, с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на ценни книжа с цел продажба, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, превозна, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейност, радиоразпространение (след съответно разрешение), валутни сделки (след съответно разрешение), сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство на филми, видео - и звукозаписи, издателска и печатарска дейност, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик Радуан Насър.

236

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 24.XI.1993 г. регистрира промени по ф.д. № 125/90 за “Прибой” - ООД (обявление № 8804, ДВ, бр. 28/90): заличава като управител на дружеството X.X.X.; вписа за управляващ и представляващ дружеството X.X.X. за срок 2 години.

237

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 25.XI.1993 г. по ф.д. № 7071/93 вписа в търговския регистър, парт. 36, т. 37, стр. 129, дружество с ограничена отговорност “Ф и В” - ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Д. Кондов 33Б, с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, внос и износ на лекарствени форми и субстанции (след съответно разрешение), търговия на едро и дребно, консултантски услуги, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

238

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 30.XI.1993 г. по ф.д. № 7015/93 вписа в търговския регистър, парт. 49, т. 37, стр. 180, дружество с ограничена отговорност “Рея - 3” - ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Вл. Варненчик 86, бл. 2, ап. 21, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно, внос и износ, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, счетоводна дейност, административни и туристически услуги, хотелиерство и ресторантьорство, покупка на ценни книжа с цел продажба, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, откриване на обменни бюра за валутни сделки (по съответния ред), и с капитал 210 000 лв. Дружеството е с неопределен срок, със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от тримата съдружници заедно и поотделно.

239

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 30.XI.1993 г. по ф.д. № 7054/93 вписа в търговския регистър, парт. 38, т. 37, стр. 139, дружество с ограничена отговорност “Паралакс 93” - ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Д - р Басанович 25, ап. 16, с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, производство на промишлени, хранителни, селскостопански и битови стоки, посреднически и комисионерски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, рекламна дейност, оказион, битови и автосервизни услуги, видеотека, финансово - брокерски къщи, строително - ремонтни услуги, търговия с петролни продукти, търговия с лекарствени средства и препарати (по предвидения в закона ред), изграждане и експлоатация на здравни и аптечни заведения, внос на електроенергия, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е със съдружници Дияна Шафрадин, Зоран Шафрадин, Снежана Безер, Горан Папич, Желко Гарич и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

240

Великотърновският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение от 30.III.1994 г. по ф.д. № 2882/91 регистрира промяна за “Янтра” - АД, Велико Търново (обявление № 147, ДВ, бр. 7/92): увеличаване на капитала от 5 011 000 лв. на 24 583 000 лв., разпределен в 24 583 акции по 1000 лв.

16119

Великотърновският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение по ф.д. № 1613/92 от 7.VII.1994 г. регистрира промяна в съвета на директорите на “Актуална мода - Търновград” - ЕАД, Велико Търново (обявление № 23147, ДВ, бр. 99/94): заличи от съвета на директорите X.X.X., като числеността на съвета на директорите се намалява от четирима на трима.

35044

Великотърновският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение по ф.д. № 2046/91 от 23.XI.1994 г. регистрира промени в състава на ликвидационния съвет на ЗК “Липник - 91” - с. Долна Липница (обявление № 12546, ДВ, бр. 84/92): заличи X.X.X. и вписа за председател X.X.X..

35652

Видинският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 294 от 23.XII.1993 г. по ф.д. № 163/93 регистрира дружество с ограничена отговорност с фирма “Експрес - 94” - ООД, със седалище и адрес на управление Видин, ж.к. Ал. Стамболийски, бл. 6, вх Д, ап. 122, и с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска дейност, обменни, бартерни, финансови и други сделки, лизинг, експорт, реекспорт, покупка на стоки и материали от хранителни и промишлени стоки с цел продажба, вътрешна и международна туристическа дейност, хотелиерство, ресторантьорство, представителство, посредническа, спедиторска и транспортна дейност, складова, комисионна, консигнационна, оказионна дейност, отдаване на недвижими имоти под наем, рекламна дейност, покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид и всякакви други дейности, незабранени със закон, в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници Маркович Милое, X.X.X., X.X.X. и Маркович Зоран и се представлява от двамата управители Маркович Милое и X.X.X. заедно и поотделно.

96

Видинският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 184 от 11.VIII.1993 г. по ф.д. № 89/93 вписа промени за “Джули” - ЕООД (обявление № 11392, ДВ, бр. 108/93): назначава за търговски управител (прокурист) на дружеството Ибрахимович Мидхад, който ще управлява дружеството заедно и вместо едноличния собственик.

246

Видинският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 297 от 29.XII.1993 г. по ф.д. № 1692/92 вписа промени за “Руботекс” - ООД, Видин (обявление № 15178, ДВ, бр. 103/93): вписва приемането на нов съдружтик ЕТ “Теодосиев - 4 - X.X.”, представляван от X.X.X.; увеличаване на капитала на 150 000 лв.; избира за контрольор X.X.X.; дружеството се представлява и управлява от тримата съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

247

Видинският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 298 от 28.XII.1993 г. по ф.д. № 166/93 регистрира еднолично дружество с ограничена отговорност с общинско имущество с фирма “Видин - инвест” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Видин, ул. Цар Александър II № 3, и с предмет на дейност: инженерно - консултантска дейност, проучване, проектиране и предприемаческа дейност в строителството, инвеститорски и технически контрол в строителството, покупко - продажби, замени, оценки на недвижими имоти и цели обекти, отдаване под наем и наемане на недвижими имоти, провеждане на търгове за отдаване под наем, продажба на имоти и търгове за строителство, представителство на местни и чуждестранни лица, всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 411 000 лв., поема активите и пасивите на общинска фирма “Изграждане на населените места” - Видин, и се представлява и управлява от X.X.X..

248

Врачанският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 6.XII.1993 г. по ф.д. № 1814/93 вписа в търговския регистър, парт. 52, т. 1,р. 2, стр. 104, еднолично дружество с ограничена отговорност “Турист - Враца” - ЕООД, със седалище Враца, Дом на туриста, с предмет на дейност: стопански, специализиран и социален труд, разработка и реализация на екологични мероприятия и програми, транспортна дейност, търговия, хотелиерство, ресторантьорство, услуги, инвестиране и строителсто на туристически обекти, стимулиране, организиране на производство и търговия със стоки и артикули за отдих, туризъм, хотелско обзавеждане, хранителни продукти от животински и растителен произход, организация на развлекателни дейности, забавни игри, квалификация и преквалификация, организация и провеждане на спортни, туристически и културни прояви, посредничество на местни и чуждестранни юридически и физически лица, и с капитал 51 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от X.X.X..

197

Габровският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 1485 от 19.Х.1994 г. по ф.д. № 1879/92 регистрира промени в състава на ликвидационния съвет на ДЗС - Севлиево (обявление № 879, ДВ, бр. 18/93): заличава X.X.X. като председател и вписва за председател X.X.X..

35292

Габровският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 1587 от 9.XI.1994 г. по ф.д. № 426/90 вписа в кооперативния регистър промяна за ТКЗС - с. Крамолин, община Севлиево, Ловешка област (обявление № 12684, ДВ, бр. 86/92): заличава членовете на ликвидационния съвет X.X.X., X.X.X., X.X.X.; вписва за ликвидатор X.X.X..

35302

Габровският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 1550 от 2.XI.1994 г. по ф.д. № 733/90 регистрира промени за ТКЗС - с. Крушево, община Севлиево, Ловешка област (обявление № 880, ДВ, бр. 18/93): заличава членовете на ликвидационния съвет X.X.X., X.X.X.; вписва за председател X.X.X..

35314

Ловешкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ вписа в търговския регистър прехвърляне на фирма “X.X.” от едноличния търговец X.X.X. на X.X.X. и я вписа като едноличен търговец с фирма “X.X.”.

105

Ловешкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.XII.1992 г. по ф.д. № 1440/93 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Данекс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Ловеч, ул. Княз Имеритински 75, и с предмет на дейност: търговска дейност с всички видове стоки, незабранени със закон, търговско посредничество, вносно - износна дейност, други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се представлява от управителя X.X.X..

106

Ловешкият окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение от 29.XI.1994 г. по ф.д. № 292/92 вписа в регистъра за колективните земеделски стопанства промени за ТКЗС - с. Малиново, Ловешка област (обявление № 15558, ДВ, бр. 3/93): заличава членовете на ликвидационния съвет X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; вписва за член на ликвидационния съвет X.X.X..

35138

Окръжният съд - Монтана, на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 1761/93, парт. 76, дружество с ограничена отговорност “Мика - С - X.X.” - ООД, със седалище и адрес на управление гр. Вършец, ул. Раковски 18, и с предмет на дейност: производство и търговия с текстилни и кожени изделия, изделия от черни и цветни метали; търговия с петролни продукти, автомобили, двигатели и резервни части за тях; реекспорт; транспортна и спедиторска дейност; дървообработване; хотелиерство и туристически услуги; импресарска и рекламна дейност, други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., разпределен в 2 равни дяла по 25 000 лв., и се управлява и представлява от съдружниците X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

193

Окръжният съд - Монтана, на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа промяна по ф.д. № 2581/91 за “Ломска захар” - ООД, Лом (обявление № 1852, ДВ, бр. 24/92): заличава управителя X.X.X.; вписва X.X.X. за управляващ и представляващ дружеството.

194

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 3869 от 28.XII.1993 г. по ф.д. № 1524/93 вписа промяна за “Сабуни” - ООД: заличава Талеб Сабуни като управител на дружеството; вписва като управляващ и представляващ Ахмад Тиар.

395

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 3796 от 21.XII.1993 г. по ф.д. № 2793/91 вписа промяна за “Автотранс” - ЕООД: заличава управителя X.X.X.; вписва нов управител X.X.X..

396

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 3803 от 20.XII.1993 г. по ф.д. № 2238/92 вписа промяна за “Рида” - ООД: освобождава X.X.X. като управител на дружеството; вписва за управляващ и представляващ X.X.X..

397

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2435 от 9.VIII.1993 г. по ф.д. № 1614/93 вписа промяна за “Измит старт 93” - ООД, Пазарджик: освобождава управителя X.X.X.; вписва за управител X.X.X., като дружеството се представлява от двамата управители Махмут Север и X.X.X. заедно.

398

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 3761 от 14.XII.1993 г. по ф.д. № 3109/93 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Ада - Софт” - ООД, със седалище Пазарджик, с предмет на дейност: комисионна, рекламна, информационна, програмна и внедрителска дейност, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, издателска и печатарска дейност, хотелиерство, туристически и други услуги, производство, преработка и покупка на стоки с цел продажба, покупка и строеж на недвижими имоти с цел продажба, всякакви други дейности, разрешени със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X. заедно.

399

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение № 3654 от 3.XII.1993 г. по ф.д. № 362/90 вписа в търговския регистър еднолично акционерно дружество “Бял бор” - ЕАД, със седалище Брацигово, Пловдивска област, с предмет на дейност: производство на дограма - врати и прозорци, пълнежни плочи, дървени сглобяеми къщи и други изделия от дървесина, търговска дейност в страната и в чужбина, и с капитал 73 428 000 лв., разпределен в 73 428 поименни акции по 1000 лв. Дружеството поема активите и пасивите на ДФ “Бял бор” - Брацигово, и се представлява и управлява от X.X.X..

400

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 3787 от 21.XII.1993 г. по ф.д. № 3060/93 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Веспи - 179” - ООД, със седалище Пазарджик, с предмет на дейност: инвестиционна и реинвестиционна дейност в страната и в чужбина, консултантска, транспортно - спедиторска и вътрешнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт и други специфични външнотърговски дейности, търговско представителство на местни и чуждестранни физически лица, проектиране, строеж, реконструкция и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, всякаква дейност, незабранена със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

401

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 3890 от 31.XII.1993 г. по ф.д. № 3273/93 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Ирис - 4” - ООД, със седалище Велинград, с предмет на дейност: покупка на промишлени и селскостопански стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на промишлени и селскостопански стоки с цел продажба, комисионна търговия, спедиционна, складова и лизингова дейност, превозни услуги, валутни сделки, хотелиерска, програмна и импресарска дейност, експлоатация на аптека (след получаване на съответно разрешение), внос, износ и реекспорт на промишлени и селскостопански стоки, заведения за обществено хранене, и с капитал 50 000 лв., разпределен в 4 дяла по 12 500 лв. Дружеството се представлява и управлява от двамата управители X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

402

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 3893 от 31.XII.1993 г. по ф.д. № 3217/93 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Тико прес” - ООД, със седалище гр. Пещера, Пловдивска област, с предмет на дейност: издателска и печатарска дейност, програмна и информационна дейност, всякаква друга дейност, незабранена със закон, вкл. външнотърговска, и с капитал 50 000 лв., разпределен в дялове. Дружеството се представлява и управлява от управителя X.X.X..

403

Пазарджишкият окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 3139 от 2.XII.1994 г. по ф.д. № 3343/92 вписа в кооперативния регистър промяна в ликвидационния съвет на ТКЗС - с. Априлци: заличава досегашния ликвидационен съвет и вписва нов в състав: председател - X.X.X., и член - X.X.X..

35046

Пазарджишкият окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 3140 от 2.XII.1994 г. по ф.д. № 190/90 вписа в кооперативния регистър промяна в ликвидационния съвет на КЗС - с. Крали Марко: заличава досегашния председател и вписва като председател X.X.X..

35047

Пернишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1934 от 23.XII.1993 г. по ф.д. № 1574/93 регистрира дружество с ограничена отговорност “Билдекс - Д” - ООД, със седалище и адрес на управление Радомир, ул. Училищна 14, с предмет на дейност: производство и търговия със стоки и услуги; комисионна, спедиционна, складова, лизингова, превозна, строителна и предприемаческа дейност; вътрешен и международен туризъм; рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност на търговско представителство; посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица; външнотърговска и всякаква друга дейност, незабранена със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X. - Пенчева и X.X.X., с неопределен срок и се управлява и представлява от съдружника X.X.X..

243

Пернишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1897 от 21.XII.1993 г. регистрира по ф.д. № 1542/93 еднолично дружество с ограничена отговорност “Баутех Бул” - ЕООД, с едноличен собственик на капитала “Баутех ­ дружество за консултации, планиране и извършване на строителни работи” - ООД, гр. Ютце, Германия, със седалище и адрес на управление с. Дрен, Софийска област, Детско селище Киндердорф, с предмет на дейност: консултации, планиране и извършване на строителни работи от всякакъв вид съвместно с други български или чуждестранни предприятия в страната и в чужбина; монтажни работи; посредническа дейност от всякакъв вид; сключване на договори с необходимия персонал, незабранено от службите по труда или други държавни органи; внос, износ и транзитна търговия със стоки, с изключение на тези, за които има разрешителен режим или са забранени с нормативни актове, и с капитал 100 000 лв. Дружеството е с неопределен срок и се представлява и управлява от управителя X.X.X.. Разпоредителни сделки с недвижими имоти, сключване на всякакъв вид договори за кредит, заем или дарение, поемането на менителнични и сходни задължения, отчуждаването на предприятието или част от него, както и придобиване на участия в други предприятия, сключване на договори и всякакъв друг вид инвестиции, размерът на които надвишава 10 000 германски марки годишно, се извършват от управителя след получаване на писмено съгласие на собственика или на негов управител.

244

Пернишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1935 от 23.XII.1993 г. регистрира по ф.д. № 1575/93 дружество с ограничена отговорност “Миньор Перник 93” - ООД, със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., със седалище и адрес на управление Перник, стадион “Миньор”, ет. 1, с предмет на дейност: подпомагане и финансиране развитието на футболистите, родени след 1.VI.1975 г., развиване на стопанска и търговска дейност във всичките є видове и форми в страната и в чужбина; внос - износ; всякаква друга дейност, разрешена със закон, и с капитал 70 000 лв. Дружеството е с неограничен срок и се представлява от управителите X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

245

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение от 10.XII.1993 г. по ф.д. № 3178/93 вписа в търговския регистър, т. III, парт. 180, стр. 100, акционерно дружество “Плевен - БТ” - АД, със седалище и адрес на управление Плевен, пл. Република 1, и с предмет на дейност: изкупуване, промишлена обработка, заготовка за износ и търговия с тютюни, производство, заготовка за износ и търговия с тютюневи изделия, външнотърговска дейност с тютюни и тютюневи изделия, с капитал 423 560 000 лв., представляващ съответната част от активите и пасивите на стопанско обединение “Булгартабак”, Тютюнев комбинат - Плевен, и Тютюнева промишленост - Враца, по баланса към 30.VI.1993 г. съгласно разделителен протокол, разпределен в 423 560 акции по 1000 лв., от които 127 068 акции на стойност 127 068 000 лв. са собственост на “Булгартабак - холдинг” - ЕАД. Дружеството се представлява от съвет на директорите в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява от изпълнителния директор X.X.X..

98

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.XII.1993 г. по ф.д. № 3290/93 вписа в търговския регистър, т. V, парт. 270, стр. 202, дружество с ограничена отговорност “Боулид” - ООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ул. Кратово 2, ап. 9, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на ценни книжа с цел продажба, производство на стоки с цел продажба, застрахователна, комисионна, спедиционна (без пощенски), складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, валутни сделки (след съответно разрешение), превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео - и звукозаписи, издателска и печатарска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се представлява от управителя X.X.X..

99

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.XII.1993 г. по ф.д. № 3197/93 вписа в търговския регистър, т. V, парт. 269, стр. 194, дружество с ограничена отговорност “Вектор” - ООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ул. Прилеп 1, вх. Б, ет. 4, ап. 9, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия на едро и дребно, внос и износ, търговско посредничество, представителство (без процесуално) и агентство в страната и в чужбина, производство, изкупуване, преработка и търговия с всички видове селскостопанска продукция, животинска и производните им, промишлени, потребителски стоки, на хранително - вкусовата, химическата, текстилната, обувната, трикотажната и копринената, специфични търговски операции - реекспорт, бартерни сделки, лизинг, мениджмънт, консигнационна търговия, инженерингова, маркетингова, консултантска, рекламна, издателска, транспортно - спедиторска, строителна и туристическа дейност, автосервизи, таксиметрови, менажерски, преводачески, педагогически и медицински услуги (след съответно разрешение), търговия, внос и износ на лекарствени средства (след съответно разрешение), електронни уреди и устройства, расторантьорство, хотелиерство, и с капитал 50 000 лв., разпределен в 50 дяла по 100 лв. Дружеството се представлява от управителите Чанг Нгок Шон и Ву Тхи Хонг Лоан заедно и поотделно.

101

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.Х.1993 г. по ф.д. № 4943/91 вписа промени за “Автомитропол” - ООД - Долна Митрополия (обявление № 10757, ДВ, бр. 5/92): капиталът е 22 594 000 лв.

103

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ вписа по ф.д. № 1215/91 в търговския регистър прехвърляне на фирма “Марк - X.X.” от едноличния търговец X.X.X. на X.X.X. и я вписа като едноличен търговец с фирма “Марк - X.X.”.

104

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 299, т. 4, стр. 70, еднолично дружество с ограничена отговорност “X.X. - Темида” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Цветница 6, с предмет на дейност: охрана на обекти, физически и юридически лица, търговска дейност, производство на стоки, услуги на фирми и граждани, транспортна, строителна, импресарска и туристическа дейност, хотелиерство, комисионна, спедиционна, складова, лизингова, рекламна и информационна дейност. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

249

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 114, т. 2, стр. 75, дружество с ограничена отговорност “Алемит” - ООД, със седалище Русе, бул. Цар Освободител 129, със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., с предмет на дейност: производство и търговия в страната и в чужбина с различни видове брашна и други продукти от зърнени култури, производство, изкупуване, преработка и продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход в страната и в чужбина, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

514

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 335, т. 4, стр. 144, промени за “Санацио” - ООД (обявление № 10186, ДВ, бр. 80/92): преместване на седалището от София в Русе; преобразуването в еднолично дружество с ограничена отговорност “Санацио” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ж.к. Чародейка - Г - юг, бл. 212, вх. Д, с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество, производствена дейност, всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

515

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 342, т. 4, стр. 158, дружество с ограничена отговорност “Мирай” - ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Александровска 10, със съдружници X.X.X. и X.X. де Перейра, с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, обществено хранене, хотелиерство и туризъм, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, трансфер на ноу - хау, маркетинг, консултинг, инженеринг, франчайзинг и лизинг, транспортна и спедиторска дейност, проектантска, строителна и строително - ремонтна дейност, комунално - битови и медицински услуги, производство, изкупуване и пласмент на селскостопанска продукция, производство на облекла, моделиерство и конфекция, производство и ремонт на битова техника, дърводобив и дървообработване, внедряване и обслужване на информационни програми и системи, реклама, издателска и импресарска дейност, организиране на клубове за отдих, развлечения и спорт. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

517

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 98/4, т. 2, стр. 154, промени за “Плодекс” - ЕООД (обявление № 2248, ДВ, бр. 25/91): освобождаване на управителя X.X.X.; вписва нов управител X.X.X..

518

Русенският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа в кооперативния регистър под № 273/4, т. 3, стр. 124, промени в ликвидационния съвет на ПЗК “Прогрес” - с. Красен, Русенска област (обявление № 9727, ДВ, бр. 73/92): освобождаване на X.X.X. и X.X.X..

35315

Русенският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа в кооперативния регистър под № 267/3, т. 3, стр. 189, промени в ликвидационния съвет на ЗПК “Подем” - Караманово, Русенска област (обявление № 9650, ДВ, бр. 73/92): освобождаване на членовете на ликвидационния съвет X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; вписва за ликвидатор X.X.X..

35837

Силистренският окръжен съд на основание чл. 69, ал. 1 във връзка с чл. 68 от Указ № 56 за стопанската дейност с решение № 72 от 22.IV.1994 г. обявява в несъстоятелност “Калимок” - ЕООД, с. Нова Черна, Русенска област, с ликвидатори X.X.X. и X.X.X., като налага запор върху движимото и възбрана върху недвижимото имущество на дружеството.

11587

Сливенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 2282 от 3.XI.1994 г. вписа промяна за “ИСТО” - ЕАД (обявление № 12308, ДВ, бр. 106/93): заличава X.X.X. като член на съвета на директорите и изпълнителен директор; вписва като член на съвета на директорите и изпълнителен директор X.X.X..

34984

Софийският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 3 от 5.XII.1994 г. по ф.д. № 279/89 вписа в регистъра за колективните земеделски стопанства, т. 1, стр. 48, парт. 10, промяна за ТКЗС “Бурел” - с. Габер, Софийска област (обявление № 9267, ДВ, бр. 73/92): освобождаването от състава на ликвидационния съвет на X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

35693

Старозагорският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа промяна по ф.д. № 4949/91 в ликвидационния съвет на ЗПК “Чернозем” - с. Опан, Хасковска област (обявление № 2726, ДВ, бр. 20/94): освобождаване на председателя на ликвидационния съвет X.X.X. и назначаване за председател на X.X.X..

35449

Старозагорският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа промяна по ф.д. № 2667/91 в ликвидационния съвет на ТКЗС “X.X.” - с. Борово, Хасковска област (обявление № 6434, ДВ, бр. 56/92): освобождаване председателя на ликвидационния съвет X.X.X. и членовете X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; назначаване за председател X.X.X. и за член X.X.X..

35450

Старозагорският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа промяна по ф.д. № 589/89 в ликвидационния съвет на ТКЗС “Трайни насаждения” - Стара Загора (обявление № 6443, ДВ, бр. 56/92): освобождава председателя на ликвидационния съвет X.X.X. и назначава за председател X.X.X..

35451

Старозагорският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа промяна по ф.д. № 942/90 в ликвидационния съвет на ТКЗС “Напредък” - с. Арнаутито, Хасковска област (обявление № 1448, ДВ, бр. 11/94): освобождава председателя на ликвидационния съвет X.X.X. и назначава за председател X.X.X. и за член X.X.X..

35452

Старозагорският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа промяна по ф.д. № 980/90 в ликвидационния съвет на ТКЗС “Победа” - с. Ягода, Хасковска област (обявление № 16442, ДВ, бр. 11/93): освобождава председателя на ликвидационния съвет X.X.X. и членовете X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; назначава за председател X.X.X..

35453

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 642/93 за “Тера - Б/93” - ООД (обявление № 10512, ДВ, бр. 100/93): заличава като съдружник X.X.X.; вписва за съдружник X.X.X..

241

Търговищкият окръжен съд на основание чл. 69, ал. 1 във връзка с чл. 68 от Указ № 56 за стопанската дейност по гр.д. № 551/93 с решение № 284 от 11.XI.1993 г. обявява: 1. несъстоятелност на СД “Чизен” със седалище Търговище; 2. спира плащанията от деня на обнародването в “Държавен вестник”; 3. назначава за ликвидатор на дружеството X.X.X. от Търговище, ул. Ивайло 26.

242

Търговищкият окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа в кооперативния регистър под № 14, т. 1, стр. 136, по ф.д. № 295/90 прекратяването и обявяването в ликвидация на ТКЗС “Камбурово” - с. Камбурово, Русенска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X. - председател, и членове X.X.X. и X.X.X..

35145

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 11779, т. 161, р. 1, стр. 182, по ф.д. № 18393/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Супер - Сплав” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Връбница”, ул. Суходол 13, с предмет на дейност: производство и реализация на твърди стоманени сферични и многоръбести частици, патентни и лицензови услуги по поръчка на български и чуждестранни фирми и организации в областта на машиностроителни, инструментални, електротехнически и други материали, изделия, машини и съоръжения, разработка на технологии, съоръжения и машини по поръчка на български и чуждестранни фирми и организации в гореизброените области, производство на изделия, машини и съоръжения и продажбата им в страната и в чужбина, търговско, техническо и патентно представителство в страната и в чужбина на фирми и организации и импорт - експорт в областта на машиностроителните, инструменталните, електротехническите и други материали и изделия, машини и съоръжения, експертизи, консултации и инженеринг в горните области, както и всякакви други дейности, непротиворечащи на закона, със съдружници СД “Супер - Сплав д - р Банов и с - ие”, представлявано от X.X., и “Български инвестиционен фонд” - АД, представлявано от X.X., с неограничен срок, с капитал 2 500 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X..

23274

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5692, т. 101, р. 1, стр. 58, по ф.д. № 13206/92 на 4 състав преобразуването на СД “Кадимекс” в дружество с ограничена отговорност с фирма “Кадимекс” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, ж.к. Емил Марков, ул. Ясна поляна, бл. 110, вх. Г, ап. 58, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия със селскостопанска, изчислителна, копирна, транспортна и съобщителна техника, текстил и трикотаж, растителна и животинска продукция, стоки за бита, обувки, суровини и материали, машиностроителна продукция и резервни части, представителство в страната и в чужбина, транспортни, туристически и хотелиерски услуги, маркетингова и рекламна дейност (без печат), откриване на магазини, ателиета и производство на стоки и услуги за народно потребление, монтаж, сервиз, поддръжка и организиране на консигнационни складове за изделия, обект на покупките и продажбите на фирмата, лизингови и арендни операции. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

6571

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ регистрира под № 53, т. I, р. II, стр. 140, по ф.д. № 2367/89 на 3 състав промени за “Първа Източна международна банка” - АД: освобождава от състава на надзорния съвет досегашните членове X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; избира нови членове на надзорния съвет: X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

27609

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ регистрира под № 17606, т. 220, р. 1, стр. 94, по ф.д. № 12325/94, промени за “МЗПК “Фалкон” - АД: дружеството се управлява и представлява от изпълнителния директор X.X.X.; увеличение на капитала на дружеството от 10 000 000 лв. на 50 000 000 лв., което ще се извърши чрез 16 000 акции на приносител по 500 лв. и 64 000 поименни акции по 500 лв.; вписва промени в устава на дружеството; вписва като нови членове на съвета на директорите X.X.X. и X.X.X..

35061

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ регистрира под № 4888, т. 93, р. 1, стр. 64, по ф.д. № 1130/90 промени за “Финансово - брокерска компания 7М” - АД: допълва предмета на дейност с “извършване дейността на синдик”.

35068

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ вписа промяна по ф.д. № 11818/92 на 4 състав за “Геа Макс” - АД: вписва нови членове на съвета на директорите на дружеството: X.X.X. и X.X.X..

35108

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ вписа по ф.д. № 1726/90 на 4 състав промени за “Унивирс” - ЕАД: вписва за членове на надзорния съвет X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; вписва за членове на управителния съвет X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; вписва предмет на дейност: “управление, експлоатация и отдаване под наем на недвижими имоти, придобиване и управление на участия в дружества, комплексна организация и обслужване на конгреси, симпозиуми и конференции, инженерингова, търговска, транспортна и полиграфическа дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон”.

35114

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 154, т. 2 и чл. 266, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4483, т. 89, р. 1, стр. 62, по ф.д. № 21587/92 прекратяването и обявяването в ликвидация на “АС - СР” - ООД; назначава за ликвидатор Ахмет Куртулду.

35184

Софийският градски съд прави следната поправка по ф.д. № 18889/91 на 3 състав за “България - 29” - ЕООД (обявление № 11942, ДВ, бр. 88/92): капиталът на дружеството да се чете “38 912 000 лв.”.

35325

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ вписа промени по ф.д. № 26427/91 на 4 състав за Стопанска банка ­ АД: вписва промяна в предмета на дейност: кредитира в национална и чуждестранна валута мероприятия, обекти и други сделки на български и чуждестранни лица в съответствие с действащото в страната законодателство, в тази връзка банката контролира целевото използване на отпуснатите кредити, договаря обезпечаването им чрез учредяване на ипотеки върху недвижими имоти, залози от всякакъв вид и други форми на обезпечение и контролира наличието, качеството и условията за съхранение на приетите за обезпечение стоково - материални ценности, привлича ресурси в национална и чуждестранна валута от български и от чуждестранни банки и други юридически и физически лица, оперира с временно свободните си средства на местните и международните валутни пазари, сключва кредитни кореспондентски споразувения с местни и чуждестранни банки, открива при себе си и при чуждестранни банки стокови акредитиви, авизира и потвърждава същите и извършва плащания по тях, приема за инкасо стокови и транспортни документи, чекове и други платежни документи и валутни ценности от български и чуждестранни банки и други юридически и физически лица и извършва плащания по тях, сконтови сделки, а именно покупка на менителници, запис на заповед и други търговски ефекти, сделки с чуждестранни средства за плащане и с благородни метали, приемане на влог за управление на ценности на други лица (депозитни сделки), операции с ценни книжа, приемане поръчителства, гаранции и други обезпечения (гаранционни сделки), операции по безкасови плащания и клиринг на чекови сметки на други лица, в т.ч. паричните преводи в страната от и за чужбина по нареждане на клиентите си, комисионни и посреднически сделки по управление на фондовете за инвестиране на капитали и подпомагане придобиването на дялове от вътрешни и международни инвестиционни фондове, по придобиване на права по вземания за доставки на стоки или извършване на услуги и поемане на риска от евентуалното им неплащане, участва по установения ред в консорциуми с участието на местни и чуждестранни банки и фирми, осъществява на договорна основа срещу заплащане услуги по контрола за целесъобразното използване на определени инвестиционни средства и контрола за съблюдаване и изпълнение на определени финансови договорености, организира икономически, пазарни, валутно - финансови и други проучвания в страната и в чужбина и на тази основа срещу заплащане предоставя консултации на клиенти за кредитната и пазарната конюнктура и за икономическото състояние, научно - техническите възможности и стратегията на партньорите на българските фирми, сдружава се с чуждестранни юридически и физически лица при спазване на определения ред за извършване на съвместна дейност в страната и в чужбина, вкл. и за образуване на съвместни банки.

35498

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 21294, т. 259, р. I, стр. 18, по ф.д. № 77/93 на 6 състав преобразуването на командитно дружество “Финко - X.X.” в еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Финко” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Витоша”, ул. Мара Петлякова 42, и с предмет на дейност: внос и износ на индустриални и потребителски стоки, вътрешна търговия, външнотърговски операции, инвестиционна и предприемаческа дейност, представителство на чуждестранни фирми в страната и извършване на други дейности и сделки в страната и в чужбина, незабранени със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

35543

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13724, т. 181, р. I, стр. 98, по ф.д. № 24072/93 на 5 състав акционерно дружество с фирма “Елма” - АД, със седалище и адрес на управление София, ул. Съборна 14, ет. 1, и с предмет на дейност: импорт - експорт на всички разрешени за търговия стоки, представителство на български и чуждестранни фирми, търговска дейност в страната и откриване на магазини, консултации по финансови въпроси, индустриална дейност и други дейности, незабранени с българските закони. Дружеството е с капитал 1 000 000 лв., разпределен в 100 акции на приносител по 10 000 лв., със съвет на директорите в състав: Елвио Нарди, Джорджо Мартини и Патрицио Валдеттари, и се представлява от изпълнителния директор Елвио Нарди.

2393

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 5639/90 на 3 състав за “Хотел Витоша” - АД (обявление № 14185, ДВ, бр. 82/90): вписа увеличаване на капитала на 652 402 хил. лв. по решение на председателя на Комитета по туризъм с решение № 128 от 24.XI.1993 г. вследствие извършена преоценка на имуществото на дружеството.

3239

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12460, т. 168, р. 1, стр. 146, по ф.д. № 25137/93 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Вектор” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Подуяне”, ул. Черковна 24, и с предмет на дейност: производство на електронни изделия, доставка и търговия с електронни компоненти, внос, износ и реекспорт на всички стоки, незабранени със закон, маркетинг, търговско представителство, посредническа дейност и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, превоз на пътници и товари, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно.

156

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12492, т. 169, р. 1, стр. 12, по ф.д. № 25361/93 на 1 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Страбекс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, ул. Дондуков 32, и с предмет на дейност: покупка на стоки и други вещи с цел препродажба, производство на стоки с цел продажба, превозна, комисионна, посредническа, рекламна, складова, лизингова и външнотърговска дейност, търговско представителство, всякаква търговска дейност, незабранена със закон (всички дейности се извършват по търговски начин в страната и в чужбина). Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

157

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12436, т. 168, р. 1, стр. 98, по ф.д. № 25005/93 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Астрал 93” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Лозенец”, ул. Ведрина 4, и с предмет на дейност: маркетингова, иновационна, консултантска и лизингова дейност, проучване и проектиране, дизайн и естетизация на околната среда, производство и услуги в областта на хранително - вкусовата промишленост, изкуствата и туризма и необходимата за целта транспортна и спедиторска дейност, рекламна и издателска дейност, дейности, които се извършват по търговски начин в страната и в чужбина, вкл. специфични външнотърговски операции, посредничество, търговско представителство и агентство. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

158

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12480, т. 168, р. 1, стр. 186, по ф.д. № 25747/93 на 1 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Стелипа” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Красна поляна”, ул. Даскал Коле 24, и с предмет на дейност: вътрешни и международни превози на пътници и товари, таксиметрови превози, вътрешна и международна спедиция, сервизна и производствена дейност, производство, разфасовка, преработка и реализация на селскостопанска животинска и растителна продукция, събиране, обработка, преработка и реализация на диворастящи плодове и билки, вътрешна търговия на едро и дребно във всички форми, външнотърговска дейност (внос, износ, реекспорт, бартерни, насрещни и обменни сделки), търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина (комисионерство, агентство, посредничество и маклерство), хотелиерство, мотелиерство, ресторантьорство и кафетерийни услуги, международен и вътрешен туризъм и свързани с него дейности, консултинг, маркетинг, инженеринг, лизингова и иновационна дейност, услуги и дейности от всякакъв вид, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

159

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12510, т. 169, р. 1, стр. 48, по ф.д. № 25142/93 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Сара - СК” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Илинден” кв. Гевгелийски, ул. Павел Попандов, бл. 2, вх. Б, ет. 6, ап. 27, и с предмет на дейност: производство на всякакви стоки, незабранени със закон, всякакви услуги, незабранени със закон, вътрешно - и външнотърговска дейност, превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, туристически услуги в страната и в чужбина, представителство на физически и юридически лица (без процесуално), посредническа, комисионерска дейност, оборудване и експлоатация на свързаните с дейността заведения, магазини и ателиета, хотелиерство, ресторантьорство, сладкарство, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция, пчелни и млечни продукти, гъби и билки, издателска, антикварна, сервизна, строителна и предприемаческа дейност, организация на пътна помощ, спедиторска дейност. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от двамата управители Самир Табаш и Саад Алла Хеир заедно и поотделно.

160

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12495, т. 169, р. 1, стр. 18, по ф.д. № 25499/93 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Атланта” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Изгрев”, ул. Никола Габровски 1, и с предмет на дейност: покупка на стоки или вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, външнотърговска, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, издателска, печатарска дейност, вътрешни и международни превози, хотелиерска, туристическа, спортно - туристическа, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейност, както и предоставяне на други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел предоставяне на услуги или продажба, организиране и провеждане на курсове, школи, семинари за придобиване на специалност или повишаване на квалификацията, организиране на забавни игри, ресторантьорство, инвестиционна дейност, всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

161

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12463, т. 168, р. 1, стр. 152, по ф.д. № 25023/93 на 1 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Хемус транс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, ж.к. Стрелбище, бл. 113, вх. В, ап. 69, и с предмет на дейност: външно - и вътрешнотърговска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство, международен и вътрешен туризъм, транспортна, спедиторска и таксиметрова дейност, вкл. автомобилен превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, сервизна дейност по поддържане и ремонт на превозни средства, търговия с петролни продукти, проектиране, строителство, предприемачество и сделки с недвижими имоти, инженерингова, лизингова, рекламна, издателска и информационна дейност, комисионна търговия, продажба и отдаване под наем на МПС, сделки с интелектуална собственост, образователна и екологична дейност, културологични и социологични изследвания в областта на околната среда, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Ставрос Йоанис Георгицогианиакос и X.X.X. поотделно.

162

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12459, т. 168, р. 1, стр. 144, по ф.д. № 25114/93 на 1 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Никони инженеринг” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Сердика”, ж.к. Банишора, бл. 41Б, ап. 25, и с предмет на дейност: проектантска, инженерингова, строителна дейност, вътрешна и външна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и в чужбина, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, битови услуги, всякакви други търговски дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

163

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12467, т. 168, р. 1, стр. 160, по ф.д. № 25422/93 на 1 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Норис” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Лозенец”, ул. Персенк 61, бл. 24Б, вх. А, ет. 3, ап. 8, и с предмет на дейност: търговия в страната и в чужбина във всички разрешени със закон форми и с всички видове разрешени стоки, всякакви видове услуги и дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

164

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 8962/93 за “Вюрт - България” - ЕООД (обявление № 8796, ДВ, бр. 84/93): дружеството се управлява и представлява от X.X.X.; седалището на дружеството и адресът на управление е София, община “Младост”, кв. Горубляне; контрольор на дружеството е Паул Ерих Валтер Тон; капиталът се увеличава на 2 569 710,42 лв.

165

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10408, т. 148, р. 1, стр. 28, по ф.д. № 1162/91 на 3 състав преобразуването на СД “Сиела” в дружество с ограничена отговорност с фирма “Сиела” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, ул. Гургулят 6, и с предмет на дейност: юридически, счетоводни и бизнесконсултации, аудиторски услуги, издателска дейност, сделки с недвижими имоти, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от управителите X.X. и X.X..

253

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13580, т. 180, р. 1, стр. 10, по ф.д. № 26922/93 на 1 състав акционерно дружество с фирма “Финансова инвестиционна международна компания” (“ФИМКо”) - АД, със седалище и адрес на управление София, община “Слатина”, ул. А. Жендов 1, и с предмет на дейност: покупка и продажба на менитилници и записи на заповеди (сконтови сделки), покупка, управление и продажба на ценни книжа (облигации, акции, държавни ценни книжа и др.), сделки с валута, комисионни и посреднически сделки по управлението на фондове за инвестиране на капитал и подпомагане придобиването на права по вземания за доставка на стоки или извършването на услуги и поемането на риска от евентуалното им неплащане, поемане на поръчителство, гаранции и други кредитни обезпечения, придобиване, управление, оценка и продажба на участие в български и чуждестранни дружества, финансово - икономически консултации във всички области на финансовата и търговската дейност, изготвянето на модели за осъществяване на капиталово преструктуриране и окрупняване на фондове, мобилизиране на парични ресурси от капиталовия пазар за осъществяване на конкретни проекти в процеса на приватизацията, подготовка, организация, набиране, оценка и управление на инвестиционни ресурси, доверително управление на колективни инвестиционни схеми и на чужди финансови активи, участие на капиталовите пазари и фондови борси самостоятелно или чрез борсови посредници, анализи и оценка на счетоводни баланси, изготвяне на технико - икономически доклади и обосновки за конкретни инвестиционни кредитни проекти, цялостна финансова дейност (без банкова дейност), представителство, агентство, посредничество и комисионерство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 40 000 000 лв. и се представлява от изпълнителния директор X.X.X..

254

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени, парт. № 9809, т. 142, р. I, стр. 30, по ф.д. № 5180/93 на 1 състав за “ДКВ инженеринг” - ООД (обявление № 5016, ДВ, бр. 51/93): заличава съдружниците X.X.X. и X.X.X..

255

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13092, т. 175, р. I, стр. 28, по ф.д. № 27180/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Дживан” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Слатина”, ж.к. Слатина, бл. 75, ап. 1, и с предмет на дейност: производство на промишлена и селскостопанска продукция, търговия със стоки, внос и износ, транспорт, посредническа дейност на български и чуждестранни юридически и физически лица, консултантство, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от собственика Уахак Богос Хербет.

256

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12861, т. 172, р. 1, стр. 165, по ф.д. № 27252/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Натали” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Илинден”, ул. Цар Симеон, бл. 317А, вх. Ж, ет. 3, и с предмет на дейност: внос, износ, търговия на едро и дребно, търговско представителство (без процесуално) и посредничество, ресторантьорство, хотелиерство, откриване и експлоатация на барове, кафенета и сладкарници, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

597

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13373, т. 177, р. 1, стр. 194, по ф.д. № 25613/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Марс” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Младост”, ж.к. Младост, бл. 18, и с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, международен и вътрешен маркетинг, посреднически операции, комисионерство, туристически услуги в страната и в чужбина, агентство, консултантска дейност, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 100 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

598

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12862, т. 172, р. 1, стр. 167, по ф.д. № 26711/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Валентина и Ко” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Подуяне”, кв. Хаджи Димитър, бл. 103, вх. Б, ет. 6, ап. 41, и с предмет на дейност: внос и износ, бартерни сделки, реекспорт, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки, оказионна, комисионна и консигнационна търговия, комисионерство, агентство, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, производство на всякакви стоки, незабранени със закон, строителни и предприемачески услуги, хотелиерство и ресторантьорство, рекламна дейност, маркетингови проучвания, лизинг, административно - правни услуги (без процесуално представителство), транспортни и спедиторски услуги с лек и товарен превоз, автомонтьорски услуги, сделки с обекти на интелектуалната собственост, складова дейност, информационни услуги, производство и презапис на видео - и аудиокасети (при спазване на Закона за авторското право и сродните му права), организиране на търгове, базари, томболи и лотарии, кафетерия, оборудване и експлоатация на свързаните с предмета на дейност хотели, магазини, търговски обекти, охрана на лица и обекти, всякаква производствена и посредническа дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Яхия Мохамед Хожа.

599

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13006, т. 174, р. 1, стр. 56, по ф.д. № 26862/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Интеракт” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Овча купел”, ж.к. Овча купел 2, бл. 23, вх. В, ап. 75, и с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска дейност, бартер, реекспорт и други специфични външнотърговски сделки и операции с всички видове стоки в съответствие с изискванията и разпоредбите на законодателството, представителска, посредническа, лизингова, спедиционна, комисионна, научноизследователска, развойна и внедрителска дейност, инженеринг, трансфер на технологии, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

600

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12984, т. 174, р. 1, стр. 12, по ф.д. № 26864/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Хайуай” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Искър”, ж.к. Дружба, бл. 75, вх. 1, и с предмет на дейност: външнотърговска и външноикономическа дейност, внос и износ, реекспорт на стоки, производство и търговия с изделия на леката и хранително - вкусовата промишленост, откриване и експлоатация на заведения за обществено хранене и магазинна мрежа, всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Сун Линхай и Йе Сюепин заедно и поотделно.

6010

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12976, т. 173, р. 1, стр. 194, по ф.д. № 26874/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Иско - София” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Люлин”, ж.к. Люлин, бл. 718, вх. А, ап. 25, и с предмет на дейност: внос, доставяне и търговия на едро и дребно с леки автомобили, камиони, автобуси и резервни части за тях, изграждане на сервизна мрежа за техническо обслужване на внесените автомобили, търговия на едро и дребно, представителство, агентство, комисионерство, всякаква дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 70 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от И Ки Чунг.

602

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12856, т. 172, р. 1, стр. 152, по ф.д. № 26965/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Арго” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Възраждане”, ул. Брегалница 61, и с предмет на дейност: търговия, внос, износ на машини и уреди от различен тип (вкл. електронни), в т.ч. пишещи машини, телекси, факсове, домашни апарати, всякакъв вид земеделски машини, различни типове двигатели за машини и съответните резервни части към тях, внос, търговия с нови автомобили, триколки и мотоциклети с кош, както и търговия с употребени такива, производство на посочените стоки, представителство на чуждестранни къщи за производство и търговия с тези стоки, производство, внос, износ, търговия на едро и дребно на продукция на хранително - вкусовата промишленост, вкл. напитки, производство, внос, износ, търговия на едро и дребно на продукция на леката промишленост, други дейности, подходящи за целите и нуждите на дружеството, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със срок 99 години и се управлява и представлява от Харалампос Евангелос Вергетис, Маринос Евангелос Вергетис и Евангелос Евангелос Вергетис заедно и поотделно.

6032

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13470, т. 178, р. 1, стр. 184, по ф.д. № 28965/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Дейта Хаус” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Младост”, ж.к. Младост 3, бл. 341, вх. А, ет. 7, и с предмет на дейност: приложен и системен софтуер, проектиране, разработване, комплектовка, продажба и сервиз на компютри, периферия и изчислителни системи, геодезия и картография, земеразделяне и кадастър, рекламно - издателска и търговска дейност, търговско представителство и посредничество, всякакви видове дейности, незабранени със закон, в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

604

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13281, т. 177, р. 1, стр. 10, по ф.д. № 27587/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Инфопал” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Възраждане”, ул. Димо Хаджидимов 42, ет. 2, и с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска дейност, транспортна, спедиторска, инвестиционна, рекламна, лицензионна дейност, ноу - хау, организиране на всякакъв колективен и индивидуален труд, всякакъв вид услуги в областта на туризма, хотелиерство и информационно обслужване, създаване на програмни продукти и системи във всички области на производството, управлението и услугите, създаване на информационна мрежа за осъществяване на търговски контакти, консултантска, изследователска и борсова дейност, сделки с интелектуална собственост, обменни операции на стоки и услуги, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, проекти, разработки, консултации по трудовоправни въпроси, безопасност и условия на труда, всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 51 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

573

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12855, т. 172, р. 1, стр. 150, по ф.д. № 26712/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Платан” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Красно село”, бул. Бъкстон, бл. 5, вх. В, ап. 44, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, извършване всички видове услуги на физически и юридически лица, превозна дейност на пътници и товари в страната и в чужбина, сделки с интелектуална собственост, ресторантьорство, хотелиерство, рекламна, информационна и програмна дейност, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни юридически и физически лица, инженеринг, строителство и маркетинг, спедиторска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външнотърговска дейност, специфични външнотърговски операции, всякаква друга търговска и стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

574

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13184, т. 176, р. 1, стр. 8, по ф.д. № 27175/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Нур интернешенъл” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Лозенец”, бул. Черни връх, бл. 4, вх. Б, ет. 8, ап. 50, и с предмет на дейност: производство, изкупуване, преработка и продажба на едро и дребно на селскостопански продукти, промишлени стоки и стоки за бита, вътрешен и международен лизинг и отдаване на вещи под наем, проектиране, строителство и ремонтна дейност, хотелиерство, ресторантьорство, стопански туризъм, представителство (без процесуално), посредничество и агентство на местни и чуждестранни юридически и физически лица в страната и в чужбина, транспортно - спедиторски услуги (без пощенски записи и колетни пратки) в станата и в чужбина, импресарска и рекламна дейност, предпечатна подготовка, преводачески услуги и машинопис, маркетингова и инвестиционна дейност, комисионни услуги, вътрешно - и външнотърговска дейност, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Майкъл Неме.

575

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12874, т. 172, р. 1, стр. 195, по ф.д. № 27426/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Верол” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Младост”, ж.к. Младост 2, бл. 226, вх. 3, ап. 48, и с предмет на дейност: производство, преработка, заготовка, изкупуване и реализация на селскостопанска продукция от животински и растителен произход, гъби и билки и на селскостопанска техника и инвентар, монтажна, производствена и предприемаческа дейност в областта на строителството, проектиране на строителни обекти, инженеринг, проучвателна, внедрителска, монтажна, производствена и предприемаческа дейност в областта на геологията, преработката и експлоатацията на нефтопродукти, търговско представителство, посредничество, комисионерство, агентство и консултантска дейност, административно - правни услуги (без процесуално представителство), счетоводни услуги, посредническа дейност за приемане на чуждестранни граждани за обучение в страната, организиране и провеждане на курсове за обучение по чужди езици, рекламна дейност (без кино, видео и печат), книгоразпространение - продажба на художествена, техническа, научна и друга литература и канцеларски материали, полиграфически, ксероксни, фото - и видеоуслуги, изграждане и експлоатация на заведения за обществено хранене, туризъм и забавления, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, оказион и антикварна дейност (без паметници на културата), туристическа дейност в страната и в чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, външноикономическа дейност, експорт, импорт, реекспорт, бартер, моделиерство, шивашки услуги и плетива, бутик, фризьорски и козметични услуги, организиране и осъществяване на производствена, търговскопосредническа, пласментно - снабдителска дейност, производство и реализация на хранителни стоки, безалкохолни напитки, чай, кафе, сандвичи, ястия, сладкарски изделия, сладоледи, ядки, стоки на леката промишленост от метал (без благородни метали), стъкло, дърво и керамика, тъкани, плетива и галантерийни, кинкалерийни и парфюмерийни стоки. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

576

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12027, т. 164, р. 1, стр. 76, по ф.д. № 23749/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Пърфект уърд сентър” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Витоша”, кв. Драгалевци, ул. Глухарче 12, и с предмет на дейност: маркетингова дейност, издаване на българска и преводна литература, бизнесконсултации по външно - и вътрешноикономически въпроси, организиране на лекционни курсове по въпроси от непроизводствения сектор в обществената дейност, организиране на курсове за изучаване на английски и други чужди езици, търговия и производство на компютри, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Скот Дейвид Джин, Стивън Брук Ролинс и Линда С. Вандервийл заедно и поотделно.

577

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12721, т. 172, р. 1, стр. 2, по ф.д. № 23338/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Таершилд България” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Връбница”, ж.к. Обеля 2, бл. 234, ап. 15, и с предмет на дейност: внос, износ и производство на потребителски стоки. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

578

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 512, т. 10, р. 2, стр. 65, по ф.д. № 19550/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Професионално учебен център - автоекспрес - София” - ЕООД, с държавно имущество, със седалище и адрес на управление София, община “Кремиковци”, ул. Витиня 1, и с предмет на дейност: обучение на водачи на МПС от всички категории, подготовка, квалификация и преквалификация на кадри, автомобилни превози. Дружеството е с капитал 7 315 000 лв., поема съответната част от активите и пасивите на “Автоекспрес” - ЕООД, по баланса към 31.XII.1992 г. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

579

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 23133/92 на 2 състав за “Булвар - електроникс” - ООД (обявление № 11633, ДВ, бр. 82/92): вписва промяна в седалището и адреса на управление - София, община “Възраждане”, бул. Ал. Стамболийски 46; нов съдружник “М С Хурдакис” - АД.

580

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 25465/92 на 2 състав за “Елтекс фарма” - ООД (обявление № 725, ДВ, бр. 18/92): вписва като съдружници “Дару АВ” - ООД, “Елтекс холдинг” - АД, X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; освобождава съдружниците X.X.X. и X.X.X.; вписва промяна в седалището и адреса на управление - София, община “Възраждане”, ул. Позитано 8; промяна в предмета на дейност: “внос и износ на лекарства и лекарствени средства, препарати за хуманната и ветеринарната медицина, препарати за растителна защита, парфюмерийни и козметични продукти, откриване на аптечна мрежа, производствена, лизингова, маркетингова и инвестиционна дейност, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, всякаква друга дейност, незабранена със закон”; освобождава като управител X.X.X.; вписва нов управител X.X.X., която и представлява дружеството.

581

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 799/89 на 1 състав за “Строймаш” - ЕООД (обявление № 2141, ДВ, бр. 26/92): седалището на дружеството е София, община “Слатина”, ул. Кривина 5; капиталът на дружеството е 23 062 000 лв.

582

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12833, т. 172, р. 1, стр. 106, по ф.д. № 4487/91 на 1 състав преобразуването на СД “Асса колор” в дружество с ограничена отговорност с фирма “Фомус” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, бул. В. Левски 82 В, ет. 5, и с предмет на дейност: фотография и видеоуслуги, търговия с видео - и фотостоки - нови и оказион, отдаване под наем на фотосъоръжения, видеотехника и видеокасети, организиране и провеждане на изложби, срещи и мероприятия, свързани с фотоизкуството, издателска дейност, реклама в страната и в чужбина, внос и износ на стоки. Дружеството е с капитал 2 187 500 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X.. Дружеството поема активите и пасивите, правата и задълженията на преобразуваното събирателно дружество.

583

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 25079/91 на 1 състав за “Датамап - Европа” - ООД (обявление № 7880, ДВ, бр. 66/92): вписва приемането на нов съдружник X.X.X.; освобождаването на съдружниците X.X. и X.X..

584

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 7938, т. 123, р. 1, стр. 54, по ф.д. № 4968/93 на 1 състав преобразуването на еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Захрет Жулан” - ЕООД, в дружество с ограничена отговорност с фирма “Захрет Жулан” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Младост”, ж.к. Младост 1, бл. 25, ет. 4, и с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска дейност, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, строителна и предприемаческа дейност, производство, преработка и търговия с промишлени стоки, стоки за широко потребление, промишлена и битова електроника и електротехника, хранителни и селскостопански стоки, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Ахмад Джума и Зияд Елрахбан заедно и поотделно.

585

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 9900/92 на 1 състав за дружество с ограничена отговорност с фирма “Престиж - Фарм” - ООД (обявление № 5124, ДВ, бр. 46/92): прекратява участието като съдружници на X.X.X. и X.X.X.; вписва нов съдружник X.X.X..

586

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 29669/92 на 1 състав за дружество с ограничена отговорност с фирма “Релсек - АИТ” - ООД (обявление № 7345, ДВ, бр. 74/93): освобождава като съдружник X.X.X.; наименованието на дружеството се променя на “Релсек” - ООД; предметът на дейност се допълва със “сигнално - охранителни, пожароизвестителни и телевизионни системи за наблюдение”. Дружеството се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

587

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 33462/92 на 1 състав за “Рабелс” - ООД (обявление № 16321, ДВ, бр. 2/93): вписва промяна в наименованието на съдружника СД “Беленски и син” ­ за съдружник в дружеството да се счита “Беленски и син” - ООД; вписва промяна в адреса на управление - седалището и адресът на управление на дружеството е София, община “Красно село”, ул. Св. X.X. 14.

588

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 5235/93 на 1 състав за дружество с ограничена отговорност с фирма “Е.Н.Д.” - ООД (обявление № 6325, ДВ, бр. 65/93): освобождава съдружника X.X.X.; вписва промяна в управлението и представителството ­ дружеството се управлява и представлява от X.X.X., а в негово отсъствие от X.X.X..

589

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13005, т. 174, р. 1, стр. 54, по ф.д. № 27154/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Булина” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Изток”, бул. Цариградско шосе, бл. 10, вх. Г, ап. 61, и с предмет на дейност: търговия със стоки и услуги, внос - износ, реклама, транспортна, спедиторска, комисионна дейност, търговско представителство, посредничество, предприемаческа дейност, ноу - хау, маркетинг, всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

590

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12990, т. 174, р. 1, стр. 24, по ф.д. № 27031/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Гендер - София” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, ул. Велико Търново 1, и с предмет на дейност: производство на стоки и услуги, незабранени със закон, комисионна, спедиторска, складова и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество между български и чуждестранни фирми в страната и в чужбина, външноикономическа дейност и реекспорт, стопанска дейност в безмитните зони, търговия с недвижими имоти, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 1 000 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Радимир Райцевич.

591

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13093, т. 175, р. 1, стр. 30, по ф.д. № 27158/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Орландо - 3” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Овча купел”, ж.к. Овча купел 1, бл. 510, вх. Д, ап. 132, и с предмет на дейност: проучване, строителство, ремонтна дейност, реконструкция и модернизация, геодезически услуги, търговия със строителни материали и изделия. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от управителя X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно, като за финансови операции над 50 000 лв. само заедно.

592

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12983, т. 174, р. 1, стр. 10, по ф.д. № 27159/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Дес инженеринг” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Изгрев”, бул. Драган Цанков 36, и с предмет на дейност: проучвателна, научна, изследователска и проектантска дейност в подземния и открития добив на минерални суровини, проектиране, ръководене и извършване на взривни работи, производствена, строителна, инженерингова, маркетингова, спедиционна, транспортна, складова, лизингова, хотелиерска, рекламна, консултантска, информационна дейност, търговска дейност във всички разрешени от закона форми с всички разрешени от закона стоки, външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт, представителство, агентство, комисионерство и посредничество на български и чуждестранни фирми и физически лица в страната и в чужбина, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

593

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13310, т. 177, р. 1, стр. 68, по ф.д. № 28254/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Еси - МД” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, ул. Султан тепе 6, и с предмет на дейност: производствена дейност, търговия, външноикономическа дейност, бартер, експорт, реекспорт и обменни операции, строителна и проектантска дейност, предприемаческа и инвестиционна дейност, проектно - проучвателна, конструкторска, превозна и спедиторска дейност, трансфер на технолиги, ноу - хау, софт - и хардуер, лизинг, инженеринг, маркетинг, търговско представителство, посредничество и комисионерство, лицензионна и патентна дейност, реклама, всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

594

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13172, т. 175, р. 1, стр. 184, по ф.д. № 27640/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Тредия” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Възраждане”, ул. Пиротска 30, и с предмет на дейност: производство и търговия с храни и хранителни продукти и дейности в хранително - вкусовата промишленост, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност или предоставяне на други услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео - и звукозапис, всякакви други подобни дейности. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Амирам Зви Блахман.

595

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12753, т. 171, р. 1, стр. 152, по ф.д. № 26253 - А/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Нике и Ко” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Люлин”, ж.к. Люлин, бл. 408, вх. Б, ап. 130, и с предмет на дейност: производство, търговия и услуги от всякакъв вид, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 52 500 лв. и се управлява и представлява от X.X.X. - Щерева, X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

596

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12873, т. 172, р. 1, стр. 191, по ф.д. № 27430/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Сентоса” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Слатина”, ул. Гео Милев 30, бл. 21, вх. Б, ап. 15, и с предмет на дейност: производство и търговия с промишлени изделия, хранителни продукти и стоки за бита на гражданите, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми и лица в страната и в чужбина, транспортна и спедиторска дейност. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X. - Николова или от назначен от нея управител.

605

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13062, т. 174, р. 1, стр. 168, по ф.д. № 27576/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Захакон” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Възраждане”, ул. Царибродска 104, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, производство на промишлени, селскостопански, хранителни, битови стоки, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, вътрешен и международен туризъм, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и в чужбина, ресторантьорство, хотелиерство, строителна дейност, битови услуги, всякакви други търговски дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Константинос Апостолос Захаренгас.

606

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 13171, т. 175, р. 1, стр. 182, по ф.д. № 27579/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Хонг Чау” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Подуяне”, ж.к. Хаджи Димитър, бл. 133, вх. Б, ап. 44, и с предмет на дейност: билколечение и източно лечение, търговия със строителни материали, железария, битова техника и други стоки в страната и в чужбина, превозна, хотелиерска, туристическа и рекламна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел експлоатация и продажба, комисионна, спедиционна, складова дейност и други услуги, търговско представителство и посредничество, консултантска дейност, сделки от всякакъв вид в страната и в чужбина (без забранените със закон). Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от управителя Тонг Тхи Хонг Чау.

607

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12376, т. 167, р. 1, стр. 178, по ф.д. № 25303/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Екоинженеринг” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Лозенец”, ул. Кораб планина 33, и с предмет на дейност: инженерингова, производствена, лизингова, спедиторска дейност, услуги и сервиз в промишлеността и селското стопанство, маркетинг, вътрешна и външна търговия със стоки и услуги, разрешени със закон, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни фирми на физически и юридически лица в страната и в чужбина, рекламни и преводачески дейности, консултантски услуги и обучение в страната и в чужбина в областта на металознанието, черна и цветна металургия, строителство и ремонтно - строителни услуги, всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 56 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

608

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12859, т. 172, р. 1, стр. 161, по ф.д. № 27376/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Булспед” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, ул. Кузман Шапкарев 9А, и с предмет на дейност: спедиторска, транспортна дейност, организиране превози в страната и в чужбина, складова дейност, организиране приемането, предаването, натоварването, разтоварването и претоварването, както и други манипулации със стоки в пристанища, гари, митници и складове, съдействие при и оформяне на стокови, митнически и транспортни документи, вкл. и чрез откриване на бюра и пунктове в пристанища, гари, митници и складове, вътрешно - и външнотърговска и комисионна дейност, търговско представителство и посредничество, всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

609

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12871, т. 172, р. 1, стр. 187, по ф.д. № 27377/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Глобал дженерал трейдинг енд шипинг” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, бул. Дондуков 129, и с предмет на дейност: производство, вътрешно - и външнотърговска дейност с всички видове стоки, земеделски произведения, суровини и услуги, незабранени със закон, бартер, реекспорт, консигнация, посредничество, комисионерство, представителство и агентство на български и чуждестранни фирми и лица, транспортно - таксиметрова дейност и търговия с моторни превозни средства, с петролни продукти и с недвижими имоти, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм и автосервиз, лицензионна дейност, всякаква друга стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Димитриос Антониос Гаврил.

610

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12332, т. 167, р. I, стр. 88, по ф.д. № 24824/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Винокап” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, ул. Лавеле 19, и с предмет на дейност: производство на термопластични капсули, коркови тапи, етикети и изделия за винарската промишленост и свързания с това дизайн, вътрешна и външна търговия на едро и дребно, консултантска дейност, маркетинг и реклама, транспортна експедиторска дейност, посредничество и агентство на български и чуждестранни юридически лица у нас и в чужбина. Дружеството е със съдружници “Винпром - Сервиз” - ЕАД, и “Суберкор - Кортисаш де Португал, Лимитада”, с неограничен срок, с капитал 100 000 лв. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

766

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12872, т. 172, р. 1, стр. 189, по ф.д. № 27380/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Сиком” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Лозенец”, ул. Бунтовник 52, ет. 1, ап. 4, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, представителство, посредничество и комисионерство, всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се представлява и управлява от Уалид Саадалах Аджами.

611

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12437, т. 168, р. I, стр. 100, по ф.д. № 24023/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Фу - Фу 93” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Сердика”, ж.к. Банишора, бл. 22, вх. Б, с предмет на дейност: представителска, посредническа и комисионна дейност, търговия на дребно и едро, ресторантьорска и външноикономическа дейност, всякаква друга дейност, незабранена със закон, и със съдружници Фауаз Мустафа Хамбазли и Салман Насър Мохамад. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от двамата съдружници заедно и поотделно.

767

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12424, т. 168, р. I, стр. 74, по ф.д. № 24874/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Финта” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Искър”, ж.к. Дружба 2, бл. 311, вх. А, ет. 7, ап. 27, с предмет на дейност: производство и реализация на обувки, външна и вътрешна търговия на едро и дребно, специфични външноикономически операции, хотелиерство, ресторантьорство, заведения за обществено хранене, отдих и развлечения, вътрешен и международен туризъм, строителна, транспортна, комисионна, спедиторска, консултантска, рекламна, маркетингова, информационна, проектантска, сервизна, монтажна и ремонтна дейност, посредничество, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица и фирми, всякаква друга стопанска дейност, незабранена със закон, и със съдружници X.X.X. и X.X.X.. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв., управлява се от общото събрание и се представлява от управителя X.X.X..

768

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12428, т. 168, р. I, стр. 82, по ф.д. № 24614/93 на 6 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Геофорс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец” ул. Леге 4, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, производство, изкупуване, преработка и продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход в страната и в чужбина, комисионна, спедиционна, оказионна, консигнационна, складова, лизингова дейност на представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, външнотърговска и външноикономическа дейност, производство на видео - и звукозаписи, издателска и печатарска дейност, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност или предоставяне на други услуги, строителство и монтаж, инвеститорска дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик X.X.X..

769

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12265, т. 166, р. I, стр. 128, по ф.д. № 22182/93 на 6 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Солак България” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, ул. Алабин 14А, офис 108, и с предмет на дейност: внос и износ на всякакъв вид стоки и услуги, предимно електродомакински уреди, телефонни и радиоапарати и други електроуреди, незабранени с нормативни актове, развиване на посредническа дейност, търговия на едро и дребно и пласментна дейност на посочените стоки и услуги, търговска дейност - покупко - продажба на всякакви вещи - движими и недвижими - в страната, отдаване под наем (заем) на вещи, вкл. и отдаване на обекти под аренда, бартерни операции, ноу - хау и други обекти на интелектуалната собственост, всякакви услуги, вкл. консултантска и маркетингова дейност, производство и пласмент на всякакъв вид стоки, разрешени с нормативни актове, рекламна дейност, външноикономическа дейност във връзка с посочения предмет на дейност. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Холгер Екхарт.

770

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 18496/92 на 6 състав за “Ексим 92” - ООД (обявление № 10926, ДВ, бр. 83/92): вписва още един управител Владимир Новичич с право да представлява дружеството.

771

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12425, т. 168, р. I, стр. 76, по ф.д. № 24907/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Тристар” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Витоша”, кв. Бояна, “Фохар” - АД, с предмет на дейност: внос на стоки, търговия, дистрибуция и производство на хранителни продукти, откриване и експлоатация на вериги от супермаркети, заведения за бързо хранене, участие в приватизация на търговски и промишлени обекти, сделки с недвижима собственост, туризъм, рекламна и маркетингова дейност, товарна и транспортна дейност, всякаква друга дейност, незабранена със закон, и със съдружници Михалис Стефанидис, Константинос Стефанидис, Йоанис Василиу, Константинос Полидорас. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се представлява от управителите Константинос Полидорас и Константинос Стефанидис заедно. Управителните органи на дружеството са общото събрание и управителите.

772

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 1873, т. 48, р. I, стр. 46, по ф.д. № 5914/92 на 6 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Интеримпекс - С” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Илинден”, ул. Симеон Кавракиров, бл. 308, вх. Б, ап. 33, и с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска дейност, бартер в свободните безмитни зони, производство, изкупуване и реализация на селскостопанска и промишлена продукция, хотелиерство, ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм, откриване на собствена и наета магазинна мрежа за продажба на стоки за населението, организация на екскурзии в страната и в чужбина, комплексни и увеселителни, развлекателни туристически услуги за български и чуждестранни граждани, финансово - счетоводни и административно - правни услуги, специфични финансови, икономически и търговски операции, маркетинг, лизинг, представителство и агентство на български и чуждестранни лица в страната и в чужбина, информационно - рекламна и посредническа дейност, организиране на курсове и семинари на български и чуждестранни граждани, изкупуване на вторични суровини и реализацията им, пътнически и товарни таксиметрови превози, рент - а - кар със собствени и наети автомобили, възстановяване и продажба на употребявани авточасти, производство на безалкохолни напитки, битови услуги на граждани, производство на спортни облекла и спортни екипи и оказионна дейност. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 100 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

773

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 11886, т. 162, р. I, стр. 194, по ф.д. № 22435/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Унисист” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Слатина”, ул. Академик X.X., бл. 105, с предмет на дейност: научни изследвания, експериментална, проектантска, конструкторска, технологична, внедрителска, производствена, инженерингова, търговска и сервизна дейност в областта на научното уредостроене, електронизация, автоматизация и механизация на лабораторни и производствени процеси, всякакви други дейности, незабранени със закон, и със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

775

ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА

3. - Съветът на директорите на “ББМ - Холдинг” - АД, София, на основание чл. 223 ТЗ свиква събрание на акционерите на 23.I.1995 г. в 13 ч. в София, ул. Съборна 5, при следния дневен ред: 1. вземане на решение за прекратяване и ликвидация на дружеството; 2. избор на ликвидатор на дружеството; 3. разни. Материалите по дневния ред са на разположение на посочения адрес. При липса на кворум на основание чл. 227 ТЗ общото събрание ще се проведе на 24.I.1995 г. в същия час, на същото място и при същия дневен ред.

35781

279. - Съветът на директорите на “Металком” - АД, София, на основание чл. 223 ТЗ свиква извънредно общо събрание на акционерите на 14.II.1995 г. в 13 ч. в седалището на дружеството, Зона Б - 18, бл. 4, при следния дневен ред: промяна в статута на фирмата и органите за управление. При липса на кворум на основание чл. 227 ТЗ общото събрание ще се проведе същия ден в 14 ч., на същото място и при същия дневен ред.

35900

80. - Съветът на директорите на “Банско Ризортс и Хотелс” - АД, Банско, на основание чл. 223 ТЗ свиква общо събрание на акционерите на 22.I.1995 г. в София в сградата на ул. Московска 17, в 14 ч. при следния дневен ред: 1. приемане баланс; 2. промени в състава на съвета на директорите; 3. други. При липса на кворум на основание чл. 227 ТЗ събранието ще се проведе същия ден в 15 ч., на същото място и при същия дневен ред.

35768

40. - “Унофакс” - ООД, София, на основание чл. 150, ал. 1 ТЗ обявява, че с решение на общото събрание на дружеството от 4.XI.1994 г. намалява капитала на дружеството от 560 000 лв. на 280 000 лв. поради изплащане дела от капитала на прекратилия участието си съдружник. Дружеството заявява, че е готово да даде обезпечение на вземанията или да изплати на кредиторите, които не са съгласни с намаляването, задълженията си към датата на обнародването в “Държавен вестник”.

35769

 

ПОКАНИ

Ликвидационният съвет на ТКЗС - с. Бряст, община Димитровград, Хасковска област, в ликвидация по ф.д. № 83/92 на Хасковския окръжен съд, на основание § 6а, ал. 1, т. 7 ППЗСПЗЗ кани кредиторите на стопанството да предявят вземанията си.

35399

Ликвидационният съвет на ТКЗС - с. Дойренци, Ловешка област, в ликвидация по ф.д. № 2229/90, на основание § 6а, ал. 1, т. 7 ППЗСПЗЗ кани кредиторите на стопанството да предявят вземанията си в 30 - дневен срок от обнародването в “Държавен вестник”.

35772

Ликвидационният съвет на ТКЗС “Траянови врата” - гр. Костенец, Софийска област, в ликвидация по ф.д. № 265/89 на Софийския окръжен съд, на основание § 6а, ал. 1, т. 7 ППЗСПЗЗ кани кредиторите на стопанството да предявят вземанията си до 31.I.1995 г.

35773

Ликвидационният съвет на ТКЗС “X.X.” - гр. Стамболийски, община “Родопи”, Пловдивска област, в ликвидация по ф.д. № 427/92 на Пловдивския окръжен съд, на основание § 6а, ал. 1, т. 7 ППЗСПЗЗ кани кредиторите на стопанството да предявят вземанията си.

35903

Ликвидационният съвет на ТКЗС - с. Севар, Русенска област, в ликвидация по ф.д. № 69/94 на Разградския окръжен съд, на основание § 6а, ал. 1, т. 7 ППЗСПЗЗ кани кредиторите на стопанството да предявят вземанията си.

35904

Ликвидационният съвет на ТКЗС - с. Божурица, община Долна Митрополия, Ловешка област, в ликвидация по ф.д. № 3028/91, на основание § 6а, ал. 1, т. 7 ППЗСПЗЗ кани кредиторите на стопанството да предявят вземанията си в 30 - дневен срок от обнародването в “Държавен вестник”.

35906

Ликвидационният съвет на ЗК “Амур - 91” - с. Благовец, Варненска област, в ликвидация по ф.д. № 452/92, на основание § 6а, ал. 1, т. 7 ППЗСПЗЗ кани кредиторите на стопанството да предявят вземанията си в едномесечен срок от обнародването в “Държавен вестник”.

35907

Ликвидационният съвет на ТКЗС - с. Писарево, община Горна Оряховица, Ловешка област, в ликвидация по ф.д. № 803/90 на Великотърновския окръжен съд, на основание § 6а, ал. 1, т. 7 ППЗСПЗЗ кани кредиторите на стопанството да предявят вземанията си в едномесечен срок от обнародването в “Държавен вестник”.

35910

Ликвидационният съвет на ТКЗС “Устрем” - гр. Нова Загора, в ликвидация по ф.д. № 1207/94 на Сливенския окръжен съд, на основание § 6а, ал. 1, т. 7 ППЗСПЗЗ кани кредиторите на стопанството да предявят вземанията си в едномесечен срок от обнародването в “Държав

Промени настройката на бисквитките