Новини

Изпрати статията по email

Награди за корпоративна социална отговорност и устойчивост бяха връчени на официална церемония

Награди за корпоративна социална отговорност и устойчивост бяха връчени на официална церемония

06 април 2022

 

На официална церемония в хотел "Балкан" Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) обяви победителите в своите Годишни награди за отговорен бизнес 2021. Общо 116 кандидатури, подадени от 80 компании, бяха оценени от жури, съставено от експерти от НПО сектора, представители на институции, бизнеса, академичните среди и медиите.

Сред номинираните фирми беше "Сиела Норма" в категория "Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд" с проекта "Машинно гласуване".

Наградите бяха връчени от министър-председателя Кирил Петков, министри от кабинета и други официални лица.

Проектът "Машинно гласуване" през 2021 г. беше най-мащабният и значим проект, възлаган досега на "Сиела Норма" АД - от една страна заради обществената му значимост, но от друга - заради огромният човешки и времеви потенциал, инвестирани в него.

Организацията на работа изискваше участие на огромен екип няколко пъти през миналата година. Задачите и ангажиментите, поставени пред фирмата, бяха в изключително ограничени срокове, които поставиха на изпитание не само нашите експертни възможности, но и всички ресурси, с които разполагахме.

За да успеем да се справим с възложената отговорност, в проекта "Машинно гласуване" се включиха 60 % от служителите на "Сиела Норма". Успоредно с преките си професионални задължения в направление правен софтуер, издателска дейност, управление на книжарници, те изпълняваха, включително и в извънработно време, допълнителни задачи. Показаха отговорност, работа в екип и изключителна отдаденост, без които успешното машинно гласуване нямаше да бъде възможно.

Затова номинацията заслужено е насочена към постиженията на служителите на "Сиела Норма".

България ще остане в историята като страна, която успешно проведе машинно гласуване във всяка избирателна секция с повече от 300 гласоподаватели. Този успех ще бъде пример за развитието на машинното гласуване и на други места по света.

 

 

Награди

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките