Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 97 от 4.XII

ОБЯВЛЕНИЯ И СЪОБЩЕНИЯ

Михайловградският окръжен съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност регистрира под № 30 от 23.ХI.1990 г. държавна фирма "Птиком" със седалище Михайловград, с предмет на дейност: производство, изкупуване и преработка на птици, птиче месо, яйца и търговия с тях в страната и в чужбина, и с уставен фонд 8 404 хил. лв. Фирмата се представлява от временно управляващия X.X.X.. От обнародването в държавен вестник на решението за регистриране на фирмата се прекратява като юридическо лице предприятие "Яйца и птици" - Михайловград, от състава на Стопанско обединение "Птицевъдство" - Костинброд, като държавната фирма поема активите и пасивите на прекратената организация по баланса й към 30 юни 1990 г., както и другите права и задължения.

15168

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за държавни фирми под № 239 от 23.Х.1990 г. държавна фирма "Горивни и строителни материали" със седалище София, община "Средец", ул. Васил Коларов 2, и с предмет на дейност: търговия с горивни и строителни материали и други стоки за широко потребление, бутилиране и търговия с втечнен газ, сервиз и услуги. Фирмата е с уставен фонд 66 354 000 лв. и се представлява от временно управляващия X.X.X..

15066

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за дружествени фирми с ограничена отговорност под № 96 от 5.Х.1990 г. общинска фирма "Спиксинженеринг" със седалище София, община "Триадица", ул. Алабин 28, с уставен фонд 165 хил. лв. и с предмет на дейност: организиране на проучвателна, проектантска, инвеститорска, строителна, инженерингова, търговска и туристическа дейност за обслужване на граждани, фирми, държавни и обществени организации. Фирмата се представлява от временно управляващия X.X.X. и поема активите и пасивите по баланса към 30 юни 1990 г. на стопанско предприятие "Инвеститорска дирекция".

15064

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за чуждестранни фирми под № 64 от 1.ХI.1990 г. чуждестранен филиал "Недлойд Роад Карго Интернешънъл" със седалище София, община "Триадица", ж. к. Стрелбище, бл. 98, вх. Б, ап. 40, и с предмет на дейност: транспортна и спедиторска дейност, превозване на товари. Фирмата е с уставен фонд 50 000 щатски долара и се представлява от X.X.X..

15044

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за дружествени фирми на граждани под № 464 от 17.Х.1990 г. дружествена фирма "Бадимекс" със седалище София, община "Средец", ул. Шести септември 37, и с предмет на дейност: инженеринг, строителство, в промишлеността и търговията; услуги по импорт-експорт и вътрешна и външна търговска дейност; посредничество, представителство и административно-правни услуги (без процесуално представителство). Фирмата е с уставен фонд 18 000 лв. и се представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

15068

Софийският градски съд обявява, че на основание чл. 11, ал. 2 от Указ № 56 за стопанската дейност вписа в регистъра за фирми с ограничена отговорност под № 183 от 15.ХI.1990 г. фирма с ограничена отговорност "Маркетинг бизнес интернационал" - "МБИ", със седалище София, община "Средец", ул. Аксаков 11, и с предмет на дейност: производство, внос, износ на стоки за потребление, туристическа дейност и услуги; посредническа, представителство и агентска дейност на наши и чуждестранни фирми; консулт и обучение; изложби; ноу-хау; патентно-лицензионна дейност, управление и инвестиции в страната и в чужбина; мениджмънт и маркетинг; търговия и комисионни услуги, вкл. продажба в страната с валута по цени на дребно; вътрешно- и външнотърговска дейност с всички стоки и услуги, незабранени от закона; бартер, реекспорт и обменни операции; спедиторски и транспортни услуги от всякакъв вид в страната и в чужбина; хотелиерство, ресторантьорство, сделки с недвижими имоти; административно-правни услуги (без процесуално представителство). Фирмата е с уставен фонд 50 000 лв. и се представлява от X.X.X..

15

Промени настройката на бисквитките