Новини

Изпрати статията по email

Абсолвентите по Право от УНСС с поздравления и подаръци от

Абсолвентите по Право от УНСС с поздравления и подаръци от "Сиела Норма"

13 март 2023

 

На 10.03.2023 г. сe проведе официалната церемония по връчването на дипломите на завършващите специалност "Право" в Университета за национално и световно стопанство.

Випуск 2022 г. завършиха 60 млади юристи, от които 8 отличници.

Отличник на випуска е Зорница Мичева. В речта си тя изказа сърдечни благодарности към преподавателите в катедрата, които "безусловно са ги подкрепяли през цялото им следване".

Официален гост на събитието беше съдия Николай Метанов от Апелативен съд – София, който също поздрави абсолвентите и им пожела много успехи в професионален и личен план.

Доц. д-р Захари Торманов, Декан на Юридическия факултет в УНСС, говори за ключовата роля на правото в днешния свят на политическа и икономическа нестабилност, като подчерта, че то е това, което ще носи баланс в размирните времена.

Заместник-ректорът по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики - проф. д-р Цветана Стоянова изказа задоволството си, че макар да е било съпроводено от множество затруднения и няколко локдауна, абсолвентите от випуск 2022г. са се справили перфектно със своите задачи.

Поздрави за празника си младите юристи получиха също и от доц. д-р Диана Маринова от катедра "Международно право и право на ЕС", а представител на "Сиела Норма" беше Цветан Лилов, който подари от името на компанията безплатен едногодишен достъп до продуктите "Сиела Норми" и "Сиела Практика", а за отличниците на випуска - достъп и до "Сиела Евро".

 

 

Право УНСС

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките