Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 20 от 8.III

АГЕНЦИЯ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ

РЕШЕНИЕ № 42 - П от 22 февруари 1994 г.

за продажба до 20 % от акциите от “Шератон София хотел Балкан” - ЕАД, при облекчени условия

На основание чл. 5, ал. 2 и чл. 22 ЗППДОбП, чл. 3 от Наредбата за реда за придобиване при облекчени условия на акции и дялове, собственост на държавата и общините и Решение № 63 от 27.I.1994 г. за приватизация на “Шератон София хотел Балкан” - ЕАД, Агенцията за приватизация

РЕШИ:

За начална дата на продажба до 20 % от акциите от “Шератон София хотел Балкан” - ЕАД, при облекчени условия обявява датата на обнародването в “Държавен вестник”. Заявленията за придобиване на акции при облекчени условия се подават в тримесечен срок в дружеството.

Изпълнителен директор: Р. Инджова

4145

 

РЕШЕНИЕ № 43 - П от 22 февруари 1994 г.

за продажба до 20 % от акциите от “Родина - Турист” - ЕАД, София, при облекчени условия

На основание чл. 5, ал. 2 и чл. 22 ЗППДОбП, чл. 3 от Наредбата за реда за придобиване при облекчени условия на акции и дялове, собственост на държавата и общините и Решение № 65 от 27.I.1994 г. за приватизация на “Родина - Турист” - ЕАД, София, Агенцията за приватизация

РЕШИ:

За начална дата на продажба до 20 % от акциите от “Родина - Турист” - ЕАД, София, при облекчени условия обявява датата на обнародването в “Държавен вестник”. Заявленията за придобиване на акции при облекчени условия се подават в тримесечен срок в дружеството.

Изпълнителен директор: Р. Инджова

4146

 

РЕШЕНИЕ № 44 - П от 22 февруари 1994 г.

за продажба до 20 % от акциите от “Парк хотел Москва” - ЕАД, София, при облекчени условия

На основание чл. 5, ал. 2 и чл. 22 ЗППДОбП, чл. 3 от Наредбата за реда за придобиване при облекчени условия на акции и дялове, собственост на държавата и общините и Решение № 64 от 27.I.1994 г. за приватизация на “Парк хотел Москва” - ЕАД, София, Агенцията за приватизация

РЕШИ:

За начална дата на продажба до 20 % от акциите от “Парк хотел Москва” - ЕАД, София, при облекчени условия обявява датата на обнародването в “Държавен вестник”. Заявленията за придобиване на акции при облекчени условия се подават в тримесечен срок в деловодството на Агенцията за приватизация.

Изпълнителен директор: Р. Инджова

4147

 

ОБЩИНИ

 

ОБЩИНА - ГР. СИЛИСТРА

РЕШЕНИЕ № 436 от 13 януари 1994 г.

На основание чл. 3, ал. 1, т. 4 и ал. 2, чл. 21 и чл. 30, ал. 1 и чл. 33 ЗППДОбП, чл. 3 от Наредбата за търговете и чл. 2 от Наредбата за конкурсите Общинският съвет - Силистра,

РЕШИ:

1. Открива процедура за приватизация чрез търг с тайно наддаване за следните обекти: магазини № 111, 122 и 269, бл. X.X. - обособени части от “Хранстед” - ЕООД, Силистра, с припадащите им се части от правото на строеж; сладкарница № 8, бл. X.X. - обособена част от ОФ “Панорама - обществено хранене” с припадащата се част от правото на строеж; бърза закуска “Зора” - до Римската гробница, кафе “Студентска среща” - до Студентското общежитие, и пивница № 5 - до бл. Космос ­ обособени части от ОФ “Панорама ­ обществено хранене” с правото на собственост върху прилежащите им терени.

2. Забранява извършването на разпоредителни сделки с имуществото на обектите.

3. Анализът на правното състояние на обектите и имуществото да се извърши от Общинската агенция за приватизация и да се удостовери от ръководствата на “Хранстед” - ЕООД, и ОФ “Панорама ­ обществено хранене”.

4. Възлага на Общинската агенция за приватизация като орган на Общинския съвет да вземе решение за организацията и провеждането на търговете, както и цялостното прилагане на Наредбата за търговете и Наредбата за оценка на обектите, подлежащи на приватизация.

5. Възлагам на кмета на общината сключването на приватизационните сделки за отделните обекти.

Председател: В. Калинов

4141

 

ОБЯВЛЕНИЯ И СЪОБЩЕНИЯ

 

МИНИСТЕРСТВА И ДРУГИ ВЕДОМСТВА, АКАДЕМИИ, УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ И ИНСТИТУТИ

18. - Комитетът по геология и минералните ресурси обявява конкурс за управител (мениджър) на “Геотехника” - ООД, Асеновград. Необходимите документи и срокът за представяне са посочени в Наредбата за управление на еднолични търговски дружества с държавно имущество, приета с ПМС № 152 от 1991 г. (ДВ, бр. 67 от 1991 г.). Справки и документи - в комитета, бул. Княгиня Мария - Луиза 22, тел. 83 - 21 - 75.

4175

23. - Институтът по екология при БАН - София, обявява конкурс за научен сътрудник по екология и опазване на екосистемите за нуждите на секция “Функциониране на екосистемите” със срок 1 месец от обнародването в “Държавен вестник”. Документи - в института, ул. Гагарин 2, тел. 70 - 54 - 98.

4174

 

СЪДИЛИЩА

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ регистрира под № 7770, т. 40, р. 1, стр. 53, по ф.д. № 7770/93 акционерно дружество с фирма “Североизточен земеделски инвестиционен фонд” - АД, със седалище и адрес на управление Варна, пл. Екзарх Йосиф 7, с предмет на дейност: разработка и организация на проекти за наши и чужди инвестиции и осигуряване условия за финансирането им чрез привличане на наши и чужди капитали, финансиране изграждането на крупни обекти в областта на земеделието и хранително - вкусовата промишленост, кредитиране на частни производители и кооперации за изграждане на малки и средни преработвателни и други предприятия, кредитиране на частни земеделски стопани и кооперации чрез организация и реализация на фючърсни сделки, финансиране на програми за стимулиране на отделни производства в отрасъла, окрупняване и концентрация на капитали за развитие на приоритети в растениевъдството, животновъдството и преработвателната промишленост, финансиране участието на частни фирми, земеделски стопани и кооперации в приватизацията на съществуващите комплекси в отрасъла, финансови операции по придобиване на собственост от частни производители и кооперации в преработвателните предприятия срещу готова продукция, финансиране на проекти в областта на селекцията, генетиката и реализацията на тези проекти, финансиране извеждането на производители на външни пазари, финансиране и реализация на нови технологии в областта на преработването на селскостопанска продукция, управление на инвестиционни фондове и колективни инвестиционни схеми в приватизацията на отрасъла, доверително управление на чужди финансови активи, поемане на поръчителство, гаранции и други обезпечения за производители в областта, и с капитал 5 000 000 лв., разпределен в 50 000 акции по 100 лв., от които 35 000 поименни акции и 15 000 акции на приносител. Дружеството е с неограничен срок, с учредители “Ювиги” - ООД, ЕТ “X.X. - 59”, ЕТ “Антей ВН”, ЕТ “X.X. ВД”, Адвокатска къща “Елит”, “Стройинвест - 63” - ООД, “Агрофинанс” - АД, X.X.X., с едностепенна система на управление с председател на съвета на директорите X.X.X. и се представлява и управлява от изпълнителните директори X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

3205

Варненският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 261, ал. 1 ТЗ с решение от 13.VII.1993 г. по ф.д. № 4165/93 вписа в търговския регистър, парт. 47, т. 31, стр. 188, преобразуването на “Черноморска технологична групировка” - ООД, в акционерно дружество “Черноморска технологична групировка” - АД, със седалище и адрес на управление Варна, бул. Осми приморски полк 128, и с предмет на дейност: проучвателни, експертни, консултантски, маркетингови, инвестиционни, комуникационни, информационни, производствени и експлоатационни дейности, свързани с добива, преработката и търговията с енергоносители и производни продукти и изграждане на необходимата инфраструктура за осъществяване на тези дейности; търговско представителство. Дружеството е с капитал 3 000 000 лв., разпределен в 30 000 поименни акции по 100 лв., с едностепенна система на управление - съвет на директорите, в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., с неопределен срок, правоприемник е на всички активи, пасиви и другите права и задължения на “Черноморска технологична групировка” - ООД, и се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

13927

Варненският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 26.VII.1993 г. по ф.д. № 4569/93 вписа в търговския регистър, парт. 12, т. 32, стр. 45, еднолично дружество с ограничена отговорност “Български корабен регистър” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, бул. Приморски 8, с предмет на дейност: разработване и издаване на свои правила за класификация, строеж и ремонт на кораби, сондажни платформи, морски и речни съоръжения и подводни технически средства, малки кораби и яхти, контейнери, индустриални изделия и материали, предназначени за кораби, и брегови съоръжения, свързани с корабите, класификация, освидетелстване и технически надзор на кораби, издаване на съответните документи съгласно международната практика и свързаните с това дейности, и с капитал 1 000 000 лв. Дружеството поема всички активи, пасиви, както и другите права и задължения на специализираната организация “Български корабен регистър” - Варна, и се представлява и управлява от X.X.X..

14386

Варненският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 1.IV.1993 г. по ф.д. № 1752/93 вписа в търговския регистър, парт. 13, р. 1, т. 27, стр. 50, дружество с ограничена отговорност “Раф Трейдинг” - ООД, със седалище и адрес на управление Варна, кв. Г.Петлешев, бл. 145, вх. 4, ет. 1, ап. 65, с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска, туристическа, хотелиерска и превозна дейност, производство, преработка, покупка и продажба на стоки, вещи и дървени изделия в страната и в чужбина (след разрешение), бартерни и валутни сделки (след разрешение), комисионна, сервизна, видео - и звукозаписна дейност, и с капитал 51 000 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и Фехми Шимшек от Турция и се представлява и управлява от X.X.X..

14411

Варненският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 8144/91 за “Автомобилни ремонти” - ЕООД (обявление № 281, ДВ, бр.9/92): вписа увеличение на капитала от 1 218 хил. лв. на 4 165 хил.лв.

14412

Варненският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 6.V.1993 г. по ф.д. № 2147/93 вписа в търговския регистър, парт. 25, т. 28, стр. 90, еднолично дружество с ограничена отговорност “Прелог” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Сава Доброплодни 26, ап. 10, с предмет на дейност: подготвителни, строителни, ремонтни и монтажни работи; търговска дейност в страната и в чужбина; производство на стоки с цел продажба; превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна дейност и предоставяне на други услуги; производство, преработка и пласмент на селскостопанска продукция; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; маркетинг, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

14413

Варненският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решения от 4.III.1993 г. и 23.III.1993 г. по ф.д. № 1072/93 вписа в търговския регистър, парт. 23, т. 25, стр. 98, дружество с ограничена отговорност “Ю Кар” - ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Генерал Скобелев 66, с предмет на дейност: закупуване, наемане и експлоатация на товарни автомобили, и с капитал 51 000 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

14414

Варненският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение от 16.VII.1993 г. по ф.д. № 4025/93 вписа в регистъра за търговските дружества, парт. 8, т. 32, стр. 29, еднолично акционерно дружество “Соди” - ЕАД, със седалище и адрес на управление Девня, промишлена зона, и с предмет на дейност: производство и търговия на едро и дребно с калцинирана сода, содови продукти, минерални соли и други химически продукти, строителни материали, хранителни продукти, топлоенергия за технологични и битови нужди, външнотърговска, инженерингова, лизингова, научноизследователска, развойна и внедрителска дейност, проучване, проектиране и изпълнение на архитектурно - строителна, ремонтна и сервизна дейност, производство и търговия на едро и дребно с резервни части и оборудване за химическата промишленост, и с капитал 5 549 069 000 лв., разпределен в 5 549 069 акции по 1000 лв. Дружеството е с органи на управление общо събрание и съвет на директорите в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., и се представлява и управлява от X.X.X., като поема всички активи, пасиви и другите права и задължения на “Соди” - ЕООД.

14415

Врачанският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение от 1.II.1994 г. регистрира промяна в състава на ликвидационния съвет на агрофирма “МГ - Централа” - Враца (в ликвидация) (обявление № 11271, ДВ, бр. 84/92): заличава досегашните членове X.X.X. - председател, X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; вписва новоназначените членове X.X.X. - председател, и X.X.X..

2870

Врачанският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение от 1.VII.1992 г. вписа в регистъра за кооперативните организации прекратяването дейността и обявяването в ликвидация на ТКЗС “Малък Искър” - Роман, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X..

3355

Врачанският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение от 5.VII.1993 г. регистрира под парт. № 51, т. 1, рег. 2, стр. 158, по ф.д. № 1355/92 преобразуването на “Белоизворски цимент” - ЕООД, в еднолично акционерно дружество “Белоизворски цимент” - ЕАД, със седалище с. Бели Извор, област Монтана, с предмет на дейност: производство и реализация на цимент, клинкер, минерално брашно, бетонови изделия, всякакъв вид промишлени услуги, търговия по предмета на дейност в страната и в чужбина, и с капитал 837 292 хил. лв., разпределен в 837 292 акции по 1000 лв. Дружеството поема активите и пасивите на “Белоизворски цимент” - ЕООД, по баланса му към 31 декември 1992 г., управлява се от съвет на директорите за 3 години в състав: изпълнителен директор ­ X.X.X., и директори ­ X.X.X., X.X.X. и X.X.X., и се представлява от X.X.X..

14416

Добричкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ вписа с решение № 2837 от 17.VIII.1993 г. акционерно дружество “Застрахователно и презастрахователно акционерно дружество “Добруджа - М” - АД, със седалище Добрич, ул. Р. Даскалов 3, вх. Б, с предмет на дейност: всички видове застраховане, презастраховане на част от поетите отговорности, посредническа дейност на наши и чуждестранни застрахователни и презастрахователни предприятия, други съпътстващи дейности, разрешени със закон, и с капитал 10 000 000 лв., разпределен в поименни акции по 1000 лв. Дружеството е с неопределен срок, с едностепенна система на управление, със съвет на директорите в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X., и се представлява от изпълнителния директор X.X.X..

1370

Кюстендилският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение от 19.I.1994 г. по ф.д. № 290/90 вписа в кооперативния регистър промяна в състава на ликвидационния съвет на ТКЗС “X.X.” - Кюстендил (обявление № 16449, ДВ, бр. 56/92): освобождаването на X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

3938

Окръжният съд - Монтана, на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение от 7.XII.1993 г. по ф.д. № 41/92, т. 1, стр. 21, вписа в регистъра за кооперативните организации прекратяването и обявяването в ликвидация на ТКЗС “Задруга” - с. Винище, област Монтана, с ликвидационен съвет в състав: председател - X.X.X., и членове X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

2968

Окръжният съд - гр. Монтана, на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа промяна по ф.д. № 3/93 за “Бъзовец - Лукка” - ООД, с. Бъзовец, област Монтана (обявление № 3155, ДВ, бр. 35/91): заличава досегашните членове на ликвидационния съвет X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и вписва новоназначените X.X.X. - председател, и X.X.X. - член.

3066

Плевенският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа промени по ф.д. № 544/92 в регистрацията на ликвидационния съвет на ЗК “Напредък” - с. Староселци, Ловешка област (обявление № 10007, ДВ, бр. 78/92): заличава от състава на ликвидационния съвет X.X.X. и X.X.X.; вписва за председател на ликвидационния съвет X.X.X..

2709

Плевенският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа промени в ликвидационния съвет на ТКЗС “X.X.” - с. Ленково, Ловешка област (обявление № 9401, ДВ, бр. 75/92): заличава като членове X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; вписва нов ликвидационен съвет в състав: председател - X.X.X., и член - X.X.X..

3666

Пловдивският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 221 от 17.I.1994 г. по т.д. № 287/92 вписа в кооперативния регистър прекратяването и обявяването в ликвидация на ЗК “20 април” като правоприемник на ТКЗС “Средногорски партизанин” - с. Старосел, Пловдивска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

2898

Разградският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 38 от 27.II.1992 г. вписа под № 38/92 еднолично дружество с ограничена отговорност “Водоснабдяване и канализация” - ЕООД, със седалище гр. Исперих, Русенска област, с предмет на дейност: водоснабдяване, канализация, пречистване на водите и инженерингови услуги в страната и в чужбина, и с капитал 9 398 хил. лв. Дружеството се представлява от X.X.X..

13357

Разградският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 26 от 23.IV.1993 г. вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Амбалаж - Разград” - ЕООД, със седалище Разград, с предмет на дейност: изкупуване и търговия с всички видове амбалаж, посредническа, производствена и външнотърговска дейност и всякаква друга дейност, незабранена със закон, и с капитал 1 628 000 лв. Дружеството поема всички активи и пасиви на ДФ “Амбалаж - Разград” - Разград, по баланса є към 31 декември 1991 г. и се управлява и представлява от X.X.X..

13361

Разградският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 19 от 19.III.1993 г. вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Разград - филм” - ЕООД, със седалище Разград, с предмет на дейност: разпределение и показване на филми и други аудио - визуални произведения, и с капитал 10 659 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от X.X.X..

13362

Разградският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 21 от 27.IV.1993 г. вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Търговия на едро - Разград” - ЕООД, със седалище Разград, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно с хранителни и нехранителни стоки, изкупуване, пласментно - снабдителска и посредническа дейност, транспортно - спедиторска и товаро - разтоварни услуги, производство на стоки, софтуерни, хардуерни услуги и машинна обработка на информация, външнотърговска и лизингова дейност, и с капитал 2 576 000 лв. Дружеството поема всички активи и пасиви на ДФ “Търговия на едро - Разград” по баланса є към 31 декември 1992 г. и се представлява от X.X.X..

13363

Разградският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 32 от 14.V.1993 г. вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Пътно строителство ­ Разград” - ЕООД, със седалище Разград, с предмет на дейност: проектиране, строителство и ремонт на пътища и улици, ниско и високо строителство в страната и в чужбина, производство и търговия със строителни, промишлени и непромишлени стоки, услуги със строителна механизация и автотранспорт, и с капитал 23 814 хил. лв. Дружеството поема съответна част от активите и пасивите на Пътно управление - Разград, по баланса му към 30 април 1993 г. и се управлява от X.X.X..

13364

Разградският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 31 от 11.V.1993 г. по ф.д. № 31/93 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност с фирма “Без - импекс” - ООД, със седалище гр. Исперих, Русенска област, с предмет на дейност: производство и търговия с промишлени и непромишлени стоки, транспорт в страната и в чужбина, строителство, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство и хотелиерство, външна търговия и всички видове дейности, разрешени със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от Сали Сали Мехмедали.

13365

Разградският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 53 от 12.V.1993 г. промени за “Царевични продукти” - ЕООД, Разград (обявление № 2729, ДВ, бр. 34/93): капиталът на дружеството се увеличава от 372 000 лв. на 741 732 000 лв.; освобождаване на управителя X.X.X. и назначаване на новия управител Даниел Мари Леон Джозеф Ван Дам.

13366

Разградският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 17 от 6.III.1992 г. дружество с ограничена отговорност “Сантек - Р” - ООД, със седалище и адрес на управление гр. Кубрат, ул. Гурко 1, бл. Тервел, вх. Г, ап. 80, с предмет на дейност: внос, износ на промишлени стоки, полуфабрикати и суровини, както и търговия на едро и дребно с тях, внос, износ и търговия с плодове, зеленчуци, хранителни стоки, месо и месни произведения, кожи и кожарски изделия, електрически и електронни стоки и резервни части за тях, дървесина във вид на трупи, греди, талпи, дъски и дървесни полуфабрикати, машини и оборудване за хранително - вкусовата промишленост и резервни части за тях, внос, износ и търговия със суровини и катализатори за осигуряване на производство в областта на хранителната промишленост, като мая, биокатализатори, набухватели и др., производство и търговия с произведения на хранително - вкусовата промишленост, придобиване и търговия с транспортни средства, транспортни услуги със собствени и наети транспортни средства в страната и в чужбина, придобиване на недвижими имоти - наемане и отдаване под наем във връзка с основната дейност и производство на дружеството, внос и износ на селскостопански изделия и техните семена, селскостопански машини, инвентар и резервни части за тях, внос, износ и търговия със строителни материали, в т.ч. каолин, фаянс и теракота, търговия в страната и в чужбина с мрамор - блок и краен продукт, търговско представителство, посредничество и дистрибуторство, бартерни сделки, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от Себахатин Картал.

13379

Разградският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 27 от 4.V.1993 г. по ф.д. 27/93 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност с фирма “Фюскю” - ООД, със седалище и адрес на управление Разград, хотел “Разград”, партерен етаж, с предмет на дейност: внос, износ, търговска дейност с всички промишлени, хранителни и други стоки, незабранени със закон, посредническа дейност, транспортни услуги, изкупуване, производство и реализация на селскостопанска и животинска продукция, хотелиерство и ресторантьорство, бартерни сделки, реекспорт, компенсационни и консигнационни операции, търговско представителство, посредничество и агентство, лизинг, маркетинг, реклама, услуги с размножителна техника, производство на всички видове промишлени и селскостопански стоки и търговия с тях в страната и в чужбина, търговия със строителни и инертни материали, закупуване и преработка на тютюн и тютюневи изделия, обмен на валута (с разрешение на МФ), производство на безалкохолни напитки, студени и топли закуски, комисионна, разменна и оказионна дейност, производство на хлебни и сладкарски изделия, разпространение на печатни материали, документални и рекламни филми, импресарска дейност и фотографски услуги, реализация на компютърна, телеграфна, телефонна и размножителна техника, международен туризъм, къмпингова дейност и спорт, автосервизни услуги и всички други дейности, незабранени със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от Юлкяр Буюкер.

13380

Разградският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 29 от 12.V.1993 г. по ф.д. № 29/93 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност с фирма “Мелиса - текстил” - ООД, със седалище гр. Завет, Русенска област, ул. Митьо Цвятков 51, с предмет на дейност: организиране или осъществяване на посредническа, комисионерска, консигнационна, консултантска, брокерска, производствена, външно - и вътрешнотърговска, транспортна, спедиционна, инженерингова, банкова, туристическа, представителска, агентска, пласментно - снабдителска, финансово - счетоводна, преводаческа, валутнообменна, селскостопанска и лизингова дейност, в т.ч. за технологичен трансфер, проектиране, производство и пласмент на текстилна конфекция, производство, изкупуване, преработка и пласмент на селскостопанска и животновъдна продукция и производни от тях, търговия с нефтопродукти, ресторантьорство и хотелиерство и други дейности, незабранени със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява от Касим Кайа и се представлява от Мустафа Турна заедно и поотделно.

13381

Разградският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 13 от 17.II.1993 г. по ф.д. № 13/93 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност с фирма “Инко” - ООД, със седалище Разград, бул. България 11, вх. В, ап. 7, с предмет на дейност: експлоатация на автосалон - внос и износ на МПС, производство на стоки с цел продажба, търговска дейност в страната и в чужбина (внос и износ) с промишлени и непромишлени стоки, транспортна дейност в страната и в чубина - превоз на пътници и товари, автосервиз, строителна дейност, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска и животинска продукция, хлебопроизводство, експлоатация на търговски и туристически обекти и заведения за обществено хранене, вътрешен и международен туризъм, реекспорт, маркетинг, лизингова и комисионна дейност, бартерни сделки, търговско посредничество, строеж на недвижими имоти с цел продажба, шев, ел.услуги и дърводелски услуги, изработване на мебели, импресарска дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се управлява и представлява от Вели Капан.

13382

Русенският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 37/2, т. 1, стр. 176, преобразуването на ДФ “Дунав” в еднолично акционерно дружество “Дунав” - ЕАД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Тутракан 22, със съвет на директорите в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X., и с предмет на дейност: проектиране, строителство, специализирани строителни услуги, производство на строителни материали и изделия, предприемачество, комплексно обслужване със строителна механизация и автотранспорт, авторемонтни услуги, вътрешни и международни превози, спедиторска дейност, подготовка на кадри за строителството, хотелиерство, ресторантьорство, търговия в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 98 850 000 лв. и се представлява от X.X.X..

14532

Русенският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 250, т. 4, стр. 81, еднолично дружество с ограничена отговорност “Инж. Цветков инженеринг” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Арда 4а, и с предмет на дейност: инженерингова дейност, търговия с петролни продукти, експорт - импорт, вътрешна и международна транспортна и екскурзоводска дейност, производство на всякакъв вид стоки, технически средства, машини, инструменти, съоръжения и др. и търговия с тях. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

14533

Русенският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 256, т. 3, стр. 176, дружество с ограничена отговорност с фирма “Костис и Татяна Естатейс Дженерал Ейджанси ЛТД” - ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Ловеч, ж.бл. Менделеев, ет. 4, със съдружници X.X.X. и Костис Хариклис и с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, покупка и строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в страната и в чужбина в първоначален, обработен или преработен вид, комисионна, складова, лизингова, спедиционна, превозна, туристическа, рекламна, информационна и други дейности, сделки с интелектуална собственост, валутни сделки (при спазване на валутното законодателство), търговско представителство и посредничество, предприемаческа, строителна и селскостопанска дейност, наемане и организиране на работни бригади за работа в страната и в чужбина и сключване на договори за изпълнение на строителни обекти в страната и в чужбина и всички дейности на територията на страната съгласно Търговския закон и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

14534

Русенският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър под № 255, т. 3, стр. 174, дружество с ограничена отговорност “ИТ - ГЛМ”­ ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Николаевска 73, със съдружници “Интертрейд” - ООД, X.X.X., X.X.X., X.X.X. и с предмет на дейност: маркетингова, производствена, търговска, посредническа, селскостопанска, строителна, транспортна и туристическа дейност. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

14535

Силистренският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 161 от 31.I.1994 г. по ф.д. № 336/93 вписа в регистъра прекратяването и обявяването в ликвидация на ЗК “Пчела” - с. Чернолик, Русенска област, с ликвидатор Сюлейман Фахредин Исмаил.

2347

Сливенският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1906 от 27.VII.1993 г. по ф.д. № 1632/93 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност с фирма “Елада” - ООД, със седалище Сливен, с предмет на дейност: покупка на стоки и други вещи с цел препродажба; производство на стоки с цел продажба в страната и в чужбина; превозна, комисионна, посредническа, рекламна и външнотърговска дейност; магазинна и складова търговия; извършване на всякакъв вид търговска дейност (без забранената), и с капитал 50 000 лв., разпределен в 100 дяла по 500 лв., като 40 дяла са за X.X.X., за X.X.X. ­ 40 дяла, и за Лазарос Николаос Георгиадис 20 дяла. Дружеството е с неопределен срок и се представлява от тримата съуправители X.X.X., X.X.X. и X.X.X.заедно и едновременно.

13384

Сливенският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1906 от 27.VII.1993 г. по ф.д. № 234/93 вписа промяна за “Сливен - филм” - ООД (обявление № 3627, ДВ, бр. 40/93), като допълва предмета на дейност със “социалнобитови дейности за отдих, храна, спорт, туризъм, културни потребности, туристическо обслужване на граждани, транспортна дейност, развлекателни игри, битови услуги, извършвани по търговски начин, импресарска дейност, кино - видеоклубове с лектории с кафе и безалкохолни напитки”.

13385

Сливенският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1808 от 13.VII.1993 г. по ф.д. № 1554/93 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Симтекс” - ЕООД, със седалище Сливен, с предмет на дейност: покупка на стоки и други вещи с цел продажба, производство на стоки с цел продажба, превозна, комисионна, посредническа и рекламна, складова, лизингова и външнотърговска дейност; търговско представителство; извършване на всякакъв вид търговска дейност, незабранена със закон, като всички дейности се извършват по търговски начин в страната и в чужбина, и с капитал 50 000 лв., разпределен в 5 дяла по 10 000 лв., притежавани от едноличния собственик X.X.X.. Дружеството е с неопределен срок и се представлява от управителя X.X.X..

13386

Сливенският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение № 1892 от 23.VII.1993 г. по ф.д. № 45/89 вписа преобразуването на ДФ “Аглика” - Твърдица, в еднолично акционерно дружество с държавно имущество с фирма “Аглика” - ЕАД, със седалище гр. Твърдица, Бургаска област, с предмет на дейност: производство и търговия в страната и в чужбина с памучни и памучен тип плетени хавлиени изделия и всякакви други дейности, незабранени със закон, и с капитал 15 922 хил. лв., разпределен в 15 922 поименни акции по 1000 лв. Дружеството е с неопределен срок, поема активите и пасивите на държавната фирма по баланса є към 31 декември 1992 г. Дружеството се управлява от съвет на директорите в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X., и се представлява от изпълнителния директор X.X.X..

13387

Сливенският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1671 от 24.VI.1993 г. по ф.д. № 1441/90 регистрира промяна в партидата на “ПН - Интеркомерс” - ООД, Сливен (обявление № 3629, ДВ, бр. 40/93): вписа нов съдружник X.X.X. с дялово участие 22 500 лв.; капиталът се увеличава на 72 500 лв.

13389

Смолянският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ обявява, че с решение № 263 от 16.II.1994 г. по ф.д. № 221/94 вписа прекратяването и обявяването в ликвидация на Опитна станция по сортоподдържане и семепроизводство - с. Лясково, община Девин, Пловдивска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

3926

Смолянският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1334 от 28.VII.1993 г. по ф.д. № 1205/93 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Модис” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Смолян, бул. България 85, с предмет на дейност: търговска и производствена дейност, вкл. с разкриване на заводи, предприятия, магазини и др., разрешени със закон, консултантска, информационна, маркетингова, инвестиционна, проектно - проучвателна, експериментално - производствена, стопанска, селскостопанска, туристическа - вътрешен и международен туризъм, транспортна, пласментно - снабдителска, рекламна, импресарска, предприемаческа, посредническа и представителска дейност в страната и в чужбина (в области и дейности, незабранени със закон), извършване на производство и услуги на населението от всякакъв характер (без забранените със закон), външноикономическа дейност, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се представлява и управлява от X.X.X..

13390

Софийският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 1 от 10.II.1994 г. по ф.д. № 2716/93 вписа в регистъра за колективните земеделски стопанства, т. 1, стр. 214, парт. 86, прекратяването и обявяването в ликвидация на ТКЗС “Балкан” - с. Горни Окол, Софийска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X. - председател, и X.X.X..

3893

Софийският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в I рег. под № 514, т. IX, стр. 174, промяна по ф.д. № 1028/93 за еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Вени” - ЕООД - Гълъбовци, Софийска област (обявление № 7449, ДВ, бр. 78/93): за управител и представляващ дружеството се назначава X.X.X..

4001

Софийският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1 от 30.VII.1993 г. по ф.д. № 1680/93 вписа в I регистър под № 556, т. 10, стр. 104, дружество с ограничена отговорност с фирма “Борисови Б В Б” - ООД, със седалище и адрес на управление гр. Правец, Софийска област, и с предмет на дейност: проучване, проектиране, строителство и експлоатация на жилищни сгради, търговски обекти, хотели, ресторанти, увеселителни заведения, спортни обекти и съоръжения, обекти за производство и търговия със строителни материали; проектно - конструкторска, внедрителска, маркетингова и инженерингова дейност във всички сфери на производството и търговията; строително - монтажна и ремонтно - строителна дейност в страната и в чужбина; предприемачество, строителство, авторски и инвеститорски контрол и техническо ръководство в областта на строителството; производство и търговия със строителни материали; строеж и обзавеждане на недвижими имоти и сделки с тях; организиране на производство, преработка и реализация на всички видове селскостопанска продукция в страната и в чужбина; вътрешно - и външнотърговска дейност; организиране на вътрешен и международен туризъм; транспортно - спедиторска дейност; издателска, полиграфическа, рекламна дейност и услуги; организиране и финансиране на лизингова дейност; откриване и експлоатация на бензиностанции, газостанции и търговия с петролни продукти и други суровини; търговско представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които представляват и управляват дружеството заедно или поотделно.

13411

Софийският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2 от 2.VIII.1993 г. по ф.д. № 1155/92 вписа в I регистър под № 255, т. 5, стр. 191, промени за “Рила компани” - ООД - гр. Костенец (обявление № 6375, ДВ, бр. 56/92): прехвърляне на дяловете от Франко Амиконе, Елио де ла Бианка, Патрисио Панфили и Франческо Петрика, съответстващи на 240 дяла по 1000 лв., на дружество с ограничена отговорност с фирма “Ригел комерс” - ООД; прекратяване членството на прехвърлителите и встъпване на дружеството с ограничена отговорност с фирма “Ригел комерс” - ООД, като съдружник в дружеството.

13412

Софийският окръжен съд с решение № 2 от 4.VIII.1993 г. по ф.д. № 2355/92 вписа в I регистър под № 329, т. 7, стр. 17, поправка на явна фактическа грешка: вместо “еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Мехсен Хусеин - ФМА” - ЕООД”, да се чете: “еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Мухсим Кх. Абдул Нусаин - ФМА” - ЕООД” и дружеството се представлява от Мухсим Кх. Абдул Нусаин.

13413

Софийският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2 от 2.VIII.1993 г. по ф.д. № 4679/91 вписа в I регистър под № 88, т. 2, стр. 132, промени за “Консултинженеринг 777” - ООД, Драгоман (обявление № 9771, ДВ, бр. 103/91): прехвърляне на дяловете от X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., съответстващи на 25 дяла по 500 лв., или общо 12 500 лв., на X.X.X.; прекратяване на членството на прехвърлителите; преобразуване на дружество с ограничена отговорност с фирма “Консултинженеринг 777” - ООД, в еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Консултинженеринг 777” - ЕООД. Дружеството се представлява и управлява от управителя и едноличен собственик X.X.X..

13415

Старозагорският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа промяна по ф.д. № 5740/91 за ЗК “Бял извор” - с. Бял извор, Хасковска област (обявление № 6902, ДВ, бр. 56/92): освобождаване на X.X.X. като председател и на X.X.X. като член на ликвидационния съвет; назначаване на X.X.X. за председател.

2202

Старозагорският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 5025 от 15.XII.1993 г. по ф.д. № 575/92 вписа в кооперативния регистър прекратяването и обявяването в ликвидация на земеделска производствена кооперация “Ясеново” - с. Ясеново, Хасковска област, и ликвидационен съвет в състав: председател - X.X.X., и членове X.X.X. и X.X.X..

2725

Старозагорският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа промяна по ф.д. № 4949/91 за ЗПК “Чернозем” - с. Опан, Хасковска област (обявление № 21942, ДВ, бр. 107/93): заличава като членове на ликвидационния съвет X.X.X. - председател, и X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; вписва нов състав на ликвидационния съвет - X.X.X. - председател, и членове X.X.X. и X.X.X..

2726

Старозагорският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа промяна по ф.д. № 1134/92 за частна земеделска производствена кооперация “Златен клас” - с. Оризово, Хасковска област (обявление № 21943, ДВ, бр. 107/93): заличава като член на ликвидационния съвет X.X.X.; вписва нови членове на ликвидационния съвет X.X.X. и X.X.X.; освобождава като председател X.X.X.; вписва за председател X.X.X..

2727

Старозагорският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа промяна по ф.д. № 5025/92 за ТКЗС “Заря” - Гурково (обявление № 1389, ДВ, бр. 22/93): освобождава се като член и председател на ликвидационния съвет X.X.X. и членовете X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; назначава се нов ликвидационен съвет в състав: X.X.X. - член, и X.X.X. - председател.

3929

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа промяна по ф.д. № 3590/91 за “Нирелк” - ООД, Казанлък (обявление № 7764, ДВ, бр. 89/91): освобождаване на X.X.X. и X.X.X. като управители на дружеството; назначаване на X.X.X. за управител.

13392

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ вписа промяна по ф.д. № 3838/91 за “Бъдещност” - АД, Чирпан (обявление № 9258, ДВ, бр. 96/91): увеличаване на капитала от 25 042 000 лв. на 325 212 000 лв.

13393

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа промяна по ф.д. № 5462/92 за “Евро - Троф” - ООД - Мъглиж (обявление № 16488, ДВ, бр. 11/93): приемане за нов член на дружеството X.X.X.; преустановяване членството на съдружниците X.X.X. и X.X.X..

13394

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 101, т. 1, р. 1, стр. 202, по ф.д. № 2281/93 дружество с ограничена отговорност с фирма “Политех” - ООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Георги Янков 10, и с предмет на дейност: производство на стоки с цел продажба, посредническа, транспортна, спедиторска и туристическа дейност, строителство. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X., “Полимета” - ООД, Стара Загора, представлявано от X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X.ий, фирма “Технософт”, представлявана от X.X.X.ий, с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X.ий заедно и поотделно.

13395

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа промяна по ф.д. № 1857/92 за “Екзакт” - ООД, Стара Загора (обявление № 5529, ДВ, бр. 48/92): увеличаване на капитала от 50 000 лв. на 200 000 лв.; приемане на новите съдружници “Симекс” - ООД, Стара Загора, с дружествен дял 102 000 лв. и X.X.X. с дружествен дял 48 000 лв.; освобождаване като управители X.X.X. и X.X.X.; назначаване на X.X.X. за управител на дружеството; промяна в наименованието на съдружника “Стройбанк” - АД, в “Обединена българска банка” - АД.

13396

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 6, т. 2, р. 1, стр. 12, по ф.д. № 2708/93 еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Тонзос” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Казанлък, ул. Отец Паисий 21, с предмет на дейност: проектиране, изграждане на комплексни обекти до ключ, инженерингова дейност, строителни услуги, производство на строителни материали и изделия и други видове търговска и стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 126 541 хил.лв., поема всички активи и пасиви на ДФ “Тонзос” - Казанлък, по баланса є към 31 декември 1992 г. и се представлява и управлява от X.X.X..

13397

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ вписа промяна по ф.д. № 2829/92 за акционерно дружество “Търговия” - АД, Раднево (обявление № 6907, ДВ, бр. 56/92): освобождават се членовете на съвета на директорите X.X.X. и X.X.X..

13405

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 103, т. I, р. 1, стр. 206, по ф.д. № 2583/93 еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Фермер 2000” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Методи Кусев 31, вх.Г, ап.4, с предмет на дейност: производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция и хранителни стоки, покупка на ценни книжа с цел продажба, финансова дейност, обмен на валута (след съответно разрешение), придобиване на вещни права съгласно закона, всякакви вътрешно - и външнотърговски сделки и други дейности, необходими за реализиране целите на дружеството и незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се представлява и управлява от X.X.X..

13406

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 1, т. II, р. 1, стр. 2, по ф.д. № 2388/93 еднолично дружество с ограничена отговорност с държавно имущество с фирма “Интертед” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, кв. Индустриален, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно с промишлени, битови, хранителни и нехранителни стоки, представителство (без процесуално), посредничество и външнотърговска дейност. Дружеството е с капитал 29 357 хил.лв., като поема активите и пасивите на държавна търговска фирма “Интертед” - Стара Загора, по баланса є към 31 декември 1992 г. и се представлява и управлява от X.X.X. с контрольор X.X.X..

13407

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 2, т. II, р. 1, стр. 4, по ф.д. № 2264/93 еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Транс Европа” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Стефан Стамболов 16Б, ап.54, с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, превозна, хотелиерска (извън случаите по чл. 2, т. 3 ТЗ), туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска или предоставяне на други услуги, производство и реализация на селскостопанска продукция, забавни и развлекателни игри (по законоустановения ред), инвеститорска дейност и строителство в страната и в чужбина, както и всички дейности по чл. 1 ТЗ и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се представлява и управлява от X.X.X..

13408

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 3, т. II, р. 1, стр. 6, по ф.д. № 1170/93 еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Подимекс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Казанлък, ул. Скобелев 12, с предмет на дейност: производствена, търговска и транспортна дейност, производство и търговия с промишлени стоки и стоки за бита, покупко - продажба и обзавеждане на недвижими имоти, вътрешен и международен туризъм и спортно - туристическа дейност, посредничество, представителство (без процесуално) и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, внос, износ, реекспорт, бартерни и други специфични операции и продажби на всички видове нови и употребявани моторни превозни средства, коли под наем, покупко - продажба на чуждестранна валута (след получаване на лиценз от БНБ), строителство, обзавеждане и експлоатация на хотели, ресторанти, барове, разрешени със закон, казина, нощни клубове, заведения за обществено хранене, увеселителни заведения със забавни, електронни, компютърни игри съобразно установената нормативна уредба, видеоклубове, водене на счетоводни книги, маркетинг и правила на стокова борса, издателска дейност за нуждите на дружеството или на трети лица, одитинг на баланси, данъчно и търговско водене на счетоводни книги, финансови анализи, внос за целите на дружеството, износ на услуги и всички индустриални, търговски, финансови с недвижимости и друго имущество операции, свързани пряко с целта на дружеството, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 52 800 лв., с неопределен срок и се представлява и управлява от X.X.X..

13409

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4, т. II, р. 1, стр. 8, по ф.д. № 2437/93 дружество с ограничена отговорност с фирма “Верея Електроник” - ООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, бул. Св. Патриарх Евтимий 138, ап. 50, и с предмет на дейност: разработване, производство и монтаж на индустриални компютри, програмируеми логически контролери и други дейности, свързани с автоматизацията на производството, комплексни инженерингови услуги, сервизна дейност, вътрешно - и външнотърговска дейност със стоки и услуги, посредничество, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица и всички останали дейности, незабранени със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., с капитал 52 000 лв., с неопределен срок и се представлява и управлява от X.X.X..

13410

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 11, т. 2, р. 1, стр. 22, по ф.д. № 2089/93 дружество с ограничена отговорност с фирма “Д И К” - ООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Господин Михайловски 47А, и с предмет на дейност: производство на стоки за масово потребление, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален или преработен вид, търговия с ценни книжа, комисионна, лизингова, спедиционна (при спазване на законодателството), складова дейност, търговско представителство и посредничество, валутни сделки (без трансфер и след съответно разрешение по законоустановения ред), превозна, хотелиерска (при спазване на законодателството), туристическа, рекламна (при спазване на законодателството), информационна, програмна и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео - и звукозаписи (при спазване на законодателството), издателска и печатарска дейност (при спазване на законодателството), покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, селскостопанска и външноикономическа дейност и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го представляват и управляват заедно и поотделно.

13450

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промяна по ф.д. № 1996/92 за “Хибридно свиневъдство” - ЕООД, с. Грудево, Хасковска област (обявление № 5155, ДВ, бр. 45/92): освобождаване на X.X.X. като управител; назначаване на X.X.X. за управител; увеличаване капитала на дружеството на 24 589 хил.лв.

13451

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 12, т. II, р. 1, стр. 24, по ф.д. № 2457/93 дружество с ограничена отговорност с фирма “Булхотех” - ООД, със седалище и адрес на управление Стара Загора, ул. Отец Паисий 58, ет. 8, ап. 53, и с предмет на дейност: производствена, вътрешно - и външнотърговска дейност със стоки, продукти, суровини, метали, машини, изделия, възли, детайли и др., вкл. специфични търговски операции, покупка на ценни книжа с цел продажба, транспортна, хотелиерска (при спазване на законодателството), туристическа, лизингова, складова, програмна, рекламна (при спазване на законодателството), информационна дейност или предоставяне на други услуги, научно - развойна дейност и сделки с интелектуална собственост, търговско представителство в страната и в чужбина и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X. и Вилхем Ломмерс, с капитал 60 000 лв., създадено е за срок 10 години и се представлява от управителя X.X.X. с контрольор Вилхем Ломмерс.

13452

Старозагорският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9, т. II, р. 1, стр. 18, по ф.д. № 2377/93 дружество с ограничена отговорност с фирма “Панорама” - ООД, със седалище и адрес на управление Казанлък, ул. Пейо Яворов 5, и с предмет на дейност: покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на ценни книжа и производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна или предоставянето на други услуги, производство на филми, видео - и звукозаписи, както и други подобни дейности, издателска и печатарска дейност, покупка и строеж на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Михаил Алексиос Ритоос, Кристос Астериос Зонкас и Василики Димитриус Ритсу, с капитал 50 000 лв., с неопределен срок, управлява се от Михаил Алексиос Ритоос и се представлява от тримата съдружници заедно и поотделно.

13453

Търговищкият окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ вписа в регистъра за кооперациите под № 8, т. 3, стр. 7, прекратяването и обявяването в ликвидация на кооперация “Напредък - Александрово” - с. Александрово, община Търговище, Русенска област, с ликвидационен съвет в състав: X.X., X.X. и X.X.X..

2225

Търговищкият окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 216 от 11.II.1994 г. по ф.д. № 1347/90 вписа в кооперативния регистър прекратяването и обявяването в ликвидация на ТКЗС “Първи май - Горско Абланово” - с. Горско Абланово, община Опака, Русенска област, и ликвидационен съвет в състав: X.X.X. - председател, и X.X.X. - член.

4212

Хасковският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение от 28.I.1994 г. по ф.д. № 2/90 вписа промяна в представителството на ДФ “Агропродукт”: фирмата се представлява от председателя X.X.X., и в членството на ликвидационния съвет на АПК - Димитровград: ликвидационният съвет е в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X..

2512

Хасковският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение от 26.I.1994 г. регистрира промени в състава на ликвидационния съвет на ТКЗС - с. Долно Войводино: заличава X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и вписва X.X.X. и X.X.X..

3356

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 30 от 22.XII.1993 г. по ф.д. № 30/92 вписа в регистъра за кооперациите промени в състава на ликвидационния съвет на ЗК “Златен клас” - с. Средня, Варненска област (обявление № 8829, ДВ, бр. 72/92): заличава като членове на ликвидационния съвет X.X.X. и X.X.X. и X.X.X. като председател; вписва като председател на ликвидационния съвет X.X.X..

2735

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 20 от 29.IX.1993 г. по ф.д. № 20/92 вписа в регистъра за кооперациите промени в състава на ликвидационния съвет на ЗК “Златен клас” - с. Лятно, Варненска област (обявление № 8665, ДВ, бр. 71/92): заличава като членове на ликвидационния съвет Сали Мустафа Хасан и Кабил Мехмед Назиф и вписва новоназначения ликвидационен съвет в състав: Ибрахим Мехмед Халид, X.X.X. и X.X.X.

2736

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 75 от 22.XII.1993 г. по ф.д. № 75/92 вписа в регистъра за кооперациите промени в състава на ликвидационния съвет на ЗК “Единаковци” - с. Единаковци, Варненска област (обявление № 6999, ДВ, бр. 56/92): заличава Рахим Осман Сали, Рахим Сали Шериф и Фахредин Сабри Хамид; вписва като председател Алкан Шефкет Галиб.

2737

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 18 от 22.XII.1993 г. по ф.д. № 18/91 вписа в регистъра за кооперациите промени в състава на ликвидационния съвет на ТКЗС “Щедро лято” - с. Лиси връх, Варненска област (обявление № 7906, ДВ, бр. 67/92): заличава X.X.X. като председател и X.X.X. като член на ликвидационния съвет; вписва като председател X.X.X..

2738

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 15 от 5.I.1994 г. по ф.д. № 15/89 вписа в регистъра за кооперациите промени в състава на ликвидационния съвет на КЗС “X.X.” - с. Равнец, Варненска област (обявление № 9497, ДВ, бр. 72/92): вписва нов ликвидационен съвет в състав: Мемдух Сюлейман Ахмед, Зюлхан Талиб Юсуф и X.X.X..

2739

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 93 от 5.I.1994 г. по ф.д. № 93/92 вписа в регистъра за кооперациите промени в състава на ликвидационния съвет на ЗК “X.X.” - с. Близнаци, Варненска област (обявление № 8658, ДВ, бр. 71/92): заличава като член на ликвидационния съвет Неджми Юсуф Мустафа; вписва като председател X.X.X..

2740

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 27 от 26.I.1994 г. по ф.д. № 27/92 вписа в регистъра за кооперациите промяна в състава на ликвидационния съвет на ЗК “Равно поле” - с. Илия Блъсков, Варненска област (обявление № 7900, ДВ, бр. 64/92): заличава X.X.X. като председател и X.X.X. и X.X.X. като членове; вписва като председател X.X.X..

3052

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 13 от 26.I.1994 г. по ф.д. № 13/90 вписа в регистъра за кооперациите промяна в състава на ликвидационния съвет на ТКЗС “Д.Благоев” - с. Капитан Петко, Варненска област (обявление № 7904, ДВ, бр. 67/92): заличава като членове Юсуф Назиф Хасан, Неджмедин Джемал Ахмед, Али Сали Мустафа и Хасан Мехмед Юсуф; вписва ликвидационен съвет в състав: X.X.X. - председател, и за член X.X.X..

3053

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 1 от 19.I.1994 г. по ф.д. № 1/92 вписа в регистъра за кооперациите промяна в състава на ликвидационния съвет на ЗК “Земя” - с. Черна, Варненска област (обявление № 9503, ДВ, бр. 72/92): заличава членовете Мехмед Сабри Ибрахим, Айше Юсмен Шабан, Селвидин Ахмед Мехмед и X.X.X.; вписва нов ликвидационен съвет в състав: X.X.X. - председател, и за член X.X.X..

3054

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 56 от 26.I.1994 г. по ф.д. № 56/92 вписа в регистъра за кооперациите промяна в състава на ликвидационния съвет на ЗК “Плодородие” - с. Черноглавци, Варненска област (обявление № 7399, ДВ, бр. 66/92): заличава като член X.X.X.; вписва за член X.X.X..

3055

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 11 от 19.I.1994 г. по ф.д. № 11/90 вписа в регистъра за кооперациите промяна в състава на ликвидационния съвет на ТКЗС “Победа” - с. Венец, Варненска област (обявление № 9495, ДВ, бр. 72/92): заличава от състава на ликвидационния съвет X.X.X. и X.X.X.

3056

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 22 от 11.I.1994 г. по ф.д. № 22/91 вписа в регистрира за кооперациите промени в състава на ликвидационния съвет на ЗК “Прогрес” - с. Бяла река, Варненска област (обявление № 9508, ДВ, бр. 72/92): заличават се членовете X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; за председател на ликвидационния съвет се назначава досегашният член X.X.X., а за нов член X.X.X..

3057

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 54 от 19.I.1994 г. по ф.д. № 54/92 вписа в регистрира за кооперациите промяна в състава на ликвидационния съвет на ЗК “Овчарово” - с. Овчарово, Варненска област (обявление № 8664, ДВ, бр. 71/92): вписва нов ликвидационен съвет в състав: X.X.X. - председател, и за член X.X.X..

3058

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 58 от 26.I.1994 г. по ф.д. № 58/92 вписа в регистрира за кооперациите промяна в състава на ликвидационния съвет на ЗПК “Заря” - с. Звегор, Варненска област (обявление № 8831, ДВ, бр. 72/92): заличава като членове Метин Халил Талиб и Емине Кямил Сабри.

3059

Шуменският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 83 от 26.I.1994 г. по ф.д. № 83/92 вписа в регистъра за кооперациите промени в състава на ликвидационния съвет на ЗК “Градище” - с. Градище, Варненска област (обявление № 7908, ДВ, бр. 67/92): заличава като членове X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; вписва като член X.X.X..

3060

Ямболският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 30 от 11.I.1994 г. по ф.д. № 1880/92 вписа в регистъра за кооперативните организации промяна в състава на ликвидационния съвет на Специализирана бригада за изкупуване, реализация и самозадоволяване - Ямбол (обявление № 12976, ДВ, бр. 93/92): освобождаването на X.X.X., X.X.X. и X.X.X. от членство в ликвидационния съвет; назначаването на X.X.X. за председател и X.X.X. за член на ликвидационния съвет.

1891

Ямболският окръжен съд на основание § 12 ЗСПЗЗ и § 6а, ал. 1, т. 1 ППЗСПЗЗ с решение № 2655 от 16.XI.1993 г. по ф.д. № 935/91 вписа в регистъра за кооперативните организации промяна в състава на ликвидационния съвет на КСД - с. Сламино, Бургаска област (обявление № 3957, ДВ, бр. 43/93): заличава X.X.X., X.X.X. и X.X.X. като членове на ликвидационния съвет и вписва за председател X.X.X..

2357

Ямболският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1746 от 29.VII.1993 г. по ф.д. № 1298/93 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност с фирма “Силта” - ООД, със седалище Ямбол, ж.к. Златен рог, бл. 34, вх. Д, ап. 86, и с предмет на дейност: проектиране, изработка, производство, търговия и монтаж на пластмасова и алуминиева дограма и облицовки; строително - монтажни работи; производство и търговия с хранителни и промишлени стоки; производство, изкупуване и преработка на селскостопанска продукция; външно - и вътрешнотърговска дейност, лицензии, технологии, бартер, реекспорт; проектиране и инвеститорски контрол, посредническа, комисионна и оказионна дейност, търговия. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. с равни дялове, с неопределен срок и се представлява от управителя X.X.X., а в негово отсъствие от зам. - управителя X.X.X..

14595

Ямболският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1680 от 19.VII.1993 г. по ф.д. № 1121/93 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност с фирма “Мегавип” - ООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление Ямбол, ул. Граф Игнатиев 76, вх. Е, ап. 123, и с предмет на дейност: представителство (съгласно закона) на български и чуждестранни лица и фирми; транспортна дейност; посредническа и агентска дейност; търговия с недвижими имоти; производствена и търговска дейност, както и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 51 000 лв., разпределен в 3 дяла по 17 000 лв., с неопределен срок, със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от тримата съдружници управители заедно и поотделно.

14596

Ямболският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1743 от 29.VII.1993 г. по ф.д. № 1376/93 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност с фирма “Ивекс - Ком” - ООД, със седалище Ямбол, ул. Цар Иван Александър 3, и с предмет на дейност: изграждане и експлоатация на станция за газ пропан - бутан и други петролни продукти за бита и промишлеността; производство и търговия с промишлени, селскостопански и битови стоки; услуги, лицензии, технологии, проектиране, посредническа и външнотърговска дейност. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X. с 22 500 лв., X.X.X. с 22 500 лв. и “Мебелком” - ЕООД, Ямбол, представлявано от управителя X.X.X., с 5000 лв., учредено е за срок 60 години и се представлява от управителя X.X.X..

14597

Ямболският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1681 от 16.VII.1993 г. по ф.д. № 1040/93 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Екарисаж - Тенево” - ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Тенево, Бургаска област, и с предмет на дейност: опазване на природната среда; събиране и обезвреждане на животински трупове, конфискати, кланични отпадъци; производство на месо - костно брашно, екарисажна мазнина, храни за домашни животни и птици; диагностика и противоепизоотична дейност; транспортни услуги; търговска дейност в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 14 669 хил. лв., разпределен в 14 669 дяла по 1000 лв., поема всички активи и пасиви на Държавен екарисаж - с. Тенево, Бургаска област, с неопределен срок и се представлява от управителя X.X.X..

14598

Ямболският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1674 от 16.VII.1993 г. по ф.д. № 836/93 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Ямбол ­ Комерс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Ямбол, ул. Индустриална 1, и с предмет на дейност: търговия на едро и дребно, изкупуване, посредническа и външнотърговска дейност. Дружеството е с капитал 2 280 хил. лв., разпределен в 2280 дяла по 1000 лв., поема всички активи и пасиви на държавна търговска фирма “Ямбол - Комерс” по баланса към 31 декември 1991 г., с неопределен срок и се представлява и управлява от X.X.X..

14599

Ямболският окръжен съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1676 от 16.VII.1993 г. по ф.д. № 1188/93 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Търговия на едро и дребно” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Елхово, ул. Индже войвода 2, и с предмет на дейност: търговия на едро и дребно, изкупуване, посредничество и външнотърговска дейност. Дружеството е с капитал 603 хил. лв., разпределен в 603 дяла по 1000 лв., поема всички активи и пасиви на държавна търговска фирма “Елхово” по баланса към 31 декември 1992 г., с неопределен срок и се представлява и управлява от управителя X.X.X..

14600

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9757, т. 141, р. 1, стр. 126, по ф.д. № 14777/93 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Текла инвест” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, ул. Хр. Белчев 2, с предмет на дейност: финансово - инвестиционна дейност, консултации, изследвания, експертизи, външна и вътрешна търговия, посредническа, маркетингова, рекламно - информационна (без кино и печат), туристическа, транспортна, сервизна, проектантска, строителна, монтажна, производствена (без благородни метали), селскостопанска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, забавни игри (без хазарт), битови услуги, представителство (без процесуално), всякаква друга дейност, незабранена с нормативен акт, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е с неопределен срок и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

14231

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8488, т. 138, р. 1, стр. 186, по ф.д. № 14480/93 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “РММ - Ентърпрайз” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Красно село”, ул. Ивайло 35, и с предмет на дейност: внос, износ и реекспорт, производство и търговия с промишлени, хранителни и селскостопански стоки, финансови и валутни операции (без банково и застрахователно дело), хотелиерство и ресторантьорство, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, търговия с недвижими имоти и вътрешно обзавеждане, всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик X.X.X..

14232

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10521, т. 149, р. 1, стр. 54, по ф.д. № 18318/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Либра - Инженеринг” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Изгрев”, ул. Елемаг, бл. 304, ап. 24, и с предмет на дейност: производство, внос, инженеринг, търговия и сервиз на компоненти и системи за теглоизмерване и дозиране, производство, внос и сервиз на модули и системи за управление на технологични процеси, вътрешно - и външнотърговска дейност, транспортни и спедиторски услуги, представителска, посредническа, рекламна и менажерска дейност на български и чуждестранни фирми и физически лица в страната и в чужбина, други дейности, незабранени със закон или друг нормативен акт. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

14233

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10591, т. 149, р. 1, стр. 194, по ф.д. № 18621/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Ламя - 3” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, ж.к. Стрелбище, бл. 100, ап. 32, и с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска дейност, търговско представителство, агентство, издателска дейност, рекламно - информационна дейност, кинопроизводство, видео - и звукозаписна дейност, галерийна дейност, търговия с произведения на изкуството, букинистична дейност, продажба на печатни произведения и сувенирни изделия на приложното изкуство и модата, хотелиерство и ресторантьорство, транспортна и спедиторска дейност, туризъм, сделки с недвижими имоти, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 51 000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от управителя X.X.X..

14234

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10165, т. 145, р. 1, стр. 142, по ф.д. № 16066/93 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Комен” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Люлин”, ж.к. Люлин, бл. 416, вх. Б, ет. 6, ап. 35, и с предмет на дейност: инвестиционна, развойна, проектно - конструкторска, сервизна и експлоатационна дейност на обекти с промишлено, стопанско, туристическо и търговско предназначение, строителен и консултационен инженеринг, маркетингова, лицензионна и лизингова дейност, външна и вътрешна търговия с всички видове промишлена и селскостопанска продукция, вътрешна и международна туристическа дейност, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от собственика X.X.X..

14235

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10244, т. 146, р. 1, стр. 102, по ф.д. № 16958/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Хамиско” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Възраждане”, ул. Княз Борис I № 111, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, транспортни услуги, комисионна и спедиционна дейност, откриване на магазини, кафенета и барове, всякаква друга дейност, разрешена със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв., със съдружници Амер Мохамад Хамис и Халед Мохамад Хамис и се представлява и управлява от двамата съдружници заедно и поотделно.

14236

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9154, т. 135, р. 1, стр. 124, по ф.д. № 13123/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “ИАНК” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, ул. Княз Борис I № 96, и с предмет на дейност: производство и търговия със селскостопански и промишлени стоки и стоки за бита, внос - износ на промишлени и селскостопански стоки, суровини и материали, ресторантьорство и хотелиерство, вътрешен и международен туризъм, таксиметрови превози на пътници и товари в страната и в чужбина, строителна дейност и търговия с недвижими имоти, посредничество, представителство, проектиране, предприемачество, оказионна търговия, продажба на хранителни стоки, алкохолни и безалкохолни напитки, авторемонтни услуги, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

14237

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10518, т. 149, р. 1, стр. 48, по ф.д. № 18014/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Ремонтинженеринг” - ООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление София, община “Връбница”, ж.к. Надежда 6, бл. 634, вх. Д, ет. 4, ап. 93, и с предмет на дейност: ремонтна и сервизна дейност, доставка на резервни части и машини, производство на промишлена, хранителновкусова и селскостопанска продукция, транспортни услуги, курсове за обучение, посредничество, услуги на населението, външна и вътрешна търговия, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

14238

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10302, т. 147, р. 1, стр. 16, по ф.д. № 16812/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Трамекс” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Младост”, ж.к. Младост, бл. 207, вх. 8, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и продажба на всякакъв вид стоки и изделия, комисионна, спедиционна, складова дейност, търговско представителство и посредничество, лизингова дейност, валутни сделки, разрешени със закон, хотелиерска, рекламна, импресарска, туристическа и програмна дейност, ноу - хау, софтуер, хардуер, бартерни сделки, компенсационни и ликвидационни сделки, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лицензионна дейност, всякакви дейности и услуги, разрешени със закон, в т.ч. внос, износ и китайска медицина. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв., със съдружници Чи Дзия Чин, Ду Дзюн и Ма Чиянг и се представлява и управлява от управителя Чи Дзия Чин.

14239

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10516, т. 149, р. 1, стр. 44, по ф.д. № 18186/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Шиар” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Възраждане”, бул. Хр. Ботев 23, и с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска дейност, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, реклама, строителна дейност, производство, преработка и търговия с промишлени стоки, всякаква друга търговска дейност по смисъла на чл. 1, ал. 1 ТЗ. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 51 000 лв., със съдружници Ахмад Мукатар, Мохамад Джулу и Фаис Макфтар и се управлява и представлява от тримата съдружници заедно и поотделно.

14240

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа под № 9713, т. 141, р. 1, стр. 36, по ф.д. № 13585/93 на 3 състав промени за “ЛЕО” - ООД: новоприети съдружници Хоанг Минх Фонг Тху и Хоанг Минх Тханх; новоприетите съдружници придобиват по един дял по 500 лв., прехвърлен им нотариално от Зъонг Зюи Лъу с договори.

14241

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10406, т. 148, р. 1, стр. 24, по ф.д. № 16432/93 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Лунас - Булгариа” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Илинден”, ул. Любен Каравелов 35, и с предмет на дейност: внос и износ, търговия на едро и дребно, производство, преработка и търговия със селскостопански стоки, промишлени произведения, стоки за бита, бартерни и многостранни сделки, спедиция, транспорт, лизинг, маркетингови проучвания, рекламна, туристическа, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от управителя Махтани Сундер Шеуакрам.

14242

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10405, т. 148, р. 1, стр. 22, по ф.д. № 16626/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Финансова къща “Логос - ТМ” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, ж.к. Емил Марков, бл. 246, ап. 46, и с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска, валутно - финансова и представителска дейност; след получаване на лиценз от БНБ дружеството ще развива следната дейност: покупка на менителници и записи на заповед (сконтови сделки), сделки с чуждестранни средства за плащане и с благородни метали, покупко - продажба на ценни книжа, поемане на поръчителство, гаранции и други обезпечения (гаранционни сделки), комисионна и посредническа дейност по управлението на фондове за инвестиране на капитал и подпомагане придобиването на дялове от вътрешни и международни инвестиционни фондове, придобиване на права по вземания за доставка на стоки или извършване на услуги и поемането на риска от евентуалното им неплащане, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв., със съдружници “Логос III” - ООД, София, и “Тандем БГ” - ООД, София, и се управлява и представлява от управителите X.X.X., X.X.X. и X.X.X..

14243

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10563, т. 149, р. 1, стр. 138, по ф.д. № 18313/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Актаа” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Красна поляна”, ул. К. Трайкова, бл. 16В, вх. В, ап. 57, и с предмет на дейност: внос и износ, бартерни сделки, реекспорт, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки, оказионна, комисионна и консигнационна търговия, агентство, комисионерство и представителство на български и чуждестранни физически лица, проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба, инженерингова и рекламна дейност, лизингови сделки, маркетингови проучвания в страната и в чужбина, транспортни и спедиторски услуги с лек и товарен превоз, складова дейност, предоставяне на всякакви услуги, незабранени със закон, производство, преработка и търговска реализация на селскостопанска продукция, хотелиерство и ресторантьорство, кафетерия, оборудване и експлоатация на свързаните с предмета на дейност магазини, хотели, търговски обекти, сделки с обекти на интелектуалната собственост, административно - правни услуги (без процесуално представителство), организиране за забавни електронни игри, търгове, базари, откриване на бюра за покупко - продажба на валута (след получаване на лиценз), охрана на лица и обекти, всякаква друга търговска дейност по смисъла на чл. 1, ал. 1 ТЗ, незабранена със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв., със съдружници Джамал Халил Фаран, Радуан Набхан Актаа, Мустафа Газуан Актаа и се управлява и представлява от управителя Джамал Халил Фаран.

14244

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10645, т. 150, р. 1, стр. 104, по ф.д. № 17584/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Мей на” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Красно село”, ул. Коста Лулчев 6, бл. 135, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, туристическа дейност, ресторантьорство, производствена дейност, мениджмънт, търговско посредничество, представителство и агентство на чуждестранни фирми, други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв., със съдружници Гао Гу Циао и Ли Хун и се управлява и представлява от управителя Гао Гу Циао.

14245

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10597, т. 150, р. 1, стр. 8, по ф.д. № 17876/93 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Ал Зен” - ЕООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, ул. Гочо Гопин 16, и с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска дейност, търговия и производство на селскостопанска продукция, стоки на бита, услуги, хранителни продукти, подправки, аудио - и видеокасети и техника, автомобили и резервни части, бартерни, консигнационни и лизингови сделки, реекспорт, търговско посредничество, представителство и агентство на наши и чуждестранни фирми в страната и в чужбина, реклама, спонсорство, забавни игри (без хазарт), транспортно - таксиметрова дейност в страната и в чужбина, ремонтно - сервизна дейност, строителна дейност, ресторантство, кафе - аперитиви, търговия с произведения на изкуствата и занаятите, магазини бутик, експертно - консултантска дейност, къмпинг, хотелиерство, организиране на екскурзии в страната и в чужбина, издателска дейност, частна зъболекарска и частна аптекарска дейност, всякаква стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Зен Хефел Ауад или от нотариално упълномощен пълномощник (управител).

14246

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10593, т. 149, р. 1, стр. 198, по ф.д. № 18623/93 на 3 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Артик” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Надежда”, ж.к. Надежда, бл. 222, вх. Б, и с предмет на дейност: търговска и промишлена дейност, търговско представителство, посредничество, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик Ерол Юсеин Мехмед.

14247

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10399, т. 148, р. 1, стр. 10, по ф.д. № 16071/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност “Ферай - холидей” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община Банкя, ул. Марица 4, и с предмет на дейност: вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство и хотелиерство, маркетинг и лизинг, представителство и посредничество на наши и чуждестранни физически и юридически лица, външна и вътрешна търговия на едро и дребно, транспортни услуги, производство на стоки и услуги за бита, строителство и строително предприемачество, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X., Салих Гюрер и Технур Сакин и се представлява и управлява от управителите X.X.X. и Салих Гюрер.

14248

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10239, т. 146, р. 1, стр. 92, по ф.д. № 16933/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Колос” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Красно село”, ул. Невестина скала, бл. 13А, вх. А, ап. 2, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия на едро и дребно, внос, износ, бартерни сделки с хранителни и промишлени стоки, стоки за бита, строителни материали, плодове и зеленчуци, кафе, цигари, алкохолни и безалкохолни напитки, облекла и трикотаж, проучване, проектиране, строителство и ремонт, предприемачество, представителство, посредничество, обменни операции, търговско агентство в страната и в чужбина, ноу - хау, маркетингова, рекламна, икономическа, информационна, консултантска, инженерингова, лизингова и транспортно - спедиторска дейност, хотелиерство, вътрешен и международен туризъм, отдаване под наем на туристически пособия и счетоводни услуги, всякаква друга дейност и услуги в страната и в чужбина, разрешени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от управителя X.X.X..

14249

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10646, т. 150, р. 1, стр. 106, по ф.д. № 18620/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Гъ Мин” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Надежда”, ж.к. Надежда, бл. 266, вх. Б, ап. 38, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, туристическа дейност, ресторантьорство, производствена дейност, мениджмънт, търговско посредничество, представителство и агентство на чуждестранни фирми, други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неограничен срок, със съдружници Йе Сиао Джън, Ду Шао Мин и Жуан Су Дзю, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от управителя Йе Сиао Джън.

14250

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9729, т. 141, р. 1, стр. 70, по ф.д. № 14342/93 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Карл - Цайс Оптон” - ЕООД,със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, ул. Искър 7, с предмет на дейност: производство и търговия на едро и дребно с оптически финомеханични и електронни произведения, и с капитал 50 000 лв. Дружеството се представлява и управлява от Клаус Хоферт.

14251

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10235, т. 146, р. I, стр. 84, по ф.д. № 14348/93 на 4 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “ИКБ - Интернешънъл консълтинг (България)” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община Нови Искър, кв. Войняговци, ул. Кокиче 3, с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия с всякакви незабранени стоки, консултации и услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, всякакви други дейности, незабранени със закон, и с капитал 50 000 лв. Дружеството е със съдружници Шпорт - ауто хандел ГМбх, Герд Райнер и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

14252

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9842, т. 142, р. I, стр. 96, по ф.д. № 14349/93 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Е.Н.Р.” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Овча купел”, ул. Прибойница 27, кв. Горна баня, и с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия и специфични търговски операции, маркетингова и рекламна дейност, туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, финансови операции, борсови сделки, сделки с ценни книги, недвижими имоти, инвестиционна дейност и други незабранени със закон дейности. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от Ева Клос и Аднан Бу Хассун.

14253

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9485, т. 138, р. I, стр. 180, по ф.д. № 14503/93 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Мнако” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Младост”, ж.к. Младост, бл. 207, вх. 1, ет. 5, и с предмет на дейност: транспорт, туризъм, вътрешна и външна търговия, посредничество, представителство и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от собственика М. Надир Ал Аллаф.

14254

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9560, т. 139, р. I, стр. 130, по ф.д. № 14520/93 на 4 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Викем” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Илинден”, бул. В. Иванов, бл. 353, вх. А, ап. 74, и с предмет на дейност: производство и външна и вътрешна търговия с промишлени и хранителни стоки и селскостопанска продукция, транспортна дейност, хотелиерство и ресторантьорство, представителство, посредничество и комисионерство. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X. и X.X. и се представлява от X.X.X..

14255

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9800, т. 142, р. I, стр. 12, по ф.д. № 14972/93 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Юнайтед Консултантс - България” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Възраждане”, Зона Б - 18, бл. 6, ап.43, и с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, бартерни сделки, реекспорт, специфични операции, търговско представителство, агентство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, маркетинг, лизингови операции, туристически услуги, борсова и брокерска дейност, придобиване, управление и сделки с дялови участия и ценни книжа, хотелиерство и ресторантьорство, корабно агентство, реклама, информационно и организационно обслужване, инвестиционно - производствена, транспортно - спедиторска и консултантска дейност, изграждане на инвестиционни обекти, отдаване под наем на движими и недвижими имущества. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик X.X..

14257

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9855, т. 142, р. I, стр. 122, по ф.д. № 14978/93 на 4 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Темпра - Тайм” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, ул. Оборище 55, ет. 1, ап. 1, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, валутни сделки, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност и предоставянето на други сходни услуги, сделки с интелектуална собственост, производство и реализация на видео - и звукозаписи, както и други подобни дейности, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външноикономическа и външнотърговска дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

14258

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9778, т. 141, р. I, стр. 168, по ф.д. № 15277/93 на 4 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “АБС Импорт Експорт Къмпани” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, ул. Парчевич 64, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, производство и реализация на селскостопанска продукция, вътрешен и международен транспорт, представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, рекламно - импресарска, издателска и туристическа дейност, обучение на кадри в областта на туризма и хотелиерството, покупко - продажба на недвижими имоти, строителна, проектантска и лизингова дейност, факторинг, маркетинг, лансиране на нови продукти, производство и услуги в областта на информатиката, внос на леки и товарни автомобили, откриване на атракционни, увеселителни и заведения за обществено хранене, други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 70 000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от двамата съдружници заедно и поотделно.

14260

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10162, т. 145, р. I, стр. 136, по ф.д. № 14550/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Сага - Медиа” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Оборище”, бул. Княз Дондуков 65, и с предмет на дейност: рекламна дейност и изработка на рекламни продукти, издаване и разпространение на печатни издания за реклама и свързаната с това маркетингова, търговска дейност и дейност на търговско представителство и друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

14261

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10032, т. 144, стр. 76, р. I, по ф.д. № 15804/93 на 6 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Юлимекс” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Младост”, ж.к. Младост, бл. 46, вх. Б, ет. 1, ап. 17, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство, посредничество и агентство, превозна, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, импресарска дейност и предоставяне на други подобни услуги, вътрешно - и външнотърговска дейност, внос и износ, реекспорт на текстил и текстилни изделия, на битова и професионална електроника, брокерска и дизайнерска дейност, експлоатация на магазини за хранителни и други стоки, търговия с конфекция, експлоатация на кафетерия, покупка, строеж и обзавеждане на надвижими имоти с цел продажба, вкл. посредничество и предприемачество, производство, преработка, съхранение и реализация на фармацевтични препарати (след съответно разрешение), производство и търговия с продукти от природни суровини - за храна, с профилактично, общоукрепващо и оздравяващо действие, и със селскостопански продукти, внедряване и трансфер на технологии, ноу - хау, комплексна дейност по охрана и защита на лични и стопански интереси на граждани и фирми, вкл. въоръжена охрана (след съответно разрешение), консултантска дейност в областта на правото, финансите и икономиката и услуги, свързани с нея, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от четиримата съдружници заедно и поотделно.

14262

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10115, т. 145, р. I, стр. 40, по ф.д. № 16421/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Цвети - 93” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Слатина”, ж.к. Слатина, бл. 46, вх. Б, ет. 3, ап. 29, и с предмет на дейност: производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на ценни книжа с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, производство и продажба на видео - и звукозаписи, валутни сделки, превозна, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска и издателска дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външнотърговска дейност и всякакви дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 52 000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик X.X.X..

14263

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. 6532/92 на 2 състав за “Интерстиил Трейдинг Къмпъни” - ЕООД (обявление № 5447, ДВ, бр. 62/91): освобождава управителя X.X.X. и избира на негово място за управител X.X.X..

14264

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8234, т. 126, р. I, стр. 46, по ф.д. № 7524/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Супертроник - Лимитид” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Лозенец”, ул. Гора планина 28, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, спедиция, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, сделки с недвижими имоти, производство на стоки, складова дейност, търговско представителство и посредничество, рекламна и маркетингова дейност, сделки с обекти на интелектуална собственост, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция, строителна и проектантска дейност, предприемаческа и инвестиционна дейност, инвеститорски контрол, ремонтни и довършителни работи, проектно - проучвателна и конструкторска дейност, лицензионна и патентна дейност и всякакви други незабранени със закон дейности. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Шалва Козиашвили.

14265

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8233, т. 126, р. I, стр. 44, по ф.д. № 7529/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Сонитрон” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Сердика”, ул. Мария - Луиза 28, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, спедиция, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, сделки с недвижими имоти, производство на стоки, складова дейност, търговско представителство и посредничество, рекламна и маркетингова дейност, сделки с обекти на интелектуална собственост, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция, строителна, проектантска, предприемаческа и инвестиционна дейност, инвеститорски контрол, ремонтни и довършителни работи, проектно - проучвателна и конструкторска дейност, лицензионна и патентна дейност и всякакви други незабранени със закон дейности. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик Соня Данзингер.

14266

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 412, т. 8, р. II, стр. 180, по ф.д. № 7539/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с държавно имущество с фирма “Технологичен институт мебели и обзавеждане” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Сердика”, ул. Цветан Антов 3, и с предмет на дейност: научно, проектно - конструкторско, маркетингово и инженерингово обслужване на фирмите от мебелната и дървообработващата промишленост и всички разрешени със закон дейности в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 1 352 000 лв., поема всички активи, пасиви и други права и задължения на Технологичен институт “Мебели и обзавеждане” - София, по баланса към 31 декември 1991 г. и се управлява и представлява от X.X.X..

14267

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8955, т. 133, р. I, стр. 114, по ф.д. № 12160/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Маруш” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, ул. Патриарх Евтимий 52, и с предмет на дейност: търговска дейност с експорт - импорт, ресторантьорство и хотелиерство, производство на безалкохолни напитки, сладкарски и хлебни изделия. Дружеството е с неограничен срок, с капитал 50 000 лв., със съдружници Ахмед Али Тфайли и Хасан Али Тфайли и се представлява и управлява от Ахмед Али Тфайли.

14268

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 18200/92 на 2 състав за “Анжел - Интелект” - ООД (обявление № 9920, ДВ, бр. 78/92): вписва като съдружник в дружеството X.X.X. - Анжел; заличава от състава на съдружниците X.X.X. и X.X.X.; заличава като управител на дружеството X.X.X. и вписва за управител X.X.X. - Анжел.

14269

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промяна по ф.д. № 11412/92 на 2 състав за “Фади Мохамед Мохамед” - ЕООД (обявление № 5321, ДВ, бр. 44/92): ново седалище и адрес на управление - София, община “Средец”, ул. Княз Борис I № 192.

14270

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10697, т. 151, р. 1, стр. 12, по ф.д. № 18753/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Радиовижън” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, ул. Парчевич 37А, и с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на ценни книжа и производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, валутни сделки, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска или предоставяне на други услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео - и звукозаписи и други подобни дейности, издателска и печатарска дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сключване на договори с български и чуждестранни юридически и физически лица и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които представляват и управляват дружеството заедно или поотделно.

14364

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10698, т. 151, р. I, стр. 14, по ф.д. № 18742/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Текстил Маркет” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Витоша”, кв. Княжево, ул. Войводина могила 120, и с предмет на дейност: текстилна стокова борса, текстилно производство, търговия с текстилни материали, външнотърговска дейност - внос и износ, инженерингова дейност, маркетинг, рекламна дейност (без кино и печат), мениджмънт, търговско представителство и посредничество на граждани и фирми у нас и в чужбина, вътрешен и международен туризъм, дизайнерска дейност, транспортни и таксиметрови услуги, откриване на магазини, ресторанти, сладкарници, кафетерии и търговска дейност в тях, хотелиерство, ресторантьорство, откриване на бензиностанции и всякаква производствена, стопанска и търговска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от съдружниците X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

14365

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10695, т. 151, р. I, стр. 8, по ф.д. № 18743/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Колмарс” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Изгрев”, ж.к. Дианабад, бл. 20, вх. В, ет. 1, и с предмет на дейност: покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, транспортна и складова дейност, външна и вътрешна търговия, представителство на наши и чуждестранни фирми в страната и в чужбина и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го представляват и управляват заедно и поотделно.

14360

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9974, т. 143, р. I, стр. 158, по ф.д. № 17708/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Аннел Ентърпрайсиз” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, ж.к. Емил Марков, ул. Никола Каменов, бл. 254, вх. Д, ет. 3, ап. 83, и с предмет на дейност: проучване на пазара и установяване на съществуващите потребности и празноти в него, както и различията, които съществуват в Европейската общност в тази област, развитие и утвърждаване на търговските връзки между Европейската общност и Източна Европа и по - специално с България, обучение, квалификация на административен и технически ръководен персонал във връзка с новите икономически и технологически промени, внос, износ, търговия и снабдяване на пазара с консумативни материали по метода на едрата търговия чрез организиране на стабилни направления за снабдяване и съпътстващите услуги в тази област, както и продажба на дребно (директно на потребителя) в магазини и продажба чрез поръчки по пощата, предоставяне на ноу - хау, техническа и технологическа помощ на български предприятия с цел производство на стоки по европейски стандарти с оглед предлагането им чрез своя търговска мрежа на вътрешния пазар, както и износа им в други страни и по - специално за страните на Европейската общност, учредяване на производствени единици или участие в тях чрез усвояване на чуждестранен опит в областта на конфекционирането на дрехи и пренасяне на ноу - хау и техническа и технологична помощ в областта на производството и контрола на качеството, програми за квалификация на персонала, мениджмънт и развитие в областта на модните колекции и дизайна. Дружеството е с капитал 200 000 лв. и се представлява и управлява от Йоанис Кириакос Кефалас.

14367

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10694, т. 141, р. I, стр. 6, по ф.д. № 18733/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Ал Шейх” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Триадица”, бул. Скобелев 40, ап. 7, и с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска дейност, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, реклама, производство, преработка и търговия с промишлени стоки, стоки за бита, промишлена и битова електроника и електротехника, хранителни и селскостопански стоки и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници Ибрахим Ал Шейх, Мохамад Хосари, Махмуд Алялдани, Хасан Сахлул и Абдул Муним Куис и се представлява и управлява от Махмуд Алялдани.

14368

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10696, т. 151, р. I, стр. 10, по ф.д. № 18737/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Диорама” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Люлин”, ж.к. Люлин, бл. 204, вх. А, ет. 4, и с предмет на дейност: производствена, търговска, предприемаческа, комисионна, посредническа, представителска, туристическа, рекламна, издателска и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 100 000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го представляват и управляват заедно и поотделно.

14369

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9989, т. 143, р. I, стр. 188, по ф.д. № 18594/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Дриадица - Импекс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Слатина”, ул. Светлоструй 8, бл. 25, вх. Б, ет. 3, и с предмет на дейност: производство на стоки за промишлеността и бита, вътрешно - и външнотърговска дейност и други търговски дейности, разрешени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв. и се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

14370

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10861, т. 152, р. 1, стр. 144, по ф.д. № 19272/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Космос Интернешънал” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Лозенец”, бул. В. Левски 6, и с предмет на дейност: научноизследователска, консултантска и учебна дейност в областта на маркетинга, информатиката и комуникациите, правото, банковото дело, борсови операции, инвестиционна политика, финанси и счетоводство, вкл. осъществяването и практическо приложение на посочените дейности, търговия, търговско посредничество и представителство, производство на потребителски стоки, комисионерски услуги, туризъм и стопански протокол. Дружеството е със съдружници X.X.X., Бранислав Йович и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

14540

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10718, т. 151, р. 1, стр. 54, по ф.д. № 19243/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Баско” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, ул. Шейново 8, и с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска дейност, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, рекламна, строителна и предприемаческа дейност, производ - ство, преработка и търговия с промишлени стоки, стоки за широко потребление, промишлена и битова електроника и електротехника, хранителни и селскостопански стоки, поддръжка на машини и съоръжения, както и друга стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Хасан Хюсейн Басма, Насер Али Башруш и Сами Акил Насув, с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от управителя Хасан Хюсейн Басма.

14541

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10888, т. 153 - А, р. 1, стр. 2, по ф.д. № 19403/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Мина” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Студентска”, ж.к. Студентски град, бл. 61, вх. А, ап. 708, и с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, внос - износ, откриване и експлоатация на магазини, павилиони, минимаркет, кафетерия, бърза закуска, бутик, механа, бар, парфюмерия, бижутерия, търговия с хранителни и промишлени стоки, стоки за бита, транспортна и таксиметрова дейност и услуги, посредничество, представителство, както и всички други дейности, незабранени със закон. Дружеството е със съдружници Мохамад Кабир и Мина Юсуф, с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от управителя Мохамад Кабир.

14542

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10726, т. 151, р. 1, стр. 69, по ф.д. № 19415/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Бинком” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Лозенец”, ул. Криволак 28, и с предмет на дейност: инженерингова дейност, проучване, проектиране, производство на стоки и извършване на всякакъв вид услуги, селскостопанска дейност, откриване и експлоатация на търговски обекти, комисионерство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни лица в страната и в чужбина, ремонт, строителство, архитектура и дизайн, транспортна, таксиметрова, автосервизна, складова и спедиционна дейност, финансово - счетоводни и сарафски услуги, ресторантьорство, хотелиерство, маркетинг, реклама, вътрешен и международен туризъм, видео - и звукозаписи, експлоатация на забавни и електронни и компютърни игри, трансфер на технологии и програмни продукти, организиране и провеждане на курсове за обучение и търгове, търговия на едро и дребно в страната и в чужбина - внос, износ, реекспорт, бартер, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон, насочена към изпълнение на целите и задачите на дружеството. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от двамата съдружници, които са и управители.

14544

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10901, т. 153, р. 1, стр. 28, по ф.д. № 19549/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Злато - 93” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Сердика”, ж.к. Банишора, бл. 24, вх. А, ет. 5, ап. 26, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия със стоки, разрешени със закон, търговско представителство, посредничество, агентство, консигнация, ресторантьорство, хотелиерство, туризъм, обществено хранене, забавни и електронни игри, производство и услуги, транспорт, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Ху Шуе Цунг, Мао Жиаронг и Ху Гуа Хуа, с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от управителя Ху Шуе Цунг.

14545

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10897, т. 153, р. 1, стр. 20, по ф.д. № 19551/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Лизън” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Надежда”, ж.к. Свобода, бл. 29, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия със стоки, разрешени със закон, търговско представителство, посредничество, агентство, консигнация, ресторантьорство, хотелиерство, туризъм, обществено хранене, забавни и електронни игри, производство и услуги, транспорт, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Чен Лизън, Чен Шангчин, Янг Айфън, с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Чен Лизън.

14546

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10899, т. 153, р. 1, стр. 24, по ф.д. № 19552/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Наман” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Надежда”, ж.к. Надежда 4, бл. 448, вх. Г, ет. 1, ап. 3, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия със стоки, разрешени със закон, търговско представителство, посредничество, агентство, консигнация, ресторантьорство, хотелиерство, туризъм, обществено хранене, забавни и електронни игри, производство и услуги, транспорт, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Наман Гейти, Абудиени Сидике, Нисар Дол и Абдул Шукур Кокдаги, с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Наман Гейти.

14547

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10905, т. 153, р. 1, стр. 36, по ф.д. № 19553/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Акула” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Люлин”, ж.к. Люлин, бл. 402, вх. А, и с предмет на дейност: производство и търговия с промишлени стоки и стоки за потребление, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопански произведения от растителен и животински произход и произведения на хранително - вкусовата промишленост, маркетинг, ноу - хау, информационна и програмна дейност, издателска и рекламна дейност, превоз на товари и хора в страната и в чужбина и спедиторски услуги, търговско посредничество, представителство и агентство на български и чуждестранни фирми и лица в страната и в чужбина, външнотърговска дейност. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

14548

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10903, т. 153, р. 1, стр. 32, по ф.д. № 19555/93 на 2 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Омид” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Младост”, ж.к. Младост 3, бл. 347, вх. А, ап. 14, и с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска дейност, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, реклама, производство, преработка и търговия с промишлени стоки и стоки за бита, промишлена и битова електроника и електротехника, хранителни и селскостопански стоки и всякаква друга стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Хуриех Мусавизадех Алишах.

14549

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10907, т. 153 - А, р. 1, стр. 40, по ф.д. 19705/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Йехова - ЮК” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, ул. Фритьоф Нансен 31, ет. 1, ап. 3, и с предмет на дейност: производствена, търговска, строителна, транспортна дейност в страната и в чужбина, маркетинг, лизинг и трансфер на технологии, лицензии и ноу - хау, правни услуги, охрана на обекти и детективски услуги и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

14550

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10647, т. 150, р. 1, стр. 108, по ф.д. 18259/93 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Синком и Ко” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, ул. Фритьоф Нансен 11­13, и с предмет на дейност: производство и продажба на дребно и цялостна търговия с хранителни и други стоки, покупка и търговия със селскостопански продукти, вкл. дивеч, некултивирани продукти, дизайнерска дейност и услуги, транспортна дейност, организиране и провеждане на общообразователни курсове - школи, създаване и трансфериране на изследователски и технологични проекти, общи и специализирани преводи от и на всякакви чужди езици, подготовка за печат на периодични и непериодични публикации, финансово - счетоводни и административно - правни услуги, инженерна дейност, търговия с произведения на изкуството (без културни паметници, произведения от благородни метали и скъпоценни камъни), организиране и провеждане на ревюта, търгове, конкурси, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм и екскурзоводски услуги, оказионна и комисионна търговия, продажба на стоки на консигнация, внос - износ и реекспорт, специфични външнотърговски операции, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, организиране и експлоатация на електронни и други игри за забавление, незабранени със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., Оливер Менсонидес и Хосе Мария Реза Родригес, с капитал 270 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

14551

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10846, т. 152, р. 1, стр. 114, по ф.д. 18859/93 на 1 състав еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Ал Файсал” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, община “Овча купел”, кв. Горна баня, ул. Лотос 6, и с предмет на дейност: производство на всякакви стоки и всякакви услуги, незабранени със закон, вътрешно - и външнотърговска дейност, превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, туристически услуги в страната и в чужбина, представителство на физически и юридически лица (без процесуално), посредническа и комисионерска дейност, оборудване и експлоатация на свързаните с дейността заведения, магазини и ателиета, хотелиерство, ресторантьорство, сладкарство, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция, пчелни и млечни продукти, гъби и билки, издателска, антикварна, сервизна, строителна и предприемаческа дейност, организация на пътна помощ, спедиторска дейност, организация на развлекателни мероприятия и електронни игри. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от Фисал Ал Шукри.

14552

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8554, т. 129, р. 1, стр. 82, по ф.д. 10706/90 на 6 състав преобразуването на СД “Имовина” в дружество с ограничена отговорност с фирма “Имовина” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Младост”, кв. Горубляне, ул. Цветна градина 9, и с предмет на дейност: комплексно проучване, проектиране и строителство на жилищни и промишлени сгради, вкл. вътрешни и външни инсталации - електро - и В и К, предприемаческа, търговска и производствена дейност в страната и в чужбина, посредничество, представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, маркетинг, консултации и реклама, транспортна дейност, трансфер на технологии, ноу - хау и лицензи, туристическа дейност, хотелиерство и ресторантьорство, услуги за населението, извършване в страната и в чужбина на сделки от всякакъв вид, вкл. придобиване и отчуждаване в рамките на нормативно допустимото на недвижими имоти и вещни права, движими вещи, ценни книжа, права върху изобретения и други обекти на интелектуалната собственост и всякаква друга търговска дейност, разрешена със закон. Дружеството е с капитал 1 000 000 лв. и се управлява и представлява от X.X.X..

14553

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10944, т. 153 - А, р. 1, стр. 113, по ф.д. № 19047/93 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Урал” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Лозенец”, ж.к. Яворов, бл. 6, вх. Б, и с предмет на дейност: производство, преработка и търговия със суровини, полуфабрикати и стоки, посредничество, представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, както и всякакви дейности, незабранени със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X..

14554

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. № 13674/91 на 1 състав за “Интерпартнерс България” - ООД (обявление № 11662, ДВ, бр. 86/92): освобождава от дружеството съдружника X.X.X. - Градинарова; вписва приемането на “Део” - ЕООД, като съдружник в дружеството.

14555

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 2346, т. 57, р. 1, стр. 158, по ф.д. № 10269/92 на 1 състав преобразуването на еднолично дружество с ограничена отговорност “Сава” - ЕООД, в дружество с ограничена отговорност с фирма “Сава” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Витоша”, кв. Княжево, ул. Планинец 8, и с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска дейност, посредничество, представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, производство, преработка и търговия с промишлени стоки, стоки за широко потребление, промишлена и битова електроника, хранителни и селскостопански стоки, поддържане и сервиз на машини и съоръжения, комисионна, консигнационна и антикварна търговия, бутик, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Шмигел Жджислав и Хованец Бронислава, с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от двамата съдружници заедно и поотделно.

14556

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10812, т. 152, р. 1, стр. 46, по ф.д. № 18864/93 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Карбонадо” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Подуяне”, ул. Резбарска, бл. 178, вх. Д, и с предмет на дейност: организиране на фестивали за различни видове изкуства, международни семинари по бизнесадминистрация, обучение и квалификация, ресторантьорство, откриване на барове и кафенета, създаване на търговски вериги от универсални магазини в цялата страна, оказионна, консигнационна и разносна търговия, външноикономическа дейност, внос - износ, реекспорт по бартерни, клирингови и други обвързани договори и спогодби, представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, маркетингова, лизингова и инженерингова дейност, проектиране, строителство, обзавеждане и продажба на недвижими имоти, туризъм и хотелиерство, транспортна и спедиторска дейност, езикови преводи, курсове и школи, филмопроизводство, филмопродуциране, рекламна и импресарска дейност, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от двете съдружнички заедно и поотделно.

14557

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10867, т. 152, р. 1, стр. 156, по ф.д. № 18855/93 на 1 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Саминт” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Лозенец”, ул. Червена стена 8, и с предмет на дейност: търговия на едро и дребно с промишлени и потребителски стоки, нефт и нефтопродукти, метали, химикали, строителни и други материали и стоки, незабранени със закон, външнотърговски, бартерни и компенсационни сделки и реекспорт, строителство, монтаж, проектиране, ремонт, реконструкция и модернизация на различни обекти в страната и в чужбина, строителство и експлоатация на заведения за обществено хранене, магазини, хотели и туристически бази, научноизследователска, технологична и приложна дейност, разработване, прилагане и производство на технологии, съоръжения, програмни продукти, нови материали и технологично оборудване, консултации, посредническа, предприемаческа и лизингова дейност, маркетинг, реклама (без кино и печат), каталожна и оказионна търговия (без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата), насочване, подпомагане и управление на местни и чуждестранни инвестиции в страната и в чужбина, търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица (без процесуално представителство), сделки с валута с местни и чуждестранни физически и юридически лица (след разрешение от БНБ), всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Джон Уолтър Самми и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от двамата съдружници управители заедно и поотделно.

14558

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 1407, т. 36, р. 1, стр. 160, по ф.д. № 1483/92 на 2 състав преобразуването на еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Ревитал” - ЕООД, в дружество с ограничена отговорност с фирма “Ревитал” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Младост”, ж.к. Младост 1А, бл. 520, вх. 1, ет. 7, ап. 19, и с предмет на дейност: проучване, производство и търговия с продукти от природни суровини за храна, профилактично, общоукрепващо и оздравяващо действие, търговска, външнотърговска и външноикономическа дейност и услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, внос и търговия с нова и употребявана селскостопанска техника, моторни превозни средства, резервни части и петролни продукти, превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, производство и реализация на всички видове стоки, услуги и изделия за бита, населението, селското стопанство, транспорта, строителството, леката и хранително - вкусовата промишленост, незабранени със закон, производство, реализация, преработка и изкупуване на растителна и животинска продукция, предприемаческа дейност в страната и в чужбина в областта на строителството, вътрешния, международния и ловния туризъм, ресторантьорство и хотелиерство, всякакви други стопански дейности, разрешени със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неопределен срок, поема активите и пасивите, правата и задълженията на едноличното дружество и се управлява и представлява от X.X.X..

14559

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 7807, т. 80, р. 6, стр. 48, по ф.д. 7034/90 на 2 състав преобразуването на СД “X.X. с - ие” в дружество с ограничена отговорност с фирма “Синенс” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Люлин”, ж.к. Люлин, бл. 704, вх. Е, ап. 126, и с предмет на дейност: проектантска, строителна и ремонтна дейност, доставка и реализация на машини, съоръжения и технологични линии, вътрешно - и външнотърговска дейност със стоки, суровини, медикаменти, медицински съоръжения и др., хотелиерство и туристическа дейност и свързаните с тях битови услуги, занаятчийски услуги, биотерапевтични и други услуги, електротехнически услуги, бояджийство и шивачество, изкупуване, първична обработка, преработка и реализация на растениевъдна и животинска продукция, производство на стоки, суровини и др., бартерни сделки, реекспорт, маркетинг, лизинг, ноу - хау, сделки с интелектуални продукти и други дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X. и X.X.X., с неопределен срок, с капитал 50 000 лв. и се представлява от управителя X.X.X. и зам. - управителя X.X.X..

14561

Софийският градски съд на основание чл. 11 от Указ № 56 за стопанската дейност регистрира промени по ф.д. 433/89 на 2 състав за общинска фирма “Люлин”: прекратяване представителната дейност на X.X.X.; вписва назначаването на нов генерален директор X.X.X..

14562

Софийският градски съд на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност регистрира промени по ф.д. 483/89 на 2 състав за общинска фирма “Нармаг” (обявление № 4177, ДВ, бр. 47/89): за управляващ фирмата е назначен X.X.X..

14563

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 28427, т. 186, р. 6, стр. 143, по ф.д. 10919/91 на 2 състав преобразуването на СД “Брод - 6 - Пачилов” в дружество с ограничена отговорност с фирма “Брод - 6” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Слатина”, ул. Анри Барбюс 38, бл. 140, вх. Б, ет. 4, ап. 11, и с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, внос, износ, бартер на селскостопанска продукция и промишлени стоки, търговско представителство и посредничество, откриване и експлоатация на павилиони, бутици и магазини, комисионна, спедиционна, складова, транспортна, хотелиерска, ресторантьорска, рекламна и информационна дейност, международен туризъм, ремонт и поддържане на ски - влекове, лифтове и пътни съоръжения, организиране на забавни и увеселителни мероприятия, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X., с капитал 50 000 лв., приема всички активи и пасиви на събирателното дружество и се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X..

14564

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 2675, т. 64, р. 1, стр. 114, по ф.д. 12658/92 на 2 състав преобразуването на СД “Евротур - сат тв” в дружество с ограничена отговорност с фирма “Евротур - сат - тв” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Красно село”, ул. Виктор Григорович 31, и с предмет на дейност: производство, преработка, комплектовка и сервиз на компоненти и системи за приемане и разпространение на телевизионни и радиопрограми, представителство и посредничество на чуждестранни фирми, внос и износ на компоненти за индивидуални и колективни кабелни сателитни системи, изграждане и сервиз на индивидуални и кабелни сателитни системи, маркетинг, реклама, консултации, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

14565

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 4736, т. 91, р. 1, стр. 160, по ф.д. 23133/92 на 2 състав промени за фирма “Булвар електроникс” - ООД (обявление № 11633, ДВ, бр. 82/92): заличава управителя X.X.X.; вписва X.X.X. като управител на дружеството.

14566

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 7807, т. 121, р. 1, стр. 226, по ф.д. 7335/93 на 2 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “Булпак трейд” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, ул. Гурко 27А, и с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, внос и износ на опаковъчни машини, прибори и резервни части, суровини и материали за тях, сервизно обслужване на опаковъчни машини, бартерни, комисионерски, реекспортни и всички видове вътрешно - и външнотърговски сделки, посредническа и консултантска дейност, представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, търговия с хранителни стоки, произведения на химическата промишленост, вътрешен и международен туризъм, хотели и ресторанти, всякакви дейности, незабранени със закон. Дружеството е със съдружници “Вертрибс и ханделс” ГМБХ, X.X.X., X.X.X., Срджан М. Пецович и X.X.X., с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X..

14567

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 9363, т. 137, р. 1, стр. 140, по ф.д. 13908/93 на 2 състав преобразуването на еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Шер” - ЕООД, в дружество с ограничена отговорност с фирма “Шер” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Изгрев”, ж.к. Червена звезда, бл. 21, вх. В, ет. 2, ап. 51, и с предмет на дейност: производство на всякакви стоки, незабранени със закон, вътрешно - и външнотърговска дейност, всякакви услуги, незабранени със закон, превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, представителство на физически и юридически лица (без процесуално), посредничество, комисионерска дейност, оборудване и експлоатация на свързаните с дейността заведения, магазини и ателиета, хотелиерство и ресторантьорство, сладкарство, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция, пчелни и млечни продукти, гъби и билки, издателска, антикварна, сервизна, строителна и предприемаческа дейност, организация на пътна помощ, спедиторска дейност, организация на забавни и развлекателни мероприятия и електронни игри, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е със съдружници Кхалил Ахмад и Ибрахим Джендо, с капитал 50 000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от двамата съдружници заедно и поотделно.

14568

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 5442, т. 98, р. 1, стр. 176, по ф.д. 28411/92 на 1 състав преобразуването на еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Боргол трединг ­ Со”­ ЕООД, в дружество с ограничена отговорност с фирма “Боргол - трединг - Со” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Възраждане”, ул. Стефан Караджа 6, и с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия със стоки и услуги (незабранени със закон), внос и износ, транспортни услуги в страната и в чужбина с лек и товарен превоз, туристически услуги, хотелиерство, ресторантьорство, откриване на кафенета, барове, производство на стоки и услуги с битово и промишлено предназначение. Дружеството е със съдружници Фауд Боргол и Иман Боргол, с капитал 50 000 лв. и се управлява и представлява от Фауд Боргол.

14569

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ регистрира под № 8013, т. 124, р. 1, стр. 4, по ф.д. № 6204/93 на 3 състав акционерно дружество “Финпрес Холдинг” - АД, със седалище и адрес на управление София, община “Средец”, ул. Янтра 1, и с предмет на дейност: преки и косвени инвестиции, участие с дялов капитал, борсови операции, брокерска дейност, вътрешна и външна търговия, транспортни операции, търговско представителство, посредничество, управление на капитали, придобиване, управление, оценка и продажби на участия в дружества в страната и в чужбина, финансиране на дружества, рекламна дейност (без кино и печат), бизнеспроекти, търговски и други операции, издаване, управление и придобиване на ценни книжа, обекти на индустриалната и интелектуалната собственост, производствена дейност, управление на депозитни вноски (без банкова и застрахователна дейност) и всякаква друга дейност, разрешена със закон. Дружеството е с капитал 1 000 000 лв., разпределен в 1000 акции на приносител по 1000 лв., със съвет на директорите в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., и се управлява и представлява от председателя на съвета на директорите X.X.X..

14384

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 7063, т. 114, р. 1, стр. 172, по ф.д. № 1085/93 на 3 състав дружество с ограничена отговорност с фирма “К.С.К.” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Надежда”, ж.к. Надежда, бл. 247, вх. Ж, ап. 161, и с предмет на дейност: производство и търговия на едро и дребно в страната и в чужбина с хранителни и промишлени стоки, занаятчийски изделия и сувенири (без благородни метали и скъпоценни камъни), обществено хранене, в т.ч. кафе, чай, безалкохолни и алкохолни напитки, сандвичи и др. и всякакъв вид кулинарно производство и търговия с него, производство, изкупуване, съхраняване, заготовка, преработка и търговия със селскостопански продукти от всякакъв характер във и извън страната, стопански туризъм на територията на страната и в други държави, хотелиерство, ресторантьорство, спортна и игрално - занимателна дейност (без хазарт, тото и лотария), търговско представителство, посредничество, агентство, комисионерска, маркетингова, лизингова и рекламно - информационна дейност (без кино и печат), импресарска дейност, музикална къща, превозваческа и спедиторска дейност, куриерски услуги и доставка на стоки по домовете, проектиране, строителство, ремонт, обслужване и инвестиране на сграден фонд от всякакъв характер, битови услуги, оказионна дейност, бутик и антиквариант (без паметници на културата), всякаква друга незабранена със закон дейност. Дружеството е с капитал 50 000 лв., със съдружници Кристиан Салим Юнан и Мимран Соломон и се управлява и представлява от Кристиан Салим Юнан.

14385

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира под № 10833, т. 152, р. 1, стр. 88, по ф.д. 611/90 на 1 състав преобразуването на СД “Елрос - 1” в дружество с ограничена отговорност с фирма “Елрос - 1” - ООД, със седалище и адрес на управление София, община “Сердика”, ул. Родопи 5, и с предмет на дейност: вътрешно - и външнотърговска дейност, импорт, експорт, реекспорт, проектиране и реализация на инженерни и технологични проекти в областта на леката промишленост, технологичен трансфер и предоставяне на ноу - хау в автоматизацията на производството, изграждане на предприятия за хранително - вкусовата промишленост, производство, ремонт и търговия с хардуер и софтуерни продукти, лизинг, маркетинг, инженерингова дейност, автосервизни, спедиторски и транспортни услуги в страната и в чужбина, организиране и провеждане на образователни курсове и школи, преводи, финансово - счетоводни и административно - правни услуги, импресарска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, туристически услуги в страната и в чужбина, комисионна търговия на едро и дребно, сервизна дейност, търговско представителство, издателска дейност, всякакви дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 50 000 лв., с неопределен срок, със съдружници X.X.X., X.X.X., поема активите и пасивите, както и всички права и задължения на събирателното дружество и се управлява и представлява от двамата съдружници.

14573

Софийският градски съд на основание чл. 6, ал. 1 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ регистрира промени по ф.д. 17086/92 на 1 състав за “Идел - 7” - ООД (обявление № 11658, ДВ, бр. 86/92): изключва съдружника Александър Н

Промени настройката на бисквитките