Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 70 от 9.IX

СЪДИЛИЩА

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 4508 от 18.XII.2007 г. по ф. д. № 2586/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Ники моторс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Марино поле, община Петрич, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и в чужбина, складови сделки, стоки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, внос и износ на строителни материали, авторемонт. Дружеството е с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го представлява и управлява, и е с неограничен срок.

14000

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 4531 от 19.XII.2007 г. по ф. д. № 2600/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Хайнис транс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Склаве, район Спартак 28, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и в чужбина, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, внос и износ на стоки, хотелиерски, туристически, ресторантьорски и импресарски услуги, шивашки и текстилни услуги, таксиметрови и транспортни услуги в страната и в чужбина, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Дружеството е с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала Емануил Ставрос Хайнакис, който го управлява и представлява, и е с неограничен срок.

14001

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 4415 от 14.XII.2007 г. по ф. д. № 2533/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Съни инвест“ – ООД, със седалище и адрес на управление гр. Сандански, ул. Пирин 124, с предмет на дейност: покупка, строеж и/или реконструкция и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, строителство на всякакъв вид сгради (гражданско и промишлено строителство), посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, консултантска дейност, рекламна, маркетингова и инженерингова дейност и услуги. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници Беата Юстина Корнафел и X.X.X. и се представлява и управлява от управителя Беата Юстина Корнафел и е с неограничен срок.

14002

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 4585 от 21.XII.2007 г. по ф. д. № 2615/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Серапис“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Благоевград, ж.к. Еленово, бл. 93, вх. Г, ет. 6, ап. 18, с предмет на дейност: спедиционни и превозни сделки в страната и в чужбина, одиторски услуги, счетоводни услуги, услуги в областта на строителството, таксиметрови услуги в страната и в чужбина, машинописни услуги, рекламни и информационни услуги, програмни и импресарски услуги, хотелиерски и туристически услуги, шивашки услуги, ел. монтьорски услуги, дърводобив, дърводелски услуги, услуги по проектиране и извършване на приватизационни оценки, търговско представителство и посредничество, сервизни услуги, складови сделки, комисионни сделки, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки с интелектуална собственост, лицензионни сделки, лизингови сделки. Дружеството е с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява, и е с неограничен срок.

14003

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 4414 от 14.XII.2007 г. по ф. д. № 2532/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „П енд П Фриго“ – ООД, със седалище и адрес на управление Благоевград, ул. Тодор Александров 47, офис 8, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, транспортна дейност в страната и в чужбина, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, консултантски услуги. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници Стилианос Теодорос Пепекис и Константинос Николаос Пинеиос, които го управляват и представляват заедно и поотделно, и е с неограничен срок.

14004

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 4529 от 19.XII.2007 г. по ф. д. № 2598/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Вива 2008“ – ООД, със седалище и адрес на управление гр. Гоце Делчев, ул. Димо Хаджидимов 10, с предмет на дейност: ресторантьорство и хотелиерство, вътрешно- и външнотърговска дейност, реекспорт, търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, промишлени стоки и предмети на бита. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X. и е с неограничен срок.

14005

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 4532 от 19.XII.2007 г. по ф. д. № 2601/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Симеонов и сие“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. Гоце Делчев, ул. Щип 1, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, филморазпространение, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, ресторантьорство, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг. Дружеството е с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го представлява и управлява, и е с неограничен срок.

14006

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 4499 от 18.XII.2007 г. по ф. д. № 2577/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Борис – Ем 2003“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Петрич, ул. Мусала 20, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, извършване на транспортни услуги в страната и в чужбина, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и в чужбина със собствени или наети моторни превозни средства, складови сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Дружеството е с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X., който го управлява и представлява, и е с неограничен срок.

14007

Благоевградският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа с ршение № 4424 от 15.XII.2007 г. по ф. д. № 2163/2007 промени за „Муратов пропърти“ – ООД: вписва поправка на явна фактическа грешка, допусната при изписване на имената на съдружник: от „X.X.X.“ на „X.X.X.“.

14008

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 31.I.2008 г. по ф. д. № 5223/2007 вписва еднолично дружество с ограничена отговорност „Виктони“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Бургас, ж.к. Меден рудник, бл. 111, вх. Б, ет. 6, ап. 11, с предмет на дейност: счетоводни услуги и заверка на годишни финансови отчети, икономически и финансов анализ на осъществяваните дейности, консултантска и посредническа дейност по информиране и наемане на работа на български граждани в страната и в чужбина, подбор, оценка и управление на човешките ресурси, квалификация, преквалификация и обучение, търговия със стоки на едро и дребно в първоначален, преработен или обработен вид или със стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, дистрибуторски, превозни, складови, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и/или отдаване под наем, зареждане и продажба на пожарогасители и пожарна техника, асемблиране, продажба и сервизно обслужване на компютри и софтуер, компютърни игри, доставка и разпространение на интернет, продажба, изграждане, монтаж и сервизно обслужване на компютърни системи и мрежи, разработване на програмни продукти, организиране и експлоатация на компютърни зали, фото- и видеозаснемане, производство и продажба на рекламни видеоклипове, изработка на уебсайтове и реклама в интернет и медиите, търговия с коли, резервни части, аксесоари и автосервиз, автомивка, издателски услуги, преводаческа дейност, търговия с цигари и спиртни напитки и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

14183

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 7.XI.2007 г. по ф. д. № 4501/2007 вписва еднолично дружество с ограничена отговорност „Камел – 2003“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Бургас, Индустриална зона – запад, с предмет на дейност: производство на комбинирани фуражи, изкупуване, съхраняване и заготовка на зърнени храни, производство и реализация на брашна, търговска дейност в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 5000 лв. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

14184

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 27.XI.2007 г. по ф. д. № 3910/2005 вписва промяна за „Групова практика за първична стоматологична медицинска помощ – д-р Янкови“ – ООД; вписва нов предмет на дейност: провеждане на дейност по дентална медицина по диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, диспансеризация, предписване на лабораторни и други изследвания, медицински дейности и манипулации под собствен контрол и отговорност, обема, вида домашни грижи и помощ за болни, лекарства, превързочни материали и медицински пособия, експертизи на временна нетрудоспособност, наблюдение и оказване на помощ при бременност и майчинство, наблюдаване, контролиране и полагане грижи за физическото и психическото развитие на лица под 18 г., дейност по здравни промоции и профилактика, вкл. профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи, свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, лечение на болни в дома им, когато състоянието им налага това, хоспитализиране на пациенти в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите, търговски сделки за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите; вписва промяна в наименованието на „Групова практика за първична медицинска помощ – д-р Янкови“ – ООД; вписва нов дружествен договор.

14185

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 14.I.2008 г. по ф. д. № 5245/2007 вписва еднолично дружество с ограничена отговорност „Евродор“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Бургас, ж.к. Славейков, бл. 22, вх. 4, ет. 2, с предмет на дейност: консултации, предпроектни проучвания, проектиране и авторски надзор в областта на промишленото, гражданското и инфраструктурното строителство, инженеринг, строителство, строително-монтажни и строително-ремонтни услуги, хотелиерски и туристически услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, складови и сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, транспортни услуги с всякакъв транспорт, сервизни услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или по-нататъшна експлоатация. Дружеството е с капитал 5000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

14186

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.III.2005 г. по ф. д. № 899/2005 вписва еднолично дружество с ограничена отговорност „Робинзон бийч инвест“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Бургас, ж.к. Лазур, бл. 54, вх. В, ет. 3, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туроператорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски или други услуги, ресторантьорство, покупка, строеж или обзавеждне на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, внос, износ, реекспорт и бартер. Дружеството е с капитал 5000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

14187

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 154, ал. 1, т. 2 и чл. 266, ал. 2 ТЗ с решение от 14.II.2008 г. по ф. д. № 2077/2004 вписва прекратяването на дейността на „Дива – 004“ – ООД, и откриване на производство по ликвидация на дружеството с ликвидатор X.X.X..

14472

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.I.2008 г. по ф. д. № 13/2008 вписва дружество с ограничена отговорност „Братя Лилови“ – ООД, със седалище и адрес на управление Китен, ул. Петрова нива 11, с предмет на дейност: дизайн и реклама, графично оформление, проектантска и консултантска дейност, хигиенно-битови услуги, търговия и производство на хранителни, промишлени и селскостопански продукти, външнотърговска дейност, ресторантьорство и хотелиерство, транспортна дейност и спедиторство (без поща), комисионна търговия, внос, износ, разкриване на търговски обекти, строителни дейности и услуги, търговско представителство на местни и чуждестранни лица, посредничество и всякакви други търговски дейности, незабранени със закон, а за тези, за които има разрешителен режим, след снабдяване със съответното разрешение. Дружеството е с капитал 5000 лв. и се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

14473

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.I.2008 г. по ф. д. № 10/2008 вписва еднолично дружество с ограничена отговорност „Утопия 2006“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Загорци, имот № 061004, м. До село, с предмет на дейност: покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, ремонт на сгради, лизинг, хотелиерство и ресторантьорство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, производство и търговия с незабранени със закон стоки, транспортно-спедиторска дейност в страната и в чужбина, всякакви туристически услуги, както и всякакви дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала Стивън Едуард Хардинг.

14474

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.III.2005 г. по ф. д. № 898/2005 вписва еднолично дружество с ограничена отговорност „Спирит ДВ“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Бургас, ул. Рилска 48, с предмет на дейност: строително-монтажни и ремонтни работи, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, туроператорска дейност и туристическа агентска дейност (след регистрация), хотелиерство и ресторантьорство, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски или други услуги, комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, лизинг, внос, износ, реекспорт и бартер. Дружеството е с капитал 5000 лв. и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

14953

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 146, ал. 4 ТЗ с решение от 20.III.2008 г. по ф. д. № 2417/97 допуска прилагането на представения проверен и приет годишен счетоводен отчет за 2006 г. на „Бургас комерс“ – АД.

14954

Бургаският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 17.III.2008 г. по ф. д. № 3471/2006 вписа промени за „Блу бей клъб“ – АД: вписва промяна в разпределението на капитала от 100 поименни акции с номинал 60 000 лв. на 6 000 000 поименни акции с номинална стойност 1 лв. всяка една; заличава като членове на съвета на директорите Арон Трейси и Джоузеф Гален Съливан; вписва съвет на директорите в състав: Торвалд Свердръп, Кнут Вале, Рой Бярне Нилсен и Деклан Хю Ленън; дружеството ще се представлява от изпълнителния директор X.X..

14955

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 273, ал. 1 ТЗ с решение от 12.II.2008 г. по ф. д. № 3776/2006 вписа заличаване на „Галан“ – ЕООД.

14707

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 4903/2007 вписа промяна за „Исен“ – ООД: намалява капитала на дружеството от 4 015 000 лв. на 5000 лв., поради продажба на апортирания недвижим имот.

14708

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 25.I.2008 г. по ф. д. № 2607/2006 вписа промени за „Ахтопол ленд пул“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик и управител X.X.X.; вписва като едноличен собственик „Алфа Риъл Естейт Инвестмънтс“ – ООД; вписва като управител и представляващ дружеството X.X.X..

14709

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение от 30.I.2008 г. по ф. д. № 6627/2007 вписа в регистъра прехвърляне на търговско предприятие на ЕТ „Строймаш – X.X.“ от X.X.X. на X.X.X. и я вписва като едноличен търговец „Дарпроект – X.X.“.

14009

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 8.I.2008 г. по ф. д. № 610/2004 вписа промени за „Естима консулт“ – ООД: заличава като съдружници X.X.X. и X.X.X.; вписва като съдружник X.X.X.; заличава като управител X.X.X. и вписва като такъв X.X.X.; вписва нов адрес на управление ж.к. Трошево, бл. 12, вх. Е, ет. 6, ап. 92.

14010

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 17.I.2008 г. по ф. д. № 3231/2007 вписа промяна за „Норлет БГ“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик Джон Кирбитсън и вписва като такъв „Норлет пропъртис“ – ООД.

14011

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 4.II.2008 г. по ф. д. № 6044/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Доброглед“ – ООД, със седалище и адрес на управление с. Доброглед, община Аксаково, с предмет на дейност: покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство, съхранение, преработка и търговия със стоки за широко потребление, битови, промишлени, селскостопански хранителни, вътрешна и външна търговия, шивашка дейност, моделиерство, организиране на курсове, ревюта, спедиционна, инженерингова, лизингова, мениджърска дейност, проектантска, инвестиционна, строителна дейност, програмна, издателска, спортна дейност, организиране изложби, базари, търгове, предприемачество, транспортни, таксиметрови, строителни, дърводелски, монтажни, ремонтни, шивашки и копирни услуги, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни и лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, изграждане на кабелни мрежи и разпространение на кабелни телевизии (след лиценз), доставка и разпространение на интернет, студена и гореща обработка на метали и произведения от метал. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно.

14012

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 4.X.2007 г. по ф. д. № 1637/2003 вписа промени за „Витал“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик и управител X.X.X. и вписва като такъв X.X.X.; вписва нов адрес на управление: ул. Народни будители 9, вх. А, ет. 3, ап. 6.

14013

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.I.2008 г. по ф. д. № 5646/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Инвестгруп“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Драва Соболч 2, ет. 3, ап. 11, с предмет на дейност: производство и покупа на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, рекламна и издателска дейност, разпространение на книги и печатни материали, комисионерска, преводаческа, консултантска, спедиционна, складова и лизингова дейност, покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, хотелиерство, ресторантьорство и туристическа дейност, куриерски услуги, таксиметров превоз на пътници и товари и свързаните с тази дейност услуги, вътрешно- и външнотърговска дейност, транспортна дейност (след лиценз), консултантско и информационно обслужване, чуждоезиково обучение. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

14014

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 24.I.2008 г. по ф. д. № 1213/2001 вписа промени за „Фактор плюс“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик X.X.X.; заличава като управител и представляващ X.X.X.; вписва като едноличен собственик и управител X.X.X..

14015

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 4.II.2008 г. по ф. д. № 6511/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Си енд Ти Харбинсон“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Топра Хисар 24, ет. 5-6, ап. 13, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, експорт и реекспорт, търговско представителство и посредничество, производство на стоки, хотелиерски, ресторантьорски и туристически услуги, спортно-развлекателни дейности, сделки с технологии, интелектуална и ндустриална собственост, рекламна, информационна, консултантска, маркетингова, сервизна дейност или предоставяне на други услуги, мениджмънт, комисионна, спедиционна, транспортна, складова и лизингова дейност, покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници Кристин Джанет Харбинсон и Томас Харбинсон, които го управляват и представляват.

14016

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 4.II.2008 г. по ф. д. № 6665/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Васили – Кулия“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Джеймс Баучер, бл. 4, вх. В, ет. 6, ап. 39, с предмет на дейност: покупка, строеж, обзавеждане и продажба на недвижими имоти, отдаване под наем, покупка на земеделски земи, производство, преработка на земеделска продукция, комисионна, консултантска, импресарска и лизингова дейност, вътрешна и външна търговия, в т. ч. покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, внос, износ, транспорт, спедиция, строителство, строително-монтажни работи, рекламни, туристически услуги, покупа и поддържане на заведения за обществено хранене, питейни заведения, хотелиерство и ресторантьорство (след лиценз), търговско представителство и посредничество, вътрешен и външен туризъм, научноизследователска и внедрителска дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници Георгия Антреу и Луис Лоизу и се управлява и представлява от Антреас Антреу.

14017

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 29.I.2008 г. по ф. д. № 6601/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Вая електрик“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Владислав Варненчик, бл. 308, вх. 10, ет. 2, ап. 6, с предмет на дейност: доставка и търговия с електроматериали, електроизграждане, транспорт, логистика, спедиция, агентиране, авторемонтни и автобояджийски услуги, търговия с нови и употребявани автомобили и резервни части и аксесоари за тях, счетоводни услуги, вътрешно- и външнотърговска дейност, рекламна дейност, проектиране, производство на рекламни продукти и отдаване под наем на рекламни площи, строителство на сгради и съоръжения, продажба на алкохол и тютюневи изделия (след лиценз), туроператорска и туристическа агентска дейност (след лиценз), търговско представителство и посредничество в страната и в чужбина, маркетингови проучвания в страната и в чужбина, лизинг, както и всякаква друга незабранена със закон дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

14018

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.I.2008 г. по ф. д. № 3809/2007 вписа промени за „Марко Белинтенде“ – ООД: заличава като съдружник X.X.X.; вписва промяна в наименованието: „Марко Белинтенде“ – ЕООД.

14019

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 4.I.2008 г. по ф. д. № 4234/2007 вписа промени за „Холидей“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик и управител Олександр Щербина и вписва като такъв X.X..

14020

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.XII.2007 г. по ф. д. № 5872/92 вписа промени за „Старт – Варна“ – ЕООД: заличава като управител и представляващ X.X.X. и вписва като такъв X.X.X.; с решение от 4.I.2008 г. допълва решение от 28.XII.2007 г., като вписва нов адрес на управление – спортен комплекс „Черно море“, ул. Никола Й. Вапцаров 9.

14021

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 10.I.2008 г. по ф. д. № 6486/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Авангард – ИЙ“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Плиска 5, ет. 4, ап. 6 с предмет на дейност: строителство на сгради и съоръжения, покупка и продажба на недвижими имоти, производство, обработка, внос, износ и търговия със стоки и услуги, посредническа и комисионна дейност, агентство, търговско представителство. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

14022

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 146, ал. 4 ТЗ съобщава, че провереният и приет годишен счетоводен отчет за 2006 г. на „Варна турист сервиз“ – ООД, по ф. д. № 1850/95 е представен в търговския регистър.

14023

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 26.IV.2007 г. по ф. д. № 1932/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „БГ консулт гуп“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, бизнес парк Варна, сграда 1, ет. 1, с предмет на дейност: производствена и търговска дейност, търговско представителство и посредничество, хотелиерски, ресторантьорски, туристически услуги, лизингова дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност при покупко-продажба на недвижими имоти, маркетинг, консултантска дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

14024

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.I.2008 г. по ф. д. № 6606/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Кобалт Ком“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Владислав Варненчик, бл. 405, вх. 2, ет. 4, ап. 29, с предмет на дейност: строителство и ремонт на плавателни съдове в страната и в чужбина, строително-монтажни услуги, проектантски, строителни и ремонтни услуги, строеж, обзавеждане, покупко-продажба и наемане на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, селско и ловно стопанство и свързани с тях услуги, продажба на стоки от собствено производство, покупко-продажба на антикварни и други стоки с нумизматична стойност, рекламни и информационни услуги, операции с недвижими имоти, наемодателна дейност и бизнес услуги, финансово посредничество, търговия на едро и дребно, внос и износ, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, авто-мотоуслуги, след лицензиране, туристически услуги, хотелиерство и ресторантьорство, транспортни услуги в страната и в чужбина, посредническа дейност при информиране и наемане на работа в страната и в чужбина (след лиценз), както и други дейности и услуги. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

14025

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 18.I.2008 г. по ф. д. № 4321/2005 вписа промяна за „Ласка – X.X.“ – ЕООД: увеличава капитала на дружеството от 5000 лв. на 225 000 лв.

14026

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 10.I.2008 г. по ф. д. № 6496/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Стилкомерс КМ“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, бул. Христо Ботев 4, вх. А, ет. 3, ап. 7, с предмет на дейност: производство и търговия със селскостопански, хранителни и промишлени стоки в първоначален, обработен и преработен вид в страната и в чужбина, търговско представителство и посредничество, комисионна и складова дейност, спедиционни и транспортни услуги. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

14027

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 31.I.2008 г. по ф. д. № 6290/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Мерит инвестмънтс“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Княз Александър Батенберг 10, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, търговия с всякакви стоки в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници Атул Лиладър Шах, Маниш Кумар Хансрадж Деврадж Шах, Марк Джеймс Търнол, Собхаг Премчанд Райчанд Шах, Прадипкумар Джейентилал Дживрадж, Хариш Премчанд Райчанд Шах, Сурендрабай Говиндбай Пател, Каушик Шах, Мукеш Дайябай Пател, Пънкъдж Наек и се управлява и представлява от Атул Лиладър Шах, Маниш Кумар Хансрадж Деврадж Шах, Марк Джеймс Търнол, Собхаг Премчанд Райчанд Шах, Прадипкумар Джейентилал Дживрадж, Хариш Премчанд Райчанд Шах, Сурендрабай Говиндбай Пател, Каушик Шах, Мукеш Дайябай Пател, Пънкъдж Наек, Жинал Собхаг Шах и Сима Джинал Шах заедно и поотделно.

14028

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 29.I.2008 г. по ф. д. № 6192/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Частен хоспис за медицинска дейност на специалисти по здравни грижи – Деси“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Васил Левски, ул. Д-р Басанович 116, ет. 6, ап. 27, с предмет на дейност: осъществяване на продължително медицинско наблюдение, поддържащо лечение, предписано от лекар, и специфични грижи на лица с хронични инвалидизиращи заболявания и медико-социални проблеми. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

14029

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.I.2008 г. по ф. д. № 730/99 вписа промени за „Галена“ – ООД: заличава като съдружници X.X.X. и X.X.X.; вписва промяна в наименованието: „Галена“ – ЕООД; заличава като управител и представляващ X.X.X.; вписва като едноличен собственик и управител X.X.X.; вписва нов адрес на управление: ул. Брегалница 30, ет. 4, ап. 11; вписва нов предмет на дейност: продажба на дребно на лекарства и лекарствени продукти.

14030

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение от 23.I.2008 г. по ф. д. № 5647/2007 вписа в регистъра прехвърляне на търговско предприятие на ЕТ „Форгруп – X.X.“ от X.X.X. на „Форгруп“ – ЕООД.

14031

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 15.І.2008 г. по ф. д. № 3555/2000 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Ивал 2000“ – ООД: допълва предмета със: организиране на счетоводно отчитане и съставяне на счетоводни отчети по Закона за счетоводството; обществени превози на пътници и товари с автомобилен транспорт, вкл. международен (след лиценз); сделки с недвижими имоти, частна охранителна дейност (след лиценз), производство, търговия или внос на лекарства и лекарствени продукти (след лиценз); извършване на търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали (след лиценз); дейности в областта на енергетиката, уредени със специален закон (след лиценз); универсална пощенска услуга или на част от нея на територия на страната (след лиценз); дейност като въздушен превозвач (след лиценз) стопански риболов (след лиценз); дейност по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие.

14169

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 7.І.2008 г. по ф. д. № 5016/95 вписа промени за „Държавен разсадник“ – ЕООД: вписва преобразуване на „Държавен разсадник“ – ЕООД, чрез вливане на „Овощен разсадник“ – ООД; заличава като едноличен собственик „Овощен разсадник“ – ООД; вписва като съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; вписва промяна в наименованието – „Овощен разсадник“ – ООД.

14170

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 17.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 6369/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Рай комерс“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Бели лилии 10, и с предмет на дейност: покупка и продажба на стоки; внос и износ на МПС; хотелиерство и ресторантьорство; консултантска дейност; външна и вътрешна търговия; представителство и посреднически услуги; покупко-продажба, проектиране, строеж, обзавеждане и отдаване под наем на недвижими имоти; рекламна и информационна дейност; комплексни комунални услуги; маркетинг и мениджмънт; представителство и посредничество на физически и юридически лица. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

14171

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 5.II.2008 г. по ф. д. № 3238/94 вписа промени за „Бурлекс“ – ООД: заличава като съдружник ЕТ „X.X.X.“ и вписва като такъв X.X.X.; вписва актуален дружествен договор, приет на ОСС на 30.XI.2007 г.

14188

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 14.I.2008 г. по ф. д. № 6602/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Екопроект – Клим“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Райко Блъсков 14, с предмет на дейност: вентилация и климатизация, строителна дейност, проектиране, производствена, инженерингова, дизайнерска, маркетингова, консултантска, посредническа, предприемаческа, комисионна дейност, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, експертни оценки на недвижими имоти, хотелиерска и ресторантьорска дейност, авторски и инвеститорски надзор, превоз на пътници и товари в страната и в чужбина (след лиценз), дейност по водоснабдяване. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници „Екопроект – С“ – ООД, X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

14189

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение от 1.II.2008 г. по ф. д. № 5155/2007 вписа в регистъра прехвърляне на предприятието на ЕТ „Детелина 98 – X.X.“ от X.X.X. на „Адекс принт ЕС“ – ЕООД.

14235

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 18.XII.2007 г. по ф. д. № 2068/99 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Билита транс“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик и управител X.X.X.; вписва като такъв X.X.X..

14236

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 12.II.2008 г. по ф. д. № 4740/2005 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Дрийм ланд“ – ООД: заличава като съдружник Томас Герард Дойл; вписва промяна в наименованието „Дрийм ланд“ – ЕООД; вписва нов адрес на управление – ул. Бдин 21 – партер.

14237

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 18.I.2008 г. по ф. д. № 6611/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Юро голф карс“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ЗПЗ, бул. Владислав Варненчик, административна сграда на строителна механизация, с предмет на дейност: производство и продажба на колички за голф, консултантски, маркетингови и лизингови услуги, туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, търговия на едро и дребно с всякакви разрешени от закона стоки, ремонтна и строителна дейност, транспортни и спедиторски услуги, вътрешно- и външнотърговска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и други дейности, незабранени със закон за този вид дружества. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., Канг Йонг Чой, X.X.X. и X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

14238

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 7.II.2008 г. по ф. д. № 6577/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Джийп Ем Си“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, бул. Сливница 98, вх. 1, ет. 2, ап. 4, с предмет на дейност: придобиване на собственост или право на строеж върху недвижими имоти, отдаване под наем и продажба на недвижими имоти. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала Едуард Ламбърт, който го управлява и представлява.

14239

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 6.II.2008 г. по ф. д. № 1843/2002 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Център груп“ – ООД: вписва като управител X.X.X., който ще представлява и управлява дружеството заедно с досегашния управител X.X.X..

14240

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.I.2008 г. по ф. д. № 1227/2003 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Ноче“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик и управител X.X.X.; вписва промяна в наименованието: „Ноче“ – ООД; вписва като съдружници и управители X.X.X. и X.X.X., които ще представляват дружеството заедно и поотделно.

14241

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.I.2008 г. по ф. д. № 2257/2003 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Пътища и мостове – Про“ – ЕООД: вписва като съдружник X.X.X.; вписва промяна в наименованието: „Пътища и мостове – Про“ – ООД.

14242

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.I.2008 г. по ф. д. № 924/2007 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Алек-са – 2007“ – ЕООД: вписва като съдружник и управител X.X.X., който ще представлява дружеството заедно и поотделно с досегашния управител X.X.X.; вписва промяна в наименованието: „Алек-са – 2007“ – ООД.

14243

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 5.II.2008 г. по ф. д. № 3536/2006 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Металик – Провадия 2006“ – ООД: заличава като съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; вписва промяна в наименованието: „Металик – Провадия 2006“ – ЕООД.

14244

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 18.XII.2007 г. по ф. д. № 4324/2006 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Самостоятелна медико-техническа лаборатория – Дигитална стоматологична лаборатория“ – ООД: вписва промяна в наименованието – „Самостоятелна медико-техническа лаборатория – Дигитална дентална лаборатория“; вписва нов предмет на дейност: специфични технически дейности, предписани от лекар по дентална медицина и производство на специализирани дентални и помощни средства, като всички дейности от предмета на дейност, които са с особен лицензионен или регистрационен режим, ще бъдат упражнявани след издаване на съответните разрешителни.

14245

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 30.I.2008 г. по ф. д. № 834/2000 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Тотем 2000“ – ООД: заличава като съдружник „Тотем“ – ООД; вписва като такъв X.X.X..

14246

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 6.II.2008 г. по ф. д. № 6597/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Дунав карс“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, бул. Владислав Варненчик 320, с предмет на дейност: строителна и ремонтна дейност, продажба на недвижими имоти, продажба на автомобили, сервизна дейност, търговия с резервни части за автомобили, експортна и импортна дейност, търговска дейност, транспортна дейност, търговско представителство и посредничество, туристически услуги, хотелиерство и ресторантьорство (след съответното разрешение), сделки с интелектуална собственост. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници „Варна карс“ – ООД, и „Би Ем – лизинг“ – АД, и се управлява и представлява от X.X.X..

14247

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.I.2008 г. по ф. д. № 956/2004 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Про партнър“ – ООД: заличава като съдружници X.X.X. и X.X.X..

14248

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 8.I.2008 г. по ф. д. № 1823/2006 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Артеа“ – ЕООД: заличава като управители и представляващи X.X.X. и X.X.X..

14249

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 4.II.2008 г. по ф. д. № 3966/2007 вписа в регистъра за търговски дружества промени за „Тотал консулт“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик и управител X.X.X.; вписва като такъв X.X.X.; вписва нов предмет на дейност: посредничество и сделки с недвижими имоти, покупка и производство на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, експорт и реекспорт (след лиценз), превозна, складова, туристическа, таксиметрова, транспортна, комисионна дейност в страната и в чужбина, хотелиерство (след лиценз), търговско представителство и посредничество, производство и търговия със зърнени и селскостопански култури, брашно, хляб и хлебни произведения, външноикономическа дейност.

14250

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 5.II.2008 г. по ф. д. № 6498/2007 вписа в регистъра за търговски дружества „Майтурс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Младост, бл. 115А, вх. 4, ет. 3, ап. 4, с предмет на дейност: туроператорска дейност и туристическа агентска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, предоставяне на допълнителни туристически услуги, туристическа дейност – вътрешен и межедународен туризъм и туристически услуги, търговска дейност в страната и в чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, търговия с промишлени стоки, търговия с хранителни стоки, търговия с тютюневи изделия и алкохол, след лиценз, бартерни и специфични сделки, търговско представителство, посредничество, дистрибуторска дейност, комисионна и консигнационна търговия, маркетинг, складова дейност, предприемаческа и посредническа дейност, строителна, ремонтна и монтажна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, транспортна дейност – превоз на пътници и товари със собствени и наети МПС, товаро-разтоварна дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

14251

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 31.I.2008 г. по ф. д. № 6609/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Джанет“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Възраждане 2, павилион 516, западно от бл. 45, с предмет на дейност: покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови, строителни и лицензионни сделки, хотелиерски, ресторантьорство, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупко-продажба на недвижими имоти, превод на документи от български език на чужди езици и от чужди езици на български език, след лиценз, лизинг. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

14391

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 10.XII.2007 г. по ф. д. № 6251/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Билдинг – тур“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Доброволци 1, ет. 1, ап. 77, с предмет на дейност: хотелиерство, ресторантьорство, предоставяне на туристически и туроператорски услуги, вътрешен и международен туризъм, строителство и ремонти, хигиенизиране на сгради, помещения и домове, външна и вътрешна търговия, бартер и реекспорт, търговско посредничество и представителство, производство, преработка, изкупуване и реализация на промишлена, селскостопанска и животинска продукция, търговия на едро и дребно с горива и смазочни материали, транспортна, спедиционна и складова дейност, маркетинг и инженеринг, дърводелски услуги, дейност като автомивка и друга дейност, незабранена с нормативен акт. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

14475

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 29.I.2008 г. по ф. д. № 3138/2004 вписа промяна за „Ехаг Гастро“ – ЕООД: вписва нов адрес на управление: бул. Съборни 38.

14476

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.V.2007 г. по ф. д. № 2477/2007 вписа в регисъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Г.В.А. Уотърс“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, бул. Мария-Луиза 21, офис 2, с предмет на дейност: покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителство и строителни услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, преводачески услуги и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници Джордж Виктор Уотърс и Анита Уотърс, която го управлява и представлява.

14477

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.XII.2007 г. по ф. д. № 1464/94 вписа промяна за „Ехаг финанц“ – ЕООД: вписва нов адрес на управление: бул. Съборни 38.

14478

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 17.XII.2007 г. по ф. д. № 6162/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „МБМБ“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Ген. Колев 68Б, ет. 1, с предмет на дейност: инженерингова, проучвателна, проектантска, строителна и монтажна дейност, вкл. изграждане на водопроводни, канализационни, отоплителни, вентилационни, климатични, електрически и хладилни инсталации на обекти в страната и в чужбина, посредническа и инвестиционна дейност, пусково-наладъчни работи, транспортна и експедиционна дейност със собствена и наета техника по въздух, земя и вода, ремонтни и сервизни услуги, вътрешна търговия на едро и дребно с промишлена и селскостопанска продукция, посредническа дейност, външнотърговска дейност (внос, износ, реекспорт, лизингови и бартерни сделки), финансово-счетоводни и икономически услуги и експертизи, маркетинг, реклама, консултации, представителство в страната и в чужбина, покупка, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, предприемаческа, дистрибуторска дейност, туристически услуги. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

14479

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 13.XII.2007 г. по ф. д. № 4624/2005 вписа промени за „Източно българска бизнес група“ – ООД: заличава като съдружник и управител X.X.X.; вписва като такъв X.X.X..

14480

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 13.XII.2007 г. по ф. д. № 6285/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Ефем – стил“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Иван Страцимир 41, с предмет на дейност: проектиране, изработка, монтаж и продажба на PVC и алуминиева дограма, изработка и продажба на профили и аксесоари за PVC и алуминиева дограма, производство и продажба на стъклопакети и стъкларски услуги, строителна дейност и инвеститорска дейност в строителството, търговия на едро и дребно, търговско посредничество и комисионерска дейност, импорт, експорт и реекспорт, транспортни услуги – превоз на товари, представителство на местни и чуждестранни юридически лица, експлоатация на обекти с представяне на фризьорски и други козметични услуги. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала Ефраим Мехмед Ахмед, който го управлява и представлява.

14481

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 13.II.2008 г. по ф. д. № 1158/2005 вписа промени за „Кая Есеница“ – ООД: заличава като съдружник X.X.X.; вписва промяна в наименованието: „Кая Есеница“ – ЕООД; вписва намаляване на капитала на дружеството от 5000 лв. на 4750 лв. чрез обезсилване на един дружествен дял на стойност 250 лв. и едновременното му увеличаване на 5000 лв. чрез записване на 1 нов дял на стойност 250 лв.

14482

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 27.XII.2007 г. по ф. д. № 6565/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Чар 2008“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Добротица 12, ет. 1, ап. 1, с предмет на дейност: фризьорски и козметични услуги, маникюр и педикюр, организиране и провеждане на курсове за обучение и преквалификация, организиране на изложби, конференции и други мероприятия, консултантски и рекламни услуги, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия, инвестиционна и предприемаческа дейност, проектиране, строителство и покупко-продажба на недвижими имоти, както и други сделки и дейности, незабранени със закон, които подлежат на лицензиране – само след получаване на лиценз. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X.-X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X.-X. и X.X.X..

14483

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.XII.2007 г. по ф. д. № 2804/91 вписа промяна за „Балмор“ – ООД: заличава като съдружник X.X.X..

14484

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 18.I.2008 г. по ф. д. № 3726/2007 вписа промяна за „Лимарк“ – ООД: вписва нов адрес на управление – ул. Цар Борис III № 39А.

14986

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение от 18.XII.2007 г. по ф. д. № 6168/2007 вписа в регистъра прехвърляне на търговско предприятие на ЕТ „Сова – X.X.“ от X.X.X. на ЕТ „Сова – X.X.“.

14987

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 18.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1484/2006 вписа промяна за „Балчик Белвю“ – ЕООД: вписва увеличение на капитала на дружеството от 8 774 800 лв. на 8 974 400 лв.

14988

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 18.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 2212/2006 вписа промени за „Желеви 2006“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик и управител X.X.X. и вписва като такъв X.X.X.; вписва като прокурист X.X.X., който ще представлява дружеството заедно и поотделно с управителя X.X.X..

14989

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.І.2008 г. по ф. д. № 322/2007 вписа промяна за „Протос“ – ООД: заличава като съдружник и управител X.X.X. и вписва като такъв X.X.X..

14990

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 ТЗ с решение от 4.І.2008 г. по ф. д. № 2222/2006 вписа промяна за „Уестбъри инвест“ – ЕООД: премества седалището от Варна в София, район „Изгрев“, ул. Академик X.X. 7, вх. 2, ет. 2.

14991

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 7.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 6058/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Арзет“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Академик Курчатов 19, и с предмет на дейност: производство и покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни, спедиционни, складови, превозни и лизингови сделки; вътрешно- и външнотърговска дейност – търговско представителство и посредничество; рекламна и издателска дейност; производство и търговия със селскостопанска продукция; покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел ползване и/или продажба; производство и търговия с хляб и хлебни изделия; консултантски и маркетингови услуги, вкл. цялостно и/или частично менажиране на инвестиционни проекти, инженеринг и управление; леко- и тежкотоварни транспортни услуги, товаро-разтоварна дейност; строително-монтажни работи. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

14992

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.І.2008 г. по ф. д. № 2089/98 вписа промяна за „Никс – 98“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик X.X.X. и вписва като такъв X.X.X..

14999

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 18.XII.2007 г. по ф. д. № 6161/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Сислей билд“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Чайка, бл. 7, вх. Г, ет. 3, ап. 34, с предмет на дейност: изолационна и строителна дейност, проектиране, строително-ремонтна и строително-монтажна дейност, търговия със строителни материали, довършителни и възстановителни строителни работи, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, превозни, складови сделки, транспортна дейност, търговска дейност в страната и в чужбина, търговско представителство и посредничество, рекламни, информационни, програмни, консултантски и други услуги. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

14788

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 12.X.2007 г. по ф. д. № 5017/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Компакт строй 2007“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Възраждане, бл. 80, вх. Б, ет. 5, ап. 28, с предмет на дейност: строителство и обзавеждане на недвижими имоти, консултантски и посреднически услуги при покупка, продажба, наемане, отдаване, преотдаване, управление, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговска, вкл. външнотърговска дейност във всичките й форми, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, транспортни, авторемонтни, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски и други услуги, складова и лизингова дейност, сделки с интелектуална собственост, лицензионни сделки, инженерингова дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

14789

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 17.XII.2007 г. по ф. д. № 508/2003 вписа промяна за „Магфарм“ – ЕООД: вписва нов предмет на дейност: търговия на дребно с лекарствени продукти.

14790

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 10.XII.2007 г. по ф. д. № 1067/2006 вписа промяна за „Гранд комерс – Варна“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик X.X.X.; вписва като такъв „Гранд комерс – ВН“ – ЕООД.

14791

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.X.2007 г. по ф. д. № 4801/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Глобал сървис енд секюрити“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Чайка, бл. 43, вх. В, ет. 1, ап. 8, с предмет на дейност: управление и изпълнение на услуги в различни области, почистване, поддръжка и експлоатация на граждански и промишлени сгради, търговски обекти и всякакъв тип места с обществено предназначение, почистване и пречистване на околната среда от вредни битови и химически отпадъци, охранителна дейност, физическа и техническа охрана на имущество на физически и юридически лица, предоставяне на лична охрана на физически лица, охрана на мероприятия, предоставяне на охрана и транспорт на ценни пратки и товари, самоохрана (след набавяне на необходимите за дейността лицензии); търговия и монтаж на сигнално-охранителни системи, управление и стопанисване на частни ловни стопанства (след набавяне на необходимите за дейността лицензии), управление и стопанисване на недвижимо имущество, строително-монтажна дейност, туристическа и транспортна дейност, търговско представителство (комисионерство, посредничество и агентство) в страната и в чужбина, вътрешно- и външнотърговска дейност чрез внос, износ, обменни, бартерни, комисионни, лизингови, реекспортни и спедиторски сделки и операции, както и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници Фабри Роберто Ензо Мария, X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от Фабри Роберто Ензо Мария и X.X.X. заедно и поотделно.

14792

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 18.XII.2007 г. по ф. д. № 746/2007 вписа промяна за „Евро дом 01“ – ООД: заличава като съдружник и управител X.X.X.; вписва като такъв X.X.X..

14793

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 17.XII.2007 г. по ф. д. № 3010/95 вписа промени за „Денеб инвест“ – ООД: вписва нов адрес на управление: ул. Цар Симеон I № 32; вписва нов дружествен договор.

14956

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 26.II.2008 г. по ф. д. № 6501/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Ангелов и синове“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Найчо Цанов 22, с предмет на дейност: търговска, посредническа дейност в страната и в чужбина – внос, износ, реекспорт на всякакъв вид стоки и продукти, комисионна търговия, откриване и поддържане на кафе, снек-бар, бързи закуски, хотелиерство, ресторантьорство, транспортна, автосервизна, спедиторска дейност, туристически услуги – организиране на екскурзии в страната и в чужбина, проектиране и строителство, покупко-продажба, отдаване под наем и стопанисване на движимо и недвижимо имущество, строителство, изкупуване, преработка, заготовка и търговия с промишлени и селскостопански стоки. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

14957

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 154, ал. 1, т. 2 и чл. 266, ал. 2 ТЗ с решение от 15.I.2008 г. по ф. д. № 3203/2004 вписа прекратяването на „Тоши“ – ООД, и го обявява в ликвидация, с ликвидатор Антъни Едуард Бейли и със срок за ликвидация 6 месеца.

14958

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 18.I.2008 г. по ф. д. № 6559/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Кателиева“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Чайка, бл. 2, вх. Г, ет. 4, ап. 58, с предмет на дейност: търговия на дребно с лекарствени продукти. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

14959

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 15.XII.2007 г. по ф. д. № 6363/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „X.X.“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Владислав Варненчик, бл. 403, вх. 12, ет. 1, ап. 28, с предмет на дейност: извършване и монтаж на ВиК инсталации и системи, соларни инсталации и системи, отоплителни инсталации и системи, климатизация, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, ремонтни дейности, покупко-продажба на недвижими имоти, посредническа дейност при сделки с движимо и недвижимо имущество, посредничество при наемни отношения, комисионна търговия, консултантски и юридически услуги, маркетинг, реклама и дизайн, счетоводни услуги, търговско представителство и посредничество, транспортна дейност – превоз на пътници и товари в страната и в чужбина със собствени и наети средства, търговия на едро и дребно, вътрешна и външна търговия, реекспорт, бартерни сделки, продажба на стоки от собствено производство, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция в страната и в чужбина, откриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, хотелиерство и ресторантьорство (след лиценз). Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

14960

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.I.2008 г. по ф. д. № 6380/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Ендая груп“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Възраждане, ул. Поп Димитър 5, ап. 33, с предмет на дейност: рекламна дейност, дейности в областта на компютърните технологии, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба, търговско представителство и посредничество, транспорт, складиране и съобщения, спомагателна дейност по финансово посредничество, операции с недвижими имоти, наемодателна дейност и бизнес услуги, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни и други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

14961

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 14.I.2008 г. по ф. д. № 6418/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Дюйордкриз – 65“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Капитан Райчо 124, ет. 5, ап. 39, с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и реализация на селскостопанска продукция, услуги в областта на бита, промишлеността и селското стопанство, технически услуги и ремонтна дейност на автомобили, транспортна, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа дейност, сделки с интелектуална собственост, рекламна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, консултантска дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

14962

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 9.I.2008 г. по ф. д. № 6422/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Наш дом Надежда 2007“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Младост, бл. 106, вх. 3, ап. 47, с предмет на дейност: проектантска, инвеститорска, строително-монтажна дейност, маркетинг и инженеринг, рекламна дейност, комисионна, спедиционна, складова, дистрибуторска, лизингова дейност, сделки с недвижими имоти, търговска дейност – внос-износ, производство и реализация на промишлени, хранителни и селскостопански стоки в страната и в чужбина, търговско представителство, посредничество и агентиране на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, грижа за стари хора, хотелиерство и ресторантьорство, импресарска дейност, промишлен и моден дизайн, счетоводно обслужване на местни и чуждестранни физически и юридически лица, хоспис, туристическа и туроператорска дейност, педагогически и преводачески услуги, организиране и провеждане на курсове, езикови школи, представителство на чужди фирми, софтуерни услуги, реекспорт, пътнически, товарни и транспортни услуги в страната и в чужбина, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

14963

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 15.I.2008 г. по ф. д. № 6436/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Верони билд“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Кирил Пейчинович 20, с предмет на дейност: покупка, обзавеждане и строеж на недвижими имоти с цел продажба, производство и реализация на промишлени, хранителни и селскостопански стоки в страната и в чужбина, битови услуги на населението и фирми, комисионна, складова и дистрибуторска дейност, услуги със строителна механизация. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

14964

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.I.2008 г. по ф. д. № 6306/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Недев и Йо“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Найчо Цанов 13, с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина, търговско представителство и посредничество, дистрибуция, транспортна дейност – превоз на пътници и товари, спедиционна и комисионна дейност, рекламни и информационни услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, ресторантьорски и хотелиерски услуги (след лиценз), внос на МПС и резервни части за тях. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

14965

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 14.XII.2007 г. по ф. д. № 6327/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Порта Висте“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Студентска 11, ет. 15, ап. 98, с предмет на дейност: търговска дейност – внос и износ, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски и туристически (след лиценз), ресторантьорство, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, строителство и машиностроене. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

14966

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 3.I.2008 г. по ф. д. № 6347/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Топ ауто – 07“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Прилеп 28, ет. 4, ап. 8, с предмет на дейност: търговия, ремонт и техническо обслужване на автомобили и мотоциклети, на лични вещи и стоки за домакинството, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба, търговско представителство и посредничество, транспорт, складиране и съобщения, спомагателна дейност по финансово посредничество, операции с недвижими имоти, наемодателна дейност и бизнес услуги, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни и други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

14967

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 9.I.2008 г. по ф. д. № 6358/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Камчиа – Нет“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Владислав Варненчик, бл. 21, вх. 3, ет. 6, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство на промишлени и хранителни стоки, производство, обработка и реализация на селскостопанска продукция – растителна и животинска, производство на дървен материал и продажбата му, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, комисионерски услуги, доставка и/или монтаж, поддръжка и ремонт на електронноизчислителна техника, периферия, компоненти и консумативи за нея, реализация на софтуерни продукти, електротехническа и енергийна дейност, производство на ел. енергия, организиране на игри с развлекателен или спортен характер, организиране на фитнес центрове и спортни зали, експлоатация на химическо чистене, пране и гладене, ресторантьорство и хотелиерство (след лиценз), покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем, битови услуги, транспортна дейност, дейност като заложна къща, търговия с благородни метали, посредническа дейност по наемане на работа в страната и в чужбина, лизингова, спедиционна, комисионна, складова и ремонтна дейност, услуги за обслужване на МПС. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

14968

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.I.2008 г. по ф. д. № 6624/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Диззи партнерс груп“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Подп. Калитин 30, ет. 5, ап. 32, с предмет на дейност: рекламна и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, продажба, ремонт и поддръжка на компютри, хардуер и софтуер и предоставяне на услуги, свързани с тях, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, вътрешна и външна търговия, посредничество, комисионерство, търговско представителство, организация, строителство и експлоатация на туристически, промишлени и търговски обекти, търговска дейност с всякакви стоки и услуги, за които няма нормативен ограничителен режим, внос, износ, реекспорт, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна, туристическа, спедиторска, складова и лизингова дейност, производство, обработка и реализация на селскостопанска продукция, проектиране, строителство на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем, хотелиерство, ресторантьорство и туроператорска дейност (след лиценз), маркетинг, информационна и консултантска дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

14969

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.I.2008 г. по ф. д. № 6657/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Робин фабрика“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Тодор Икономов 18, офис 5, с предмет на дейност: строителство, проектантска дейност, дизайн и архитектура, покупка, продажба, обзавеждане на недвижими имоти, търговия на дребно и на едро в страната и в чужбина със стоки, суровини, селскостопанска продукция, билки, етерични масла, гъби, риба, разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, консервна промишленост, шивашко производство, туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, хазарт (след получаване на съответен лиценз). Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала Железогло Алена Ивановна, която го управлява и представлява.

14970

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.I.2008 г. по ф. д. № 6664/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Джоанна Естейтс 2007“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Александър Малинов 8, ап. 1, с предмет на дейност: покупко-продажба на недвижими имоти, строителна дейност, комплексни услуги по проучване, проектиране и изграждане на жилищни и промишлени обекти, търговска дейност, внос, износ, реекспортни, бартерни и други външнотърговски дейности, хотелиерска, ресторантьорска и туристическа дейност, представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица комисионна, лизингова и инвеститорска дейност, услуги на физически и юридически лица, реализиране на целия предмет на дейност в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала Саввас Теодулу, който го управлява и представлява.

14971

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.I.2008 г. по ф. д. № 6666/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Виктория холдингс 2007“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Александър Малинов 8, с предмет на дейност: покупко-продажба на недвижими имоти, строителна дейност, комплексни услуги по проучване, проектиране и изграждане на жилищни и промишлени обекти, търговска дейност, внос, износ, реекспортни, бартерни и други външнотърговски дейности, хотелиерска, ресторантьорска и туристическа дейност, представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионна, лизингова и инвеститорска дейност, услуги на физически и юридически лица, реализиране на целия предмет на дейност в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници Ники Лойзиду, Артемис Еллина, Яннакис Еллинас, които го управляват и представляват заедно и поотделно.

14972

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 13.XII.2007 г. по ф. д. № 617/2006 вписа промени за „Биск – 1“ – ЕООД: вписва намаляване капитала на дружеството от 314 000 лв. на 5000 лв.; вписва промяна в идентификационните данни на едноличния собственик „Биск“ – ЕООД; приема и прилага актуален учредителен акт; заличава като управител X.X.X.; вписва като такъв X.X.X..

14973

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.XII.2007 г. по ф. д. № 613/2006 вписа промяна за „Лъки Вайнари“ – ООД: вписва нов дружествен договор.

14974

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 3.I.2008 г. по ф. д. № 6292/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Дикода“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Владислав Варненчик, бл. 4, вх. 11, ет. 5, ап. 18, с предмет на дейност: строителство и покупко-продажба на недвижими имоти. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

14975

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 14.I.2008 г. по ф. д. № 6503/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Марини – 07“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Владислав Варненчик, бл. 11, вх. 1, ет. 6, ап. 17, с предмет на дейност: спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, туристически услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, складови, лицензионни и сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

14976

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 4.I.2008 г. по ф. д. № 6562/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Булстрой – 7“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Възраждане, бл. 49, вх. 4, ет. 7, ап. 91, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, реекспорт, търговско посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, промишлени стоки и предмети на бита, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни и други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга, незабранена със закон дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

14977

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.XII.2007 г. по ф. д. № 6568/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Гард Ки 78“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Чайка 94, с предмет на дейност: сигнално-охранителна дейност с технически средства (след лиценз), охрана на обекти със стопанско и нестопанско предназначение (след съответно разрешение), охрана на физически лица и издирване на вещи, факти и документи, търговска дейност в страната и в чужбина, производство на продукция с техническо предназначение и стоки за широко потребление, транспортна дейност в страната и в чужбина, туристически услуги, хотелиерство и ресторантьорство (след лиценз), селскостопанско производство, строителство на сгради със стопанско и битово предназначение. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

14978

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.I.2008 г. по ф. д. № 6569/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Радост – 07“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Радост 7, вх. Б, ет. 1, ап. 23, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни или други услуги, комисионни, превозни и спедиционни сделки, хотелиерски, туристически услуги (след лиценз), покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, счетоводни услуги, обработка на ел. инсталации, разработка на проекти, млекоизкупуване (след лиценз), социални дейности, обучение, цялостен PR и реклама, разработване и управление на проекти по програма на ЕС, технически услуги в областта на медиите и информацията, копирни услуги, услуги в областта на бита, промишлеността и селското стопанство. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

14979

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.I.2008 г. по ф. д. № 6593/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Николови“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ж.к. Чайка, бл. 52, вх. В, ет. 7, ап. 54, с предмет на дейност: производство, търговско представителство и посредничество, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, информационни услуги, сделки с недвижими имоти, строителни услуги, внос и износ на стоки и всякакви други сделки и услуги, услуги в област-та на електроенергетиката и електротехниката, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

14980

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 18.XII.2007 г. по ф. д. № 6199/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Креник“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Костур 12, с предмет на дейност: строителство и ремонт, търговия на едро и дребно, внос и износ на стоки, транспортна и спедиторска дейност, производство и реализация на селскостопанска и промишлена продукция, ресторантьорство и хотелиерство, производство на промишлена продукция с различно предназначение, вкл. стоки за широко потребление, сделки с недвижими имоти и наемни отношения, консултантска, рекламна и информационна дейност, създаване и продажба на програмни продукти, продажба на стоки от собствено производство, комисионни, складови, лицензионни и сделки с интелектуална собственост, лизинг, търговско представителство и посредничество или други услуги. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

14981

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 17.I.2008 г. по ф. д. № 6261/2007 вписа в регистъра за търговски дружества еднолично дружество с ограничена отговорност „Атлас 77“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Д-р Басанович, вх. 21, ет. 1, ап. 1, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно, производство, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговия – външна и вътрешна, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, рекламни, информационни, програмни и финансови услуги, транспортна дейност, хотелиерство и ресторантьорство, туризъм. Дружеството е с капитал 5000 лв., със собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

14982

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.XII.2007 г. по ф. д. № 6488/2007 вписа в регистъра за търговски дружества дружество с ограничена отговорност „Зага инвестмънт“ – ООД, със седалище и адрес на управление Варна, бул. Мария-Луиза 24, вх. Б, ет. 1, с предмет на дейност: търговска дейност – внос-износ, хотелиерство и ресторантьорство, комисионна и лизингова дейност, проектантска, строителна и строително-ремонтна дейност, сделки с недвижими имоти, туристическа и туроператорска дейност, преводаческа дейност, консултантска дейност и посредническа дейност при наемане на работна сила (след лиценз). Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници Лиор Зага и Харел Гева, които го управляват и представляват заедно и поотделно.

14983

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 20.XII.2007 г. по ф. д. № 3929/2007 вписа промени за „Вик – Сандвик – ИХБ дизайн“ – АД: заличава като членове на СД X.X.X. и X.X.X.; вписва като членове на СД X.X.X. и X.X.X.; заличава като представляващ X.X.X.; вписва като такъв X.X., който ще представлява дружеството поотделно с другия изпълнителен директор Пер Инге Анкерволд.

14984

Варненският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 18.XII.2007 г. по ф. д. № 2356/2007 вписа промени за „Блу принт“ – ООД: заличава като съдружник и управител Емануил Стефанакис; вписва промяна в наименованието „Блу принт“ – ЕООД, с едноличен собственик и управител X.X.X..

14985

Промени настройката на бисквитките