Новини

Изпрати статията по email

В навечерието на 38-ия рожден ден на

В навечерието на 38-ия рожден ден на "Сиела Норма" АД: най-голямото намаление на правен софтуер "СИЕЛА" досега

01 февруари 2023

 

САМО от 1 до 28 февруари 2023 г. и САМО в електронния магазин ciela.com можете да закупите годишен абонамент за правноинформационни системи с 30% отстъпка!

Промоцията важи само за нови клиенти. Промоцията не важи за клиенти с действащи 1-годишни и 2-годишни договори за справочен и правен софтуер на "Сиела Норма" АД, включително с договори, чийто срок изтича през 2023 г.

 

Ако все още не сте ползвали специализиран правен и справочен софтуер, имате възможност да избирате между класическите продукти "Сиела Норми" и "Сиела Практика", както и експертните правноинформационни системи, като "Сиела Строител", "Сиела Счетоводство", "Сиела Здравеопазване", "Сиела Процедури" и др.

Продуктите се актуализират с всеки нов брой на "Държавен вестник". Всекидневно се добавят справочна информация, наредби, правилници, указания, заповеди и други актове на ведомства и организации.

 

"Сиела Евро" съдържа европейското законодателство с текстовете на английски и официалните преводи от Брюксел на български език. Продуктът предоставя информация за всички бъдещи промени в българското законодателство, произтичащи от задълженията ни по Договора за присъединяване към Европейския съюз и транспониране на европейските правни норми в българското право.

 

Ciela Law е за компании с чуждестранно участие или чужди експерти в български компании, които ползват българските нормативни актове. Той включва актуалното българско законодателство в превод на английски език.

"Сиела Инфо" е предназначен за всеки, който следи динамиката на бизнеса в България и има нужда от инструменти за анализи и прогнози.

Експертите ползват правноинформационни системи!

Абонирайте се онлайн за справочен и правен софтуер на "Сиела" с 30% отстъпка само до края на февруари 2023 г.!

 

 

30 процента намаление на правен софтуер Сиела

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките