Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 97 от 9.XII

ДЪРЖАВНИ ВЕДОМСТВА, УЧРЕЖДЕНИЯ И ОБЩИНИ

 

КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

ЗАПОВЕД № 1029 от 31 октомври 2011 г.

На основание чл. 8, ал. 1 и ал. 2, т. 9 от Устройствения правилник на Комисията за защита на потребителите към министъра на икономиката, енергетиката и туризма и на нейната администрация, решение на Комисията за защита на потребителите, прието с протокол № 47 от заседание, проведено на 20.10.2011 г., чл. 92, ал. 1, 2 и 5 във връзка с чл. 71, ал. 1 и 2, чл. 87 и чл. 88, ал. 1, т. 2 от Закона за защита на потребителите, Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки във връзка с чл. 99 от Закона за защита на потребителите, протокол от изпитване № 5870 от 29.09.2011 г., издаден от изпитвателен център „Алми тест“, удостоверяващ, че предлаганите на пазара детски блузи, търговска марка „Grammy“, арт. № 15055, състав 92 % памук, 8 % еластан, снабдени с раменни презрамки с прекъсната дължина, с надпис „Sweets“ и апликация на малка кукличка на лицевата част на блузата не отговарят на т. 3.2.3 от БДС EN 14682:2008 поради наличие на раменни презрамки с прекъсната дължина; протокол от изпитване № 5871 от 29.09.2011 г., издаден от изпитвателен център „Алми тест“, удостоверяващ, че предлаганите на пазара детски рокли, търговска марка „Grammy“, арт. № 15755, състав 100 % памук, с апликации на черни и бели цветя, с раменни презрамки с прекъсната дължина не отговарят на т. 3.2.3 от БДС EN 14682:2008 поради наличие на раменни презрамки с прекъсната дължина, и протокол от изпитване № 5870 от 29.09.2011 г., издаден от изпитвателен център „Алми тест“, удостоверяващ, че предлаганите на пазара детски къси панталони, търговска марка „Grammy“, арт. № 07546, състав 100 % памук, с пристягаща връзка със свободни краища в долния край на крачолите не отговарят на т. 3.5.1 от БДС EN 14682:2008 поради наличие на връзки за пристягане в долния край на крачолите, които провисват под долния ръб, и стоките представляват опасност за здравето и безопасността на потребителите (малки деца) нареждам:

1. Забранявам производството, вноса, износа, възмездното или безвъзмездното пускане на пазара на следните детски облекла за деца до 7 г. като стоки, представляващи сериозен риск и опасност за здравето на потребителите:

– детски блузи, търговска марка „Grammy“, арт. № 15055, състав 92 % памук, 8 % еластан, снабдени с раменни презрамки с прекъсната дължина, с надпис „Sweets“ и апликация на малка кукличка на лицевата част на блузата;

– детски рокли, търговска марка „Grammy“, арт. № 15755, състав 100 % памук, с апликации на черни и бели цветя, с раменни презрамки с прекъсната дължина;

– детски къси панталони, търговска марка „Grammy“, арт. № 07546, състав 100 % памук, с пристягаща връзка със свободни краища в долния край на крачолите.

2. Производителите, вносителите и дистрибуторите да организират незабавното и ефективно изтегляне от пазара и изземването от потребителите на описаната в заповедта стока по реда, условията и в сроковете, визирани в Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки, и да отправят предупреждения към потребителите за рисковете, които стоката съдържа.

3. На основание чл. 74 във връзка с чл. 60, ал. 1 от Административнопроцесуалния кодекс допускам предварително изпълнение на заповедта с цел да не се допусне увреждане на здравето на потребителите.

4. Разходите по складиране, транспорт, изтегляне от пазара, изземването от потребителите и тяхното обезщетяване са за смека на производителите и дистрибуторите.

5. Заповедта може да се обжалва чрез председателя на Комисията за защита на потребителите в 14-дневен срок от съобщаването й по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

За председател: Ал. Масларски

12836

 

ЗАПОВЕД № 1068 от 2 ноември 2011 г.

На основание чл. 8, ал. 1 и ал. 2, т. 9 от Устройствения правилник на Комисията за защита на потребителите към министъра на икономиката, енергетиката и туризма и на нейната администрация, решение на Комисията за защита на потребителите, прието с протокол № 49 от заседание, проведено на 27.10.2011 г., чл. 92, ал. 1, 2 и 5 във връзка с чл. 87 и чл. 88, ал. 1, т. 2 от Закона за защита на потребителите, Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки във връзка с чл. 99 от Закона за защита на потребителите, чл. 73 от Административнопроцесуалния кодекс, протокол от изпитване № 5913 от 13.10.2011 г., издаден от ИЦ „Алми тест“ – София, удостоверяващ, че седалка за плуване (пояс с кормило), търговска марка Paowang, с отвори за краката, кормило и изображения на животни в полиетиленова опаковка има хартиена рисунка с надпис: „Paowang Baby seat“, материал: ПВЦ, страна на произход: Китай, не съответства на изискванията съгласно стандарт БДС EN 13138 „Средства за плаваемост за обучение по плуване. Част 3: Изисквания за безопасност и методи за изпитване на средствата за плаваемост, в които децата се поставят седнали“, по показатели: „Форма“, „Цвят/декорации“, „Специални функции“, „Оразмеряване“, „Измъкване от седалката (заклещване на тялото, оплитане на краката)“, „Поведение във водата – запазване на статична стабилност“, „Поведение във водата – статична стабилност, преобръщане при екстремни условия“, поради това, че дизайнът и видът създават впечатление, че продуктът е детска играчка, столът трябва да бъде с подходящ размер и обем, за да осигури непотъване и стабилност, цветовете не трябва да са прозрачни и мътни, не трябва да има цветни декорации, дръжките да са поставени така, че да не пречат на безопасността на изделието. Потенциалният риск за малкото дете е удавяне, нареждам:

1. Забранявам вноса, износа, възмездното или безвъзмездното пускане на пазара на седалка за плуване (пояс с кормило), търговска марка „Paowang“, с отвори за краката, кормило и изображения на животни в полиетиленова опаковка има хартиена рисунка с надпис: „Paowang Baby seat“, материал: ПВЦ, страна на произход: Китай, като стока, представляваща сериозен риск и опасност за здравето на потребителите (малки деца).

2. Вносителите и дистрибуторите да организират незабавното и ефективно изтегляне от пазара и изземването от потребителите на описаната в заповедта стока по реда, условията и в сроковете, визирани в Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки, и да отправят предупреждения към потребителите за рисковете, които стоката съдържа.

3. На основание чл. 74 във връзка с чл. 60, ал. 1 от Административнопроцесуалния кодекс допускам предварително изпълнение на заповедта с цел да не се допусне увреждане на здравето на потребителите.

4. Разходите по складиране, транспорт, изтегляне от пазара, изземването от потребителите и тяхното обезщетяване са за сметка на производителите, вносителите и дистрибуторите.

5. Заповедта може да се обжалва чрез председателя на Комисията за защита на потребителите в 14-дневен срок от съобщаването й по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

Председател: В. Златев

12837

 

ЗАПОВЕД № 1069 от 2 ноември 2011 г.

На основание чл. 8, ал. 1 и ал. 2, т. 9 от Устройствения правилник на Комисията за защита на потребителите към министъра на икономиката, енергетиката и туризма и на нейната администрация, решение на Комисията за защита на потребителите, прието с протокол № 49 от заседание, проведено на 27.10.2011 г., чл. 92, ал. 1, 2 и 5 във връзка с чл. 87 и чл. 88, ал. 1, т. 2 от Закона за защита на потребителите, Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки във връзка с чл. 99 от Закона за защита на потребителите, чл. 73 от Административнопроцесуалния кодекс, протокол от изпитване № 2769 от 27.09.2011 г., издаден от „Булгарконтрола“ – АД, София, и сертификат за инспекция № 13/0341 от 4.10.2011 г., издаден от „Булгарконтрола“ – АД, Стара Загора, удостоверяващи, че детска диадема, арт. № J-03, в различни цветове, изработена от пластмаса, от вътрешната страна е снабдена с два реда зъбци, външната страна е с пластмасова украса – фигури на животни, плодове, цветя, панделки, обявена продажна цена 3,50 лв., страна на произход: Китай, не съответства на изискванията за безопасност съгласно стандарт БДС EN 71-1 по показател: „Острота на върхове“, поради това, че е установено наличие на остри върхове и крие потенциален риск за малките деца от надраскване и нараняване на кожата на главата, нареждам:

1. Забранявам вноса, износа, възмездното или безвъзмездното пускане на пазара на детска диадема, арт. № J-03, в различни цветове, изработена от пластмаса, от вътрешната страна е снабдена с два реда зъбци, външната страна е с пластмасова украса – фигури на животни, плодове, цветя, панделки, обявена продажна цена 3,50 лв., страна на произход: Китай, като стока, представляваща сериозен риск и опасност за здравето на потребителите (малки деца).

2. Вносителите и дистрибуторите да организират незабавното и ефективно изтегляне от пазара и изземването от потребителите на описаната в заповедта стока по реда, условията и в сроковете, визирани в Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки, и да отправят предупреждения към потребителите за рисковете, които стоката съдържа.

3. На основание чл. 74 във връзка с чл. 60, ал. 1 от Административнопроцесуалния кодекс допускам предварително изпълнение на заповедта с цел да не се допусне увреждане на здравето на потребителите.

4. Разходите по складиране, транспорт, изтегляне от пазара, изземването от потребителите и тяхното обезщетяване са за сметка на производителите, вносителите и дистрибуторите.

5. Заповедта може да се обжалва чрез председателя на Комисията за защита на потребителите в 14-дневен срок от съобщаването й по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

Председател: В. Златев

12838

ЗАПОВЕД № 1070 от 2 ноември 2011 г.

На основание чл. 8, ал. 1 и ал. 2, т. 9 от Устройствения правилник на Комисия за защита на потребителите към министъра на икономиката, енергетиката и туризма и на нейната администрация, решение на Комисията за защита на потребителите, прието с протокол № 49 от заседание, проведено на 27.10.2011 г., чл. 92, ал. 1, 2 и 5 във връзка с чл. 87 и чл. 88, ал. 1, т. 2 от Закона за защита на потребителите, Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки във връзка с чл. 99 от Закона за защита на потребителите, чл. 73 от Административнопроцесуалния кодекс, протокол от изпитване № 5824 от 14.09.2011 г., издаден от ИЦ „Алми тест“ – София, удостоверяващ, че детско столче с облегалка, което при сядане издава звуци, състоящо се от 4 бр. метални крака, завършващи в основата си с пластмасови топки, и седалка от пластмасова дамаска, върху която има изобразени картинки, произведено в Китай, не съответства на изискванията за безопасност съгласно БДС EN 71-3 и ASTM D 2124 поради това, че е установено съдържание на забранен за използване в стоки за детска грижа пластификатор – диетилхексилфталат DЕНР в количество 25,75 % при разрешено количество 0,1 %, както и миграция на олово 197,4 mg/kg при разрешена миграция 90 mg/kg, и представлява химически риск, нареждам:

1. Забранявам вноса, износа, възмездното или безвъзмездното пускане на пазара на: детско столче с облегалка, което при сядане издава звуци, състоящо се от 4 бр. метални крака, завършващи в основата си с пластмасови топки, и седалка от пластмасова дамаска, върху която има изобразени картинки, страна на произход: Китай, като стока, опасна за здравето и безопасността на потребителите.

2. Вносителите и дистрибуторите да организират незабавното и ефективно изтегляне от пазара и изземването от потребителите на описаната в заповедта стока по реда, условията и в сроковете, визирани в Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки, и да отправят предупреждения към потребителите за рисковете, които стоката съдържа.

3. На основание чл. 74 във връзка с чл. 60, ал. 1 от Административнопроцесуалния кодекс допускам предварително изпълнение на заповедта с цел да не се допусне увреждане на здравето на потребителите.

4. Разходите по складиране, транспорт, изтегляне от пазара, изземването от потребителите и тяхното обезщетяване са за сметка на производителите, вносителите и дистрибуторите.

5. Заповедта може да се обжалва пред министъра на икономиката, енергетиката и туризма чрез Комисията за защита на потребителите в 14-дневен срок от съобщаването по реда на Административнопроцесуалния кодекс или да се оспори пред съда и без да е изчерпана възможността за оспорване по административен ред.

Председател: В. Златев

12839

 

СТОЛИЧНА ОБЩИНСКА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ

РЕШЕНИЕ № 1986 от 11 ноември 2011 г.

На основание чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 4 и чл. 31, ал. 3 ЗПСК, чл. 5 от Наредбата за търговете и конкурсите и Решение № 58 от 27.01.2011 г. на Столичния общински съвет Надзорният съвет на Столичната общинска агенция за приватизация реши:

1. Да се проведе публичен търг с явно наддаване на 18.01.2012 г. в 11 ч. в сградата на агенцията, пл. Славейков 6, ет. 1, за продажбата на помещение към трафопост, ж.к. Дървеница, до бл. 46, общински нежилищен имот, стопанисван от район „Студентски“, със съответното право на строеж.

2. Начална тръжна цена – 5000 лв. (Сделката не се облага с ДДС.)

3. Стъпка на наддаване – 500 лв.

4. Депозитът за участие – 500 лв., се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация при „Общинска банка“ – АД, клон „Врабча“, ул. Врабча 6, София (сметка № BG 49 SOMB 9130 33 26474601, BIC – SOMBBGSF). Краен срок за внасяне на депозитите – не по-късно от работния ден, предхождащ търга.

5. Срок на закупуване на тръжна документация – до 16.01.2012 г. вкл. в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч. Цената на тръжната документация – 240 лв. (с вкл. ДДС), е платима в брой в сградата на СОАП, пл. Славейков 6, ет. 1, стая № 4.

6. Срок за подаване на предложения за участия в търга – всеки работен ден, но не по-късно от деня, предхождащ търга, в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч., в стая № 2.

7. Оглед на обекта – всеки работен ден до деня на търга след закупуване на документация.

Председател на Надзорния съвет: В. Чилова

12889

 

РЕШЕНИЕ № 1988 от 11 ноември 2011 г.

На основание чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 4 и чл. 31, ал. 3 ЗПСК, чл. 5 от Наредбата за търговете и конкурсите и Решение № 388 от 10.06.2011 г. на Столичния общински съвет Надзорният съвет на Столичната общинска агенция за приватизация реши:

1. Да се проведе публичен търг с явно наддаване на 19.01.2012 г. в 11 ч. в сградата на агенцията, пл. Славейков 6, ет. 1, за продажбата на УПИ VIII за КОО, кв. 3, местност Дървеница, ул. Иван Боримечката, общински нежилищен имот, стопанисван от район „Студентски“, с право на собственост върху УПИ.

2. Начална тръжна цена – 69 000 лв. (Сделката се облага с ДДС.)

3. Стъпка на наддаване – 5000 лв.

4. Депозитът за участие – 6900 лв., се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация при „Общинска банка“ – АД, клон „Врабча“, ул. Врабча 6, София (сметка № BG 49 SOMB 9130 33 26474601, BIC – SOMBBGSF). Краен срок за внасяне на депозитите – не по-късно от работния ден, предхождащ търга.

5. Срок на закупуване на тръжна документация – до 17.01.2012 г. вкл. в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч. Цената на тръжната документация – 360 лв. (с вкл. ДДС), е платима в брой в сградата на СОАП, пл. Славейков 6, ет. 1, стая № 4.

6. Срок за подаване на предложения за участия в търга – всеки работен ден, но не по-късно от деня, предхождащ търга, в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч., в стая № 2.

7. Оглед на обекта – всеки работен ден до деня на търга след закупуване на документация.

Председател на Надзорния съвет: В. Чилова

12890

 

РЕШЕНИЕ № 1989 от 11 ноември 2011 г.

На основание чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 4 и чл. 31, ал. 3 ЗПСК, чл. 5 от Наредбата за търговете и конкурсите и Решение № 302 от 10.06.2010 г. на Столичния общински съвет Надзорният съвет на Столичната общинска агенция за приватизация реши:

1. Да се проведе публичен търг с явно наддаване на 24.01.2012 г. в 11 ч. в сградата на агенцията, пл. Славейков 6, ет. 1, за продажбата на УПИ I-8, кв. Враждебна, между ул. 46 и ул. 47, общински нежилищен имот, стопанисван от район „Кремиковци“, с право на собственост върху поземления имот.

2. Начална тръжна цена – 334 000 лв. (Сделката се облага с ДДС.)

3. Стъпка на наддаване – 10 000 лв.

4. Депозитът за участие – 33 400 лв., се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация при „Общинска банка“ – АД, клон „Врабча“, ул. Врабча 6, София (сметка № BG 49 SOMB 9130 33 26474601, BIC – SOMBBGSF). Краен срок за внасяне на депозитите – не по-късно от работния ден, предхождащ търга.

5. Срок на закупуване на тръжна документация – до 20.01.2012 г. вкл. в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч. Цената на тръжната документация – 1200 лв. (с вкл. ДДС), е платима в брой в сградата на СОАП, пл. Славейков 6, ет. 1, стая 4.

6. Срок за подаване на предложения за участия в търга – всеки работен ден, но не по-късно от деня, предхождащ търга, в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч., в стая 2.

7. Оглед на обекта – всеки работен ден до деня на търга след закупуване на документация.

Председател на Надзорния съвет: В. Чилова

12891

РЕШЕНИЕ № 1991 от 11 ноември 2011 г.

На основание чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 4 и чл. 31, ал. 3 ЗПСК, чл. 5 от Наредбата за търговете и конкурсите и Решение № 974 от 11.10.2007 г. на Столичния общински съвет Надзорният съвет на Столичната общинска агенция за приватизация реши:

1. Да се проведе публичен търг с явно наддаване на 01.02.2012 г. в 11 ч. в сградата на агенцията, пл. Славейков 6, ет. 1, за продажбата на помещение към трафопост, ж.к. Стрелбище, до бл. 97, общински нежилищен имот, стопанисван от район „Триадица“, със съответното право на строеж.

2. Начална тръжна цена – 3800 лв. (Сделката не се облага с ДДС.)

3. Стъпка на наддаване – 200 лв.

4. Депозитът за участие – 380 лв., се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация при „Общинска банка“ – АД, клон „Врабча“, ул. Врабча 6, София (сметка № BG 49 SOMB 9130 33 26474601, BIC – SOMBBGSF). Краен срок за внасяне на депозитите – не по-късно от работния ден, предхождащ търга.

5. Срок на закупуване на тръжна документация – до 30.01.2012 г. вкл. в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч. Цената на тръжната документация – 240 лв. (с вкл. ДДС), е платима в брой в сградата на СОАП, пл. Славейков 6, ет. 1, стая № 4.

6. Срок за подаване на предложения за участия в търга – всеки работен ден, но не по-късно от деня, предхождащ търга, в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч., в стая № 2.

7. Оглед на обекта – всеки работен ден до деня на търга след закупуване на документация.

Председател на Надзорния съвет: В. Чилова

12892

 

РЕШЕНИЕ № 1994 от 11 ноември 2011 г.

На основание чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 4 и чл. 31, ал. 3 ЗПСК, чл. 5 от Наредбата за търговете и конкурсите и Решение № 618 от 06.10.2011 г. на Столичния общински съвет Надзорният съвет на Столичната общинска агенция за приватизация реши:

1. Да се проведе публичен търг с явно наддаване на 08.02.2012 г. в 11 ч. в сградата на агенцията, пл. Славейков 6, ет. 1, за продажбата на УПИ V, кв. 116, ж.к. Надежда, ул. Чипровско въстание и ъгъла с ул. Жорж Дантон, общински нежилищен имот, стопанисван от район „Надежда“, с право на собственост на УПИ.

2. Начална тръжна цена – 405 000 лв. (Сделката се облага с ДДС.)

3. Стъпка на наддаване – 5000 лв.

4. Депозитът за участие – 40 500 лв., се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация при „Общинска банка“ – АД, клон „Врабча“, ул. Врабча 6, София (сметка № BG 49 SOMB 9130 33 26474601, BIC – SOMBBGSF). Краен срок за внасяне на депозитите – не по-късно от работния ден, предхождащ търга.

5. Срок на закупуване на тръжна документация – до 06.02.2012 г. вкл. в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч. Цената на тръжната документация – 360 лв. (с вкл. ДДС), е платима в брой в сградата на СОАП, пл. Славейков 6, ет. 1, стая № 4.

6. Срок за подаване на предложения за участия в търга – всеки работен ден, но не по-късно от деня, предхождащ търга, в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч., в стая № 2.

7. Оглед на обекта – всеки работен ден до деня на търга след закупуване на документация.

Председател на Надзорния съвет: В. Чилова

12893

 

РЕШЕНИЕ № 1995 от 11 ноември 2011 г.

На основание чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 4 и чл. 31, ал. 3 ЗПСК, чл. 5 от Наредбата за търговете и конкурсите и Решение № 618 от 06.10.2011 г. на Столичния общински съвет Надзорният съвет на Столичната общинска агенция за приватизация реши:

1. Да се проведе публичен търг с явно наддаване на 02.02.2012 г. в 11 ч. в сградата на агенцията, пл. Славейков 6, ет. 1, за продажбата на ПИ № 588, кв. 72, м. Бул. Ломско шосе, ул. Свети Климент 41, общински нежилищен имот, стопанисван от район „Надежда“, с право на собственост върху ПИ № 588.

2. Начална тръжна цена – 89 000 лв. (Сделката се облага с ДДС.)

3. Стъпка на наддаване – 5000 лв.

4. Депозитът за участие – 8900 лв., се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация при „Общинска банка“ – АД, клон „Врабча“, ул. Врабча 6, София (сметка № BG 49 SOMB 9130 33 26474601, BIC – SOMBBGSF). Краен срок за внасяне на депозитите – не по-късно от работния ден, предхождащ търга.

5. Срок на закупуване на тръжна документация – до 31.01.2012 г. вкл. в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч. Цената на тръжната документация – 360 лв. (с вкл. ДДС), е платима в брой в сградата на СОАП, пл. Славейков 6, ет. 1, стая № 4.

6. Срок за подаване на предложения за участия в търга – всеки работен ден, но не по-късно от деня, предхождащ търга, в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч., в стая № 2.

7. Оглед на обекта – всеки работен ден до деня на търга след закупуване на документация.

Председател на Надзорния съвет: В. Чилова

12894

 

РЕШЕНИЕ № 1996 от 11 ноември 2011 г.

На основание чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 4 и чл. 31, ал. 3 ЗПСК, чл. 5 от Наредбата за търговете и конкурсите и Решение № 619 от 06.10.2011 г. на Столичния общински съвет Надзорният съвет на Столичната общинска агенция за приватизация реши:

1. Да се проведе публичен търг с явно наддаване на 07.02.2012 г. в 11 ч. в сградата на агенцията, пл. Славейков 6, ет. 1, за продажбата на УПИ IV-287 със сграда (ветеринарна лечебница), с. Бусманци, ул. Просвета 7, общински нежилищен имот, стопанисван от район „Искър“, с право на собственост на УПИ.

2. Начална тръжна цена – 107 000 лв. (Сделката се облага частично с ДДС.)

3. Стъпка на наддаване – 3000 лв.

4. Депозитът за участие – 10 700 лв., се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация при „Общинска банка“ – АД, клон „Врабча“, ул. Врабча 6, София (сметка № BG 49 SOMB 9130 33 26474601, BIC – SOMBBGSF). Краен срок за внасяне на депозитите – не по-късно от работния ден, предхождащ търга.

5. Срок на закупуване на тръжна документация – до 03.02.2012 г. вкл. в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч. Цената на тръжната документация – 360 лв. (с вкл. ДДС), е платима в брой в сградата на СОАП, пл. Славейков 6, ет. 1, стая 4.

6. Срок за подаване на предложения за участия в търга – всеки работен ден, но не по-късно от деня, предхождащ търга, в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч., в стая 2.

7. Оглед на обекта – всеки работен ден до деня на търга след закупуване на документация.

Председател на Надзорния съвет: В. Чилова

12895

 

РЕШЕНИЕ № 2010 от 18 ноември 2011 г.

На основание чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 4 и чл. 31, ал. 3 ЗПСК, чл. 5 от Наредбата за търговете и конкурсите и Решение № 363 от 09.06.2011 г. на Столичния общински съвет Надзорният съвет на Столичната общинска агенция за приватизация реши:

1. Да се проведе публичен търг с явно наддаване на 07.02.2012 г. в 14 ч. в сградата на агенцията, пл. Славейков 6, ет. 1, за продажбата на УПИ VII-1386, кв. 15а, м. НПЗ Хаджи Димитър, общински нежилищен имот, стопанисван от район „Подуяне“, със съответното право на собственост върху УПИ VII-1386.

2. Начална тръжна цена – 250 000 лв. (Сделката се облага с ДДС.)

3. Стъпка на наддаване – 3000 лв.

4. Депозитът за участие – 25 000 лв., се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация при „Общинска банка“ – АД, клон „Врабча“, ул. Врабча 6, София (сметка № BG 49 SOMB 9130 33 26474601, BIC – SOMBBGSF). Краен срок за внасяне на депозитите – не по-късно от работния ден, предхождащ търга.

5. Срок на закупуване на тръжна документация – до 03.02.2012 г. вкл. в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч. Цената на тръжната документация – 600 лв. (с вкл. ДДС), е платима в брой в сградата на СОАП, пл. Славейков 6, ет. 1, стая № 4.

6. Срок за подаване на предложения за участия в търга – всеки работен ден, но не по-късно от деня, предхождащ търга, в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч., в стая № 2.

7. Оглед на обекта – всеки работен ден до деня на търга след закупуване на документация.

Председател на Надзорния съвет: В. Чилова

12896

 

ОБЩИНА АСЕНОВГРАД

РЕШЕНИЕ № 4 от 18 ноември 2011 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 16 ЗМСМА, чл. 30 във връзка с чл. 16, т. 1 и чл. 17, ал. 1, т. 4 и 5 ЗАТУРБ Общинският съвет – Асеновград, закрива кметствата в селата Патриарх Евтимово, Долнослав и Бачково.

Председател: Св. Шуманов

12952

 

ОБЩИНА ВРАЦА

РЕШЕНИЕ № 1126 от 11 октомври 2011 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 3, ал. 3, т. 2 ЗПСК, чл. 5 и 6 от Наредбата за търговете и конкурсите Общинският съвет – гр. Враца, реши:

І. Приема оценката за определяне на справедлива пазарна стойност за срок 6 месеца на:

1. Поземлен имот с ид. № 12259.1023.254 с площ 712 кв.м (УПИ IV, пл. 11, кв. 212), ул. Екзарх Йосиф – по регулационен план на гр. Враца, одобрен с Решение № 959 от 17.04.11 г. на ОбС, АОС – частна № 1994 от 10.10.2011 г.

2. Поземлен имот с ид. № 12259.1023.252 с площ 766 кв.м. (УПИ V, пл. 11, кв. 212), ул. Екзарх Йосиф – по регулационен план на гр. Враца, одобрен с Решение № 959 от 17.04.2011 г. на ОбС, АОС – частна № 1993 от 10.10.2011 г.

ІІ. Обявява публичен търг с явно наддаване за продажба при следните условия:

1. Наименование на обекта на търга с начална тръжна цена (без ДДС) и стъпка на наддаване:

Обектът, предмет на приватизация, се състои от два подобекта:

– поземлен имот с ид. № 12259.1023.254 с площ 712 кв.м (УПИ IV, пл. 11, кв. 212), ул. Екзарх Йосиф – по регулационен план на гр. Враца, одобрен с Решение № 959 от 17.04.2011 г. на ОбС, АОС – частна № 1994 от 10.10.2011 г.;

– поземлен имот с ид. № 12259.1023.252 с площ 766 кв.м (УПИ V, пл. 11, кв. 212), ул. Екзарх Йосиф – по регулационен план на гр. Враца, одобрен с Решение № 959 от 17.04.2011 г. на ОбС, АОС – частна № 1993 от 10.10.2011 г., с обща площ 1478 кв.м и начална тръжна цена 170 100 лв., със стъпка на наддаване 3000 лв. (върху крайната цена се начислява ДДС).

2. Размер на депозита за участие в търга – 10 % от началната тръжна цена. Депозитната вноска се внася в „ОББ“, клон Враца, по сметка на Община Враца: BG13UBBS80023300146537, код BIC UBBSBGSF – ТБ „ОББ“ – АД, клон Враца, в краен срок 15 дни от деня, следващ обнародването на решението в „Държавен вестник“.

3. Тръжна документация се закупува и получава срещу 240 лв. (с включен ДДС) на касата в Центъра за услуги и информация на гражданите в сградата на Община Враца, ет. 1.

4. Срок за закупуване на документацията за участие в търга – 13 дни от деня, следващ обнародването на решението в „Държавен вестник“.

5. Срок за оглед на обекта и подаване на документи за участие в търга – в деловодството на Община Враца, до 15 дни от деня, следващ обнародването на решението в „Държавен вестник“.

6. Място, ден и час на провеждане на търга – търгът ще се проведе на 17-ия ден от деня, следващ обнародването на решението в „Държавен вестник“, от 14 ч. в заседателната зала на Община Враца, ет. 3, стая № 72.

ІІІ. Повторен търг ще се проведе след 14 дни, като всички посочени срокове се удължават също с 14 дни.

ІV. Възлага на кмета на общината да извърши всички последващи действия, свързани с организацията и провеждането на търга, и да сключи договор със спечелилия търга участник.

Председател: М. Николова

12841

 

ОБЩИНА ВЪЛЧИ ДОЛ

РЕШЕНИЕ № 1263 от 24 август 2011 г.

На основание чл. 16, чл. 17, ал. 1, т. 4 и 5 и ал. 2 и чл. 30 ЗАТУРБ и чл. 21, ал. 1, т. 16 и 23 ЗМСМА Общинският съвет – гр. Вълчи дол, реши:

1. Закрива кметствата в селата: Бояна, Войводино, Генерал Колево, Изворник, Калоян и Щипско.

2. Преобразува кметствата в селата: Боян, Войводино, Генерал Колево, Изворник, Калоян и Щипско в кметски наместничества.

Председател: Й. Колева

12855

 

ОБЩИНА ВЪРШЕЦ

ЗАПОВЕД № 368 от 30 ноември 2011 г.

На основание чл. 25, ал. 2 и 3 във връзка с чл. 21, ал. 1 ЗОС, чл. 205, т. 1 ЗУТ – за задоволяване на неотложна общинска нужда, която не може да бъде задоволена по друг начин, представляваща прилагане на уличната регулация съгласно влязъл в сила подробен устройствен план за реализирането на уличната регулация на ул. Бялата вода, гр. Вършец, отчуждавам в полза на Община Вършец следните недвижими имоти – частна собственост, подробно описани по вид, местонахождение, размер, собственици и размер на обезщетението, описани, както следва:

1. Част от поземлен имот с идентификатор 12961.425.284 по кадастралната карта и кадастралните регистри на гр. Вършец от 2008 г. (УПИ II-501, кв. 130 по плана на гр. Вършец от 1986 г.), намиращ се на ул. Тинтява 4 във Вършец, с площ 35 кв.м, отреден за жилищно застрояване, застроен с жилищна сграда – размер на дължимото обезщетение 361,20 лв. Поземленият имот е собственост на X.X.X..

2. Част от поземлен имот с идентификатор 12961.425.298 по кадастралната карта и кадастралните регистри на гр. Вършец от 2008 г. (УПИ V-506, кв. 127 по плана на гр. Вършец от 1986 г.), намиращ се на ул. Бялата вода 41 във Вършец, с площ 197 кв.м, отреден за жилищно застрояване, застроен с жилищна сграда – размер на дължимото обезщетение 1769,06 лв. Поземленият имот е собственост на X.X.X. и X.X.X..

3. Част от поземлен имот с идентификатор 12961.425.289 по кадастралната карта и кадастралните регистри на гр. Вършец от 2008 г. (УПИ II-503, кв. 130 и кв. 132 по плана на гр. Вършец от 1986 г.), намиращ се на ул. Бялата вода 26 в гр. Вършец, с площ 329 кв.м, отреден за жилищно застрояване, застроен с жилищна сграда – размер на дължимото обезщетение 3122,21 лв. Поземленият имот е собственост на X.X.X. и X.X.X..

4. Едноетажна паянтова стопанска сграда с идентификатор 12961.425.289.3 по кадастралната карта и кадастралните регистри на гр. Вършец от 2008 г. (построена в УПИ II-503, кв. 130 и кв. 132 по плана на гр. Вършец от 1986 г.), намиращ се на ул. Бялата вода 26 във Вършец, с РЗП 45 кв.м, размер на дължимото обезщетение 4000 лв. Сградата е собственост на X.X.X. и X.X.X..

На основание чл. 29, ал. 1 ЗОС паричните обезщетения ще се изплащат по банков път чрез ТБ „Обединена българска банка“ – АД, клон Вършец, по сметките на правоимащите след 15.12.2011 г.

На основание чл. 27, ал. 1 ЗОС заповедта подлежи на обжалване пред Административния съд – Монтана, в 14-дневен срок от обнародването й в „Държавен вестник“

Кмет: Ив. Лазаров

12966

 

ОБЩИНА КАРЛОВО

РЕШЕНИЕ № 1312 от 20 септември 2011 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 във връзка с чл. 124, ал. 3, чл. 59, ал. 1, чл. 109, ал. 2 и чл. 110, ал. 1, т. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Карлово, реши:

Одобрява подробен устройствен план – парцеларен план за елементи на техническата инфраструктура (трасе за електропровод, водопровод и канализация) за захранване на УПИ 701.1853 – жилищна сграда в местността Бадемлика, землище гр. Карлово, преминаващ през ПИ № 701.9531 – полски пътища – публична общинска собственост.

На основание чл. 215, ал. 4 ЗУТ в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ решението подлежи на обжалване чрез Община Карлово до Административния съд – Пловдив.

Председател: Т. Стоев

12840

 

ОБЩИНА ЛОВЕЧ

РЕШЕНИЕ № 5 от 15 ноември 2011 г.

На основание чл. 30 във връзка с чл. 16, т. 1 и чл. 17, ал. 1, т. 4 и 5 ЗАТУРБ и чл. 21, ал. 2 ЗМСМА Общинският съвет – гр. Ловеч, закрива кметствата Българене, Владиня, Горан, Дренов, Деветаки, Йоглав, Казачево, Къкрина, Пресяка, Скобелево, Смочан, Умаревци, Хлевене и Чавдарци на територията на община Ловеч.

Председател: К. Маринова

12871

 

ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК

ЗАПОВЕД № 2349 от 17 ноември 2011 г.

На основание чл. 25, ал. 2 и 3 ЗОС и влезлия в сила кадастрален и регулационен план за кв. 50 по плана на с. Звъничево, одобрен със Заповед № 92 от 20.06.1997 г., отчуждавам част от поземлен имот пл. № 541 за изграждането на обект – публична общинска собственост, а именно: улица с о.т.228 „а“ – 226 „а“ по плана на с. Звъничево за обслужване на жилищностроителни имоти в кв. 50 по плана на същото село, представляващо празно дворно място с площ 350 кв.м, собственост на н-ци X.X.X., починал на 28.09.2000 г., с документ за собственост – Решение № 4А058 на поземлената комисия гр. Пазарджик от 12.11.1996 г.

Съгласно изготвената от лицензиран оценител пазарна оценка на отчуждената част от имота равностойното парично обезщетение е в размер 4375 лв.

Обезщетението в размер 4375 лв. да бъде внесено в „ОББ“ – АД, клон Пазарджик, на името на н-ци X.X.X. (X.X.X. и X.X.X.).

Изплащането на обезщетението да стане след влизане в сила на заповедта.

Препис от настоящата заповед да се връчи на дирекциите „Архитектура“ и „ФСДУС“ при Община Пазарджик за сведение и изпълнение, както и на н-ци X.X.X., които могат да обжалват същата чрез Община Пазарджик до Административния съд – Пазарджик, в 14-дневен срок от нейното обнародване в „Държавен вестник“.

Кмет: Т. Попов

12842

ОБЩИНА СТРЕЛЧА

ЗАПОВЕД № 819 от 29 ноември 2011 г.

На основание чл. 15, ал. 1 и 4, чл. 27, ал. 4 ППЗНП, чл. 6, ал. 1, т. 2, ал. 2, т. 2 и ал. 3 от Наредба № 26 от 2008 г. за устройството и дейността на детските ясли и детските кухни и здравните изисквания към тях и Решение № 10 от 28.11.2011 г. на Общинския съвет – гр. Стрелча, разрешавам:

1. Преобразуване на ЦДГ „Д-р X.X.“ – гр. Стрелча, в ОДЗ „Д-р X.X.“ – гр. Стрелча.

2. Откриване на една смесена дневна яслена група за деца от 10 месеца до 3 г. в преобразуваното ОДЗ „Д-р X.X.“ – гр. Стрелча, считано от 21.11.2011 г.

Кмет: Ив. Евстатиев

12953

 

ОБЩИНА ЧЕРВЕН БРЯГ

ЗАПОВЕД № РД-09-610 от 25 ноември 2011 г.

На основание чл. 44, ал. 1, т. 1 и 7 и ал. 2 ЗМСМА, чл. 10, ал. 8 ЗНП и чл. 15, ал. 1 ППЗНП и Решение № 13 от 23.11.2011 г. на Общинския съвет – гр. Червен бряг, нареждам:

1. Да се преобразува Целодневна детска градина „Пролет“ – гр. Койнаре, в Обединено детско заведение „Пролет“ (ОДЗ), като се разкрие една яслена група считано от 01.12.2011 г.

2. Да бъдат осигурени необходимите щатни бройки и бюджет за нормалното функциониране на детското заведение.

Контрол по изпълнение на заповедта ще упражнявам лично.

Кмет: П. Фильовски

12897

 

ОБЩИНА ЧИРПАН

РЕШЕНИЕ № 12 от 24 ноември 2011 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Чирпан, реши:

Одобрява внесения план за застрояване (ПЗ) за ПИ № 000864 в землището на с. Рупките, община Чирпан, с който се предвижда свободно застрояване, показано в графичната част с ограничителни линии на застрояване и установяване на зона „Смф“ (смесена многофункционална) за изграждане на винарска изба.

Решението може да се обжалва или протестира в 30-дневен срок от обнародването му в „Държавен вестник“ пред Административния съд – Стара Загора, чрез Общинския съвет – гр. Чирпан, на основание чл. 215, ал. 1 и 4 ЗУТ.

Председател: Хр. Стефанов

12874

ОБЩИНА С. ЛЕСИЧОВО, ОБЛАСТ ПАЗАРДЖИК

РЕШЕНИЕ № 11 от 17 ноември 2011 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА във връзка с чл. 129, ал. 1 ЗУТ и Решение № І, протокол № 3 от 18.11.2011 г. на Общинския експертен съвет – с. Лесичово, Общинският съвет – с. Лесичово, реши:

Одобрява ПУП – парцеларен план на трасе на електропровод, преминаващ през поземлени имоти № 000734 – местен път в местност Янкулица, 000740 – ведомствен път в местност Янкулица, и 000739 – нива, местност Янкулица, собственост на Община Лесичово, за захранване на поземлен имот пл. № 000399 в Стопански двор, местност Янкулица, землище с. Церово.

На основание чл. 215, ал. 4 ЗУТ в 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ решението подлежи на обжалване от заинтересованите лица чрез Община с. Лесичово пред Административния съд – Пазарджик.

Председател: К. Пунтев

12856

 

ОБЩИНА С. СТАМБОЛОВО, ОБЛАСТ ХАСКОВО

РЕШЕНИЕ № 7 от 16 ноември 2011 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА, чл. 124 и чл. 129, ал. 1 във връзка с чл. 59, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – с. Стамболово, одобрява план-схема – трасе на КЛСН за изграждане на кабелна връзка между ТП „Поповец“ до технологични муфи 20 kV за ТП „Сестринско“, за резервиране електрозахранването между ВЛ 20 kV, извод Рабово, от подстанция Маджарово, и ВЛ 20 kV, изход Кокиче, от подстанция Арпезост. Местонахождение: път 5072 ІІІ клас в участъка Поповец – Сестринско, ПИ № 000159, местност землище с. Поповец, община Стамболово, област Хасково.

Председател: С. Халил

12872

 

РЕШЕНИЕ № 20 от 16 ноември 2011 г.

На основание чл. 129, ал. 1, чл. 134, ал. 1, т. 1 и ал. 2, т. 1 и 6 и чл. 208 ЗУТ Общинският съвет – с. Стамболово, одобрява подробен устройствен план ПУП – ПР – план за регулация за УПИ IX-49, УПИ VIII-50, УПИ VI-63, УПИ XV-62, улица от о.т. 50 до о.т. 54, кв. 5 и УПИ I, кв. 24 по плана на с. Малък извор, община Стамболово, област Хасково. Местонахождение: с. Малък извор, община Стамболово, област Хасково.

Председател: С. Халил

12873

СЪДИЛИЩА

Администратвиният съд – Бургас, на основание чл. 218 ЗУТ обявява, че е постъпило оспорване от X.X.X. на Решение № 29-34 от 18.12.2009 г. на Общинския съвет – гр. Бургас, за одобряване на ПУП – ПУР за разширение на кв. Сарафово, масиви 14 и 15, в частта му относно УПИ XL-53 масив 14, местността Манаф Хенде, кв. Сарафово, гр. Бургас, с който се променя ширината на обслужваща улица за този имот, по повод на което е образувано адм.д. № 2405/2011 по описа на съда, насрочено за 21.02.2012 г. от 14 ч. Заинтересованите лица могат да се конституират като ответници в производството по адм.д. № 2405/2011 в едномесечен срок от деня на обнародване на съобщението в „Държавен вестник“ чрез подаване на заявление до съда, което трябва да съдържа: трите имена и адреса, телефон, факс и електронен адрес, ако има такъв – за български граждани; трите имена и личния номер за чужденец и адреса, заявен в съответната администрация, телефон, факс и електронен адрес, ако има такъв; фирмата на търговеца или наименованието на юридическото лице, изписани на български език, седалището и последния посочен в съответния регистър адрес на управление и електронния му адрес; номер на делото; акта, който се оспорва, и органа, който го е издал; изявление, че заинтересуваното лице желае да бъде конституирано в производството като ответник; подпис на заявителя. Към заявлението се прилагат писмените доказателства, които удостоверяват качеството на заинтересувано лице на заявителя.

12947

Административният съд – Варна, на основание чл. 218, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е направено оспорване от X.X.X. на Решение № 3408-7 от 22, 23 и 29.06.2011 г. на Общинския съвет – гр. Варна, с което е одобрен ПУР – ПУП на к.к. Чайка в частта по отношение на имот № 72 в кв. 56, имот № 91 в кв. 55 и № 300. Заинтересованите лица могат да подадат заявление по чл. 218, ал. 4 ЗУТ за конституирането им като ответници по адм.д. № 3454/2011 г. в едномесечен срок от обнародването на съобщението в „Държавен вестник“, към което да приложат писмени доказателства, удостоверяващи това им качество.

12881

Административният съд – Варна, на основание чл. 218, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е направено оспорване от X.X.X. в качеството му на представляващ „Лаудис Сити“ – ООД, на Решение № 3408-7 от 22, 23 и 29.06.2011 г. на Общинския съвет – гр. Варна, с което е одобрен ПУР на к.к. Чайка – Варна, в частта му за имоти № 3811 и № 3813 по КП на к.к. Чайка. Заинтересованите лица могат да подадат заявление до съда по чл. 218, ал. 4 ЗУТ за конституирането им като ответници по адм.д. № 3436/2011 в едномесечен срок от деня на обнародване на съобщението в „Държавен вестник“, към което да приложат писмени доказателства, удостоверяващи това им качество.

12920

Административният съд – Варна, на основание чл. 218, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е направено оспорване на Решение № 3408-7 от 22, 23 и 29.06.2011 г. на Общинския съвет – гр. Варна, с което е одобрен ПУП – ПУР на к.к. Чайка – Варна, в частта му за: имот с идентификатор 188 по жалба на X.X.X. и X.X.X.; имот с идентификатор 129 по жалба на X.X.X. и X.X.X.; имоти с идентификатори 67 и 68 по жалба на X.X.X. и X.X.X.. Заинтересованите лица могат да подадат заявление до съда по чл. 218, ал. 4 ЗУТ за конституирането им като ответници по адм.д. № 3455/2011, ХV състав, в едномесечен срок от деня на обнародване на съобщението в „Държавен вестник“, към което да приложат писмени доказателства, удостоверяващи това им качество.

12921

Административният съд – Варна, на основание чл. 218, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е направено оспорване от X.X.X.-X. на Заповед № Г-187/91 на кмета на Община Варна за одобряване на изменението на ЗРП и ЖСП за парцели І 3, ІІ 4, ІІІ 5, ІV 6, V 7, VІ 7а в 8-и микрорайон. Заинтересованите лица могат да подадат заявление по чл. 218, ал. 4 ЗУТ за конституирането им като ответници по адм. дело № 2863/2011 в едномесечен срок от деня на обнародване на съобщението в „Държавен вестник“, към което да приложат писмени доказателства, удостоверяващи това им качество.

12946

Административният съд – Добрич, на основание чл. 218, ал. 1 ЗУТ съобщава, че е постъпило оспорване от X.X.X. на акт-решение № 892 от 20.09.2011 г. на Общинския съвет – гр. Балчик, по силата на което на основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА, чл. 129, ал. 1 ЗУТ и заявление с вх. № 437 от 13.09.2011 г. от собственици на имоти в масив 25 на с. Кранево е одобрен план за регулация и застрояване на масив 25 – с. Кранево, община Балчик, окончателен проект-актуализация (ДВ, бр. 80 от 2011 г.) в частта му, отнасяща се до имот с идентификатор 39459.25.55 в с. Кранево, община Балчик, както и правото на заинтересуваните лица да се конституират като ответници по а.д. № 776/2011 по описа на Административния съд – Добрич, чрез подаване на заявление в изискуемата форма съгласно чл. 218, ал. 4 ЗУТ в едномесечен срок от деня на обнародването в „Държавен вестник“.

12943

Административният съд – Пазарджик, на основание чл. 218, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е постъпила жалба от X.X.X. и X.X.X. от гр. Стрелча против Заповед № 166 от 08.04.2011 г. на кмета на Община Стрелча, с която се допълва Заповед № 679 от 21.10.2009 г. за одобряване изменението на ПР (план за регулация) за УПИ ХVІІІ-899 и УПИ І – Общински за търговия и услуги в кв. 76 по плана на гр. Стрелча (като дворищната регулация мине по имотната им граница), като се добави дворищната регулация с УПИ ХVІІ-900 в кв. 76 по плана на гр. Стрелча, която да мине по кадастралните граници на ПИ № 899 и ПИ № 900. По жалбата е образувано адм. д. № 886/2011 по описа на Административен съд – Пазарджик. Заинтересуваните лица имат право да се конституират като ответници в едномесечен срок от деня на обнародване на обявлението в „Държавен вестник“ чрез подаване на заявление със съдържанието по чл. 218, ал. 4 ЗУТ.

12919

Административният съд – Пловдив, на основание чл. 218, ал. 1 ЗУТ съобщава, че е образувано адм. дело № 2559 по описа за 2011 г. по жалба на „Глобъл Комерс – 1“ – ООД, Пловдив, против Заповед № 110А1606 от 30.06.2011 г. на кмета на Община Пловдив, с която е одобрен ПУП – ПРЗ на имот № 56784.101.22 по КК на Пловдив, м. Скобелица, район „Тракия“, по КК на гр. Пловдив. В едномесечен срок от деня на обнародването на съобщението в „Държавен вестник“ заинтересованите лица могат да се конституират като ответници в съдебното производство чрез подаване на заявление до Административния съд – Пловдив, което следва да съдържа: трите имена и адреса, телефон, факс и електронен адрес, ако има такъв – за българските граждани; трите имена и личния номер за чужденец и адреса, заявен в съответната администрация, телефон, факс и електронен адрес, ако има такъв; фирмата на търговеца или наименованието на юридическото лице, изписани и на български език, седалището и последния посочен в съответния регистър адрес на управление и електронния му адрес; номера на делото; акта, който се оспорва, и органа, който го е издал; изявление, че заинтересованото лице желае да бъде конституирано в производството като ответник; подпис на заявителя. Към заявлението се прилагат писмени доказателства, удостоверяващи качеството на заинтересувано лице на заявителя. Със заявлението е недопустимо да се правят искания за отмяна на индивидуалния административен акт, както и за присъединяване към подадени жалби в законоустановения срок. Административно дело № 2559/2011 е насрочено за 27.І.2012 г. от 9 ч.

12945

Административният съд – Русе, на основание чл. 188 във връзка с чл. 181, ал. 1 и 2 АПК съобщава, че е постъпило оспорване на чл. 5, ал. 1 и 2 от Наредба № 19 за условията, реда и гаранциите за провеждане на събрания на открито, митинги, манифестации, шествия и други масови обществени прояви на територията на община Русе, приета от Общинския съвет – гр. Русе, с Решение № 391 от 12.11.2004 г., по което е образувано адм.д. № 465/2011 на Административния съд – Русе, V състав, насрочено за разглеждане в съдебно заседание на 18.01.2012 г. от 10,45 ч. Оспорваща страна е X.X.X. от Русе.

12880

Административният съд – София-град, ІІ отделение, 28 състав, призовава X.X.X. с последен известен по делото адрес София, ж. к. Сухата река, бл. 9, ет. 2, ап. 5, да се яви в съда на 01.02.2012 г. в 11 ч. като заинтересована страна по адм. дело № 7117/2010, образувано по жалба на Столична община срещу Заповед № РД-18-45 от 09.07.2010 г. на изпълнителния директор на АГКК. Призованият да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на ГПК.

12927

Административният съд – София-град, ІІ отделение, 28 състав, призовава X.X.X. с последен известен по делото адрес София, бул. Княгиня Мария-Луиза 36, вх. Б, ет. 4, ап. 7, да се яви в съда на 1.02.2012 г. в 11 ч. като заинтересована страна по адм.д. № 7117/2010, образувано по жалба на Столична община срещу Заповед № РД-18-45 от 9.07.2010 г. на изпълнителния директор на АГКК. Призованият да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на ГПК.

12928

Административният съд – Хасково, на основание чл. 218, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е постъпило оспорване от „Каре“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Хасково, ж. к. Орфей 14-В-73, представлявано от X.X.X., и по жалба на X.X.X. с адрес гр. Хасково, ул. Одеса 3, срещу Заповед № 1363 от 06.10.2011 г. на и. д. кмет на Община Хасково, с която се одобрява ПУП – изменение на плана за регулация на УПИ І – за промишлени нужди, в кв. 21 ИИЗ на гр. Хасково. По оспорването е образувано адм. дело № 809/2011 по описа на съда. В едномесечен срок от обнародване на съобщението в „Държавен вестник“ заинтересованите лица могат да се конституират като ответници в съдебното производство чрез подаване на заявление по чл. 218, ал. 4 ЗУТ. Заявлението следва да бъде придружено с писмени доказателства по чл. 218, ал. 5 ЗУТ, удостоверяващи качеството на заинтересовано лице на заявителя. Със заявлението е недопустимо да се правят искания за отмяна на индивидуалния административен акт, както и за присъединяване към подадени жалби в законоустановения срок.

12944

Софийският градски съд, административно отделение, IIIв състав, призовава X.X.X. с последен адрес област София, община Столична, София, ж.к. Люлин, бл. 983, вх. И, ет. 5, ап. 229, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 29.03.2012 г. в 13,30 ч. като заинтересована страна по адм.д. № 1107/2003, заведено от Дафина Т. Горгиева, Тодор Б. Георгиев, Георги С. Андасаров, Христина И. Христова-Иванчева. Заинтересованата страна X.X.X. да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК (отм.).

12923

Варненският районен съд, XVII състав, призовава Майкъл Уотсън, роден на 17.08.1967 г., гражданин на Великобритания, с неизвестен адрес, да се яви в съда на 17.01.2012 г. в 10 ч. като ответник по гр.д. № 12295/2011 по описа на Варненския районен съд, XVII състав, заведено от X.X.X., с правно основание на иска чл. 144 СК. Ответникът да посочи съдебен адрес в страната, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК (отм.).

12968

Плевенският районен съд призовава X.X.X. с последен адрес Република Кипър, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 30.01.2012 г. в 10 ч. като ответник по гр.д. № 6034/2011, заведено от X.X.X. от Плевен. Ответникът да посочи съдебен адрес в страната, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 48 ГПК.

12922

Севлиевският районен съд, гражданска колегия, призовава X.X.X., роден на 31.10.1956 г. в гр. Олгин, община Моа, Куба, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 30.01.2012 г. в 9 ч. като ответник по гр. д. № 1238/2011, заведено от X.X.X. от с. Дамяново, област Габрово, община Севлиево, за иск по чл. 127а СК. Ако въпреки обнародването ответникът не се яви в съда при разглеждане на делото, съдът ще му назначи особен представител.

12948

Софийският районен съд, ІІІ гражданско отделение, 117 състав, уведомява Хараламбос Атанасиос Пасенидос, гражданин на Република Гърция, роден на 27.08.1982 г., че има качеството на ответник по гр. д. № 6791/2011 по описа на СРС, ІІІ ГО, 117 състав, образувано по предявен от X.X.X. иск за развод, и му указва, че в двуседмичен срок от обнародването в „Държавен вестник“ следва да се яви в канцеларията на СРС, ІІІ ГО, 117 състав, за връчване на съобщението по чл. 131 ГПК ведно с исковата молба и приложенията към нея.

12831

Бургаският окръжен съд на основание чл. 28, ал. 2 ЗОПДИППД обявява, че по образуваното гр.д. № 1723/2011 по предявено на 29.09.2011 г. мотивирано искане на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност с правно основание по чл. 28, ал. 1 ЗОПДИППД с цена на иска 285 700 лв., а именно:

От X.X.X. на основание чл. 4, ал. 1 ЗОПДИППД

Недвижим имот, представляващ дворно място с площ 333 кв. м, намиращо се в гр. Айтос, област Бургас, ул. Христо Ботев 30, съставляващо поземлен имот пл. № 371 в кв. 133 по плана на гр. Айтос, което дворно място е 333/440 кв. м от урегулиран поземлен имот № IV-371 в кв. 133 по плана на гр. Айтос, целият урегулиран – 440 кв. м, при граници на имота: улица и имоти № V-372, XV-369, II-367 и № III-366, ведно с целия първи жилищен етаж от построената в имота триетажна масивна жилищна сграда, със застроена площ 74,98 кв. м, състоящ се от всекидневна, кухня, две спални, баня и тоалетна отделно и коридор, при граници на етажа: отгоре – X.X.X., отдолу – избен етаж, от изток и от запад – външен зид; ведно с целия избен етаж от построената в имота триетажна масивна жилищна сграда със застроена площ 74,98 кв. м, състоящ се от всекидневна, кухня, две спални, баня и тоалетна отделно и коридор, при граници на етажа: отгоре – първи жилищен етаж, отдолу – земя, от изток и от запад – външен зид; ведно с 3/4 идеални части от построената в имота сграда – гараж с площ 27 кв. м, придобит с нотариален акт за покупко-продажба № 147, том V, рег. № 4012, дело № 796 от 2004 г. и с постановление за възлагане на недвижим имот от 05.07.2004 г. на съдия-изпълнител Я. Бъчваров за изнесен на публична продан недвижим имот по изп.д. № 112/2004 на СИС при АРС.

Лек автомобил, марка и модел „Мазда 323“, с рег. № А 0080 А, с дата на първоначална регистрация 27.11.1992 г., рама № JMZBG144200698794, двигател № 209053.

Наличната сума по банкова сметка с IBAN № BG80BPBI 7937 40 44426501 при „Юробанк и Еф Джи България“ – АД, ведно със законната лихва от датата на завеждане на иска до изплащане на сумата с титуляр X.X.X..

От X.X.X. на основание чл. 4, ал. 2 ЗОПДИППД

Сумата 4200 лв., представляваща пазарна стойност към момента на продажбата на лек автомобил, марка и модел „Фолксваген Голф“, с рег. № А 4623 КА.

Сумата 11 900 лв., представляваща пазарна стойност към момента на продажбата на лек автомобил, марка и модел „Фолксваген Голф“, с рег. № А 6109 КР.

Сумата 3100 лв., представляваща пазарна стойност към момента на продажбата на лек автомобил, марка и модел „Опел Вектра“, с рег. № А 3440 АТ.

Сумата 5100 лв., представляваща пазарна стойност към момента на продажбата на лек автомобил, марка и модел „Фолксваген Голф“, с рег. № А 3512 КН.

Сумата 3600 лв., представляваща пазарна стойност към момета на продажбата на лек автомобил, марка и модел „БМВ 318 И“, с рег. № А 7996 АМ.

Сумата 3800 лв., представляваща пазарна стойност към момента на продажбата на лек автомобил, марка и модел „Ауди 80“, с рег. № А 8563 ВА.

Сумата 6300 лв., представляваща пазарна стойност към момента на продажбата на лек автомобил, марка и модел „Пежо Партнер“, с рег. № А 1784 КС.

Сумата 18 400 лв., представляваща пазарна стойност към момета на продажбата на лек автомобил, марка и модел „Ауди А 6 Олроуд“, с рег. № А 1608 КН.

Сумата 16 100 лв., представляваща пазарна стойност към момента на продажбата на лек автомобил, марка и модел „Ауди А 3“, с рег. № А 8010 ВН.

Сумата 15 500 лв., представляваща пазарна стойност към момента на продажбата на лек автомобил, марка и модел „Ауди А 6“, с рег. № А 6781 КК.

Сумата 15 100 лв., представляваща пазарна стойност към момента на продажбата на лек автомобил, марка и модел „Фолксваген Голф“, с рег. № А 6938 КА.

Сумата 14 100 лв., представляваща пазарна стойност към момента на продажбата на лек автомобил, марка и модел „Фолксваген Голф“, с рег. № А 2771 КА.

Сумата 22 200 лв., представляваща пазарна стойност към момента на продажбата на лек автомобил, марка и модел „Мини Купър“, с рег. № А 3364 КМ.

Сумата 12 200 лв., представляваща пазарна стойност към момента на продажбата на лек автомобил, марка и модел „БМВ 320 Д“, с рег. № А 2606 КР.

Сумата 29 200 лв., представляваща пазарна стойност към момента на продажбата на лек автомобил, марка и модел „Фолксваген Голф“, с рег. № А 1666 КС.

Сумата 11 200 лв., представляваща пазарна стойност към момента на продажбата на лек автомобил, марка и модел „БМВ 320 Д“, с рег. № А 2822 КТ.

От X.X.X. на основание чл. 8 във връзка с чл. 4, ал. 1 ЗОПДИППД

Лек автомобил, марка и модел „БМВ 318 И“, с рег. № А 9998 ВН, дата на първоначална регистрация 25.08.1999 г., придобит с договор за покупко-продажба на МПС от 24.04.2009 г., рама № WBAAL31070JJ58158, двигател № 194E 105579249.

Делото е насрочено за разглеждане в открито съдебно заседание на 15.03.2012 г. от 14 ч. В двумесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ на обявлението евентуалните трети заинтересовани лица, които претендират самостоятелни права върху имущество, предмет на отнемане в настоящия процес, могат да встъпят в делото, като предявят съответния иск пред Бургаския окръжен съд като първа инстанция по настоящото дело.

12957

Варненският окръжен съд, гражданско отделение, обявява, че е образувано гр.д. № 1569/2011 по предявен от Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност чрез председателя й X.X.X. срещу X.X.X. с постоянен и настоящ адрес: Варна, ул. Капитан І ранг X.X. 52, ап. 4, за отнемане в полза на държавата на следното имущество на обща стойност 1 582 279 лв., а именно:

От X.X.X. с правно основание чл. 4, ал. 1 ЗОПДИППД

Незастроена 1/2 идеална част от поземлен имот, намиращ се в с. Шкорпиловци, община Долни чифлик, област Варна, с идентификатор 83404501.464 по кадастрална карта, одобрена със Заповед № 300-5-9 от 9.02.2004 г. на изпълнителния директор на АК, изменението на ККР, одобрено със Заповед № КД-14-03-49 от 12.03.2005 г. на началника на СК – Варна, с площ 923 кв.м., трайно предназначение: урбанизирана територия, начин на трайно ползване: ниско застрояване, при граници: двор № 5010465, двор № 5010466, двор № 5010310, двор № 5010467, улица № 5010425; стар идентификатор – парцел ХХ-5, кв. 5 по плана на с. Шкорпиловци от 1973 г., придобито с нотариален акт № 149, том II, pег. № 5821, дело № 331/2003 от 21.08.2003 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 9000 лв.

Нива в землището на с. Водица, община Аксаково, област Варна, в местността Тамянката, с площ 14,903 дка, трета категория, парцел № 27 от масив № 33, съставляващ имот № 033027 по плана за земеразделяне, при граници: имоти № 033026, 033022, 033021, 033028 и 033040, придобита с нотариален акт № 190, том IV, pег. № 5471, дело № 747/2007 от 15.06.2007 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 6855 лв.

Апартамент № 4, изграден на етап груб строеж, намиращ се във Варна, ул. Капитан І ранг X.X. 52 (бивша ул. Ив. Грудев), трети етаж, с площ 130,38 кв.м, с включени идеални части от общите части на сградата, състоящ се от: входно антре, две спални, кухня – дневна – трапезария, баня-тоалетна, тоалетна, килер и три тераси, при граници: стълбище, апартамент № 5, асансьорна клетка, ведно с 8,185935 идеални части от правото на строеж, както и 46 кв.м идеални части от дворното място, в което е построена сградата, цялото с площ 1103 кв.м, представляващо УПИ пл. № V-226 в кв. 9 по плана на кв. Галата във Варна, при граници: улица, УПИ пл. № IV-225, 226А, придобит с нотариален акт № 101, том VII, pег. № 14817, дело № 1301/2007 от 20.11.2007 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 148 372 лв.

Урегулиран поземлен имот І-61 с площ 737 кв.м, с граници: улица, УПИ П-61 и имот № 11016, в кв. 2 по ПУП на с. Загражден, община Баните, област Смолян, придобит с нотариален акт № 170, том I, pег. № 2583, дело № 163/2009 от 15.04.2009 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 25 946 лв.

Урегулиран поземлен имот V-61 с площ 576 кв.м, с граници: от две страни улици, УПИ IV-61, УПИ XXXV-61 и УПИ VI-61, в кв. 2 по ПУП на с. Загражден, община Баните, област Смолян, придобит с нотариален акт № 170, том I, pег. № 2583, дело № 163/2009 от 15.04.2009 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 20 278 лв.

Урегулиран поземлен имот VI-61 с площ 579 кв.м, с граници: улица, УПИ V-61, улица и УПИ VII-61, в кв. 2 по ПУП на с. Загражден, община Баните, област Смолян, придобит с нотариален акт № 170, том I, pег. № 2583, дело № 163/2009 от 15.04.2009 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 20 383 лв.

Урегулиран поземлен имот VIII-61 с площ 816 кв.м, с граници: улица, УПИ VII-61, улица, УПИ Х-61 и УПИ ГХ-61, в кв. 2 по ПУП на с. Загражден, община Баните, област Смолян, придобит с нотариален акт № 170, том I, pег. № 2583, дело № 163/2009 от 15.04.2009 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 28 727 лв.

Урегулиран поземлен имот IX-61 с площ 529 кв.м, с граници: улица, УПИ VIII-61, УПИ Х-61, УПИ XII-61 и УПИ XI-61, в кв. 2 по ПУП на с. Загражден, община Баните, област Смолян, придобит с нотариален акт № 170, том I, pег. № 2583, дело № 163/2009 от 15.04.2009 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 18 623 лв.

Урегулиран поземлен имот Х-61 с площ 541 кв.м, с граници: улица, УПИ VIII-61, УПИ IX-61 и УПИ ХИ-61, в кв. 2 по ПУП на с. Загражден, община Баните, област Смолян, придобит с нотариален акт № 170, том I, pег. № 2583, дело № 163/2009 от 15.04.2009 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 19 045 лв.

Урегулиран поземлен имот XI-61 с площ 556 кв.м, с граници: от две страни улици, УПИ ХП-61 и УПИ IX-61, в кв. 2 по ПУП на с. Загражден, община Баните, област Смолян, придобит с нотариален акт № 170, том I, pег. № 2583, дело № 163/2009 от 15.04.2009 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 19 573 лв.

Урегулиран поземлен имот ХІІ-61 с площ 565 кв.м, с граници: от две страни улици, УПИ Х-61 и УПИ XI-61, в кв. 2 по ПУП на с. Загражден, община Баните, област Смолян, придобит с нотариален акт № 170, том I, pег. № 2583, дело № 163/2009 от 15.04.2009 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 19 890 лв.

Урегулиран поземлен имот XXXV-61 с площ 780 кв.м, с граници: улица, УПИ V-61, УПИ IV-61, имот № 11016 и УПИ XXXIV-61, в кв. 2 по ПУП на с. Загражден, община Баните, област Смолян, придобит с нотариален акт № 170, том I, pег. № 2583, дело № 163/2009 от 15.04.2009 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 27 460 лв.

Урегулиран поземлен имот XXXIV-61 с площ 861 кв.м, с граници: улица, УПИ XXXV-61, имот № 11016 и УПИ ХХХШ-61, в кв. 2 по ПУП на с. Загражден, община Баните, област Смолян, придобит с нотариален акт № 170, том I, pег. № 2583, дело № 163/2009 от 15.04.2009 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 30 311 лв.

Урегулиран поземлен имот ХХХШ-61 с площ 1026 кв.м, с граници: улица, УПИ XXXIV-61, имот № 11016 и УПИ XXXII-61, в кв. 2 по ПУП на с. Загражден, община Баните, област Смолян, придобит с нотариален акт № 170, том I, pег. № 2583, дело № 163/2009 от 15.04.2009 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 36 120 лв.

Урегулиран поземлен имот XXXII-61 с площ 794 кв.м, с граници: улица, УПИ ХХХШ-61, имот № 11016 и УПИ XXXI-61, в кв. 2 по ПУП на с. Загражден, община Баните, област Смолян, придобит с нотариален акт № 170, том I, pег. № 2583, дело № 163/2009 от 15.04.2009 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 27 952 лв.

Урегулиран поземлен имот XXXI-61 с площ 498 кв.м с граници: улица, УПИ XXXII-61, имот № 11016 и УПИ XXXVII-61, в кв. 2 по ПУП на с. Загражден, община Баните, област Смолян, придобит с нотариален акт № 170, том I, pег. № 2583, дело № 163/2009 от 15.04.2009 г. Пазарната стойност на имота към настоящия момент е 17 532 лв.

Лек автомобил марка „Фиат“, модел „126Р“, с pег. № В 1798 М, рама № 8019605, двигател № 8607138, дата на първоначална регистрация 9.11.1981 г., придобит на 1.10.1990 г. Пазарната стойност на автомобила към настоящия момент е 500 лв.

Лек автомобил марка „Ровър“, модел „620“, с pег. № В 8742 СТ, рама № SARRHZLBNAM124026, двигател № F20Z1E119966, цвят: синьо-зелен, дата на първоначална регистрация 31.03.1994 г., придобит съгласно договор за покупко-продажба на МПС от 3.05.2005 г. Пазарната стойност на автомобила към настоящия момент е 2140 лв.

Сумата 1500 лв., представляваща парична равностойност на придобитите от X.X.X. 30 дружествени дяла от капитала на „Багира Груп“ – ООД, ЕИК 175451961, pег. с решение от 23.11.2007 г. по ф.д. № 5627/2007 на Варненския окръжен съд, със седалище и адрес на управление Варна, ул. Рила 30, ет. 1, ап. 1.

Сумата 268 000 лв., представляваща предоставен заем на „Матико – 2000“ – ООД, Варна, ЕИК 103528000, с договор от 12.06.2008 г.

Сумата 250 000 лв., представляваща предоставен заем на „Матико – 2000“ – ООД, Варна, ЕИК 103528000, с договор от 6.01.2009 г.

От X.X.X. на основание чл. 4, ал. 2 ЗОПДИППД

Сумата 8100 лв., представляваща пазарна стойност към датата на отчуждаване на 1/2 ид.ч. от празно дворно място, цялото с площ 900 кв.м, в с. Шкорпиловци, община Долни чифлик, продадено с нотариален акт № 176, том III, pег. № 7257, дело № 530/2005 от 10.10.2005 г.

Сумата 92 393 лв., представляваща остатъчна пазарна стойност към датата на отчуждаване на жилищна сграда с идентификатор 83404.501.464.1 в с. Шкорпиловци, община Долни чифлик, продадена с нотариален акт № 125, том I, pег. № 2236, дело № 198/2007 от 10.04.2007 г.

Сумата 37 854 лв., представляваща пазарна стойност към датата на отчуждаване на апартамент № 52, намиращ се във Варна, ул. Студентска, бл. 12, продаден с нотариален акт № 85, том 1, pег. № 555, дело № 93/1998 от 7.12.1998 г.

Сумата 8871 лв., представляваща остатъчна пазарна стойност към датата на отчуждаване на 1473 кв.м от дворно място с площ 2180 кв.м във вилна зона Шкорпиловци, община Долни чифлик, продадено с нотариален акт № 134, том II, pег. № 3794, дело № 210/2004 от 3.06.2004 г.

Сумата 9191 лв., представляваща пазарна стойност към датата на отчуждаване на 707 кв.м от дворно място с площ 2180 кв.м във вилна зона Шкорпиловци, община Долни чифлик, продадено с нотариален акт № 197, том II, peг № 4500, дело № 272/2004 от 29.06.2004 г.

Сумата 19 890 лв., представляваща пазарна стойност към датата на отчуждаване на празно дворно място с пространство 1170 кв.м в с. Приселци, община Аврен, продадено с нотариални актове № 152, том И, pег. № 3286, дело № 313/2005 от 9.05.2005 г., и № 151, том II, pег. № 3286, дело № 312/2005 от 9.05.2005 г.

Сумата 16 476 лв., представляваща пазарна стойност към датата на отчуждаване на 1373 кв.м от поземлен имот с площ 2000 кв.м във вилна зона с. Шкорпиловци, община Долни чифлик, продаден с нотариален акт № 134, том II, pег. № 3794, дело № 210/2004 от 3.06.2004 г.

Сумата 7524 лв., представляваща пазарна стойност към датата на отчуждаване на 627 кв.м от поземлен имот с площ 2000 кв.м във вилна зона с. Шкорпиловци, община Долни чифлик, продаден с нотариален акт № 197, том II, pег. № 4500, дело № 272/2004 от 29.06.2004 г.

Сумата 20 640 лв., представляваща пазарна стойност към датата на отчуждаване на вилно място с площ 720 кв.м ведно с построената в имота масивна жилищна сграда в с. Шкорпиловци, община Долни чифлик, продадено с нотариален акт № 105, том III, pег. № 7613, дело № 434/2003 от 7.11.2003 г.

Сумата 37 000 лв. от продажбата на апартамент № 27 във Варна, ул. Братя Миладинови 77, обективирана в нотариален акт № 63, том VI, pег. № 7299, дело № 1037/2003 от 14.11.2003 г.

Сумата 1225 лв., представляваща остатъчна пазарна стойност към датата на отчуждаване на 1945 кв.м от дворно място с площ 2855 кв.м в с. Юнец, община Долни чифлик, продадено с нотариален акт № 59, том II, pег. № 2511, дело № 224/2005 от 5.04.2005 г.

Сумата 4550 лв., представляваща пазарна стойност към датата на отчуждаване на 910 кв.м от дворно място с площ 2855 кв.м в с. Юнец, община Долни чифлик, продадено с нотариален акт № 58, том II, pег. № 2510, дело № 223/2005 от 5.04.2005 г.

Сумата 88 012 лв. от продажбата на търговски обект № 2 във Варна, ул. Константин Доганов 8, обективирана в нотариален акт № 118, том II, pег. № 4165, дело № 218/2009 от 3.09.2009 г.

Сумата 91 929 лв., представляваща пазарна стойност към датата на отчуждаване на апартамент № 49 във Варна, район „Приморски“, бул. Чаталджа 20, продаден с нотариален акт № 111, том VI, pег. № 7391, дело № 1047/2007 от 3.08.2007 г.

Сумата 73 007 лв., представляваща пазарна стойност към датата на отчуждаване на апартамент № 12 във Варна, ул. Роза 23А, продаден с нотариален акт № 119, том И, pег. № 7254, дело № 300/2002 от 27.09.2002 г.

Сумата 62 410 лв., представляваща пазарна стойност към датата на отчуждаване на ателие и гараж във Варна, ул. Роза 23А, продадени с нотариален акт № 129, том И, pег. № 7536, дело № 308/2002 от 7.10.2002 г.

Сумата 5000 лв. от продажбата на дружествени дялове от капитала на „Матико – 2000“ – ООД, ЕИК 103528000.

Производството по делото е насрочено за разглеждане в открито съдебно заседание на 27.04.2012 г. от 9 ч. на основание чл. 28, ал. 2 ЗОПДИППД. Указва на заинтересованите лица, че могат да предявят своите претенции върху описаното имущество и суми най-късно в първото по делото заседание, насрочено за 27.04.2012 г., по реда на чл. 29 ЗОПДИППД.

12910

Софийският градски съд на основание чл. 17, ал. 1, т. 8 и чл. 19 ЗПП вписва промени по ф.д. № 657/2008 за политическа партия „Обединение на българските патриоти“, както следва: заличава досегашния адрес на управление; вписва следния адрес на управление на политическа партия „Обединение на българските патриоти“: район „Възраждане“, ул. Цар Симеон 164; вписва нов устав на политическа партия „Обединение на българските патриоти“, приет на проведения на 03.09.2011 г. извънреден конгрес на партията; заличава досегашния състав на Националния комитет на политическа партия „Обединение на българските патриоти“; вписва следния състав на Националния комитет: X.X.X. – почетен председател, X.X.X. – председател, X.X.X. – главен секретар, заместник-председател, X.X.X. – касиер, заместник-председател, X.X.X. – член, X.X.X. – член, X.X.X. – член, X.X.X. – член, X.X.X. – член; заличава досегашния състав на Контролно-ревизионната комисия на политическа партия „Обединение на българските патриоти“; вписва следния състав на Контролно-ревизионна комисия: X.X.X. – председател, X.X.X. – заместник-председател; X.X.X. – заместник-председател; X.X.X. – член, X.X.X. – член, X.X.X. – член, X.X.X. – член; партията се представлява от почетния председател X.X.X. и от председателя X.X.X. заедно и поотделно.

12909

 

ПОКАНИ И СЪОБЩЕНИЯ

1. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Асоциация прозрачност без граници“, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква редовно общо събрание на сдружението на 13.01.2012 г. в 17 ч. в София на адреса на управление на сдружението: ул. Бистрица 3, ет. 4, ап. 8, при следния дневен ред: 1. отчет на управителния съвет за дейността на сдружението за периода от 01.01.2010 г. до 31.12.2010 г.; 2. приемане на финансовия отчет на сдружението за периода от 01.01.2010 г. до 31.12.2010 г.; 3. освобождаване от отговорност на членовете на управителния съвет за отчетния период; 4. промени в устава на сдружението; 5. промени в състава на управителния съвет. Материалите за общото събрание са на разположение на членовете на сдружението на адреса на управление в София, ул. Бистрица 3, ет. 4, ап. 8. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ общото събрание ще се проведе същия ден в 18 ч., на същото място и при същия дневен ред.

12844

76. – Управителният съвет на Българската национална асоциация по онкология – София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 20.01.2012 г. в 13,30 ч. в Конферентна зала № 3 на Парк-хотел „Москва“, ул. Незабравка 25, 1113 София, при следния дневен ред: 1. отчет на управителния съвет; 2. финансов отчет на управителния съвет; 3. проектобюджет за следващия период; 4. избор на нов управителен съвет; 5. промени в устава на асоциацията; 6. разни. Материалите са на разположение при техническия секретар на управителния съвет на адрес: 1756 София, ул. Пловдивско поле 6, ет. VІ, всеки работен ден от 9,30 до 14 ч.

12938

15. – Управителният съвет на сдружение „Будно сърце“, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на сдружението на 20.01.2012 г. в 18 ч. в София на адреса на дружеството при следния дневен ред: 1. промяна на устава на сдружението; 2. избор на нов управителен съвет и на нов финансово-контролен съвет на сдружението; 3. приемане на нови членове в сдружението. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще бъде открито един час по-късно и ще се счита за редовно независимо от присъстващите членове. Поканата, както и писмените материали, свързани с дневния ред на ОС, ще бъдат на разположение за членове на адреса на управление на сдружението.

12939

17. – Управителният съвет на Асоциацията на полицейските началници, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 25.01.2012 г. в 16 ч. в Експо център на адрес: София, район „Младост“, бул. Цариградско шосе 147, при следния дневен ред: 1. отчет на УС за дейността на АПН през 2010 и 2011 г.; 2. отчет за финансовото състояние на АПН през 2010 и 2011 г.; 3. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ общото събрание ще се проведе в 17 ч., на същото място и при същия дневен ред.

12965

3. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Спортен клуб „Будо“, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква извънредно общо събрание на 27.01.2012 г. в 10 ч. в София, район „Илинден“, ул. Иван Хаджиенев, бл. 138, вх. А, ап. 3, при дневен ред – вземане на решение за извършване на общественополезна дейност от сдружението, което до този момент е извършвало дейност в частна полза. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 11 ч., на същото място и при същия дневен ред.

12971

12. – Управителният съвет на СНЦ „Училищно настоятелство 92-ро ОУ „X.X.“, София, на основание чл. 18, ал. 2 от устава и чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на сдружението на 31.01.2012 г. в 17 ч. в София, район „Красна поляна“, ул. Добротич 2, 92-ро ОУ „X.X.“ (в учителската стая), при следния дневен ред: 1. отчет за работата на сдружението; 2. обсъждане и предложения по изпълнение на целите и средствата от устава на сдружението; 3. приемане и изключване на членове; 4. разни. Поканват се всички членове на „Училищно настоятелство 92-ро ОУ „X.X.“, София, да вземат участие в работата на ОС лично или чрез упълномощен в съответствие със закона и устава представител.

12931

10. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Асоциация ФИМБ България“, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква на 1.02.2012 г. в 15 ч. в София, ул. Гургулят 5, общо събрание на сдружението при следния дневен ред: 1. вземане на решение за промяна на името на асоциацията; подготовка на необходимите документи; 2. решаване на организационни въпроси.

12843

12. – Управителният съвет на Националната асоциация на българските оптометристи и оптици – София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква годишно общо събрание на 04.02.2012 г. в 12 ч. във Велико Търново, хотел „Арена“, ул. Славянска 2, тел. 062 670 740, при следния дневен ред: 1. приемане и одобрение на годишния отчет за дейността на УС на НАБОО; 2. приемане на финансовия отчет за 2011 г., изготвен от УС на НАБОО; 3. приемане на промени в устава на НАБОО; 4. избор на нов управителен съвет на НАБОО; 5. други. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ общото събрание ще се проведе същия ден в 13 ч., на същото място и при същия дневен ред. Присъствието на събранието задължава членовете на НАБОО да са заплатили членски внос за текущата година.

12960

11. – Управителният съвет на РОЕ „Шалом“ – София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква отчетно-изборно събрание на сдружението на 05.02.2012 г. в 9 ч. в София, бул. Стамболийски 50, зала „Ерусалим“, при следния дневен ред: 1. отчетен доклад за дейностите на РОЕ „Шалом“ – София, от 16.12.2007 г. до 05.02.2012 г.; 2. доклад на ревизионната комисия към РОЕ „Шалом“ – София, от 16.12.2007 г. до 05.02.2012 г.; 3. приемане бюджета на РОЕ „Шалом“ – София, за 2012 г.; 4. освобождаване и избор съгласно чл. 21 от устава на РОЕ „Шалом“ – София, на председател, членове на УС на РОЕ „Шалом“ – София, председател, членове на ревизионната комисия към РОЕ „Шалом“ – София; 5. текущи. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ и чл. 23 от устава на РОЕ „Шалом“ – София, събранието ще се проведе същия ден в 10 ч., на същото място и при същия дневен ред.

12924

11. – Управителите на сдружение с нестопанска цел с общественополезна дейност „Потомци“, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свикват общо събрание на 10.02.2012 г. в 10 ч. на адреса на сдружението – София, ул. Чипровци 2, при следния дневен ред: 1. освобождаване на X.X.X. от поста управител на „Потомци“ съгласно постъпило мотивирано предложение и от отговорността му като такъв; проект за решение – ОС освобождава X.X.X. от поста управител на „Потомци“ и от отговорността му като такъв; 2. разпределяне на представителната власт след освобождаването на X.X.X. от поста управител; проект за решение – ОС решава представителната власт на „Потомци“ да се упражнява от X.X.X. и X.X.X., които продължават да изпълняват функциите управител на „Потомци“, действайки заедно и поотделно; 3. промяна на устава на „Потомци“ относно начина на свикване на ОС чрез лично връчване срещу подпис и броя на управителите на сдружението след освобождаване на един от тях; проект за решение – ОС приема предложените промени в устава на „Потомци“; 4. приемане на актуализиран устав на „Потомци“; проект на решение – ОС одобрява и приема актуализиран устав на „Потомци“. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе на 15.02.2012 г. в 10 ч., на същото място и при същия дневен ред. Писмените материали, свързани с дневния ред, ще бъдат предоставени на разположение в сдружението. Канят се всички членове на сдружението.

12973

10. – Управителният съвет на сдружение „Глас“, София, на основание чл. 13, ал. 1 и чл. 14, ал. 1, 2, 3, 4 и 5 от устава и чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква редовно общо събрание на сдружението на 16.02.2012 г. в 16,30 ч. в хотел „Мария-Луиза“, София, бул. Княгиня Мария-Луиза 29, при следния дневен ред: 1. отчет за дейността на сдружението; 2. изменения и допълнения в устава на сдружението; 3. промени в състава на управителния съвет на сдружението; 4. приемане на Рамков план 2012 за дейността на сдружението; 5. приемане на бюджет 2012 г.; 6. разни.

12906

3. – Управителният съвет на НС „ЗМНХЗ“ – София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо отчетно-изборно събрание на 10.03.2012 г. в 10 ч. в София, ул. Алабин 38, ет. 4, Регионална занаятчийска камара, при следния дневен ред: 1. отчет на председателя на НС „ЗМНХЗ“ за мандата; 2. финансов отчет; 3. приемане на промени и допълнения към устава; 4. избиране на нов устав; 5. разни.

12963

11. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Организация на обединените българи“ – София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на членовете на сдружението на 22.03.2012 г. в 10 ч. в София, бул. Христо Ботев 71, ет. 2, салона на Федерацията на независимите строителни синдикати, при следния дневен ред: 1. отчетен доклад за дейността на сдружението през 2007 – 2011 г.; 2. отчетен доклад на контролния съвет; 3. приемане на финансовия отчет на сдружението за 2007 – 2011 г.; 4. утвърждаване решения на УС за приемане на нови членове; 5. промени в устава на сдружението; 6. освобождаване от отговорност на членовете на УС и КС за дейността им през 2007 – 2011 г.; 7. избор на председател и членове на УС и членове на КС; 8. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 11 ч., на същото място и при същия дневен ред.

12964

21. – Управителният съвет на Баскетболен клуб „Делфин“ – Бургас, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 31.01.2012 г. в 18 ч. в читалище „Фар“, ул. Странджа 20, Бургас, при дневен ред: 1. отчет за дейността на клуба; 2. приемане на отчет за финансовото състояние; 3. освобождаване от отговорност на управителния и контролния съвет; 4. избор на нов управителен и контролен съвет. Молим всички да потвърдят своето присъствие до 24.01.2012 г. на тел. +359 885 396 026.

12886

214. – Управителният съвет на Черноморската регионална лозаро-винарска камара – Варна, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 26.01.2012 г. в 11 ч. в зала „Палас прес“ на Двореца на културата и спорта – Варна, при следния дневен ред: 1. приемане на нови членове на ЧРЛВК; 2. отчет за дейността – 2011 г., отчет за приходи и разходи, обсъждане и приемане на бюджет 2012 г.; 3. отчет на контролния съвет; 4. промяна на устава на ЧРЛВК; 5. разни. Регистрацията за участие в общото събрание на членовете ще се извършва от 10 ч. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ общото събрание ще се проведе същия ден в 12 ч., на същото място и при същия дневен ред. Поканват се всички членове или упълномощени от тях лица да присъстват на събранието.

12959

20. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Българска Асоциация на Капитаните на Влекачи – Браншово сдружение“, Варна, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо отчетно-изборно събрание на 17.02.2012 г. в 10 ч. във Варна, клуб „Трите лъва“ – зала „Боцмана“, с адрес Варна, пл. Славейков 1, срещу Дирекция „Морска администрация“, при следния дневен ред: 1. отчитане дейността на сдружението за 2011 г.; 2. приемане баланса и годишния счетоводен отчет за 2011 г.; 3. освобождаване с молби на членове към БАКВ за 2012 г.; 4. приемане на нови молби за членове към БАКВ за 2012 г.; 5. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 11 ч., на същото място и при същия дневен ред.

12951

22. – Управителният съвет на Ръгби клуб „Янтра“, Габрово, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ с решение на управителния съвет от 24.11.2011 г. свиква общо отчетно-изборно събрание на 26.01.2012 г. в 18 ч. в сградата на стадион „X.X.“ при следния дневен ред: 1. отчет на управителния съвет и контролния съвет; 2. избор на ръководни органи на клуба; 3. други. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 19 ч. на същото място и при същия дневен ред.

12884

62. – Адвокатският съвет на Адвокатска колегия – Габрово, на основание чл. 81 от Закона за адвокатурата свиква редовно общо събрание на адвокатите при Габровската адвокатска колегия на 28.01.2012 г. в 10 ч. в зала „Дружба“ на хотел „Балкан“ в Габрово, ул. Емануил Манолов 14, при следния дневен ред: 1. отчет за дейността на САК през 2011 г.; 2. доклад на контролния съвет за отчетната 2011 г.; 3. отчет на дисциплинарния съд за 2011 г.; 4. разисквания по отчетите; 5. приемане на бюджета на САК за 2012 г.; 6. избор на делегати за общото събрание на адвокатите в страната; 7. разни. При липса на кворум на основание чл. 81, ал. 4 ЗА събранието ще се проведе същия ден в 11 ч., на същото място и при същия дневен ред независимо от броя на присъстващите членове на колегията. Поканват се всички членове на колегията да участват в събранието лично или чрез писмено упълномощен представител по реда на Закона за адвокатурата.

12949

10. – Управителният съвет на сдружение „Ученически спортен клуб „Елхово – 2008“, Елхово, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 31.01.2012 г. в 17,30 ч. в седалището на сдружението в Елхово, ул. Калоян 13, при следния дневен ред: 1. приемане на нови членове на сдружението; 2. избор на нови членове на управителния съвет на сдружението; 3. избор на нови членове на контролен съвет на сдружението; 4. избор на председател на УС на сдружението и председател на контролен съвет на сдружението. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 18,30 ч., на същото място и при същия дневен ред.

12930

10. – Управителният съвет на сдружение „Урдовиза 2005“, Китен, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на сдружението на 31.01.2012 г. в 17 ч. на адрес: гр. Китен, община Приморско, ул. Шипка 4а, при следния дневен ред: 1. освобождаване на X.X.X. като председател на УС; 2. избор на нов управителен съвет; 3. промени в устава на сдружението; 4. избор на нов контролен орган; 5. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 18 ч., на същото място и при същия дневен ред.

12905

12. – Управителният съвет на Лекоатлетически спортен клуб „Химик“, Костинброд, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо отчетно събрание на членовете на клуба на 30.01.2012 г. в 10 ч. в гр. Костинброд, ул. Възход 23, при следния дневен ред: 1. отчет на управителния съвет на сдружението за дейността през периода 2010 – 2011 г.; 2. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 11 ч., на посочения адрес и при същия дневен ред.

12863

3. – Управителният съвет на Тракийско младежко дружество – Кърджали, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на членовете си на 14.01.2012 г. в 10,30 ч. в залата за събрания на ІІ етаж на Тракийския дом на бул. Тракия 11, Кърджали, при следния дневен ред: 1. отчетен доклад за дейността на дружеството; 2. избор на нови ръководни органи. Поканват се всички редовни членове да присъстват на събранието лично или чрез писмено упълномощени от тях представители. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе на същата дата, на същото място и при същия дневен ред в 11,30 ч.

12845

21. – Управителният съвет на сдружение „Клуб „Здравец“ – група за здраве и дълголетие“ – Плевен, на основание чл. 26 ЗЛЮНЦ свиква извънредно общо отчетно-изборно събрание на членовете на спортния клуб на 10.02.2012 г. в 10 ч. в седалището на сдружението в Плевен, ул. Сан Стефано 38, при следния дневен ред: 1. промяна в дейността на сдружението от „в частна полза“ се самоопределя за организация за осъществяване на „общественополезна дейност“; 2. приемане отчета за дейността на УС за периода 2011 г. от председателя и освобождаването му от отговорност; 3. освобождаване членовете на УС; 4. приемане на нов устав; 5. избиране на председател и състав на УС на сдружението от ОС; 6. приемане на бюджет на сдружението за 2012 г.; 7. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 11 ч., на същото място и при същия дневен ред.

12970

6. – Управителният съвет на сдружение „Център демократично образование“ – Русе, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 31.01.2012 г. в 17 ч. в Русе, ул. Плиска 89, вх. Б, при следния дневен ред: 1. прекратяване на сдружението съгласно устава му поради липса на дейност; 2. избор на ликвидатор; 3. определяне срок за ликвидация.

12969

2. – Управителният съвет на „Спортен клуб – Слънце“, Хасково, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 06.02.2012 г. в 10 ч. в сградата на клуба – Хасково, ул. Драгоман 82 – 86, при следния дневен ред: 1. доклад на председателя на управителния съвет за извършената дейност от сдружението през изминалата година; 2. приемане на годишен финансов отчет на сдружението; 3. приемане на нови членове и освобождаване на членове в сдружението; 4. избор на нов управителен съвет и председател на УС; 5. промени в устава на сдружението; 6. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 11 ч., на същото място.

12885

10. – Учредителният комитет на СН „Водолей“, с. Жълти бряг, област Хасково, на основание чл. 10, ал. 4 ЗСН и Заповед № РД-09-362 от 04.05.2010 г. на министъра на земеделието и храните относно откриване процедура за учредяване на СН „Водолей“, с предмет на дейност: експлоатация, поддържане, реконструкция и изграждане на нова хидромелиоративна инфраструктура, доставяне на вода за напояване, изпълнение на агромелиоративни и агротехнически мероприятия, рибовъдство и развъждане на водоплаващи птици, отправя покана към всички собственици на земеделски земи в землищата на с. Жълти бряг, с. Царева поляна, с. Стамболово, област Хасково, да присъстват на учредително събрание на 17.02.2012 г. в 11 ч. в читалището на с. Жълти бряг, при следния дневен ред: 1. установяване спазени ли са изискванията по чл. 6, ал. 2 и чл. 10 – 12 ЗСН; 2. вземане на решение по отчета на учредителния комитет за освобождаването му от отговорност; 3. учредяване на сдружението и приемане на устав; 4. избиране органите на сдружението. Материалите по дневния ред на учредителното събрание са на разположение на учредителите в кметството на с. Жълти бряг. При липса на кворум на основание чл. 11, ал. 2 ЗСН събранието ще се проведе на 09.03.2012 г. в читалището на с. Жълти бряг.

12950

X.X.X. – ликвидатор на сдружение с общественополезна дейност „Училищно настоятелство при ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, с. Коиловци, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ и чл. 19 от устава на сдружението свиква общо събрание на 03.02.2012 г. в 16 ч. в с. Коиловци, област Плевен, в сградата на читалището, при следния дневен ред: 1. запознаване с годишното приключване на училищното настоятелство за 2011 г. и представяне на годишен финансов отчет и годишен доклад за дейността, подготвен и внесен от ликвидатора; 2. приемане на годишното приключване за 2011 г. на училищното настоятелство от общото събрание. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ и чл. 20 от устава на сдружението събранието ще се проведе същия ден в 17 ч. при същия дневен ред.

12929

X.X.X. – ликвидатор на сдружение с нестопанска цел „Гражданско движение за Община Крушари“, с. Крушари, област Добрич, в ликвидация по ф.д. № 520/2002 на Добричкия окръжен съд, на основание чл. 14, ал. 4 ЗЮЛНЦ кани кредиторите на сдружението да предявят своите вземания.

12904

X.X.X. – ликвидатор на „Фонд за реставрация паметниците на руските войни, загинали за освобождението на България“, Созопол, в ликвидация по ф.д. № 72/2009 на Окръжния съд – Бургас, на основание чл. 14, ал. 4 ЗЮЛНЦ и чл. 267 ТЗ кани кредиторите на фондацията да предявят вземанията си в 6-месечен срок от обнародването на поканата в „Държавен вестник“.

12882

X.X.X. – ликвидатор на сдружение „Национално сдружение на председателите на потребителни кооперации в Република България“, в ликвидация по ф.д. № 255/2005 на Врачанския окръжен съд, на основание чл. 267 ТЗ във връзка с чл. 14, ал. 4 ЗЮЛНЦ кани всички кредитори на сдружението да предявят вземанията си в 6-месечен срок от обнародването на поканата в „Държавен вестник“.

12972

X.X.X. – ликвидатор на „Асоциация европейско управление“, в ликвидация по ф.д. № 9387/2006 на Софийския градски съд, фирмено отделение, 3 състав, кани кредиторите на асоциацията да предявят вземанията си.

12958

Поправка. Столичната общинска агенция за приватизация прави следната поправка в Решение № 1966 от 28.10.2011 г. на Надзорния съвет на същата (ДВ, бр. 93 от 2011 г.): текстът в т. 1 „на 15.12.2011 г. в 14 ч.“ да се чете: „на 15.12.2011 г. в 11 ч.“.

12899

12899

Промени настройката на бисквитките