Новини

Изпрати статията по email

15% отстъпка на

15% отстъпка на "Сиела Евро" по повод Деня на Европа

09 май 2023

 

По повод 9 май, Ден на Европа, екипът на "Сиела Норма" отправя специално предложение към нови клиенти. Можете да поръчате в онлайн магазина ciela.com правноинформационната система "Сиела Евро" с 15% отстъпка до края на месец май 2023 г.

Продуктът "Сиела Евро" представлява двуезична система с текстове на английски език и официални преводи на български език на актове на европейските институции, договори на европейските общности с трети държави или международни организации, както и съдебна практика - решенията на Съда на Европейския съюз, които дават задължително тълкуване на европейските норми.

Софтуерът ще подпомогне потребители, които трябва да познават и прилагат европейското законодателство. Чрез филтър за търсене те могат лесно да открият документите, които ги интересуват, включително и посредством връзката им с българското право.

Промоционалните условия в електронния магазин при покупка на "Сиела Евро" са валидни до 31 май 2023 г. и се отнасят при поръчки както за едно, така и за повече работни места.

За повече информация: тел. 02 903 0000; имейл: ciela@ciela.com.

Честит Ден на Европа!

 

 

Сиела Евро Промоция

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките