Новини

Изпрати статията по email

"Сиела Норма" ще предлага оборудване за училищна STEM среда

03 май 2023

 

По линия на Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България, април 2022 г., наскоро стартира процедура за осигуряване на финансиране за училищата за закупуване на технологии за училищна STEM среда. В днешния бързо развиващ се свят STEM образованието става все по-важно. Технологичните, инженерните и математическите умения са по-търсени от всякога и играят решаваща роля в подготовката на учениците за бъдещите им успехи.

С внедряването на STEM образованието в училищата учениците придобиват необходимите знания и умения, които ще им помогнат да се справят с предизвикателствата на бъдещето. Затова и "Сиела Норма" АД се ангажира да предоставя висококачествени продукти и решения за учебните заведения, които се стремят към модернизация на своите учебни програми.

"Сиела Норма" АД е доверен партньор на утвърдени технологични брандове, които произвеждат различни видове съвременно оборудване за умни кабинети и класни стаи. С нашата обширна гама от продукти можем да ви помогнем да изградите STEM среда по европейски стандарт, който ще вдъхнови Вашите ученици и ще им помогне да развият критични умения за бъдещето.

Готови сме да си сътрудничим с училищата и да предоставим най-добрите решения, които ще помогнат да се постигне тази цел. Вярваме, че съвместните ни усилия ще доведат до положителни резултати и ще подпомогнат развитието на STEM образованието в България.

Селекцията ни от продукти е внимателно подбрана и включва LEGO роботи, умни дисплеи, 3D принтери и други продукти, които се финансират изцяло по Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България, и биха били от голяма полза на учебния процес. Повече информация можете да намерите на адрес: info.ciela.net/stem.

Ние сме ангажирани да направим STEM средата възможно най-полезна за учениците. Затова за всяка направена поръчка на оборудване от "Сиела Норма" АД ще подарим книги, издадени от "Сиела Норма" АД, които са на обща стойност 5% от стойността на поръчаните продукти. Това е нашият начин да подкрепим образованието и да подпомогнем учениците да извличат максимална полза от обновените STEM кабинети. Също така, при покупка на продукти за изграждане на училищна STEM среда на стойност над 4000 лв., "Сиела Норма" АД ще предостави едногодишен безплатен достъп до "Сиела Образование Директор" - продукт на "Сиела Норма" АД, който съдържа нормативни актове, свързани с образованието, разработени процедури, образци на документи и електронни форми, указания.

Освен оборудване, "Сиела Норма" АД предлага персонализирани консултации и насоки по време на процеса на закупуване, за да помогне на училищата да изберат оборудване, което отговаря на техните нужди и изисквания.

 

 

Сиела, училищна STEM среда

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките