Новини

Изпрати статията по email

Благодарствено писмо за "Сиела" от председателя на РИК Ловеч за машинното гласуване

04 юни 2019

 

След успешното приключване на изборите за членове на Европейския парламент и проведеното машинно гласуване в 3000 секции в цяла България, „Сиела Норма“ АД, като изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Наемане на 3000 специализирани устройства с инсталиран софтуер за електронно машинно гласуване, както и логистично осигуряване и обслужване на специализираните устройства до секционните избирателни комисии в страната, обучение на персонал за работа с устройствата за произвеждане на избори за членове на Европейския парламент от Република България на 26.05.2019 г.“, получи много благодарности за свършената работа.

 

 

Част от тях е и специалното благодарствено писмо от председателя на Районна избирателна комисия Ловеч, г-жа Валентина Недялкова.

 

 

„Процесът по подготовка за произвеждането на изборите бе сложен и продължителен, а самият изборен ден и отразяването на резултатите наложи многочасова и изтощителна работа. Въпреки трудностите, Вие и екипът Ви създадохте безупречна организация, която е гаранция за честност и прозрачност на изборния процес. Приемете моята благодарност за добре свършената работа при произвеждането на изборите. Поздравявам Вас и целия екип за проявения професионализъм.“, се казва в писмото.

 

 

Изборите за членове на Европейския парламент са изключително важни за нас като граждани на Република България.

 

 

“Сиела Норма“ АД високо оценява доброто отношение и професионализма на всички от Районна избирателна комисия Ловеч и на всички останали комисии в цялата страна, които работиха усърдно при организиране на изчислителните центрове за отразяване на данните от изборите за членове на Европейския парламент от Република България

 

 

Машинното гласуване е една крачка към по-честен, по-бърз и удобен изборен процес. Успешното гласуване с машини в цялата страна нямаше как да се осъществи без координацията и съдействието на толкова много отговорни и съвестни хора.

 

 

Писмо от РИК Ловеч

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обратно