Новини

Изпрати статията по email

Годишно Общо събрание на САК

Годишно Общо събрание на САК

30 януари 2023

 

През уикенда се проведе редовното Общо събрание на Софийската адвокатска колегия (САК) за 2023 г.
 

По традиция присъстваха и представители на "Сиела Норма" от направление правноинформационни системи и издателство "Сиела". Адвокатите, присъствали на форума, получиха календари за годината и други рекламни материали, както и ексклузивни цени за правния софтуер. От издателство "Сиела" им предложиха промоционални цени за най-търсените си юридически заглавия, както и за художествена литература.

Благодарение на традиционното партньорство и подновен договор между "Сиела Норма" АД и САК за поредна година членовете на колегията ще ползват безплатно правноинформационни системи. Тази година това са: "Сиела Норми", "Сиела Практика" и "Сиела Евро". Всички останали продукти са с преференциална цена за членовете на Софийската адвокатска колегия.

За ползване на продуктите включени по договор на "Сиела Норма" трябва да се попълни онлайн формуляр "Избор на правно-информационна система" през закритата секция на сайта на Софийска адвокатска колегия (тук).

За получаване на специална оферта и ползване на промоционални цени за останалите правноинформационни системи, можете да се свържете с търговския екип на имейл: ciela@ciela.com или тел.02 9030000.

 

 

САК общо събрание презентация

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките