Новини

Изпрати статията по email

Над 5,3 милиона финансови отчета в

Над 5,3 милиона финансови отчета в "Сиела Инфо" в края на юни

25 юни 2021

 

Нови 28 000 фирми и 326 000 годишни финансови отчета са добавени в продукта "Сиела Инфо" за последните 12 месеца.  Най-голям процент от новите отчети са декларираните данни за финансовата 2020 г.

 

Потребителите на "Сиела Инфо" могат да ползват различни инструменти за анализ и прогнозиране въз основа на обработените 5 325 467 отчета - една изключително богата и пълна база данни, събирана през последните 13 години. Тя дава една достатъчно пълна и обективна картина за бизнеса в България и може да бъде изключително полезна за взимане на стратегически и оперативни решения, свързани с партньорства и инвестиции.

В края на месец юни 2021 г. броят на фирмите, включени във финансово-аналитичната и статистическа информационна система, достигна 870 017. От тях 75 394 са с над 1 млн. лева приходи.

 

Особено ценни за потребителите на продукта са не са само актуалните данни, а събраната и допълвана през годините информация за бизнеса на партньори, конкуренти, клиенти.

 

Софтуерът позволява различни сравнителни анализи - по години и параметри, включително национални и браншови сравнения. Всяка компания може да се запознае с класацията в отрасъла в зависимост от финансовите резултати по години и да оцени собствените си позиции спрямо конкурентите. Ключови входни данни са: приходите за избрания период, размерът на собствения и привлечен капитал, нетният финансов резултат, стойността на активите, средният брой заети лица в съответната организация и много други.

В близките два месеца екипът на "Сиела Инфо" ще завърши актуализацията на досиетата с новите постъпили данни.

"Сиела Инфо" е подходящ за всяка компания, независимо от нейния предмет на дейност. Най-често се използва от управители на фирми, ръководители на отдели, финансисти, икономически анализатори, кредитни консултанти, маркетолози, които следят динамиката на пазара.

 

Можете да активирате продукта след заплащане онлайн в електронния магазин e-ciela.net или да направите поръчка на тел. 02 903 00 00.

 

Сиела Инфо

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките