Новини

Изпрати статията по email

10% отстъпка при покупка от електронния магазин до края на април

10% отстъпка при покупка от електронния магазин до края на април

04 април 2023

 

Промоциите и подаръците за настоящи и бъдещи клиенти на правноинформационен софтуер на "Сиела Норма" продължават и през април.

До края на месеца ще можете да се възползвате от 10% отстъпка на всичките ни продукти в онлайн магазина ciela.com.

Продуктите на "Сиела Норма" са добре познати на бизнеса и администрацията. Те са предпочитано софтуерно решение за достъп до законодателството през последните 15 години.

"Сиела Норми", "Сиела Практика", "Сиела Евро", "Сиела Процедури" са пряко насочени към експертите, които имат нужда от актуалното българско и европейско законодателство, процедури и услуги, съдебни актове.
"Сиела Law" е двуезичен софтуер с преводи на българското законодателство на английски език.
"Сиела Инфо" е специализиран продукт за анализи и следене на промените в бизнеса на партньори и конкуренти.
"Сиела Счетоводство", "Сиела Строител", "Сиела Енергетика и околна среда", "Сиела Здравеопазване",  са специализирани продукти за експерти.
"Архив на Държавен Вестник" е продукт, който съдържа дигитализирани стари броеве на "Държавен вестник" и обхваща архивното законодателство от 1920 г. до 1989 г., а именно: 180 000 сканирани страници, 13 200 броя на официалното издание.

 

Ако имате нужда от професионална консултация кой софтуер ще бъде най-подходящ и полезен за административната работа на Вас и колегите Ви, можете да се свържете с нас на тел. 02 903 00 00.

Побързайте да направите онлайн покупка с отстъпка от 10% само до 30 април!

 

 

 

Промоция на правен софтуер Сиела

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките