Новини

Изпрати статията по email

"Сиела" отново участва в "Седмица на юриста" в УНСС

24 ноември 2022

 

Кариерният форум "Седмица на юриста в УНСС" се провежда за поредна година в Университета за национално и световно стопанство. По покана на "Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС" представители на "Сиела Норма" се срещнаха с бъдещите юристи, за да представят кариерните възможности в компанията.

В рамките на три дни студентите по право се срещнаха с бивши възпитаници на Юридическия факултет на УНСС с успешна кариера като юристи, както и с представители на компании от различни стопански сектори.

От името на "Сиела Норма" във форума участва Цветина Танчева, юрисконсулт в отдел "Процедури". Тя сподели за своите професионални стъпки като млад юрист в компанията, която е първият ѝ работодател след дипломирането в Юридическия факултет на Югозападния университет. Шест години след първия работен ден тя вече участва и в ключови проекти, свързани главно с развитието на електронното управление.

Цветина разказа за възможностите, които компанията дава на младите ѝ колеги от юридическите факултети в страната. Сред успешните вече бивши служители на "Сиела Норма" има съдии, адвокати, държавни служители на ключови позиции и др.

Форумът, посветен на кариерните възможности, бе организиран за пета поредна година  от СНЦ "Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС". Той цели да подпомогне професионална ориентация на обучаващите се студенти в специалност "Право" във висшето училище.

 

 

Седмица на юриста, УНСС, Сиела Норма

 

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките